VDS DESIGN

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : VDS DESIGN
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 567.927.773

Publication

21/11/2014
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd

19-11-2014

Griffie

*14311083*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

0567927773

Ondernemingsnummer :

(voluit) :

Benaming

VDS Design

(verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Uit een akte verleden voor Maarten DE CLERCQ, geassocieerd notaris met zetel van de associatie te Stekene (Kemzeke), op dertien november tweeduizend veertien, ter registratie aangeboden, blijkt hetgeen volgt:

1/ Vennoten: De heer VAN DE SOMPEL Christof, geboren te Sint-Niklaas op vierentwintig juni negentienhonderd negenenzeventig, en zijn echtgenote mevrouw DURINCK Cindy Theophiel Coleta, geboren te Sint-Niklaas op zesentwintig februari negentienhonderd negenenzeventig, samen wonende te 9100 Sint-Niklaas, Hoge Bokstraat 200 doch verblijvende te Sint-Niklaas, Heimolenhoek 2B.

De echtgenoten Van de Sompel-Durinck zijn gehuwd onder het wettelijk stelsel bij gebrek aan huwelijkscontract, tot op heden ongewijzigd volgens hun verklaring.

2/ Benaming: De vennootschap is een handelsvennootschap onder de vorm van besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met de naam VDS DESIGN.

3/ Zetel: De vennootschap is gevestigd te 9100 Sint-Niklaas, Heimolenhoek 2B.

4/ Doel: De vennootschap heeft tot doel, hetzij voor eigen rekening, hetzij voor rekening van derden/opdrachtgevers of bij deelneming, of als tussenpersoon of op commissie, hetzij op gelijk welke andere wijze in België of in buitenland:

-Schrijnwerk van hout of van kunststof

-Fabricatie van alle soorten meubelen, fabricatie en plaatsing van ingemaakte meubelen, aan-en verkoop alsmede plaatsing van keukeninstallaties en bijhorigheden. Handel, verkoop, in-uitvoer van alle grondstoffen en afgewerkte producten hiermede verwant.

-Vervaardiging van artikelen van hout (bouw)

-Vervaardiging van deuren, brandwerende, ramen, kozijnen, trappen, muurkasten en luiken -Vervaardiging van geprefabriceerde gebouwen in hout

-Vervaardiging van kantoor- winkel- en ateliermeubelen overwegend van andere materialen dan metaal

-Vervaardiging van speciale winkelmeubels, toonbanken, vitrines, rekken en dergelijke overwegend van andere materialen dan metaal

-Vervaardigen van overige keukenmeubelen en badkamermeubels, Montage van buiten- en binnenschrijnwerk van hout en van kunststof zijnde deuren, brandwerende deuren, vensters, kozijnen, trappen, muurkasten, winkelinrichtingen, inbouwkeukens en dergelijke, installatie van al dan niet verplaatsbare tussenwanden, bekleding van wanden, plafonds en dergelijke in hout en kunststof, installatie van garagepoorten, luiken, zonneblinden, traliewerk, hekken en dergelijke in hout of in kunststof, montage en vervaardiging van serres, veranda s en dergelijke in hout of in kunststof, daktimmer

-Uitvoeren van loodgieterswerk.

-Installatie en onderhoud van sanitaire installaties.

-Installatie en onderhoud van toestellen voor de aanmaak van warm verbruikswater.

-Installatie en onderhoud van verwarmingssystemen, klimaatregeling en ventilatiesystemen.

Onderwerp akte :

Heimolenhoek 2 Bus B 9100 Sint-Niklaas

Oprichting

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

-Uitvoeren van rioleringswerken.

-Aanbrengen in gebouwen en andere bouwwerken van thermisch isolatiemateriaal en isolatiemateriaal tegen geluid en trillingen.

-Chapewerken.

-Onderneming voor het uitvoeren van voegwerken.

-Plaatsen van tussenwanden, plafonds, muren in gipsplaten.

-Isolatie van koelkamers en pakhuizen.

-Isolatiewerkzaamheden aan verwarmingsleidingen en leidingen van koelsystemen.

-Aanleg van waterdistributienetten en rioleringen.

-Lood- en zinkwerk.

-Installatie en onderhoud van waterverzachters.

-Plaatsen herstellen en onderhouden van alle soorten branders.

-Het aannemen van alle lood- en zinkwerken en alle soorten dakwerken, met inbegrip van roofingwerken en alle herstellings- en onderhoudswerken.

-Onderneming voor het uitvoeren van ruwbouwwerken, algemene bouwwerken, slopingswerken, bouw van daken, dakbedekking en bouw van dakconstructies.

-Installeren van warmtepompen en zonnepanelen.

-Installatie en onderhoud van gasleidingen voor huishoudelijke doeleinden.

-Onderneming voor de aan- en verkoop, de groot- en kleinhandel, de import en export van alle materialen nodig voor hogervermelde activiteiten.

-Tussenpersoon in de handel.

Deze opsomming is geenszins beperkend, doch enkel van aanwijzende aard. Dit alles in de meest uitgebreide zin van het woord.

De vennootschap mag bij wijze van inbreng, bijdrage, deelneming, samenwerking of fusie belangen nemen in alle zaken, vennootschappen of ondernemingen, die een gelijkaardig doel hebben of geschikt zijn om rechtstreeks of onrechtstreeks de verwezenlijking of de uitbreiding van haar maatschappelijk doel te bevorderen of die de verwezenlijking van het maatschappelijk doel vergemakkelijken.

In het algemeen zal de vennootschap alle commerciële, industriële, financiële roerende of onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks geheel of gedeeltelijk verband met haar maatschappelijk doel of die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te bereiden.

De vennootschap mag alle roerende en onroerende handelingen doen, zowel in volle eigendom als in vruchtgebruik of blote eigendom.

Optreden als bemiddelaar inzake verwerving van vastgoed, financiering en verzekering in het kader van voorrmelde activiteiten.

Zij mag zich voor vennootschappen borg stellen of aval verlenen, voorschotten en krediet toestaan, hypothecaire of andere waarborgen verstrekken.

Zij mag de opdracht van bestuurder, manager, gemandateerde of vereffenaar uitoefenen in andere vennootschappen.

De vennootschap kan alle verrichtingen uitvoeren die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van haar doel.

5/ Maatschappelijk kapitaal: Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder nominale waarde, die ieder één/honderdste van het kapitaal vertegenwoordigen.

6/ Samenstelling: INBRENG IN GELD: De comparant-oprichters verklaren dat het kapitaal geplaatst en volstort is ten belope van één derde: zesduizend honderd achtendertig euro (¬ 6.138,00) door de heer VAN DE SOMPEL Christof en tweeënzestig euro (¬ 62,00) door mevrouw DURINCK Cindy. Het genoemde bedrag werd bij storting of overschrijving gedeponeerd op een bijzondere rekening nummer BE27 7380 4130 7773 bij KBC agentschap te Sint-Niklaas geopend op naam van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid in oprichting, zoals blijkt uit het bewijs van deponering, afgegeven door voornoemde instelling op datum van 8 november jongstleden, dat mij, notaris is overhandigd om in het dossier te worden bewaard.

7/ Duur: De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd.

8/ Bestuur: De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot. Zij worden door de algemene vergadering benoemd voor een bepaalde duur of zonder beperking van duur. Een niet-statutaire zaakvoerder kan te allen tijde worden ontslagen bij besluit van de algemene vergadering, met eenvoudige meerderheid van stemmen van de aanwezige vennoten. Het ongevraagd ontslag van een niet-statutaire zaakvoerder heeft gevolg vanaf het besluit van de algemene vergadering.

Het vrijwillig aftreden van de enige zaakvoerder kan niet eerder effect sorteren dan nadat de algemene vergadering van het ontslag kennis heeft genomen en een nieuwe zaakvoerder heeft

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

benoemd.

Is er meer dan één zaakvoerder, dan kan een zaakvoerder te allen tijde aftreden.

De aftredende zaakvoerder is verplicht zijn opdracht te vervullen totdat redelijkerwijze in zijn vervanging is voorzien.

9/ Benoemingen: Met eenparigheid van stemmen wordt tot zaakvoerder benoemd:

De heer VAN DE SOMPEL Christof voornoemd.

10/ Volmacht: De vergadering beslist als bijzondere gevolmachtigde boekhoudkantoor Selis Comm.V. te Stekene, Brugse Heirweg 19 of haar aangestelden aan te duiden ten einde alle formaliteiten te verrichten voor de oprichting van de vennootschap, onder meer bij de bevoegde Kruispuntbank voor Ondernemingen, bij de BTW- en andere administraties en bij de bevoegde diensten voor het bekomen van het vestigings- en distributieattest, zo vereist.

11/ Jaarvergadering: De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de eerste vrijdag van de maand maart om negentien uur. Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

De gewone en de bijzondere algemene vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap of op een andere plaats aangewezen in de oproeping. De buitengewone algemene vergaderingen kunnen worden gehouden waar dan ook in België.

De eerste gewone algemene vergadering zal gehouden worden in het jaar tweeduizend en zeventien.

12/ Boekjaar: Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één oktober en eindigt op dertig september van ieder jaar.

Het eerste boekjaar loopt vanaf heden tot en met dertig september tweeduizend en zestien. VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL Neergelegd ter Griffie van de Rechtbank van Dendermonde.

Coordonnées
VDS DESIGN

Adresse
HEIMOLENHOEK 2, BUS B 9100 SINT-NIKLAAS

Code postal : 9100
Localité : SINT-NIKLAAS
Commune : SINT-NIKLAAS
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande