SHUTDOWN FASTENERS AND SPECIALS BELGIUM

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : SHUTDOWN FASTENERS AND SPECIALS BELGIUM
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 849.508.182

Publication

16/06/2014
ÿþIHII

1 tLI

*14116994*.

mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

GRIFFIE RECHTBANK VAN

KOOPHANDEL GENT

4 JUNI 201+

AFDELING DENDERMONDE Griffie

Ondernemingsnr 0849.508.182

Benaming (voluit) : STOKVIS FASTENERS & SPECIALS BELGIUM

(verkort) :

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : NAUWSTRAAT 126

9111 BELSELE

Onderwerp akte :WIJZIGING NAAM -- KENNISNAME EN GOEDKEURING OVERDRACHT AANDELEN -- ONTSLAG ZAAKVOERDERS - AANPASSING STATUTEN

Uit een akte verleden voor notaris Dirk Smet te Sint-Gillis-Waas op achtentwintig mei tweeduizend en veertien, geregistreerd op het kantoor Sint-Niklaas 9daarna,:

blijkt dat de buitengewone algemene vergadering met éénparigheid van i

stemmen heeft beslist :

Eerste beslissing :

Met eenparigheid van stemmen beslist de buitengewone algemene vergadering de naam van de vennootschap te wijzigen in SHUTDOWN FASTENERS AND SPECIALS BELGIUM.

Tweede beslissing:

De buitengewone algemene vergadering neemt kennis van de beslissing de overeenkomst tot koop en verkoop van aandelen opgemaakt te Oosterhout op negentien mei tweeduizend en veertien.

Met eenparigheid van stemmen beslist de buitengewone algemene vergadering deze overeenkomst tot koop en verkoop van aandelen de dato negentien mei tweeduizend en veertien goed te keuren.

Derde beslissing:

Met eenparigheid van stemmen beslist de buitengewone algemene vergadering de besloten vennootschap naar Nederlands recht R.A.M. Holding en de besloten vennootschap naar Nederlands recht T.W.G. Holding te ontslaan als zaakvoerders van de vennootschap. Hen wordt kwijting gegeven voor het door hen gevoerde beleid.

Vierde beslissing:

Met eenparigheid van stemmen beslist de buitengewone algemene vergadering artikel 1 der statuten aan te passen aan de genomen beslissing.

Dit artikel zal voortaan luiden als volgt:

ARTIKEL EEN: rechtsvorm en naam

De vennootschap heeft de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en haar naam luidt: "SHUTDOWN FASTENERS AND SPECIALS BELGIUM."

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

W.-

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik 8 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

22/10/2012
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

VAN r.,'.,01.-'1-l`.1F!Dt=L



u II II ~ III UIII III A

*12173939*

1 1 OKT. 2012

DENDERMONDE

riffie







Ondernemingsnr : gyo,~ Spd,

Benaming

(voluit) : STOKVIS FASTENERS & SPECIALS BELGIUM (verkort) :

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : NAUW STRAAT 126, 9111 SINT NIKLAAS (BELSELE)

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING - AANSTELLING ZAAKVOERDERS

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Marc Van Nuffel te Antwerpen op 9 oktober 2012, neergelegd voor registratie, dat werd opgericht:

1. Rechtsvorm  naam  zetel - duur

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met de naam STOKVIS FASTENERS & SPECIALS BELGIUM, met zetel te 9111 Sint-Niklaas (Belsele), Nauwstraat 126, opgericht voor onbepaalde termijn.

2. Identiteit van de oprichters

1/ De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "D.K.E.L.", ondernemingsnummer 0849.100.287, met zetel te 9111 Sint-Niklaas (Belsele), Nauwstraat 126, opgericht ingevolge akte verleden op 14 september 2012 voor notaris Frederik Jorissen te Antwerpen, vervangende notaris Marc Van Nullel te Antwerpen, nog bekend te maken in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad, alhier vertegenwoordigd door haar zaakvoerder, de heer DE JONCK David Florent Eiza, gebaren te Sint-Niklaas op 1 februari 1973, wonende te 9111 Sint-Niklaas (Belsele), Nauwstraat 126;

2/ De besloten vennootschap naar Nederlands recht "RAM_ HOLDING B.V.", KvK-nummer 55476236, Kamer van Koophandel Zuidwest-Nederland, met zetel te 4823CN Breda (Nederland), Kroontjeskruid 21, opgericht ingevolge akte verleden op 31 mei 2012 als zuivere splitsing van de besloten vennootschap "DIRECT FRESH CONCEPTS HOLDINGS B.V." met KvK-nummer 20130451, alhier vertegenwoordigd door haar bestuurder, de heer GEERTS Johannes Antonius Adrianus, geboren te Prinsenbeek (Nederland) op 17 april 1961, wonende te 4823CN Breda (Nederland), Kroontjeskruid 21;

3/De besloten vennootschap naar Nederlands recht "T.W.G. HOLDING B.V.", KvK-nummer 55476244, Kamer van Koophandel Zuidwest-Nederland, met zetel te 4839AH Breda (Nederland), Drielindendreef 10, opgericht ingevolge akte verleden op 31 mei 2012 als zuivere splitsing van de besloten vennootschap "DIRECT FRESH CONCEPTS HOLDINGS B.V." met KvK-nummer 20130451, alhier vertegenwoordigd door haar bestuurder de heer GEERTS Antonius Johannes Josephus Adrianus, geboren te Prinsenbeek (Nederland) op 30 oktober 1963, wonende te 4839AH Breda (Nederland), Drielindendreef 10;

3, Kapitaal

Het kapitaal bedraagt 18.600,00 Euro en werd volledig volstort.

Het kapitaal is samengesteld door inbreng in geld. De gelden werden gedeponeerd bij KBC Bank op rekeningnummer BE98 7310 2774 4193.

4. Boekjaar

Het boekjaar loopt samen met het kalenderjaar.

Het eerste boekjaar loopt tot 31 december 2013.

5. Reserves  winst  vereffening

De bepalingen betreffende het aanleggen van reserves, de verdeling van de winst en de verdeling van het na vereffening overblijvende saldo luiden als volgt:

Het batig saldo van de resultatenrekening vormt de nettowinst van de vennootschap. Deze wordt na afhouding ten bate van de wettelijke reserve, als dividend onder de vennoten verdeeld naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten en van de daarop verrichte stortingen, tenware de algemene vergadering besluit de winst geheel of ten dele te reserveren of er een andere bestemming aan te geven.

Er zijn bijzondere bepalingen met betrekking tot de verdeling van het na vereffening overblijvende saldo.

6. Bestuur

Met eenparigheid van stemmen worden als zaakvoerder benoemd:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

-de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "D.K.E.L.", met als vaste vertegenwoordiger de heer DE JONCK David, voornoemd;

-de besloten vennootschap naar Nederlands recht "R.A.M. HOLDING B.V.", voornoemd, met als vaste vertegenwoordiger de heer GEERTS Johannes Antonius Adrianus, voornoemd;

-de besloten vennootschap naar Nederlands recht "T.W.G. HOLDING B.V.", met als vaste vertegenwoordiger de heer GEERTS Antonius Johannes Josephus Adrianus, voornoemd;

De opdracht, die bezoldigd is, geldt voor onbepaalde duur, zonder evenwel statutair te zijn. Krachtens artikel 9 van de statuten is aan hen volledige vertegenwoordi-gingsbevoegdheid toegekend om namens de vennootschap op te treden in en buiten rechte. Zij oefenen deze bevoegdheid individueel uit. Beslissingen die een waarde vertegenwoordigen van meer dan tienduizend Euro (10.000 EUR) kunnen slechts door een meerderheid van zaakvoerders worden genomen. Deze bevoegdheidsbeperking kan niet tegengeworpen worden aan derden, zelfs niet nadat zij openbaar werd gemaakt.

7. Doel

De vennootschap heeft tot doel:

- de handel- & groothandel in ijzer- en metaalwaren evenals de handel- en groothandel in bevestigingsmaterialen;

- het waarnemen van bestuurs-, directie en/of vereffeningsmandaten in andere vennootschappen of ondernemingen;

- aile verrichtingen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard, alle verbintenissen aangaan, onroerende goederen kopen en verkopen, kredieten en leningen aangaan en toestaan, zich voor derden borg stellen door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Kortom zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel of wat van aard is de verwezenlijking ervan te bevorderen.

8. Jaarvergadering

De jaarvergadering wordt gehouden op de eerste vrijdag van de maand mei om 18u00.

Er zijn geen voorwaarden voor de toelating tot de vergadering en voor de uitoefening van het stemrecht.

9. Volmacht

De vergadering machtigt de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VGD Accountants en Belastingconsulenten", met zetel te 2000 Antwerpen, Schaliënstraat 5 Bus en hun aangestelden en gevolmachtigden, met mogelijkheid tot indeplaats-'stelling, en die elk afzonderlijk kunnen handelen, om de inschrijving van de vennootschap te bekomen bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, een Ondememingsloket aan te duiden en de hierboven genomen besluiten ter kennis te brengen van wie het behoort, onder meer van de belastingsdiensten en andere overheidsinstellingen.

Voor ontledend uittreksel:

Samen neergelegd: uitgifte;

Notaris Marc Van Nuffel

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/10/2012 - Annexes du Moniteur belge



17/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 01.05.2015, NGL 12.08.2015 15414-0306-015

Coordonnées
SHUTDOWN FASTENERS AND SPECIALS BELGIUM

Adresse
NAUWSTRAAT 126 9111 BELSELE

Code postal : 9111
Localité : Belsele
Commune : SINT-NIKLAAS
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande