SV OFFICE

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : SV OFFICE
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 839.841.143

Publication

13/10/2011
ÿþOndernemingsnr : -sob $y A À 43

Benaming

(voluit) : SV Office

Rechtsvorm : Vennootschap onder firma

Zetel : Bareldonkdreef 47 te 9290 Berlare

Onderwerp akte : Oprichting

Statuten opgemaakt te Aalst op 20/09/2011 (twintig september tweeduizend en elf). Volgende comparanten

1. De heer Stroobants Yves, geboren te Aalsi op 13/12/1977 wonende te 9290 Berlare  Bareldonkdreef 47,

gehuwd onder het stelsel met scheiding van goederen met comparant sub.2

en

2. Mevrouw Vrydaghs Benedicte , geboren te Dendermonde op 30/10/1978, wonende ie 9290 Berlare Bareldonkdreef 47, gehuwd onder het stelsel scheiding van goederen met comparant sub.1

hebben besloten een vennootschap onder firma (V.O.F.) op te richten waarvan de statuten hierna volgen:

Artikel 1 - naam en rechtsvorm.

De V.O.F. wordt opgericht onder de benaming "SV Office".

Artikel 2 - zetel.

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 9290 Berlare  Bareldonkdreef 47, gelegen in het gerechtelijk' arrondissement Dendermonde. De zaakvoerder is gemachtigd bestuurszetels, bijhuizen, agentschappen, zowel' in België als in het buitenland op te richten.

Artikel 3 - doel.

De V.Q.F. heeft als doel voor eigen rekening, voor rekening van derden of in deelneming met derden,'

prestaties te verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op :

- Alle fotografische activiteiten waaronder mode- en reclamefotografie, fotografie voor toeristische.

doeleinden, maken van foto's voor bedrijven en particulieren, fotostudio's, modefotografie evenals

onderwaterfotografie, portretfotografie en maken van trouwfoto's en videoreportages en dergelijke.

- Zelfstandig werkende kunstenaars en artiesten en alle diensten die verwant zijn aan de scheppende en de'

uitvoerende kunst.

- Het verlenen van diensten en praktische hulp inzake consultancy, adviesverlening, HR, administratieve.

prestaties, computerservices, public relations, communicatie en andere zakelijke dienstverlening en dit in de

meest ruime betekenis.

- Overige adviesbureaus op het gebied van bedrijfsvoering en beheer.

- Ontwerpen en voeren van reclame- en promotiecampagnes voor derden via de verschillende media.

- Ontwerpen van publiciteitsartikelen.

- Markt- en opinieonderzoekbureaus, het onderzoek naar de omvang van de markt voor bepaalde

producten, de ontvangst en bekendheid van producten en koopgewoonten, met het oog op verkoopbevordering

en ontwikkeling van nieuwe producten.

- Statistische analyses van de resultaten van het onderzoek.

- Consulting, opleiding, onderzoek, ontwikkeling, vervaardiging, de aan-en verkoop (zowel groot-als

kleinhandel), de exploitatie, commercialisatie en marketing, de in- en uitvoer, het verhuren, leasen, installeren,

onderhouden, bedienen en herstellen van electronicamaterieel, computers en standaardprogrammatuur,

computermaterieel (hardware en software, randapparatuur), kantoormachines en  materieel,

muziekinstrumenten, audio-, video- en lichtinstallaties en alle bijhorende materialen en/of installaties.

- Overige activiteiten in verband met computers.

- Computeradviesbureaus.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

i

Vos beho aan Belg Staat:

0 3. 10, 2011

DENDERMONDE

's In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad

na neerlegging ter griffie van ~kW FICCH1 BANK

VAN KOOPT-ZANDEL

Griffie

nncd 2.1

maken kopie

IHhI II III VIII II II

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/10/2011 - Annexes du Moniteur belge

- Het verlenen van advies over soorten computers (hardware) en hun configuratie en toepassing van bijbehoren-de programmatuur (software) : analyseren van behoeften en problemen van gebruiker en het aanbieden.

- Ontwerpen en onderhoud van webapplicaties en websites.

- Ontwerpen en programmeren van bedrijfssoftware, multimedia, dit alles in de meest ruime zin van betekenis.

- Ontwerpen, onderhouden en uitbaten van webshops.

- De handel in en het vervaardigen van aile bemeubeling, meubelen, kunstvoorwerpen, schilderijen alsmede de handel in antiqiteiten, decoratie, design algemeen, het inrichten en openbare verkopingen van dergelijke goederen, het uitbaten van een kunstgalerij, organistatie van tentoonstellingen en vernisages en alles wat hiermede rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt en/of in betrekking staat. Deze opsomming is enkel voorbeeldgevend en geenszins beperkend.

- Aankoop en verkoop van kunstwerken, commissiehandel in kunstvoorwerpen, promotie van kunstwerken, verhuur en uitlening voor tentoonstellingen, research in verband niet kunstwerken, creatie van kunstwerken, restauratie van kunstwerken, tweedehandsmeubelen al dan niet meer dan honderd jaar oud.

- De fabricatie bij middel van alle grondstoffen en technieken van alle meubelen en meubilerende voorwerpen en alle mogelijke houtconstructies, alsmede alle daarbij horende elektrische apparatuur en toebehoren, alle elementen voor de bouwnijverheid, voor alle bestemmingen en dit in alle stadia van afwerking, dit alles zowel in roerende als onroerende staat. Het plaatsen, inrichten, verhuren en uitbaten onder alle vormen van al deze constructies.

- De handel in het groot en in het klein van alle meubelen, meubileren voorwerpen, toebehoren en onderdelen en constructies, alsmede alle daarbij horende elektrische apparatuur en toebehoren. Dit alles in binnen- en buitenland, met inbegrip van import en export, als hoofdaannemer of onderaannemer, ais hoofdhandelaar dan wel als makelaar, bemiddelaar, concessionaris, depositaris of commissionair.

- De design en ontwikkeling van alle mogelijke gebruiksobjecten, zowel deze bestemd voor professioneel als voor privé gebruik.

- Het ontwerp, de coördinatie en opvolging van interieurarchitectuur.

- Organisatie van salons, tentoonstellingen en beurzen.

- Het geven van onderwijs, workshops.

- Het ontwerpen van showrooms, etalages.

- de aan-en verkoop, in-en uitvoer, handelsbemiddeling, commissiehandel en vertegenwoordiging van algemene goederen of specifieke goederen en materialen:

° voedingsmiddelen en dranken;

° roerende goederen;

° hout- en bouwmaterialen;

° rollend materieel;

° sanitaire artikelen;

° textiel en kleding;

° verf en vernis.

- de aan-en verkoop, in-en uitvoer, handelsbemiddeling, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen en materialen.

- Het opnemen van mandaten als zaakvoerder, bestuurder en/of vereffenaar, managementactiviteiten van holdings, vertegenwoordigen van bedrijven op grond van bezit of controle over het maatschappelijke kapitaal en andere.

- Beheer van een eigen roerend en onroerend vermogen.

- Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen, alle verrichtingen onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuur van roerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan-en verkoop , huur en verhuur van roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zicht borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen.

- Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

- Het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie, de ontwikkeling van, en de investering in, rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt.

- Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm, in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan kredietinstellingen. De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

- Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/10/2011 - Annexes du Moniteur belge

- Bijzondere bepalingen: De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen. De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere samenhangende doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel. De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

Artikel 4 - duur.

De V.O.F. wordt aangegaan voor onbepaalde duur vanaf heden.

Artikel 5 - inbreng.

De heer Stroobants Yves brengt in de V.O.F. een som ter grootte van 500,00 (vijfhonderd) euro, die gestort werd in de maatschappelijke kas. Hij krijgt hiervoor 50 (vijftig) aandelen.

Mevrouw Vrydaghs Benedicte, brengt in de V.O.F. een som ter grootte van 500,00 (vijfhonderd) euro, die gestort werd in de maatschappelijke kas. Zij krijgt hiervoor 50 (vijftig) aandelen.

Bijgevolg wordt het maatschappelijk kapitaal gebracht op 1.000,00 (duizend) euro, vertegenwoordigd door 100 (honderd) aandelen.

Deze aandelen zijn niet vrij overdraagbaar en kunnen slechts worden overgedragen mits unanieme goedkeuring van alle houders van aandelen.

Er wordt tevens voorzien in een voorkoop recht dat mag uitgeoefend worden door elke vennoot jegens een andere vennoot, waaneer een van de vennoten zijn aandelen in de vennootschap wenst te verkopen, en dit tegen dezelfde voorwaarden dewelke eventueel bedongen zijn bij vreemde derde kopende partijen, voor zover deze voorwaarden marktconform en niet disproportioneel zijn met de eigen vermogenssituatie en waardering van de vennootschap. "

De vereniging van alle aandelen in de hand van één persoon heeft niet tot gevolg dat de vennootschap wordt ontbonden.

Artikel 8 - vertegenwoordiging.

Het bestuur van de V.O.F. wordt toevertrouwd aan één of meerdere zaakvoerders die in naam van de V.O.F. alle handelingen mogen stellen die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het maatschappelijk doel. Worden tot zaakvoerders benoemd voor de duur van de V.O.F.: De Heer Stroobants Yves en Mevrouw Vrydaghs Benedicte, voornoemd. Hun mandaat is onbezoldigd.

Artikel 10 - boekjaar.

Het boekjaar van de V.O.F. loopt gelijk met het kalenderjaar. Het eerste boekjaar zal heden aanvangen en zal ten einde lopen op 31/12/2012. Ieder jaar zal een inventaris, een balans en een winst- en verliesrekening worden opgemaakt, die voor goedkeuring getekend dienen te worden door iedere vennoot op de algemene vergadering.

Artikel 13 - algemene vergadering.

Op twintig juni van elk jaar zal de jaarlijkse algemene vergadering gehouden worden ten maatschappelijke zetel. Iedere vennoot heeft evenwel het recht op elk ander tijdstip een vergadering van vennoten bijeen te roepen. Daartoe moet hij al zijn medevennoten uitnodigen per aangetekende brief die hij ten laatste tien dagen vóór de vergadering in de post afgegeven moet hebben en per email in kopij. Deze brief moet de dagorde vermelden.

De algemene vergadering is bevoegd voor het wijzigen van de statuten, het benoemen en ontslaan van zaakvoerders, het goedkeuren van de jaarstaten, de verdeling van de winsten, het vrijwillig ontbinden van de vennootschap en alle taken die niet specifiek zijn toegewezen aan de zaakvoerders.

De algemene vergadering zal slechts geldig samengesteld zijn en zal slechts geldig kunnen beslissen indien tenminste de helft + 1 van de aandelen aanwezig of vertegenwoordigd is op de vergadering, zoniet moet een tweede vergadering worden samengeroepen met dezelfde agenda, die dan kan besluiten ongeacht het aantal aanwezige of vertegenwoordigde aandelen.

Er wordt gestemd per aandeel waarbij elk aandeel recht geeft op een stem.

Beslissingen van de algemene vergadering worden genomen bij gewone meerderheid.

Artikel 17  aanvang en einde eerste boekjaar.

Het eerste boekjaar zal eindigen op 31/12/2012 (éénendertig december tweeduizend en twaalf) en vangt heden aan, met dien verstande dat de V.O.F. alle verrichtingen sedert 01/09/2011 (één september tweeduizend en elf) namens haar aangegaan door de oprichters, bekrachtigt en voor haar rekening neemt.

Artikel 18  volmacht.

De oprichters en de aangestelde zaakvoerders geven volmacht aan mevrouw Stephanie Deprez, zaakvoerder van LEADSERVICE, Grote steenweg te 9870 Gavere, Ondernemingsnummer 0812.029.477, evenals haar medewerkers, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid van indeplaatsstelling, alle

4

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

nuttige of noodzakelijke formaliteiten te vervullen aangaande deze vennootschap met betrekking tot KBO, administratie der belastingen, vergunningen en andere overheidsdiensten.

Aldus overeengekomen te Aalst op 20/09/2011 (twintig september tweeduizend en elf) en getekend in 4 (vier) exemplaren, waarvan één exemplaar ten maatschappelijke zetel zal bewaard worden.

Stroobants Yves Vrydaghs Benedicte

oprichter - zaakvoerder oprichter - zaakvoerder

Bipagen b'tj-lret Belg'tseh-Staatsblad --13f14»2011- Annexes du Mvniteur belge-

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
SV OFFICE

Adresse
BARELDONKDREEF 47 9290 BERLARE

Code postal : 9290
Localité : BERLARE
Commune : BERLARE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande