TIJD EN BOTERHAMMEN

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : TIJD EN BOTERHAMMEN
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 541.542.090

Publication

15/05/2014
ÿþMod Wocd lt1

In de bijlagen bij het Belgisch Statsb1adobpeHkAeNnt,dpiteGemmis aken kopie

na neerlegging ter griffie van de GRIFFIE REeirgek--Q-7-

L

05 ME, 2014AFDELING DENDERMoNDE

Griffie

(M\

Imume

Ondernemingsnr 0541.542.090

Benaming

(voluit) : TIJD EN BOTERHAMMEN

(verkort) :

Rechtsvorm : BVBA

Zetel: Nieuwstraat 5 te 9100 Sint-Niklaas

(volledig adres)

Onderwerp akte Ontslag + benoeming zaakvoerder

Ut het verslag van de buitengewone algemene vergadering dd 18/02/2014 blijkt dat met eenparigheid van

stemmen de volgende beslissingen werden genomen:

- ontslag als zaakvoerder van mevrouw Ann Schietekat wonende te 9100Sint-Niklaas, Spoorweglaan 12, en

dit op 18 februari 2014.

Mevrouw Schietekat Ann aanvaardt dit ontslag en ontvangt kwijting en ontlasting over haar mandaat.

- benoeming als zaakvoerder van de heer Torrs Axel wonende te 9100 Sint-Niklaas, Dr. Verdurrnenstraat 33:

en dit vanaf 18 februari 2014.

De heer Torrs Ami aanvaardt deze benoeming.

De Zaakvoerder,

Van Pumbroeck Inge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

14/07/2014
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

GRIFFIE RECHTBANK VAN KOOPHANDEL GENT

3 JULI 2014

AFDElelfSreNDERMONDE

"

Onclernerningsnr : 0541.542.090

Benamîng

" TIJD EN BOTERHAMMEN

(voft4ir.)

Rechtsvorm. BVBA

Zetel " Nieuwstraat 5 te 9100 Sint-Niklaas

(volledig adres)

Onderwerp akte Ontslag + benoeming zaakvoerder

Uit het verslag van de buitengewone algemene vergadering dd 0910512014 blijkt dat met eenparigheid van

stemmen de volgende beslissingen werden genomen:

ontslag als zaakvoerder van mevrouw Van Pumbroeck Inge wonende te 9100 Sint-Niklaas, Dr.

Verdumenstraat 33, en dit op 9 mei 2014;

- ontslag als zaakvoerder van de heer Torfs Axel wonende te 9100 Sint-Niklaas, Dr. Verdumenstraat 33, enc

dit op 9 mei 2014;

Mevrouw Van Pumbroeck en de heer Torrs aanvaarden dit ontslag en ontvangen kwijting en ontlasting over

hun mandaat. "

benoeming als zaakvoerder van de heer Hullebroeck Bram wonende te 9140 Steendorp, HospitaaistraatE 46 en dit vanaf 9 mei 2014,

E De heer Hullebroeck bram aanvaardt deze benoeming.

De Zaakvoerder,

Hullebroeck bram

;

;

Op de laatste ;lie van Luik vermelden: &cote : Nsarn en hoedanigheid van de instrurnenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(on)

bevoegd dete,u:htestsoon ten aanzien van deden te vertegenwooriegen

Verso: Naern en handteliening,

12/11/2013
ÿþMod Word 14.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsar :q-5 ,s ld 2. c9 30

Benaming

(voluit) : TIJD EN BOTERHAMMEN

(verkort) :

1 1 1111

170260

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : 9100 SINT-NIKLAAS, NIEUWSTRAAT 5

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Uit een akte .'verleden voor. Meester Frank BUYSSENS, geassocieerd notaris te Zwijndrecht, provincie

Antwerpen op 22 oktober 2013, ter registratie aangeboden, blijkt:

Dat er een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht door:

1. Mevrouw VAN PUYMBROECK Inge Willy Rachel Georges Jacqueline, wonende te 9100 Sint-Niklaas, Dr. Verdurmenstraat 33 (identiteitskaartnummer 591-0105470-36; rijksregistemummer 700521-018.81).

2. Mevrouw SCHIETEKAT Ann Tilly Gilbert Martin Lily, wonende te 9100 Sint=Niklaas, Spoorweglaan 12: (identiteitskaartnummer591-1010147-91; rijksregistemummer 701103-072.27).

3. De Heer TORES Axel Jozef Cyriel, wonende te 9100 Sint-Niklaas, br. Verdurmenstraat 33 (identiteitskaartnummer 591-1560607-76; rijksregistemummer 680628-133.12).

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en haar naam luidt: "TIJD EN BOTERHAMMEN". De vennootschap kan tevens als handelsnaam gebruiken: "MET TIJD EN BOTERHAMMEN". De zetel'van de vennootschap is gevestigd te 9100 Sint-Niklaas, Nieuwstraat 5.

De vennootschap heeft tôt doel:

1.Het uitbaten en inrichten, hetzij voor eigen rekening hetzij voor rekening van derden van één of meerdere hotels, motels, logementshuizen, restaurants, pizzeria's, pitta-huizen, frituren, spijshui'zen, snackbars,: verbruikerssalons, uit'haalrestaurants, tea-rooms, milk-bars, café's, bars, bodega's en tavernes, evenals alle= drankgelegenheden aller-'hande met al of niet alcoholhoudende dranken en sterke dranken, wijnbar,; dancings en discotheken, night clubs, feestzalen, sport- en fitnesscentrum, kortom alle activiteiten in den horecasector en het horecabedrijf in de ruimste zin van het woord, met inbegrip van de verkoop van dranken, voor consumptie ter plaatse, tabaks- en rookwaren, zichtkaar-'ten, suikergoedwaren, belegde brood'jes,: snoepgoed, parfumeriear-'tiketen, snuisterijen en fanta-siear-'tikelen, souvenirs en folkloreartikelen, evenals; luxe'ar'tikelen.

2, Organisatie en promotie van evenementen, culturele activiteiten, tentoonstellingen, kunstmanifestaties en -voorstellingen, inclusief popconcerten en mode-shows.

3. Aan- en verkoop, in- en uitvoer, groot- en kleinhandel, het in huur nemen en verhuren, de herstelling, onderhoud, installatie en uitbating van klank-, beeld- en horeca-installaties, tenten, springkastelen, feestmateriaal, kostuums, verlichting, uitrusting, toebehoren en in-richtingen allerhande, evenals van alle speel- en gokautomaten en bijbehoren, dit in de ruimste zin van het woord. Verlenen van gespecialiseerde technische diensten.

4, impresariaat en theateragentschap: management van artiesten. Het zoeken van acteurs voor film, televisie en theater.

5. Catering, het verzorgen van alle feesten en recepties, het klaarmaken, thuisbezorgen en serveren van: maaltijden en bereide schotels. Uitzendkoks.

6. Alle traiteursdiensten en aanverwante activiteiten, de thuislevering, de bereiding en verkoop, zo groot- als kleinhandel, van alle koude en warme dranken en gerechten, gebak, wafels, snacks, confiserie, bereide vis-en vleeswaren, belegde broodjes, pitta's, pizza's, pasta's, ijsroom.

7. Verlenen van advies en praktische hulp aan particulieren en ondernemingen met betrekking tot feesten en andere evenementen.

8. Klein- en groothandel, import en export van alle soorten dranken, alcoholische en andere dranken, suiker,: chocolade en suikerwerk, koffie, thee, cacao en specerijen, zuivelproducten, kazen en eieren.

Dit ailes met uitdrukkelijke uitzondering voor die activiteiten die wettelijk voorbehouden zijn. Dei vennootschap zal haar optreden, wat betreft de verrichting van deze activiteiten, ondergeschikt maken aan de: vervulling van de wettelijke voorwaarden.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of

zijdelings belangen nemen in ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven, ook aanverwant, of die de verwezenlijking van het maatschappelijk doel vergemakkelijken. Zij kan ook de func-ties van bestuurder,

commissaris of vereffenaar van zulke vennootschappen uitoefenen. De vennootschap kan zich ten gunste van vennootschappen borgstellen of haar aval verlenen, optreden als haar agent of vertegenwoordiger, voorschotten toestaan, kredieten verlenen, hypothecaire of andere zekerheden verstrekken. De vennootschap mag zakelijke rechten vestigen op onroerende goederen, in het kader van de uitoefening van haar werk. De vennootschap zal in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen mogen verrichten, in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel, of welke van aard zijn het bereiken ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken. De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België, als in het buitenland op alle wijzen en manieren die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur, te rekenen vanaf de datum van oprichting. Het tijdstip waarop de vennootschap begint te werken, wordt bepaald op 22 oktober 2013.

Het geplaatst maatschappelijk, kapitaal van de vennoot-schap bedraagt ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO en is verdeeld in honderd gelijke aande-len, zonder vermelding van waarde. Ieder der aandelen is volstort ten belope van honderdvierendertig/honderdzesentachtigste, zodat het'maatsc-happelijk kapitaal in totaal voor dertienduizend vierhonderd euro volstort is.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, al dan niet bezoldigd, al dan niet vennoten. Elke raakvoerder is bevoegd om de vennootschap te besturen en te vertegenwoordigen binnen de perken van haar doel.

Kwantitatieve bevoegdheidsbeperking

Indien meerdere zaakvoerders aangesteld worden, kunnen, in afwijking van artikel 257 van het Wetboek van Vennootschappen,.de'zaakvoerders'niet langer individueel de vennootschap vertegenvioordigen en dienen alle aangestelde zaakvoerders samen de rechtshandeling te stellen en te ondertekenen,,van zodra het bedrag van- de rechtshandeling " de waarde., van tweeduizend vijfhonderd (2.500,00) .euro -overschrijdt. Deze bevoegdheidsbeperking' geldt " niet voor. die handelingen die behoren tot' het dagelijks bestuur van de vennootschap. ;Alla handelingen, die door de wet of door deze statuten niet uitdrukkelijk verboden of aan een machtiging,van de'algemene vergadering 'onderworpen zijn, vallen binnen de bevoegdheid van de zaakvoerder. Het mandaat vande .zaakvoerder zaakvoerder wordt niet vergoed, tenzij de algemene vergadering anders beslist met eenvoudige" méerderheid van stemmen: De zaakvoerder mag volmacht verlenen. De 'lasthebbers verbinden de vennootschap binnen.de perken van de" hun ver-leende volmacht. Indien er verscheidene zaakvoerders zijn, kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van'taken kan aan derden niet worden tegengeworpen. De" handtekening, van de zaakvoerder verbindt" de vennootschap tegenover derden. Behoudens andersluidende beschikking van de algemene vergadering geldt een aanstelling voor onbepaalde duur.

Ingeval_ van tegenstrijdigheid ,van'. belangen tussen (het college van) zaakvoerder(s) enerzijds en de vennootschap anderzijds dienen de voorschriften van het Wetboek van vennootschappen te worden nageleefd.

Ieder vennoot heeft individueel de onderzoeks- en con-&trolebevoegdheid van een commissaris. Hij kan zich laten vertegenwoordigen .of bijstaan door een accountant. Zodra de vennootschap :beantwoordt aan de wettelijke criteria 'waarbij" de aanstelling van een commissaris verplicht wordt, zullen één of meerdere commissarissen worden aangesteld aan wie de controle wordt opgedragen op de financiële toestand van de ven-pootschap, op de jaarrekening en op de regelmatigheid van de verrichtingen " weer te geven in de jaarrekening.

De gewone algemène" vergadering, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de derde vrijdag' van de maand september om 17.00 uur. Is deze dag een wettelijke feestdag, dan wordt de vergadering de eerstvolgende werkdag gehouden op hetzelfde uur. De eerste gewone vergadering zal gehouden warden op de derde vrijdag van september 2015 om 17.00 uur.

Vennoten dia verhinderd zijn, kunnen zich slechts laten vertegenwoordigen door een medevennoot, aan wie zij een schriftelijke volmacht dienen te verlenen. Sterkmaking voor een afwezige vennoot is niet geoorloofd, evenmin als het handelen bij wijze van zaakwaameming of naamlening.

Behoudens uitgifte van aandelen zonder stemrecht, geeft elk aandeel recht op één stem in de algemene vergadering. De houders van aandelen zonder stemrecht hebben toch stemrecht in de bij de wet bepaalde gevallen. De algemene vergadering beraadslaagt en treft besluiten zoals voorgeschreven door de wet. Het is de vennoten binnen de bij het Wetboek van ven-pootschappen bepaalde grenzen toegelaten hun stem sch-rif-telijk uit te brengen. Opdat met de schriftelijk uitge-brachte stem reke-ning gehouden kan worden, moet de vennoot op de oproe-pingsbrief of een door het zaakvoerderschap opge-stelde stembrief eigen-handig de geschreven vermelding aan-brengen naast elk agenda-punt dat ter stemming zal worden voorgelegd of naast de naam van de persoon of personen die kandidaat zijn voor een bepaalde benoeming: "voor, tegen, onthouding" en dit document moet door hem gedateerd en ondertekend overgemaakt worden aan de vennootschap voor twaalf uur (middag) van de laatste werkdag, voorafgaand aan de dag waarop de vergader-ing gehou-den wordt.

Het boekjaar loopt van één april van het ene jaar tot en met eenendertig maart van het daaropvolgende jaar. Het eerste boekjaar loopt vanaf 22 oktober 2013 tot 31 maart 2015.

Met eenparigheid van stemmen wordt als niet-statutair zaakvoerder benoemd: Mevrouw Inge VAN PUYMBROECK en Mevrouw Ann SCHIETEKAT, belden voornoemd, die deze aanstelling aanvaarden onder bevestiging dat hij niet getroffen werd door enige maatregel die zich hiertegen verzet. Deze opdracht geldt voor onbepaalde duur en gaat in vanaf 22 oktober 2013 met dien verstande dat de zaakvoerder vanaf 22, oktober 2013 tot op de datum van de neerlegging ter griffie van de rechtbank van koophandel zal optreden als

volmachtdrager van alle vennoten en vanaf genoemde neerlegging als orgaan van de vennoot-ischap. -Elke zaakvoerder is bevoegd om de vennootschap te besturen en te vertegenwoordigen binnen de perken van haar doel.

Kwantitatieve bevoegdheidsbeperking

Indien meerdere zaakvoerders aangesteld worden, kunnen, in afwijking van artikel 257 van het Wetboek van Vennootschappen, de zaakvoerders niet langer individueel de vennootschap vertegenwoordigen en dienen alle aangestelde zaakvoerders samen de rechtshandeling te stellen en te ondertekenen, van zodra het bedrag r van de rechtshandeling de waarde van tweeduizend vijfhonderd (2.500,00) euro overschrijdt. Deze bevoegdheidsbeperking geldt niet voor die handelingen die behoren tot het dagelijks bestuur van de vennootschap. De comparanten verklaren mik notaris, dat uit te goeder trouw verrichte schatting blijkt dat de vennootschap voor het eerste boekjaar niet valt onder de voorwaarden waardoor de aanstelling van één of: meerdere commissarissen verplicht wordt en dat de vergadering geen commissaris wenst te benoemen zodat geen afzonderlijk orgaan van controle wordt ingesteld. De opdracht van de zaakvoerder is niet bezoldigd, tenzij de algemene vergadering anders beslist.

VOLMACHT -

" De comparanten stellen aan als bijzonder gevolmachtigde de burgerlijke vennootschap met'de rechtsvorm van' een bésloten°vennóotschap met beperkte aansprakelijkheid "BOEKHOUDKANTOOR VERHELST', met ` zetel te 9111 Puivelde-Belsele, Marktstraat 35, vertegenwoordigd doorMevrouw Kriste VERHELST, wonende te 9111 -Puivelde-Belsele, Marktstraat 35, alsook de aangestelden of lastheb-bers. van voormelde ven-'nobtschap, aan wie de .macht verleend wordt, met recht .van indeplaatsstelling .en met macht voor ieder van hen om afton-derlijk te handelen, om aile verrich-'tingen" te doen tenein-de:

" de .vennootschap te vertegenwoordigen bij de " ondernemings-loketten, 'de kruispuntbank van ondémemingen: ; alle " andere: administratieve overheden, en " alle belas-'tingad-ministraties-,en" aldaar alle formaliteiten,: te - vervullen inzake inschrijvingen, wijzigingen.' (huidige;: voorgaande, toekomstige) en

schrappingen; 1 _ ."

alle formaliteiten te}vervullen bij de rechtbank van koophandel, met 'name de neerlegging en ondertekening

van-alle documenten en formulieren; - " . '''t r " " " .,

:de" formaliteiteri " vervullen inzake registratie BTW, 'met name de áanvreag" van het" BTW-nummer, de

" aangifte tot wijzi-ging van registratie en de aangifte tot stopzetting ven werkzeemhéid.

De lastgever verklaart uitdrukkelijk dat hij werd ingelicht over de kosfprijs van deze" dier stverlening.

VOOR UITTREKSEL

De Notaris FRANK BUYSSENS

tegelijk hiermee neergelegde expeditie van de akte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

"



Voor-

,.behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

01/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.03.2015, GGK 18.09.2015, NGL 29.09.2015 15605-0149-015

Coordonnées
TIJD EN BOTERHAMMEN

Adresse
NIEUWSTRAAT 5 9100 SINT-NIKLAAS

Code postal : 9100
Localité : SINT-NIKLAAS
Commune : SINT-NIKLAAS
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande