POWER UP

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : POWER UP
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 456.805.662

Publication

12/05/2014
ÿþ Mad Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Rechtbank van koophandel

Antwerpen

29 APR. 20111

afdeling _Antwerpen

Griffie

II

*14097347*

Ondernemingsnr : 0466.805.662 Benaming

(yen) :

(verkort) :

IlI

H. VAN BATTEL

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm: Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel: VAN KERCKHOVENSTRAAT 78/041, 2060 ANTWERPEN (volledig adres)

Onderwerp akte: Ontslag en benoeming zaakvoerder - Verplaatsing maatschappelijke zetel

Op een bijzondere algemene vergadering gehouden op 26-09-2013 om15.00 uur. zijn de volgende beslissingen genomen:

VAN BATTEL JOHANNES  geb.d.d.: 13-05-1954 RRN° 54.05.13-405.83. en wonende te 2060 ANTWERPEN, VAN KERCKHOVENSTRAAT 78 BUS 041, neemt per direct ontslag als zaakvoerder, en krijgt volledige decharge voor het mandaat.

Met eenparigheid van stemmen wordt per direct voor onbepaalde tijd ais zaakvoerder benoemd

JNR Advies BV, ingeschreven in het Nederlandse handelsregister onder het nummer: 57075808 gevestigd

te 6229 GK Maastricht, Gelissendomein 5 blok A met uitbatingzetel: 2000 Antwerpen Frankrijklei 33 bus 1, Op

deze vergadering rechtsgeldig vertegenwoordigd door Jean Nelissen, geb. d.d.: 09-01-1953

RRN 53.01.09-517,42,

De maatschappelijke zetel van de vennootschap wordt per direct verplaatst naar 2000 Antwerpen, Frankrijklei 33 bus 1

Na het nemen van deze beslissingen werd de vergadering opgeheven.

Getekend door:

JNR Advies bv

Jean Nelissen

ZAAKVOERDER



Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

09/10/2014
ÿþMnd Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

r

Onderneminqun 0456.805.662 Benarnin~

H. VAN BATTEL

IiimRiiflwi~1iu~~m

*19189 0*

1111

Rechtbank van koophandel Antwerpen

3 0 SEP. 2014

Gtiefli% Anttiver,xen

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

R¬ 'chtvomi burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Latei Frankrijklei 33 bus 1, 2000 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte Proces-verbaal buitengewone algemene vergadering

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door notaris Véronique DELILLE, geassocieerd notaris te Lanaken, vennoot van de burgerlijke vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "MERLO & DELILLE, geassocieerde notarissen", met zetel te Rekem-Lanaken, Pater Verboislaan 13 en met ondernemingsnummer BTW BE 0838.588.952, op zeventien september tweeduizend veertien, ter registratie aangeboden, dat er een buitengewone algemene vergadering gehouden werd door de vennoten van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "H. VAN BATTEL", met maatschappelijke zetel te 2000 Antwerpen, Frankrijklei 33 bus 1, met ondernemingsnummer BTW BE 0456.805.662.

Dat deze vergadering ondermeer het volgende besloten heeft.

A.1, De vergadering neemt vooreerst kennis van het verslag van de gewone zaakvoerder, de besloten vennootschap naar Nederlands recht "JNR Advies B,V.", hierna vermeld, houdende een omstandige verantwoording van de wijziging van het maatschappelijk doel, en van de bij dit verslag gevoegde balans van activa en passiva de dato elf september tweeduizend veertien.

De voorzitter overhandigt aan ondergetekende notaris een exemplaar van voormeld verslag en van de erbij gevoegde balans, om aan dit proces-verbaal gehecht te blijven en er samen mee ter registratie aangeboden te worden.

De algemene vergadering beslist het doel van de vennootschap te wijzigen door het schrappen van de huidige activiteit en toevoeging van de volgende nieuwe activiteiten:

"- Het ontwerpen, produceren, leveren en installeren en certificeren van middelen ten bate van arbeidsomstandigheden in de ruimste zin van het woord.

- De handel in en de verhuring van materiaal en materieel.

Consulting in de ruimste zin van het woord.

- Het ter beschikking stellen van personeel voor het uitvoeren van administratieve en raadgevende opdrachten met betrekking tot organisatorische aspecten van een onderneming.

- Het organiseren en beheren van tentoonstellingen, seminaries, geleide bezoeken voor zowel professionele als recreatieve doeleinden.

- De vennootschap mag alle handelingen verrichten voor eigen rekening of voor rekening van derden of in de deelneming, evenals alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks bijdragen tot het verwezenlijken van haar doel of de uitbreiding ervan vergemakkelijken, verrichtingen van industriële, financiële, roerende of onroerende aard.

- Het kopen, verkopen, afstaan, valoriseren, beheren en bezitten van alle roerende waarden, rechten, schuldvorderingen, aandelen, maatschappelijke aandelen, obligaties, effecten en staatsfondsen, en het kopen, verkopen, afstaan, ruilen, huren, verhuren, onderverhuren, valoriseren, ontwikkelen, verkavelen, bouwen, verbouwen, beheren, inrichten, uitrusten, onderhouden, verfraaien, ter beschikking stellen en bezitten van aile onroerende goederen en rechten, zulks zowel voor eigen rekening ais voor rekening van derden als tussenpersoon, promotor, lasthebber, makelaar, of syndici, zonder het beroep van immobiliënmakelaar te mogen uitoefenen.

- Al dan niet met het oog op het beheren, het valoriseren en het ten gelde maken ervan, het deelnemen en het nemen van participaties, onder welke vorm ook, en deze al dan niet aan te houden, in alle vennootschappen en ondernemingen met burgerlijke, industriële, commerciële, financiële of onroerende activiteiten, bestaand of nog op te richten, met uitzondering van deze bij de wet uitdrukkelijk en exclusief voorbehouden aan de depositobanken en aan de private spaarkassen of spaarbanken, weze het als oprichter, inschrijver, inbrenger,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

vennoot, aandeelhouder, lasthebber, volmachtdrager, bestuurder, gedelegeerd bestuurder, bestuurder

" voorzitter of vereffenaar.

- Het lenen en ontlenen evenals aan derden, ook ten behoeve en of ten bate van personen inbegrepen één van haar aandeelhouders en bestuurders of vennootschappen welke al dan niet het genot zouden hebben van aan de vennootschap toebehorende goederen en aile persoonlijke roerende of onroerende bargen, zekerheden, panden, waarborgen en hypotheken toestaan, vestigen of ontvangen, zelfs voor zaken die buiten de voorgaande opsomming of buiten het doel van de vennootschap liggen. Dit alles met uitdrukkelijke uitsluiting van vermogensbeheer en/of beleggingsadvies zoals bedoeld door de wet van vier december negentienhonderd negentig en het Koninklijk Besluit van vijf augustus negentienhonderd éénennegentig en door de wet van zes april negentienhonderd vijfennegentig inzake de secundaire markten, het statuut van het toezicht op de beleggingsondernemingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs, het beleggingsadvies en het vermogensbeheer."

2. Artikel vier van de statuten luidt voortaan als volgt:

"De vennootschap heeft tot doel:

- Het ontwerpen, produceren, leveren en installeren en certificeren van middelen ten bate van

arbeidsomstandigheden in de ruimste zin van het woord.

- De handel in en de verhuring van materiaal en materieel.

- Consulting in de ruimste zin van het woord.

- Het ter beschikking stellen van personeel voor het uitvoeren van administratieve en raadgevende opdrachten met betrekking tot organisatorische aspecten van een onderneming.

- Het organiseren en beheren van tentoonstellingen, seminaries, geleide bezoeken voor zowel professionele als recreatieve doeleinden.

- De vennootschap mag alle handelingen verrichten voor eigen rekening of voor rekening van derden of in de deelneming, evenals alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks bijdragen tot het verwezenlijken van haar doel of de uitbreiding ervan vergemakkelijken, verrichtingen van industriële, financiële, roerende of onroerende aard.

- Het kopen, verkopen, afstaan, valoriseren, beheren en bezitten van alle roerende waarden, rechten, schuldvorderingen, aandelen, maatschappelijke aandelen, obligaties, effecten en staatsfondsen, en het kopen, verkopen, afstaan, ruilen, huren, verhuren, onderverhuren, valoriseren, ontwikkelen, verkavelen, bouwen, verbouwen, beheren, inrichten, uitrusten, onderhouden, verfraaien, ter beschikking stellen en bezitten van alle onroerende goederen en rechten, zulks zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden als tussenpersoon, promotor, lasthebber, makelaar, of syndici, zonder het beroep van immobiliënmakelaar te mogen uitoefenen.

- Al dan niet met het oog op het beheren, het valoriseren en het ten gelde maken ervan, het deelnemen en het nemen van participaties, onder welke vorm ook, en deze al dan niet aan te houden, in alle vennootschappen en ondernemingen met burgerlijke, industriële, commerciële, financiële of onroerende activiteiten, bestaand of nog op te richten, met uitzondering van deze bij de wet uitdrukkelijk en exclusief voorbehouden aan de depositobanken en aan de private spaarkassen of spaarbanken, weze het als oprichter, inschrijver, inbrenger, vennoot, aandeelhouder, lasthebber, volmachtdrager, bestuurder, gedelegeerd bestuurder, bestuurder voorzitter of vereffenaar.

- Het lenen en ontlenen evenals aan derden, ook ten behoeve en of ten bate van personen inbegrepen één van haar aandeelhouders en bestuurders of vennootschappen welke al dan niet het genot zouden hebben van aan de vennootschap toebehorende goederen en alle persoonlijke roerende of onroerende borgen, zekerheden, panden, waarborgen en hypotheken toestaan, vestigen of ontvangen, zelfs voor zaken die buiten de voorgaande opsomming of buiten het doel van de vennootschap liggen, Dit alles met uitdrukkelijke uitsluiting van vermogensbeheer en/of beleggingsadvies zoals bedoeld door de wet van vier december negentienhonderd negentig en het Koninklijk Besluit van vijf augustus negentienhonderd éénennegentig en door de wet van zes april negentienhonderd vijfennegentig inzake de secundaire markten, het statuut van het toezicht op de beleggingsondernemingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs, het beleggingsadvies en het vermogensbeheer."

3. ingevolge de voormelde wijziging van het doel verliest de vennootschap haar burgerrechtelijk karakter en verkrijgt zij een commercieel karakter,

De algemene vergadering beslist hiertoe artikel één, eerste alinea van de statuten te wijzigen, samen met de wijziging van de maatschappelijke benaming, zoals zal blijken onder beslissing sub B.

B, De algemene vergadering beslist de maatschappelijke benaming van de vennootschap te wijzigen van "R VAN BATTEL" in "POWER UP".

Artikel één, eerste alinea van de statuten luidt voortaan als volgt (rekening houdend met zowel het aannemen van een commercieel karakter als de wijziging van de maatschappelijke benaming):

"De vennootschap is een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en draagt de naam "POWER UP"."

C. De algemene vergadering beslist tot zetelverplaatsing: de zetel van de vennootschap is voortaan

gevestigd te 2000 Antwerpen, Frankrijklei 33 bus 30.

Artikel drie, eerste alinea van de statuten luidt voortaan ais volgt.

"De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2000 Antwerpen, Frankrijklei 33 bus 30."

D. 1. De vergadering bevestigt de beslissingen genomen blijkens de bijzondere algemene vergadering van BVBA "H. VAN BATTEL" de dato zesentwintig september tweeduizend dertien, bekendgemaakt in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad van twaalf mei tweeduizend veertien onder het nummer 14097347, houdende:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

- ontslag per zesentwintig september tweeduizend dertien van de heer VAN BATTEL Johannes Lea Victor, geboren te Antwerpen op dertien mei negentienhonderd vierenvijftig, wonende te 2060 Antwerpen, Van Kerckhovenstraat 78 bus 41 als statutair zaakvoerder en verlening van kwijting voor zijn beleid; en

benoeming per zesentwintig september tweeduizend dertien van de besloten vennootschap naar Nederlands recht "JNR Advies B.V ", ingeschreven in het Nederlandse handelsregister onder het nummer 57075808, met maatschappelijke zetel te 6229 GK Maastricht (Nederland) Gelissendomein 5A, met uitbatingszetel te 2000 Antwerpen, Frankrijklei 33 bus 1 als nieuwe gewone zaakvoerder.

Wijziging van artikel twaalf van de statuten door schrapping van de vierde en volgende alinea's van dit artikel ingevolge het ontslag van de heer VAN BATTEL Johannes, voornoemd, als statutair zaakvoerder.

Artikel twaalf van de statuten luidt voortaan als volgt

"Iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alleen alle handelingen te stellen die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

Iedere zaakvoerder is eveneens bevoegd om alleen de vennootschap te vertegenwoordigen jegens derden en in rechte, als eiser of verweerder.

De vennootschap is gebonden door de rechtshandelingen die door de zaakvoerders worden verricht, zelfs indien deze handelingen buiten het vennootschapsdoel vallen, tenzij zij aantoont dat de derde wist dat de handeling de grenzen van dit doel overschreed of hiervan, gezien de omstandigheden, niet onkundig kon zijn; bekendmaking van de statuten alleen is hiertoe geen voldoende bewijs."

2. Het ontslag van de gewone zaakvoerder aangeboden door de besloten vennootschap naar Nederlands recht "JNR Advies B.V.", voornoemd en vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer NEUSSEN Jean, accountant, van Nederlandse nationaliteit, geboren te Maastricht (Nederland) op negen januari negentienhonderd drieënvijftig, nationaal nummer 53.01.09 517-42, echtgenoot van mevrouw DINJENS Yvonne Eugenie Jacqueline, wonende te 3621 Rekem-Lanaken, Rekemerstraat 32 bus 2, wordt aanvaard en hem wordt kwijting gegeven voor het door hem gevoerde beleid.

E. De algemene vergadering beslist tot benoeming van een nieuwe niet-statutaire zaakvoerder, zijnde de heer THIELMAN Gert, geboren te Sint-Niklaas op zes februari negentienhonderd drieënzeventig, wonende te 9140 Temse, Kasteelstraat 13D, wiens mandaat ingaat vanaf heden voor onbepaalde duur.

Het mandaat van de zaakvoerder is in principe onbezoldigd, dit onverminderd de vergoeding van zijn kosten; evenwel kan aan de zaakvoerder een bezoldiging worden toegekend waarvan het bedrag door de algemene vergadering elk jaar wordt vastgesteld en dat ten laste komt van de algemene kosten van de vennootschap.

IS HIER TUSSENGEKOMEN, de heer THIELMAN Gert, voornoemd, die verklaart voormeld mandaat te aanvaarden. Hij bevestigt dat deze functie hem niet verboden is inzonderheid krachtens het Koninklijk Besluit nummer 22 van vierentwintig oktober negentienhonderd vierendertig.

F. De algemene vergadering beslist artikel dertig van de statuten aan te passen aan de wet tot wijziging van het Wetboek van Vennootschappen teneinde de vereffeningsprocedure te verbeteren van twee juni tweeduizend en zes.

Artikel dertig van de statuten luidt voortaan ais volgt:

"De wijze van vereffening wordt bepaald door de algemene vergadering. De vereffenaars treden pas in functie nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming Ingevolge de beslissing van de algemene vergadering, overeenkomstig artikel 184 Wetboek van Vennootschappen.

De vereffenaars zijn bevoegd tot alle verrichtingen vermeld in de artikelen 186, 187 en 188 Wetboek van Vennootschappen, tenzij de algemene vergadering bij gewone meerderheid van stemmen anders besluit, onverminderd de verplichtingen opgenomen in artikel 189 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen."

G. De vergadering machtigt de nieuw benoemde gewone zaakvoerder om de genomen beslissingen uit te voeren en geeft opdracht aan ondergetekende notaris om, ingevolge huidige statutenwijziging, de gecoördineerde statuten op te stellen en te ondertekenen.

Onder de opschortende voorwaarde van de neerlegging van een uittreksel van onderhavig proces-verbaal ter bevoegde Griffie van de Rechtbank van Koophandel, wordt door de vergadering aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid JNR Advies, te 2000 Antwerpen, Frankrijklel 33 bus 1 de nodige machten verleend om alle formaliteiten te vervullen en uit te voeren en onder meer deze vereist voor de wijziging in de Kruispuntbank van Ondernemingen, bij de diensten van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, en in het algemeen om alle nodige of nuttige formaliteiten te vervullen, en dit met macht tot indeplaatsstelling.

De voorzitter stelt vast dat alle punten van de agenda besproken zijn en hierover telkens een beslissing werd getroffen met éénparigheid van stemmen. De beslissing onder G werd eveneens genomen met éénparigheid van stemmen.

De vergadering wordt afgesloten.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie proces-verbaal buitengewone algemene vergadering; verslag gewone zaakvoerder dd. 17 september 2014 met balans van activa en passiva dd. 11 september 2014; gecoördineerde statuten.

r, _ ~_ tn ti, ~~,,l. . , , f I

Voor-

behooden

" aan het

y Belgisch

Staat eed j

20/10/2011
ÿþmotl 2.1

LmL j In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

11q11.H11 IIIVUIV

8918*

111

Ondernemingsnr : 0456.805.662

'r

:: Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Onderwerp akte :WIJZIGING VAN DE STATUTEN  NAAMSWIJZIGING  ZETELVERPLAATSING  DOELWIJZIGING  ONTSLAG GEWONE ZAAKVOERDER  BENOEMING STATUTAIRE ZAAKVOERDER  COORDINATIE VAN DE STATUTEN

!; Uit een akte verleden voor Anton Van Bael, geassocieerd notaris te Antwerpen op zevenentwintig;,

september tweeduizend en elf, "geregistreerd twee bladen geen renvooien te Antwerpen, negende kantoor der: :: registratie op drie oktober tweeduizend en elf, boek 225 blad 49 vak 13, ontvangen: vijfentwintig euro, getekend;

de eerstaanwezend inspecteur a.i. E. Geerts.";

BLIJKT dat:

- de naam van de vennootschap gewijzigd werd in : "H. VAN BATTEL".

- de afkorting eveneens geschrapt werd.



- de zetel van de vennootschap verplaatst werd naar 2060 Antwerpen, Van Kerckhovenstraat 78 6041, met;; I; ingang van één oktober tweeduizend en elf.

- het doel van de vennootschap gewijzigd werd in de zin zoals hierna gemeld:

 "De vennootschap heeft tot doel: het beheer van het onroerend goed gelegen te 2100 Deume, Van i

Rossumstraat 13."

- ingevolge deze doelwijziging de vennootschap nog enkel burgerlijke activiteiten tot doel heeft en dus haar,;

;ï karakter van handelsvennootschap verliest.

- het ontslag als gewone zaakvoerder ingediend werd door de heer VAN BATTEL, Johannes Lea Victor,;,

wonende te 2060 Antwerpen, Van Kerckhovenstraat 78 bus 41 . !.

- als nieuwe statutaire zaakvoerder benoemd werd: de heer Johannes Van Baltel, voornoemd. De opdracht;: geldt voor onbepaalde duur en neemt een aanvang op zevenentwintig september tweeduizend en elf.

Krachtens artikel 12 der statuten is aan hem volledige vertegenwoordigingsbevoegdheid toegekend om? namens de vennootschap op te treden in en buiten rechte.

Hij oefent deze bevoegdheid individueel uit.

:! VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

ANTON VAN BAEL  GEASSOCIEERD NOTARIS.-

TEGELIJK HIERMEE NEERGELEGD :

- expeditie van de akte

- gecoördineerde tekst van de statuten

- lijst van de oprichtings- en wijzigende akten

r3r`ergefegd ter ePeffie van de RecbPbert&

rraaa tíeephcndel te Antwerpen,

10 OKT. 2011

Griffie

Benaming : ADMINISTRATIE VAN BEDRIJFSADMINISTRATIE (voluit)

Zetel : Vaiduct-Dam 24 bus 3 2060 Antwerpen

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/10/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

19/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 14.06.2011, NGL 15.07.2011 11295-0080-013
31/08/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 14.06.2010, NGL 26.08.2010 10445-0269-013
29/03/2010 : AN314274
24/08/2009 : AN314274
01/08/2008 : AN314274
03/09/2007 : AN314274
08/06/2015
ÿþMod Word 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

u Rechtbank van koophandel

Antwerpen

2 s MEI 2015

afdelen Antwerpen Griffie







Ondernemingsnr Benaming 0456805662

(voluit) (verkort) : Power Up

Rechtsvorm

Zetel

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Frankrijklei 33, bus 30

2000 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte ; Wijziging maatschappelijke zetel

Uit de buitengewone algemene vergadering dd 8 mei 2015 blijkt volgende beslissing:

De verplaatsing van de maatschappelijke zetel van Frankrijklei 33, bus 30, te 2000 Antwerpen naar Koralenhoeve 15e, te 2160 Wommelgem met ingang vanaf heden.

Gert Thielman

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

29/08/2006 : AN314274
04/11/2005 : AN314274
06/09/2004 : AN314274
03/09/2004 : AN314274
04/08/2015
ÿþOp de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Mod Word 11,1

Ondernemingsnr : 0456.805.662

Benaming

(voluit) : Power Up

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Koralenhoeve 151C, 2160 Wommelgem

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming zaakvoerder - wijziging maatschappelijke- en uitbatingszetel

Uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering van aandeelhouders van 13 juli 2015 blijkt dat met eenparigheid van stemmen wordt beslist om:

- het mandaat van zaakvoerder van de heer Gert Thielman, wonende te 9140 Temse, Kasteelstraat 13 bus D te beëindigen per 30 juni 2015.

- in zijn plaats met ingang van 1 juli 2015 aan te stellen: de heer David Thielman, wonende te 9100 Sint-Niklaas, Richard van Bristomstraat 15. Zijn mandaat is van onbepaalde duur en is onbezoldigd.

Verder beslist de vergadering om de maatschappelijke- en de uitbatingszetel te verplaatsen van Koralenhoeve 15 bus C te 2160 Wommelgem naar Richard van Britsomstraat 15 te 9100 Sint-Niklaas met ingang van 1 juli 2015.

De vergadering machtigt CVBA Finvision te 2600 Berchem, Berchemstadionstraat 76 bus 6 en/of meer in het bijzonder mevrouw Grace Van Hove en/of mevrouw Rita Van Looy en/of mevrouw Inge Cassimon, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, en die elk afzonderlijk kunnen handelen, om zowel naar aanleiding van deze als vroegere of toekomstige akten, alle formaliteiten te vervullen bij de diensten van de kruispuntbank voor ondernemingen, bij de ondernemingsloketten, bij de B.T.W.-administraties en alle overige bevoegde overheidsinstanties en belastingdiensten.

David Thielman, Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

*15112097*

11

IR

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

MONITEUR BELGE

2 0 -07- 2015 BELGISCH S1 AATSBLP

~ upi,anuel

Antwerpen

20MU2015

afdeling Antwerpen

ratte

l~

26/04/2004 : AN314274
10/08/2015 : ME. - VERBETERDE JAARREKENING 31.12.2014, GGK 06.08.2015, NGL 07.08.2015 15401-0064-011
10/08/2015 : ME. - VERBETERDE JAARREKENING 31.12.2013, GGK 06.08.2015, NGL 07.08.2015 15401-0065-011
25/11/2003 : AN314274
13/08/2003 : AN314274
16/10/2002 : AN314274
20/10/2001 : AN314274
26/08/2000 : AN314274
13/10/1999 : AN314274
02/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 31.08.2016, NGL 31.08.2016 16517-0500-013

Coordonnées
POWER UP

Adresse
RICHARD VAN BRITSOMSTRAAT 15 9100 SINT-NIKLAAS

Code postal : 9100
Localité : SINT-NIKLAAS
Commune : SINT-NIKLAAS
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande