T PAD

Divers


Dénomination : T PAD
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 848.727.828

Publication

26/09/2012
ÿþOndememingsnr : $L{$ - 2.8

Benaming (voluit) : 't pad

(verkort) :

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap ovv gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Haeghensgoed 42 9270 Laarne

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte : Oprichting

Tekst : "

Uittreksel uit de oprichtingsakte dd 04/09/2012

Oprichting - statuten - benoemingen

De ondergetekenden :

1) Mevrouw Van Malderen Nikki, wonende te Haeghensgoed 42  9270 Laarne

2) De heer Winne Jürgen, wonende te Haeghensgoed 42  9270 Laarne

zijn in onderling akkoord overeengekomen tussen hen een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een gewone commanditaire vennootschap op te richten waarvan de statuten als volgt luiden :

STATUTEN

HOOFDSTUK I : naam  duur -- zetel - doel

Artikel 1

De vennootschap is opgericht als burgerlijke vennootschap met rechtspersoonlijkheid naar Belgisch recht, in de rechtsvorm van een gewone commanditaire vennootschap met als vennootschappelijke benaming "'t pad" en wordt aangegaan tussen de beherende vennoot, zijnde Van Malderen Nikki en de stille vennoot, zijnde De Winne Jürgen.

De stille vennoot draagt in de schulden en verliezen van de vennootschap slechts bij tot beloop van de gelden welke hij in de vennootschap heeft beloofd in te brengen.

Artikel 2

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

Artikel 3

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9270 Laarne, Haeghensgoed 42.

De zetel kan zonder statutenwijziging verplaatst worden naar eender welk adres in België, bij

eenvoudige beslissing van de zaakvoerders, mits bekendmaking in de Bijlagen tot het Belgisch

Staatsblad.

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notais, hetzij van de perso(o)nen)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

4uitt IE3

10

11,11M1.111*

Mod POF 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie vare. akte

GRIFFIE RECHTBANK

EL

17 SEP. 2012

DENDERMONDE

Griffie

VAN KOOP1 IAND

be a

stl"

Voor-beooudea

aan het

Belgisch Staatsblad

\\F

Luik B - vervolg

Mod PIF 11.1

Artikel 4

De vennootschap heeft als burgerlijk doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening als voor rekening van derden:

- de organisatie van de activiteiten van logopediste in de meest ruime zin;

- de aan- en verkoop van onroerende goederen, het verwerven en vervreemden van zakelijke rechten op onroerende goederen. Het oprichten en laten oprichten van gebouwen. Het verhuren, huren en onderverhuren van gebouwen of gedeelten van deze gebouwen. De vennootschap kan een patrimonium van zakelijke rechten in volle eigendom, vruchtgebruik, opstal of erfpacht op onroerende goederen uitbouwen en alle daarmee samenhangende handelingen verrichten, zonder dat dit de vorm van een commerciële activiteit aanneemt. - de vennootschap kan eveneens roerende lichamelijke en onlichamelijke goederen, daarin begrepen effecten en portefeuillewaarden, al dan niet op de beurs genoteerd en alle deelnemingen en onverdeelde rechten in handels- en burgerlijke vennootschappen of verenigingen verwerven, aankopen, invoeren, verkopen, verhandelen of ruilen of op een andere wijze vervreemden.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

HOOFDSTUK II : vermogen van de vennootschap

Artikel 5

Het vermogen van de vennootschap bedraagt 20.000,00 euro, vertegenwoordigd door 200 aandelen op naam van 100,00 euro. Het wordt volledig gevormd door inbrengen in speciën, waartoe de vennoten zich als volgt verbinden :

1) Mevr. Van Malderen Nikki 19.900,00 £ waarvoor 199 aandelen van 100,00 £ worden toegekend,

2) Dhr. De Winne dürgen 100,00 ¬ waarvoor 1 aandeel van 100,00 £ worden toegekend. De oprichters verklaren dat elkeen de inbreng doet met gelden afkomstig van eigen goederen. Het kapitaal kan verhoogd worden door nieuwe inbrengen of met eigen vermogen van de vennootschap mits toestemming van de beherende vennoot.

De titel van vennoot komt persoonlijk toe aan elke vennoot en de rechten van elke vennoot worden vastgelegd in verhouding tot zijn deelname in het vermogen van de vennootschap. Wanneer een deelneming toebehoort aan blote eigenaars en vruchtgebruikers worden alle rechten, inbegrepen het stemrecht, uitgeoefend door de vruchtgebruiker(s).

HOOFDSTUK III : bestuur

Artikel 8

De vennootschap wordt bestuurd door een of meerdere beherende vennoten hiertoe benoemd, die hun functie als zaakvoerder persoonlijk uitoefenen en zich niet kunnen laten substitueren. Indien er meerdere beherende vennoten - zaakvoerders zijn, zullen zij individueel bevoegd zijn om te besluiten over alle aangelegenheden die de vennootschap betreffen, mits ze binnen haar doel vallen en niet behoren tot de specifieke bevoegdheid van de algemene vergadering, en kunnen zij individueel optredend de vennootschap verbinden.

~

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Sliiàtsblàd - ï6/09f2O12 - Annexes du Moniteur belge Artikel 10

Bijlagen biij Tieï Uëlgisch Een algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd zal 'worden gehouden op de zetel van de vennootschap, tenzij eenieder akkoord is om de vergadering op een andere plaats in België te houden.

De algemene vergadering komt elk jaar bijeen op de derde vrijdag van de maand december om negentien uur.

HOOFDSTUK VI: Inventaris, jaarrekening, winstverdeling

Artikel 14

Het boekjaar van de vennootschap gaat telkens in op één juli en eindigt op dertig juni van elk jaar.

Op het einde van het boekjaar stellen de beherende vennoten de inventaris op van de activa en de passiva van de vennootschap, sluiten zij de rekeningen en stellen zij conform de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen desgevallend de jaarrekening op.





Slot- en overgangsbepalingen

Eerste boekjaar

Het eerste boekjaar vangt aan vanaf datum van neerlegging van de oprichtingsakte op de

griffie van de rechtbank van koophandel tot dertig juni tweeduizenddertien.

Eerste jaarvergadering

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden op 20 december 2013 om 19.00 uur.



Benoeming zaakvoerder

Wordt als zaakvoerder benoemd vanaf datum oprichting en voor onbepaalde duur : Mevr. Van Malderen Nikki, wonende te Haeghensgoed 42  9270 Laarne, die verklaart dit mandaat te aanvaarden.



Aldus opgemaakt te Laarne, op 04 september 2012, in 3 exemplaren.

Tegelijk neergelegd: oprichtingsakte dd 04 september 2012

Van Malderen Nikki

zaakvoerder











Op de laatste blz. van Ruik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

vervolg Mod POF 1 t.1

Handelingen of besluiten gesteld buiten het doel van de vennootschap of strijdig met de statuten zijn niet tegenwerpelijk aan derden, en kunnen evenmin worden tegengeworpen door derden aan de vennootschap voor zover de statutaire doelomschrijving bij uittreksel in de bijlagen het Belgisch Staatsblad gepubliceerd wordt.

Afzetting of ontslag van een beherende vennoot  zaakvoerder is slechts mogelijk mits toestemming van de beherende vennoot.

De stille vennoten mogen geen enkele daad van bestuur verrichten, zelfs niet krachtens een volmacht en dit overeenkomstig Art. 207 van het Wetboek van Vennootschappen.

Bij het wegvallen van de enige beherende vennoot  zaakvoerder is lager vermeld artikel 16 van toepassing.

Het mandaat als beherend vennoot - zaakvoerder is onbezoldigd behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

HOOFDSTUK V : algemene vergadering

Voor-Ighoudc

aan het

Belgisch

Staatsblad

Coordonnées
T PAD

Adresse
HAEGHENSGOED 42 9270 LAARNE

Code postal : 9270
Localité : LAARNE
Commune : LAARNE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande