URBAN STEEL

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : URBAN STEEL
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 806.771.962

Publication

14/11/2014
ÿþMod PDF 11.1

0 4 NOV. 20111

ter griffie van de e riandstalige rechtbank v8n . à tb

Ondernemingsnr : 0606.771.962

Benaming (voluit) : Urban Steel

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Stwg. Op Vilvoorde 416 1 - 1745 Opwijk

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte : Wijziging maatschappelijke zetel

Tekst :

Wet college van zaakvoerders beslist om per 30/09/2014 de maatschappelijke zetel te verplaatsen naar Brusselsesteenweg 296 te 9280 Lebbeke.

Karen DELBECQUE

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/11/2014 - Annexes du Moniteur belge









Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto " Naim en hoedanigheid van de instnlmèntèrende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

lI

14 07048*

b.

E st

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

neRriceresdiontvangen op

14/01/2013
ÿþ mod 11.1



cruel In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



111 euek

*13006040* Griffie 0 2 JAN. 2013







_a

Ondernemingsnr ; 0806.771.962 Benaming (voluit) : WIZKEY

On! erwerp akte : Statutenwijziging - omzetting in een BVBA

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Hilde Fermon te Opwijk op 28 december 2012, welke akte

;i eerstdaags geregistreerd zal worden, dat de buitengewone algemene vergadering van de vennootschap onder:

;; firma "WIZKEY", met zetel te 1745 Opwijk, Steenweg op Vilvoorde 416 bus 1, met éénparigheid de volgende;

besluiten heeft genomen:

EERSTE BESLUIT:

De algemene vergadering beslist om de naam van de vennootschap te wijzigen in "Urban Steel".

TWEEDE BESLUIT:

a) De voorzitter ontslaat de instrumenterende notaris voorlezing te geven van het bijzonder verslag; opgesteld door het bestuursorgaan met het oog op de hierna vermelde doelswijziging. Aan dit bijzonder verslag; ; van de bestuurders is een staat van actief en passief per dertig september tweeduizend en twaalf gehecht. Het verslag van de zaakvoerders en de bijgevoegde staat van actief en passief zullen tegelijk met de uitgifte! ;; van deze akte worden neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel.

De algemene vergadering verklaart kennis te hebben genomen van bedoelde stukken. Alle vennoten betuigen hun instemming met de voorgenomen doelswijziging van de vennootschap eng ?! verklaren dat de formaliteiten voorzien door het Wetboek van Vennootschappen geacht worden te zijn vervuld.

b) De vergadering beslist het doel van de vennootschap te wijzigen zoals het is voorgesteld in de agenda. EERDE BESLUIT:

De algemene vergadering beslist het maatschappelijk kapitaal te verhogen met een bedrag van, ;, zestienduizend honderd euro (¬ 16.100,00) zodat het kapitaal van de vennootschap van tweeduizend

vijfhonderd euro (¬ 2.500,00) gebracht wordt op achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00), door inbreng in,

geld en de uitgifte van honderd eenenzestig (161) nieuwe aandelen zonder nominale waarde, identiek aan de; ;: bestaande aandelen en genietend van dezelfde rechten en voordelen, met inbegrip deelname in de winst, vanaf: ;; heden.

Vervolgens verklaren de voornoemde vennoten dat zij als volgt inschrijven op de nieuwe aandelen: - de heer VERHEYDEN Rik Alida Adolf, geboren te Dendermonde op 4 februari 1977, ongehuwd, wonende; te 1745 Opwijk, Steenweg op Vilvoorde 416 bus 201, schrijft in op eenentachtig (81) aandelen, waarvoor hij een'; ;, inbreng doet van achtduizend honderd euro (¬ 8.100,00);

- mevrouw DELBECQUE Karen, geboren te Vilvoorde op 4 maart 1977, ongehuwd, wonende te 1745! Opwijk, Steenweg op Vilvoorde 416 bus 201, schrijft in op tachtig (80) aandelen, waarvoor zij een inbreng doet; van achtduizend euro (¬ 8.000,00);

De voornoemde inbrengers verklaren dat het bedrag van voormelde kapitaalverhoging volstort werd ten! ;; belope van een bedrag van drieduizend zevenhonderd euro (¬ 3.700,00) door de inbrengers als volgt:

1. De heer VERHEYDEN Rik voor een bedrag van duizend achthonderd eenenzestig euro negenenveertig cent (¬ 1.861,49).

2. Mevrouw DELBECQUE Karen voor een bedrag van duizend achthonderdachtendertig euro eenenvijftig; ;; cent (¬ 1.838,51);

De inbrengers verklaren dat op ieder aandeel waarop in geld is ingeschreven tenminste één vijfde is! volstort. Voornoemd bedrag van drieduizend zevenhonderd euro (¬ 3.700,00) werd gedeponeerd op een bijzondere! ,, rekening bij BNP Paribas Fortis zoals blijkt uit het bewijs van deponering afgeleverd door de voornoemde; instelling op 27 december 2012, en dat mij, notaris is overhandigd.

De algemene vergadering stelt vast en vraagt de notaris er akte van te nemen, dat ten behoeve van de! ------- ; uennoQtschap._eeo_bedrag_van.echtftenduizendi_zeshonderd=euro_(¬ 18 200,Q0),were,geplaatstv_volatostAen:

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

(verkort) :

Rechtsvorm : vennootschap onder firma

Zetel : Steenweg op Vilvoorde 416 bus 1

1745 Opwijk

mod 11.1

& lope van zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00), en dat op elk aandeel waarop in geld is ingeschreven' ten minste één vijfde is volstort. Bijgevolg bedraagt het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap thans achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00), vertegenwoordigd door honderd-zesentachtig (186) aandelen zonder nominale waarde.

VIERDE BESLUIT:

De algemene vergadering aanvaardt het ontslag van de huidige zaakvoerders van de vennootschap, met name de heer VERHEYDEN Rik en mevrouw DELBECQUE Karen, beiden voornoemd, en verleent hen kwijting voor het door hen gevoerde beleid.

VIJFDE BESLUIT:

a) Verslagen

De voorzitter geeft de vergadering kennis van het verslag van de zaakvoerders dat het voorstel tot omzetting toelicht, alsook van het verslag van de bedrijfsrevisor over de staat van actief en passief van de vennootschap per 30 september 2012 hetzij minder dan drie maanden voordien. Iedere vennoot erkent kennis te hebben genomen van beide verslagen.

Het besluit van het verslag opgemaakt op 20 december 2012 door de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "De Mol, Meuldermans & Partners" met zetel te 2850 Boom, Vrijheidstraat 91, vertegenwoordigd door Johan De Mol, bedrijfsrevisor, luidt als volgt: "VI. Besluit

Ondergetekende, BVBA De Mol, Meuldermans & Partners, vertegenwoordigd door Johan De Mol, bedrijfsrevisor, kantoor houdende te 2850 Boom, Vrijheidstraat 91, aangesteld door de algemene vergadering van de VOF WIZKEY, heeft met het oog op de omzetting naar een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, conform de bepalingen van artikel 777 van het Wetboek van Vennootschappen, de staat van activa en passiva, afgesloten per 30 september 2012, onderzocht. Wij hebben onze controlewerkzaamheden uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen.

Onze werkzaamheden zijn er enkel op gericht na te gaan of er enige overwaardering van het netto-actief, zoals dat blijkt uit de staat van activa en passiva per 30 september 2012 die het bestuursorgaan van de vennootschap heeft opgesteld, heeft plaatsgehad.

j maken voorbehoud voor de rubriek `voorraden en bestellingen in uitvoering" welke per 30 september 2012 ¬ 25.743,46 bedraagt. Aangezien wij aangesteld werden na balansdatum konden wij immers niet aanwezig zijn bij de fysische voorraadopname.

Uit onze werkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de normen inzake het verslag op te stellen bij de omzetting van een vennootschap, en rekening houdend met het hiervoor vermelde voorbehoud, is nie! gebleken dat er enige overwaardering van het netto-actief heeft plaatsgehad

Het netto-actief volgens de staat van activa en passiva bedraagt ¬ 7.801,84 en is niet kleiner dan het maatschappelijk kapitaal van ¬ 2.500,00.

Alvorens tot de omzetting over te gaan zal er een kapitaalverhoging worden doorgevoerd door inbreng in speciën voor een bedrag van ¬ 16.100,00 om het maatschappelijk kapitaal op ¬ 18.600,00 te brengen. De kapitaalverhoging zal volstort worden ten belope van ¬ 3.700,00. Aldus zal voldaan zijn aan de vereisten inzake minimum kapitaal voor een BVBA.

Boom, 20 december2012

BVBA De Mol, Meuldermans & Partners

vertegenwoordigd door

Johan De Mol

Bedrijfsrevisor"

Beide verslagen zullen samen met een expeditie van onderhavige akte neergelegd worden op de griffie van de rechtbank van koophandel.

b) Omzetting

De vergadering besluit met éénparigheid van stemmen de vennootschap onder firma "WIZKEY" om te zetten in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met ingang van heden.

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Urban Steel" is de voortzetting van de vennootschap onder firma "WIZKEY", met dien verstande dat door de omzetting geen enkele wijziging aangebracht wordt aan de activa- en passivaposten van de omgezette vennootschap.

De activiteit en het maatschappelijk doel blijven onveranderd.

De omzetting geschiedt op basis van het actief en passief van de vennootschap onder firma per 30 september 2012, waarvan de staat opgenomen werd in voormeld verslag van de bedrijfsrevisor. Alle verrichtingen die sedert deze datum gedaan werden door de vennootschap onder firma "WIZKEY", worden verondersteld verricht te zijn voor de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Urban Steel'.

Al de lopende verbintenissen van welke aard ook, inzonderheid wat betreft het opmaken van de jaarrekening, zullen ten laste of ten bate zijn van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Urban Steel".

Het kapitaal en de reserves blijven dezelfde, zo ook alle activa en passiva, de afschrijvingen, de waardeverminderingen en vermeerderingen. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Urban Steel' zal de boekhouding en de boeken die door de vennootschap onder firma "WIZKEY" gehouden werden, voortzetten.

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid behoudt het nummer 0806.771.962 waaronder de vennootschap onder firma "WIZKEY" ingeschreven was in het rechtspersonenregister.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

mal 11.1

De honderdzesentachtig (186) aandelen zonder nominale waarde die het kapitaal vertegenwoordigen worden aan de vennoten toegekend in verhouding tot het quotum dat zij bezitten in de omgezette vennootschap onder firma.

Ingevolge deze omzetting en de toekenning van de maatschappelijke aandelen aan de vennoten, is de vennootschap onder firma "WIZKEY" omgezet in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Urban Steel", zonder tot andere formaliteiten te moeten overgaan.

ZESDE BESLUIT:

De vergadering besluit de nieuwe statuten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid goed te keuren. Deze statuten luiden als volgt:

HOOFDSTUK I : AARD VAN DE VENNOOTSCHAP.

ARTIKEL 1 : VORM - NAAM.

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en draagt de naam "Urban Steel".

In alle akten, facturen, aankondigingen, bekendmakingen, brieven, orders en andere stukken uitgaande van de vennootschap, moet deze naam altijd voorafgegaan of gevolgd worden door de woorden "besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid of de afkorting `BVBA". Tevens dienen vermeld te worden de zetel van de vennootschap, het ondememingsnummer gevolgd door het woord "rechtspersonenregister" of de afkorting "RPR" en de vermelding van de zetel van de rechtbank van het rechtsgebied waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

ARTIKEL 2 : MAATSCHAPPELIJKE ZETEL.

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 1745 Opwijk, Steenweg op Vilvoorde 416 bus 1.

Hij mag in elk gedeelte van Brussel, van de agglomeratie Brussel of van het Vlaams gewest worden overgebracht door eenvoudige beslissing van de zaakvoerder; deze laatste zal zorgen voor de bekendmaking in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad: De overbrenging van de zetel naar een andere plaats in België valt onder de beslissingsbevoegdheid van de algemene vergadering, die beraadslaagt op de wijze vereist voor de wijziging aan de statuten.

De vennootschap mag, bij beslissing van de zaakvoerder, andere bestuurszetels, administratieve zetels, filialen, agentschappen en bewaarplaatsen in België of het buitenland vestigen.

ARTIKEL 3 : DOEL.

De vennootschap heeft tot doel zowel in België ais in het buitenland, de uitvoering van de volgende activiteiten:

- Vervaardiging van metalen constructiewerken of gebinten voor de bouw,

- Vervaardiging van geprefabriceerde gebouwen, overwegend van metaal: bouwketen, modulaire tentoonstellingselementen, telefooncellen, enzovoort.

- Vervaardiging van metalen deuren en vensters.

- Vervaardiging van gesmede werkstukken van metaal voor rekening van derden

- Vervaardiging en montage van gesmede werkstukken voor de bouw : trapleuningen, borstweringen, enzovoort.

- Afbramen, zandstralen, trommelpolijsten en reinigen van metaal.

- Verven, graveren en bedrukken van metaal.

- Bekleden van metaal met andere beschermende of decoratieve materialen dan metaal : plastificeren,

emailleren, lakken, enzovoort.

-Boren, draaien, frezen, vonkerosief bewerken, schaven, lappen, tekfrezen, vlakken, zagen, slijpen, lassen,

enzovoort van metalen stukken.

-Vervaardiging van hangsloten, grendelstoten en andere sloten, sleutels en ander hang- en sluitwerk voor

gebouwen, meubels, voertuigen, enzovoort.

-Vervaardiging van scharnieren, hengsels en hengselduimen.

-Vervaardiging van gereedschap, met uitzondering van vormkasten en gietvormen

-Vervaardiging van metalen deksels.

-Vervaardiging van artikelen van draad : prikkeldraad, traliewerk, vlechtwerk, metaalgaas, metaaldoek,

enzovoort,

-Vervaardiging van huishoudelijke en sanitaire artikelen van metaal.

-Vervaardiging van overige artikelen van metaal, niet eerder genoemd.

- Vervaardiging van metalen straatnaamborden en verkeersborden.

-Vervaardiging van lichtreclames, verlichte aanwijzingsborden, enzovoort.

-Overige industrie, niet eerder genoemd.

-Onderhouds- en herstellingswerken van mechanische aard voor rekening van derden

-Onderneming voor de installatie van elektrische bedrading en toebehoren.

-Onderneming voor de installatie van de bedrading van telefooninstallaties en computersystemen. -Onderneming voor de installatie van bewakingssystemen en alarminstallaties tegen diefstal.

-Installatie van stores en zonneschermen.

-Installatie van lichtreclames en uithangborden.

-Montage van buiten- en binnenschrijnwerk in metaal: deuren, vensters, kozijnen, trappen, muurkasten, inbouwkeukens, winkelinrichtingen, enzovoort.

-Installatie van al dan niet verplaatsbare tussenwanden, de bekleding van wanden, plafonds, enz. in metaal. -Installatie van garagepoorten, luiken, zonneblinden, traliewerk, hekken, enzovoort, in metaal.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het geigiisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

-Installatie van geblindeerde deuren en brandwerende deuren in metaal.

-Montage van serres, veranda's enzovoort In metaal.

-Installatie van binnendeuren, scheidingswanden enzovoort van glas.

-plaatsen van behang en vloerbedekking en wandbekleding van andere materialen.

-schilderen van metalen constructies.

-Aanbrengen van glas, spiegels, enzovoort.

-Handelsbemiddeling in hout en bouwmaterialen.

-Handelsbemiddeling in meubels, huishoudelijke artikelen en ijzerwaren.

-Groothandel in ferro- en non-ferrometalen in primaire vormen, inclusief goud en andere edele metalen.

-Groothandel in ijzerwaren voor algemeen gebruik (nagels, draad, schroeven, bouten, enzovoort) en

elektrisch aangedreven handgereedschap.

-Groothandel in hang- en sluitwerk voor meubels en gebouwen.

-Groothandel in huishoudelijke gebruiksvoorwerpen van metaal.

-Bouwmarkten en andere doe-het-zelfzaken in bouwmaterialen, algemeen assortiment.

-Detailhandel in ijzerwaren en gereedschappen in gespecialiseerde winkels.

-Kleinhandel in meubels.

-Kleinhandel in verlichtingsartikelen.

-De aan- en verkoop, en de bemiddeling bij de aan- en verkoop van alle onroerende goederen en alle

daarbij horende handelingen.

-De vennootschap mag aldus onder meer onroerende en roerende goederen aankopen en verkopen, huren

en verhuren, leasen, in pand geven, en alle mogelijke handelingen verrichten in verband met het vestigen van

zakelijke rechten, investeringen, financieringen, bouwen, herbouwen en herstellen van onroerende goederen.

-Het beheren ais rentmeester of syndicus van (roerende en onrcerende) vermogens toebehorend aan

derden of aan zichzelf.

-Het ontwikkelen, coordineren en begeleiden van alle projecten zowel inzake roerende en onroerende

goederen als inzake vermogens of handelsactiviteiten.

-Het bemiddelen in splitsen, fusioneren en verwerven van vennootschappen en bedrijven.

-Het verlenen van advies inzake het leiden van een onderneming.

-Het houden van deelnemingen in andere vennootschappen, binnenlandse, zowel als buitenlandse.

-Het bouwen, verbcuwen en inrichten van onroerende goederen.

-De omschrijving hiervoor gegeven is te begrijpen in de meest ruime betekenis en is niet limitatief doch enkel aanduidend.

-Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

-De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Zij mag alle daden stellen, aile transacties en ondernemingen uitvoeren, alle roerende en onroerende, civiele of industriële, financiële of commerciële verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of ten dele in verband staan met haar doel of met een onderdeel daarvan of die kunnen bijdragen tot het vergemakkelijken, het begunstigen of het ontwikkelen van de doelgebonden activiteiten. Met afsluiten zowel in België als in het buitenland van elke samenwerkingsovereenkomst die door de toepasselijke wetten en gebeurlijke beroepsreglementen toegelaten zijn.

ARTIKEL 4 : DUUR.

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

HOOFDSTUK Il : MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL EN AANDELEN.

ARTIKEL 5 : KAPITAAL.

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op achttienduizend zeshonderd euro vertegenwoordigd door honderdzesentachtig (186) aandelen zonder nominale waarde, welke elk één/honderd zesentachtigste van het kapitaal vertegenwoordigen.

ARTIKEL B :

De vennootschap kan geen winstbewijzen, die het kapitaal niet vertegenwoordigen, uitgeven.

ARTIKEL 7 : STATUUT VAN DE AANDELEN.

Ten opzichte van de vennootschap zijn de aandelen ondeelbaar. De onverdeelde eigenaars, moeten zich ten opzichte van de vennootschap door één enkel persoon laten vertegenwoordigen: zolang dit niet gebeurd is worden de rechten die aan deze aandelen verbonden zijn, opgeschort.

Kan tussen de gerechtigden geen overeenstemming bereikt worden, dan kan de bevoegde rechter op verzoek van de meest gerede partij een voorlopig bewindvoerder bencemen om de betrokken rechten uit te oefenen in het belang van de gezamenlijke gerechtigden.

Wanneer het aandeel toebehoort aan naakte eigenaars en vruchtgebruikers worden alle rechten, inbegrepen het stemrecht, uitgeoefend door de vruchtgebruiker(s).

ARTIKEL 8 : VOORKEURRECHT BIJ KAPITAALSVERHOGING.

Behoudens hetgeen bepaald is in artikel 31 van de statuten in geval de vennootschap slechts één vennoot telt, gelden de volgende regels :

Ingeval van kapitaalverhoging door inbrengen in geld, hebben de vennoten de voorkeur in te schrijven naar evenredigheid van het deel van het kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd.

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 111

De termijn waarin dit voorkeurrecht wordt uitgeoefend za! door de algemene vergadering worden bepaald,' maar mag niet korter zijn dan vijftien dagen te rekenen vanaf de dag van de openstelling van de inschrijving.

De datum van de openstelling voor de inschrijving alsook de tijdspanne waarin dat kan worden uitgeoefend wordt aangekondigd in een bericht dat bij aangetekende brief ter kennis wordt gebracht aan de vennoten.

Op aandelen waarop niet werd ingeschreven zoals bepaald in de voorafgaande alinea's, kan slechts worden ingeschreven door in artikel 249, tweede lid van het Wetboek Vennootschappen genoemde personen, behoudens instemming van tenminste de helft van de vennoten die ten minste drie/vierde van het kapitaal bezitten.

ARTIKEL 9: REGELING VAN DE OVERDRACHT VAN DE AANDELEN.

Behoudens hetgeen bepaald is in de artikelen 27, 28, 29 en 30 van de statuten in geval de vennootschap slechts één vennoot telt, gelden de volgende regels :

De aandelen mogen, op straffe van nietigheid, niet worden afgestaan onder levenden noch overgedragen wegens overlijden dan met de toestemming van ten minste de helft van de vennoten, in het bezit van ten minste drie/vierde van het kapitaal, na aftrek van de rechten waarvan de afstand is voorgesteld. Deze toestemming is evenwel niet vereist wanneer de aandelen worden overgedragen of overgemaakt :

1) aan een medevennoot

2) aan de echtgenoot van de overdrager of erflater

ARTIKEL 9 BIS :

indien de overdracht van aandelen onderworpen is aan de goedkeuring van de vennoten overeenkomstig artikel 9 van de statuten, zal de zaakvoerder op verzoek van de vennoot die zijn aandelen wenst over te dragen of in geval van overdracht ingevolge overlijden de erfgenaam of rechtverkrijgende, een algemene vergadering samenroepen ten einde zich over de voorgedragen overdracht te beraden. Het voorstel tot overdracht zal de voorwaarden en de prijs waartegen deze zal gebeuren dienen te omvatten.

In geval van weigering van de goedkeuring, dienen de andere vennoten binnen de drie maanden de aandelen waarvan de overdracht is geweigerd aan te kopen in verhouding tot het aantal aandelen dat zij reeds bezitten behoudens onderling akkoord over een andere verdeling.

De prijs van de overdracht wordt vastgesteld op basis van het eigen vermogen van de vennootschap zoals dit blijkt uit de laatste balans door de aandeelhouders goedgekeurd, behoudens andere overeenkomst tussen de partijen.

De aandelen die binnen de drie maanden van de weigering tot goedkeuring niet door de andere vennoten zouden zijn gekocht overeenkomstig paragraaf 2 van huidig artikel worden geldig overgedragen aan de door de overdragende vennoot voorgestelde ovememer tegen de voorwaarden en de prijs die in het voorstel tot overdracht waren opgenomen.

De weigering van overdracht onder levenden goed te keuren zal nooit aanleiding kunnen geven tot een gerechtelijke procedure.

De weigering een erfgenaam of legataris van de aandelen aan te nemen zal worden geregeld overeenkomstig artikel 252 van het Wetboek Vennootschappen.

ARTIKEL 9 TER VERZEGELING VAN DE GOEDEREN

De erfgenamen, rechthebbenden en schuldeisers van een vennoot, mogen onder geen voorwendsel de zegels doen leggen op de goederen van de vennootschap, noch de verdeling of de verkoop ervan vorderen.

Zij moeten voor de uitoefening van hun rechten zich vergenoegen met inzage van de laatst goedgekeurde balans.

ARTIKEL 10 : REGISTER VAN AANDELEN,

Een register van aandelen wordt in de plaats van vestiging gehouden, Het bevat: de juiste aanduiding van elke vennoot en het aantal aandelen hem toebehorende, de vermelding van de verrichte stortingen, de overdrachten van delen met datum, gedagtekend en ondertekend door de overdrager en overnemers ingeval van overdracht onder levenden, door de zaakvoerders en de verkrijgers, ingeval van overgang bij overlijden.

Overdracht en overgang gelden slechts ten aanzien van de vennootschap en van derden vanaf de datum van hun inschrijving in dit register. Iedere vennoot en derde belanghebbende mag van het register kennis nemen.

Naar aanleiding van de inschrijving in het register, wordt aan de vennoten een certificaat tot bewijs hiervan overhandigd. Aan de aandelen wordt een volgnummer toegekend.

HOOFDSTUK III : ORGANEN VAN DE VENNOOTSCHAP.

Afdeling 1 - Algemene Vergadering.

Behoudens hetgeen bepaald is in artikel 36 van de statuten in geval de vennootschap slechts één vennoot telt, zijn de hiernavolgende bepalingen van toepassing op de algemene vergadering.

ARTIKEL 11 : ALGEMENE VERGADERING.

De jaarvergadering van de vennoten wordt gehouden ieder jaar op twintig (20) juni om tien (10) uur, op de zetel van de vennootschap of op een andere plaats in de uitnodiging aangeduid. Indien de hierboven bepaalde datum op een wettelijke feestdag valt, heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag.

Buitengewone algemene vergaderingen kunnen worden bijeengeroepen door de zaakvoerders; zij moeten bijeengeroepen worden wanneer dit wordt gevraagd door de vennoten die samen ten minste één/vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen en zulks binnen de drie weken na postdatum van het aangetekend schrijven, dat met opgave van de aan de orde te stellen onderwerpen aan de zaakvoerders is gericht.

De oproeping tot de algemene vergadering geschiedt bij aangetekende brief, tenzij de bestemmelingen individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk hebben ingestemd om de oproeping via een ander communicatiemiddel te ontvangen, De oproepingen tot de algemene vergadering worden meegedeeld aan elke vennoot, houder van Loertificatenr-obligatiehouder-,--zaakvoerder--en- -eventuele--commissaris--ten.- minste- vijftien--dagen- -voor- de.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrurnenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

" mod 11.1



Voor-

behouden aan het Eelgisch

Staatsblad

vergadering, met opgaaf van de agenda, naast dag, uur en plaats van de vergadering, en vermelding van de verslagen. De bij wet bepaalde stukken warden samen met de oproeping meegedeeld aan de vennoten, zaakvoerder (en eventuele commissaris), alsook aan de andere personen, die erom verzoeken.

ARTIKEL 12 : STEMRECHT.

Elk aandeel geeft recht op één stem, behoudens schorsing en binnen de wettelijke perken.

Elke vennoot kan schriftelijk, telegrafisch, per telex of per telekopie volmacht geven om zich te laten vertegenwoordigen,

Schriftelijk stemmen is toegelaten. in dit geval vermeldt de brief waarop de stem wordt uitgebracht elk punt van de agenda en de eigenhandig geschreven woorden "aanvaard" of "verworpen", gevolgd door de handtekening; hij wordt aangetekend aan de vennootschap gestuurd en moet ten laatste daags voor de vergadering op de zetel toekomen.

ARTIKEL 13 : VERLOOP VAN DE VERGADERING.

De vergadering wordt voorgezeten door de zaakvoerder of de oudste van hen in jaren, die de secretaris en gebeurlijk de stemopnemers aanduidt.

De zaakvoerder en de eventuele commissaris geven antwoord op de vragen die door de vennoten worden gesteld met betrekking tot hun verslag of de agendapunten, voor zover de mededeling van gegevens of feiten = niet van aard is dat zij ernstig nadeel zou berokkenen aan de vennootschap, de vennoten of het personeel van de vennootschap.

De zaakvoerder heeft het recht, tijdens de zitting, de beslissing met betrekking tot de goedkeuring van de jaarrekening drie weken uit te stellen. Deze verdaging doet geen afbreuk aan de andere genomen besluiten behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering hieromtrent. De volgende vergadering heeft het recht de jaarrekening definitief vast te stellen.

De besluiten worden getroffen bij meerderheid van stemmen verbonden aan de aandelen waarvoor aan de vergadering wordt deelgenomen, behoudens in de gevallen waarin de wet een bijzondere meerderheid oplegt. ARTIKEL 14 : NOTULEN.

De notulen van de algemene vergadering worden ondertekend door de aanwezige vennoten of hun volmachtdragers. Afschriften en uittreksel daarvan worden ondertekend door de zaakvoerder.

Op elke algemene vergadering wordt een aanwezigheidslijst bijgehouden.

Afdeling 2. - Bestuur

Behoudens hetgeen bepaald is in de artikelen 32, 33 en 34 van de statuten in geval de vennootschap slechts één vennoot telt, gelden de hiernavolgende regels.

ARTIKEL 15: BESTUUR.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten.

Het mandaat van zaakvoerder is onbezoldigd behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

ARTIKEL 16 MACHT VAN DE ZAAKVOERDERS.

De zaakvoerders kunnen alle handelingen stellen die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, behoudens deze die door de wet aan de algemene vergadering zijn voorbehouden. Ingeval er twee zaakvoerders zijn zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren,

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap, Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

ARTIKEL 17 : VERTEGENWOORDIGING.

ledere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

ARTIKEL 18 : TEGENSTRIJDIG BELANG.

Behoudens hetgeen bepaald is in artikel 34 van de statuten in geval de vennootschap slechts één vennoot telt gelden de wettelijke bepalingen terzake.

Afdeling 3 - controle.

ARTIKEL 19: CONTROLE.

De controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid van de verrichtingen weer te geven in de jaarrekening, wordt aan één of meer commissarissen opgedragen. De commissarissen worden benoemd door de algemene vergadering van aandeelhouders, onder de leden, natuurlijke personen of rechtspersonen, van het Instituut der Bedrijfsrevisoren. Zij voeren de titel van commissaris-revisor. De commissarissen worden benoemd voor een hernieuwbare termijn van drie jaar. Op straf van schadevergoeding kunnen zij tijdens hun opdracht alleen om wettige reden door de algemene vergadering worden ontslagen.

Zolang de vennootschap evenwel kan genieten van de uitzonderingsbepaling voorzien bij artikel 141 van het Wetboek Vennootschappen, worden geen commissarissen benoemd. Iedere vennoot heeft dan individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris. Hij kan zich laten vertegenwoordigen door een accountant. De vergoeding van de accountant komt ten laste van de vennootschap indien hij met haar toestemming wordt benoemd, of indien deze vergoeding te haren laste werd gelegd krachtens een rechterlijke beslissing. In deze gevallen worden de opmerkingen van de accountant medegedeeld aan de vennootschap.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/01/2013 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

'Voorbehouden aan het Efetgisch ` Staatsblad

HOOFDSTUK IV. - BOEKJAAR EN JAARREKENINGEN.

ARTIKEL 20 ; BOEKJAAR,

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één (1) januari en eindigt op eenendertig (31) december van ieder jaar.

Elk jaar maken de zaakvoerders een inventaris op alsmede de jaarrekening. Die jaarrekening bestaat uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting en vormt één geheel.

De zaakvoerders stellen bovendien in voorkomend geval jaarlijks een verslag op waarin rekenschap wordt gegeven van het beleid ter informatie aan de aandeelhouders en waarin, in voorkomend geval, een passende toelichting wordt gegeven over de aangelegenheden opgesomd in het Wetboek Vennootschappen.

Tenminste één maand voor de jaarvergadering overhandigen de zaakvoerders desgevallend de stukken, met in voorkomend geval het jaarverslag aan de commissaris(sen); deze moeten nazien of het jaarverslag de door de wet vereiste inlichtingen bevat, en in overeenstemming is met de jaarrekening, en binnen de vijftien dagen een omstandig schriftelijk verslag opstellen.

De maatschappelijke bescheiden worden ter kennis gebracht van de aandeelhouders en neergelegd overeenkomstig de voorschriften van het Wetboek Vennootschappen.

ARTIKEL 21 : WINSTVERDELING.

Van de netto-winst wordt ten minste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen tot dat zij één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Over de aanwending van het saldo wordt telkenjare beslist door de jaarvergadering op voorstel van de zaakvoerders.

Behoudens uitdrukkelijke beslissing van de algemene vergadering wordt er geen vergoeding toegekend aan het kapitaal.

Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of tengevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 Wetboek Vennootschappen.

ARTIKEL 22 : KWIJTING VAN DE ZAAKVOERDER EN DE COMMISSARIS.

Na goedkeuring van de jaarrekening beslist de algemene vergadering bij afzonderlijke stemming over de aan de zaakvoerder en de commissaris te verlenen kwijting. Deze kwijting is alleen dan rechtsgeldig, wanneer de ware toestand van de vennootschap niet wordt verborgen door enige weglating of onjuiste opgave in de jaarrekening.

HOOFDSTUK V.- ONTBINDING EN VEREFFENING.

ARTIKEL 23 : ONTBINDING.

De ontbinding van de vennootschap kan in rechte gevorderd worden om wettige redenen. Behoudens de gerechtelijke ontbinding, kan de vennootschap slechts ontbonden worden door een besluit van de algemene vergadering volgens de regels die voor de wijziging van de statuten zijn gesteld.

Na haar ontbinding, wordt de vennootschap geacht voort te bestaan voor haar vereffening.

Alle stukken uitgaande van de ontbonden vennootschap, vermelden dat zij in vereffening is.

Het voorstel tot ontbinding van de vennootschap wordt toegelicht in een verslag dat door de zaakvoerder wordt opgemaakt en dat vermeld wordt in de agenda van de algemene vergadering die zich over de ontbinding moet uitspreken. Verder wordt er gehandeld conform de regeling uitgewerkt in het Wetboek Vennootschappen.

De vereniging van alle aandelen in de hand van één persoon heeft niet tot gevolg dat de vennootschap wordt ontbonden. De enige vennoot blijft slechts aansprakelijk voor de verbintenissen van de vennootschap ten belope van zijn inbreng.

Wanneer de enige vennoct een rechtspersoon is en binnen één jaar geen nieuwe vennoot in de vennootschap is opgenomen of deze niet is ontbonden, wordt de enige vennoot geacht hoofdelijk borg te staan voor alle verbintenissen van de vennootschap ontstaan na de vereniging van aile aandelen in zijn hand, tot een nieuwe vennoot in de vennootschap wordt opgenomen of tot aan de bekendmaking van haar ontbinding.

Wanneer ten gevolge van geleden verlies het netto-actief gedaald is tot minder dan de helft van het maatschappelijk kapitaal, moet de algemene vergadering bijeenkomen binnen een termijn van ten hoogste twee maanden nadat het verlies is vastgesteld of krachtens wettelijk of statutaire bepalingen had moeten worden vastgesteld om, in voorkomend geval, volgens de regels die voor een statutenwijziging zijn gesteld, te beraadslagen en te besluiten over de ontbinding van de vennootschap en eventueel over andere in de agenda aangekondigde maatregelen.

De zaakvoerder verantwoordt zijn voorstellen in een bijzonder verslag dat vijftien dagen voor de algemene vergadering op de zetel van de vennootschap ter beschikking van de aandeelhouders wordt gesteld. Indien de zaakvoerder voorstelt de activiteit voort te zetten, geeft hij in dit verslag een uiteenzetting van de maatregelen die hij overweegt te nemen tot herstel van de financiële toestand van de vennootschap. Dat verslag wordt in de agenda vermeld. Aan iedere aandeelhouder wordt, tegen overlegging van zijn aandelen, vijftien dagen voor de vergadering kosteloos een exemplaar van de verslagen verstrekt. Een afschrift ervan wordt, samen met de oproepingsbrief, toegezonden aan de houders van aandelen op naam. Er wordt ook onverwijld een afschrift gezonden aan degenen die voldaan hebben aan de formaliteiten, door de statuten voorgeschreven om tot de vergadering te worden toegelaten.

Op dezelfde wijze wordt gehandeld wanneer het netto-actief tengevolge van geleden verlies gedaald is tot minder dan één/vierde van het maatschappelijk kapitaal, met dien verstande dat de ontbinding plaatsheeft wanneer zij wordt goedgekeurd door één/vierde gedeelte van de ter vergadering uitgebrachte stemmen.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

L_



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

mod 11.1

`Voorbehouden aan het l elgisch Staatsblad

Is de algemene vergadering niet overeenkomstig dit artikel bijeengeroepen, dan wordt de door derden

geleden schade, behoudens tegenbewijs, geacht uit het ontbreken van een bijeenroeping voort te vloeien.

Wanneer het netto-actief gedaald is tot beneden het wettelijk minimum kapitaal, kan iedere belanghebbende

de ontbinding van de vennootschap voor de rechtbank vorderen. ln voorkomend geval kan de rechtbank aan de

vennootschap een termijn toestaan om haar toestand te regulariseren.

ARTIKEL 24 : BENOEMING VAN VEREFFENAARS.

Ingeval van ontbinding van de vennootschap, uit welke oorzaak ook, zal de vereffening geschieden door de

zorgen van de zaakvoerder in functie op dat ogenblik, behalve indien de algemene vergadering, bij meerderheid

van stemmen andere vereffenaars, al dan niet aandeelhouders, aanstelt en hun machten en bezoldigingen

vaststelt.

De machten van de zaakvoerder alsdan in functie zullen vanaf de benoeming van de vereffenaars een einde

nemen.

ARTIKEL 25 : VEREFFENING.

Na de betaling van alle schulden, lasten en vereffeningskosten, of na de consignatie van de nodige gelden

die voldoen, zal het netto-actief gelijk onder de kapitaalaandelen verdeeld worden, rekening houdend met de

werkelijke afbetaling van elk effect.

HOOFDSTUK VI.- BEPALINGEN VAN TOEPASSING INGEVAL DE VENNOOTSCHAP SLECHTS EEN

VENNOOT TELT.

ARTIKEL 26 : ALGEMENE BEPALINGEN.

Alle bepalingen van onderhavige statuten zijn toepasselijk wanneer de vennootschap slechts één vennoot

telt in zoverre ze niet strijdig zijn met de hierna gestelde regels betreffende de éénhoofdigheid.

ARTIKEL 27 : OVERDRACHT VAN AANDELEN ONDER LEVENDEN.

Tot de overdracht van een geheel of een gedeelte van zijn aandelen wordt door de enige vennoot alleen

beslist.

ARTIKEL 28 : OVERLIJDEN VAN DE ENIGE VENNOOT ZONDER OVERGANG VAN AANDELEN,

Indien de enige vennoot overlijdt en zijn aandelen op geen enkele gerechtigde overgaan, is de

vennootschap van rechtswege ontbonden.

ARTIKEL 29 : OVERGANG VAN AANDELEN WEGENS OVERLIJDEN.

Het overlijden van de enige vennoot heeft niet tot gevolg dat de vennootschap wordt ontbonden.

Indien de enige vennoot erfgenamen of legatarissen nalaat zijn de beperkingen van der overgang van

aandelen in eigendom bepaald of toegestaan in het Wetboek Vennootschappen of in deze statuten niet van

toepassing.

Komen er meerdere erfgenamen of legatarissen op, gelden volgende regels:

- zijn de aandelen met vruchtgebruik bezwaard, dan is artikel 7 van de statuten van toepassing;

- zijn de aandelen daarentegen niet met vruchtgebruik bezwaard dan worden tot op de dag van de

verdeling van de aandelen of tot het afleveren van de legaten met betrekking tot deze aandelen de aan deze

aandelen verbonden rechten uitgeoefend door de regelmatig in het bezit getreden of in het bezit gestelde

erfgenamen of legatarissen naar evenredigheid met hun rechten in de nalatenschap.

ARTIKEL 30 : VRUCHTGEBRUIK OP AANDELEN,

De rechten van de vruchtgebruiker worden geregeld in artikel 7, derde alinea van de statuten.

ARTIKEL 31 : KAPITAALVERHOGING - VOORKEURRECHT.

Indien de enige vennoot besluit tot kapitaalsverhoging in geld is artikel 8 van deze statuten niet van

toepassing.

ARTIKEL 32 : ZAAKVOERDER - BENOEMING.

Indien geen zaakvoerder benoemd is heeft de enige vennoot van rechtswege alle rechten en verplichtingen

van een zaakvoerder. Zowel de enige vennoot als een derde kunnen tot zaakvoerder benoemd worden.

ARTIKEL 33 : ONTSLAG.

Indien een derde tot zaakvoerder is benoemd, zelfs in de statuten en zonder beperking van duur, kan deze

te allen tijde ontslagen worden door de enige vennoot tenzij hij benoemd is voor een bepaalde duur of voor

onbepaalde duur mits opzegging.

ARTIKEL 34 : TEGENSTRIJDIG BELANG.

Hier gelden de wettelijke bepalingen ter zake.

ARTIKEL 35 : CONTROLE.

Zolang de vennootschap geen commissaris heeft en een derde zaakvoerder is, oefent de enige vennoot aile

bevoegdheden van de commissaris uit zoals bepaald in artikel 19 van de statuten.

Zolang de enige vennoot ook zaakvoerder is en geen commissaris benoemd werd bestaat geen controle in

de vennootschap_

ARTIKEL 36 : ALGEMENE VERGADERING.

De enige vennoot oefent aile bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering toekomen. Hij kan die

bevoegdheden niet overdragen, behalve voor welbepaalde doeleinden. Van de besluiten van de enige vennoot

worden notulen gemaakt die door hem worden ondertekend en nadien opgenomen worden in een register dat

op de zetel van de vennootschap wordt bewaard.

Is de enige vennoot tevens zaakvoerder dan dienen de formaliteiten voor bijeenroeping van de algemene

vergadering niet te worden nageleefd, onverminderd de verplichting een bijzonder verslag op te maken en in

voorkomend geval openbaar te maken volgens de voorschriften van de wet.

Is er een externe zaakvoerder benoemd, dan neemt deze deel aan alle algemene vergaderingen, zelfs

wartneerhij_ze_zelf_niet_beeftbijeengeroepe_n _Te dieneinde is_de enige yelinoot verpliçjif; de zaajçvoerder fnet,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

i aangetekende brief op te roepen met opgave van de agenda. Laatstgenoemde formaliteit moet niet vervuld

worden wanneer de zaakvoerder bereid is aan de vergadering deel te nemen. Van deze instemming wordt

melding gemaakt in de notulen. In ieder geval wordt de vergadering voorgezeten door de enige vennoot.

ARTIKEL 37: KWIJTING.

Zelfs wanneer de zaakvoerder de enige vennoot is kan hem kwijting verleend worden volgens artikel 22 van

de statuten.

HOOFDSTUK VII.- ALGEMENE BEPALINGEN.

ARTIKEL 38 : WOONSTKEUZE.

Elke aandeelhouder met buitenlandse woonplaats moet woonst kiezen in België, bij gebreke waarvan hij

geacht zal worden woonst te hebben gekozen in de maatschappelijke zetel.

ARTIKEL 39: WET:

Voor al wat niet uitdrukkelijk voorzien is in de tegenwoordige statuten, wordt verwezen naar de bepalingen

van het Wetboek Vennootschappen, en de clausules die strijdig zijn met de gebiedende bepalingen van die wet

worden als ongeschreven beschouwd.

De statutaire bepalingen die een tekstuele weergave zijn van de wettelijke bepalingen van het Wetboek

Vennootschappen, worden enkel vermeld ten titel van inlichting en worden en zullen geacht worden van

rechtswege te zijn aangepast bij wijziging van voormeld wetboek.

ZEVENDE BESLUIT:

De algemene vergadering stelt aan tot zaakvoerders van de vennootschap voor de duur van de

vennootschap:

1)De heer VERHEYDEN Rik, voornoemd;

2)Mevrouw DELBECQUE Karen, voornoemd.

Beiden verklaren niet verhinderd te zijn door enige wettelijke beperking en dit mandaat te aanvaarden.

ACHTSTE BESLUIT - COORDINATIE VAN DE STATUTEN

De vergadering gelast de notaris met de uitwerking en de neerlegging ter Griffie van de Rechtbank van

Koophandel van de nieuw gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Hilde FERMON, notaris te Opwijk

Bijlage: - expeditie van de akte

- verslagen zaakvoerder

- staat van actief en passief

- verslag bedrijfsrevisor

- gecoördineerde statuten

Op de laatste bfz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

` r Voorbehouden

aan het Belgisch ` Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

22/12/2011
ÿþ Mod Word 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

II

1 bet ar Be Sta

E ?Zrif#iëf D E

Onderneniingsnr : 0806771962 Benaming :

(voluit) : Wizkey (verkort) :

Rechtsvorm : vennootschap onder firma

Zetel : Brusselsesteenweg 101 bus A - 9280 Lebbeke

(volledig adres)

Onderwerp akte : Bijzondere algemene vergadering: wijziging adres maatschappelijke zetel.

Eerste en enige beslissing: wijziging adres maatschappelijke zetel en uitbating vanaf 01/12/2011 naar:

Steenweg op Vilvoorde 416 bus 1 1745 Opwijk

Zaakvoerder Verheyden Rik

01/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 20.06.2015, NGL 31.08.2015 15505-0596-012

Coordonnées
URBAN STEEL

Adresse
BRUSSELSESTEENWEG 296 9280 LEBBEKE

Code postal : 9280
Localité : LEBBEKE
Commune : LEBBEKE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande