RONSIJN KRIS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : RONSIJN KRIS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 518.865.371

Publication

27/02/2013
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*13301283*

Neergelegd

25-02-2013



Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr : 0518865371

Benaming (voluit): RONSIJN KRIS (verkort):

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 9403 Ninove, Pastorijstraat 5

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Er blijkt uit een akte, verleden voor Meester Daisy Bracke, geassocieerd notaris bij de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Thierry Van Sinay & Daisy Bracke, geassocieerde notarissen", met zetel te 9402 Ninove - Meerbeke, Halsesteenweg 17 op vijfentwintig februari tweeduizend dertien, neergelegd ter publicatie, vóór registratie, dat er een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht met als naam  RONSIJN KRIS , met zetel te Ninove, en met als eerste adres: 9403 Ninove-Neigem, Pastorijstraat 5 door de heer RONSIJN Kris, geboren te Geraardsbergen op negenentwintig maart negentienhonderdvierenzeventig, echtgenoot van mevrouw GILLIS Carlien, wonende te 9403 Ninove (Neigem), Pastorijstraat 5. Bevestigend thans gehuwd te zijn onder het wettelijk stelsel blijkens huwelijkscontract verleden voor notaris Van Sinay te Ninove-Meerbeke op één augustus tweeduizend en één, sedertdien ongewijzigd.

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend vijfhonderd vijftig euro (¬ 18.550,00,-) en is verdeeld in honderd (100) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde. Het kapitaal van de vennootschap is volledig geplaatst.

Het kapitaal van de vennootschap is gestort door middel van een inbreng in natura van éénendertigduizend vierhonderd euro (¬ 31.400,00,-).

De oprichter verklaart en erkent dat alle aandelen door hem werden onderschreven en gestort als volgt:

- door een inbreng in natura van éénendertigduizend vierhonderd euro (¬ 31.400,00,-), die ten bedrage van achttienduizend vijhonderd vijftig euro (¬ 18.550,00,-) zal vergoed worden met aandelen van de vennootschap en voor het resterend gedeelte door een vordering op de vennootschap.

Totaal: achttienduizend vijfhonderd vijftig euro (¬ 18.550,00,-) of honderd (100) aandelen, gestort ten belope van honderdvijfentachtig euro en vijftig eurocent (¬ 185,50,-) per aandeel. INBRENG IN NATURA

1) Beschrijving van de inbreng

De heer Ronsijn Kris verklaart mij in te brengen in de vennootschap de bestanddelen van het materiële actief van de eenmanszaak, uitgebaat door de heer Ronsijn Kris, die werden gewaardeerd als volgt :

Installaties, inrichting en uitrusting ten bedrage van tienduizend honderdvijftig euro (¬ 10.150,00), machines ten bedrage van vierhonderd euro (¬ 400,00), gereedschap ten bedrage van driehonderdvijftig euro (¬ 350,00), kantooruitrusting ten bedrage van vijftig euro (¬ 50,00) rollend materieel, waaronder vier aanhangwagens en een personenwagen ten bedrage van twaalfduizend vierhonderdvijftig euro (¬ 12.450,00) en klein gereedschap ten bedrage van vijfduizend euro (¬ 5.000,00).

De heer Ronsijn Kris verklaart mij in te brengen in de vennootschap de bestanddelen van het immateriële actief, die werden gewaardeerd als volgt :

Opgebouwde referenties en commerciële contacten voor een waarde van drieduizend euro (¬ 3.000,00)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

De totale waarde van de inbreng bedraagt bijgevolg éénendertigduizend vierhonderd euro (¬ 31.400,00)

De inbreng in natura, welke gewaardeerd werd op éénendertigduizend vierhonderd euro (¬ 31.400,00), zal vergoed worden door honderd aandelen (100) met een fractiewaarde van honderdvijfentachtig euro en vijftig eurocent (¬ 185,50,00) per aandeel en een vordering op de op te richten BVBA van twaalfduizend achthonderdvijftig euro (¬ 12.850,00)

2) Schatting

Overeenkomstig nagemeld verslag van de heer Geeroms André, bedrijfsrevisor, kantoor houdende te 1702 Groot-Bijgaarden,  t Hofveld 6 C3, verklaart de inbrenger de waarde van de inbreng te schatten op EENENDERTIGDUIZEND VIERHONDERD EURO (¬ 31.400,00)

3) Verslagen

Bovendien overhandigt de oprichter mij een bijzonder verslag over de inbreng in natura, zoals vereist door artikel 219 Wetboek Vennootschappen, opgesteld door de oprichter en een verslag, opgesteld door de heer Geeroms André, bedrijfsrevisor, kantoor houdende te 1702 Groot-Bijgaarden,  t Hofveld 6 C3, door de oprichter aangewezen. Beide verslagen zullen ter griffie van de rechtbank van koophandel worden neergelegd.

De oprichter verklaart uitdrukkelijk niet te willen afwijken van het verslag en de conclusies van de bedrijfsrevisor. Het verslag van de bedrijfsrevisor luidt duidelijk als volgt :

 4. Besluit

De inbreng in natura bij de oprichting van de vennootschap RONSIJN KRIS BVBA, bestaat uit activa ter waarde van 31.400,00 EURO. Ter vergoeding van deze inbreng worden 100 aandelen van de ebvba RONSIJN KRIS toegekend met een uitgifteprijs van 185,50 EURO, alsook een vordering op de op te richten bvba van 12.850,00 EURO.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat :

a) de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

b) de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid

c) de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methode van waardering redelijk en niet arbitrair is en dat de waardebepaling waartoe deze methode van waardering leidt mathematisch ten minste overeenkomt met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen

Wij willen er ten slotte aan herinneren dat, conform de controlenormen van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren, onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting noch over de als tegenprestatie toegekende vergoeding.

18 februari 2013

De Bedrijfsrevisor

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen of voor rekening van derden;

Het optrekken van de ruwbouw van individuele huizen en van gebouwen met celstructuur: appartementsgebouwen, kantoorgebouwen, enzovoort.

Het uitvoeren van metselwerk, het slopen van gebouwen en andere bouwwerken, evenals het ruimen, graven, ophogen, egaliseren en nivelleren van bouwterreinen, graven van sleuven en geulen.

Het optrekken van de ruwbouw van gebouwen voor industrieel of commercieel gebruik, van stelen stapelplaatsen, scholen ziekenhuizen, van gebouwen voor de beoefening van erediensten, cultuur, sport, enzovoort.

Het uitvoeren van voegwerken, het reinigen van nieuwe gebouwen na beëindiging van de bouwwerkzaamheden en het ruimen van bouwterreinen. Het reinigen van gevels door middel van zandstralen, met behulp van stoom, enzovoort.

Het plaatsen van vloer- en wandtegels, vloerbedekking van hout of andere materialen evenals het aanbrengen van chape.

Het uitvoeren van isolatiewerkzaamheden.

Het vervaardigen en monteren van metalen constructiewerken en gebinten voor de bouw.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

Het bouwen van daken, het plaatsen van dakbedekking van ongeacht welk materiaal, het plaatsen van dakgoten en regenafvoerbuizen, het waterdicht maken van daken en dakterrassen.

Het monteren van buiten- en binnenschrijnwerk van hout of van kunststof: deuren, vensters, kozijnen, trappen, muurkasten, inbouwkeukens, winkelinrichtingen, enzovoort.

De installatie van al dan niet verplaatsbare tussenwanden, de bekleding van wanden, plafonds, enzovoort in hout of kunststof

Het installeren van garagepoorten, luiken, zonneblinden, traliewerk, hekken, enzovoort, in hout of kunststof

De groothandel in verf, vernis en bouwmaterialen, inclusief sanitair, evenals de groothandel in machines voor mijnbouw, de bouwnijverheid en de weg- en waterbouw.

Detailhandel in ijzerwaren, verf, bouwmaterialen (inclusief doe-het-zelfzaken).

Het toezien op de bouwwerkzaamheden (ruwbouw, installatie, afwerking, enzovoort) Projectontwikkeling voor de nieuwbouw van individuele woningen, voor renovatiewerken, voor de bouw van appartementsgebouwen en kantoorgebouwen.

Projectontwikkeling voor de bouw of de aanleg van: commerciële, en industriële centra, hotels, industriezones en markten, jachthavens, autowegen, wintersportcentra enzovoort.

Het verhuren van al dan niet gemeubelde appartementen, huizen, appartementen, garageboxen en staanplaatsen voor auto's.

Bemiddeling bij de aankoop, verkoop en verhuur van onroerend goed.

Het verlenen van adviezen en hulp aan het bedrijfsleven en de overheid op het gebied van planning, organisatie, efficiëntie en toezicht, het verschaffen van informatie aan de bedrijfsleiding, enzovoort.

Het geven van management, adviezen op het gebied van marketing, productie, financiën en administratief en commercieel beheer, het uitwerken van organisatieprojecten in alle ondernemingen.

Alle activiteiten die behoren tot het verstrekken van adviezen van bedrijfseconomische aard.

Het organiseren en voeren van de volledige administratieve organisatie voor bedrijven waaronder begrepen de toepassing van de multimedia.

De vennootschap mag voorzien in supervisie, beheren, het raadgeven en controleren van filialen, van alle onroerende en roerende goederen, het beheren van vennootschappen in de meest uitgebreide zin.

Het opnemen en uitoefenen van bestuursmandaten in vennootschappen evenals het vervullen van de functie van vereffenaar.

De vennootschap mag bouwen, verbouwen voor rekening van derden, kopen en verkopen van alle roerende en onroerende goederen, het beheren van alle roerende en onroerende goederen, het optreden als agentuur en/of makelaar in onroerende goederen, het verrichten van expertises in de meest ruime zin van het woord.

De aankoop, verhuring, oprichting, verbouwing, verkoop, huur en onderhuur, erfpacht, concessie en uitbating onder gelijke welke vorm van alle handelsfondsen en alle andere onroerende en roerende rechten.

Het beheer van onroerend vermogen, ze mag in dit verband, alle verrichtingen van aankoop, bouw, verandering, inrichting, verhuring, onderhuur, ruil en verkoop van alle onroerende goederen uitvoeren.

Dit alles in de ruimste zin van het woord.

Deze opsomming is niet limitatief en moet steeds als louter exemplatief worden beschouwd.

De vennootschap wordt bestuurd door een of meer zaakvoerders, natuurlijke personen of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

De duur van het mandaat van zaakvoerder is onbepaald.

Hij is ten allen tijde, zonder motivering of opzegging afzetbaar door de algemene vergadering. Een zaakvoerder is verplicht na zijn ontslag zijn opdracht verder te vervullen totdat redelijkerwijze in zijn vervanging kan voorzien worden.

De benoeming van de zaakvoerder en zijn ambtsbeëindiging wordt openbaar gemaakt door neerlegging in het vennootschapsdossier ter griffie van de rechtbank van koophandel van een uittreksel uit het benoemingsbesluit, en van een afschrift daarvan bestemd om in de bijlage van het Belgisch Staatsblad te worden bekendgemaakt.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

De zaakvoerders kunnen gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd.

Iedere vennoot heeft individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris, voor zover de vennootschap niet verplicht is een of meer commissarissen te benoemen. De vennoten kunnen zich laten bijstaan door een accountant.

Overeenkomstig de bepalingen van artikel 385 van het Wetboek van Vennootschappen, kunnen de individuele onderzoeks- en controlebevoegdheden van de vennoten worden overgedragen aan één of meer met de controle belaste vennoten. Die vennoten worden benoemd door de algemene vergadering. Zij mogen in de vennootschap geen andere taak uitoefenen of enig ander mandaat aanvaarden. Zij kunnen zich overeenkomstig de wet laten vertegenwoordigen door een accountant.

De vergadering kan hen een vaste vergoeding toekennen voor de uitoefening van hun mandaat. Ingeval de vennootschap op een gegeven ogenblik voldoet aan de vereisten, opgelegd door het Wetboek van Vennootschappen of door onderhavige statuten, om over te gaan tot de benoeming van een commissaris, dan is de zaakvoerder gehouden binnen de twee maanden na kennisname van de gewijzigde toestand de algemene vergadering bijeen te roepen die overgaat tot de benoeming.

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen, op de derde zaterdag van de maand juni om tien uur. Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden. Elk aandeel geeft recht op één stem.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar.

Het batig slot dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit. Van deze winst wordt ten minste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen, totdat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. Het saldo wordt als dividend onder de aandeelhouders verdeeld naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen. Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of een deel ervan zal worden gereserveerd. Ingeval van ontbinding, na betaling van alle schulden en lasten van de vennootschap, zal het overblijvend saldo over al de aandelen verdeeld worden, rekening houdend met de volstorting ervan.

III.- OVERGANGS- EN SLOTBEPALINGEN.

A.- Eerste zaakvoerder.

Voor onbepaalde duur te rekenen vanaf heden wordt door de oprichters tot gewone zaakvoerder(s) benoemd: de heer RONSIJN Kris, voornoemd, die bevestigt dat de uitoefening van deze functie hem niet verboden is, inzonderheid krachtens het Koninklijk Besluit nummer 22 van vierentwintig oktober negentienhonderd vierendertig en die verklaart de hem verleende opdracht te aanvaarden.

De zaakvoerder zal maar zijn taak kunnen opnemen vanaf de neerlegging van de stukken ter griffie.

B.- Eerste gewone algemene vergadering  Eerste boekjaar.

De eerste jaarvergadering (of) (gewone algemene vergadering) zal worden gehouden in het jaar

tweeduizend vijftien.

Het eerste boekjaar loopt vanaf neerlegging ter griffie van het uittreksel van de oprichtingsakte tot

éénendertig december tweeduizend veertien.

C.- Commissaris

Daar de vennootschap er niet toe verplicht is ingevolge de wettelijke criteria, beslissen de

comparanten op dit moment geen commissaris te benoemen.

OVERNEMING VAN VERBINTENISSEN.

De oprichter verklaart dat de vennootschap, met toepassing van artikel 60 van het Wetboek van

de Vennootschappen, de verbintenissen overneemt die in naam van de vennootschap in oprichting

Luik B - Vervolg

zijn aangegaan te rekenen vanaf vijftien januari, en dat deze overname slechts uitwerking zal hebben vanaf de datum van de neerlegging ter griffie van het uittreksel van onderhavige oprichtingsakte.

VOLMACHT.

De zaakvoerder geeft volmacht aan CVBA Thesorafisc, te 1755 Gooik, Letterbeekstraat 18B bus 5 en haar aangestelden, die de bevoegdheid verkrijgt om op te treden met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, ter uitvoering van de wettelijke en administratieve formaliteiten te vervullen bij de bevoegde diensten van het ondernemingsloket, de griffies van de rechtbanken van het koninkrijk en bij alle administratieve overheden, waaronder alle belastingsadministraties, de BTW-administratie zijnde inbegrepen, ten gevolge van de door de vennootschap tot heden genomen beslissingen of toekomstige te nemen beslissingen.

De verantwoordelijkheid van voornoemde vennootschap en haar vertegenwoordigers wordt uitdrukkelijk beperkt tot het vervullen van de formaliteiten. Deze volmacht kan geen enkele verantwoordelijkheid meebrengen in hoofde van voornoemde vennootschap wat betreft de wettelijkheid en/of de gegrondheid van de door de vennootschap genomen beslissingen die aan de grondslag liggen van de in het kader van deze volmacht verrichte formaliteiten.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Tegelijk neergelegd: uitgifte van de oprichtingsakte, verslag van de oprichter en van de bedrijfsrevisor in verband met de inbreng in natura.

Daisy Bracke, geassocieerd notaris te Ninove-Meerbeke.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

01/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 18.06.2016, NGL 26.08.2016 16489-0136-015

Coordonnées
RONSIJN KRIS

Adresse
PASTORIJSTRAAT 5 9403 NEIGEM

Code postal : 9403
Localité : Neigem
Commune : NINOVE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande