PHILIPPE DE MEYER

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : PHILIPPE DE MEYER
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 849.336.057

Publication

16/10/2012
ÿþVoorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

.12DblcC3

MOD 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

niiiniiiva~u~i~~~~w~

" iai~oses

Ondernemingsnr.: )349. 33G. o S#

Benaming (voluit) : VOF PHILIPPE DE MEYER

(verkort)

Rechtsvorm : VENNOOTSCHAP ONDER FIRMA

Zetel : KOUTERLAAN 14, 9200 GREMBERGEN

(volledig adres)

Onderwerpen) akte : OPRICHTING

. De ondergetekenden:

1. De heer Philippe De Meyer, wonende te 9200 Grembergen, Kouterlaan 14, geboren te Antwerpen op 23-071961, gehuwd

2. Mevrouw Karin Nobels, wonende te 9200 Grembergen, Kouterlaan 14, geboren te Hamme op 26-09-1964,

gehuwd

verklaren met elkaar te zijn aangegaan een vennootschap onder firma onder de navolgende bepalingen:

NAAM EN ZETEL VAN DE VENNOOTSCHAP ONDER FIRMA Artikel 1

De vennootschap onder firma draagt de naam: "VOF Philippe De Meyer" en is gevestigd te 9200 Grembergen, Kouterlaan 14. Hij mag bij beslissing van de zaakvoerders, zonder statutenwijziging, naar elke plaats in het land worden overgebracht.

DOEL VAN DE VENNOOTSCHAP ONDER FIRMA

Artikel 2

De vennootschap heeft ten doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening

van derden, of door deelname van dezen:

" Het aanbieden, verkopen, uitwerken en verhuren van informatica oplossingen en electronica in de brede zin van het woord.

" Het aanbieden van consutancy en advies in informatisering.

" Het verkopen van diensten en producten in de meest brede zin van ondernemingen waar het een verkoopscontract of agentuur mee heeft afgesloten

" Het verlenen van adviezen van technische, commerciële of organisatorische aard

" Het verwerven, vervreemden, beheren, uitbaten, verkavelen, ordenen, huren en verhuren, doen bouwen en verbouwen, makelen evenals alle welkdanige onroerende verhandelingen in de meest brede zin van onroerende goederen of zakelijke rechten op onroerende goederen, uitgezonderd de verrichtingen van makelaar in onroerend goed.

" Het inrichten en aanpassen van interieurs

Daartoe mag de vennootschap alle roerende en onroerende, financiële en commerciële handelingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk met het voorwerp van de vennootschap verband houden en/of de verwezenlijking ervan vergemakkelijken en/of helpen. Zij mag onder iedere vorm deelnemen in alle bestaande en/of nog op te richten vennootschappen of ondernemingen.

DUUR VAN DE VENNOOTSCHAP ONDER FIRMA

Artikel 3

1.1)e vennootschap is aangevangen op 21-09-2012 en is aangegaan voor onbepaalde tijd.

2. leder van de vennoten heeft het recht de vennootschap op te zeggen, mits met inachtneming van een termijn

van ten minste zes maanden en slechts per het einde van een boekjaar. De opzegging dient te geschieden aan

ieder van de andere vennoten, schriftelijk met bericht van ontvangst.

3. Verbintenissen aangegaan namens de vennootschap in oprichting worden geacht in naam en voor rekening te

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor.

behouden

Baarn het

Belgisch

StaatsUad'

,

7 ji1 r3 - vervolg Moo 11.1

zijn aangegaan van de vennootschap.

INBRENG BIJ OPRICHTING

Artikel 4

1. Door iedere vennoot wordt in de vennootschap ingebracht zijn arbeid, kennis en vlijt, alsmede een bedrag van 3.000,00 euro.Het maatschappelijk kapitaal bedraagt 6.000,00 euro en vertegenwoordigt door 600 deelbewijzen.Het kapitaal is volstort bij oprichting.

Het kapitaal wordt ingebracht door Philippe De Meyer, 3.000,00 euro en Karin Nobels, 3.000,00 euro en vertegenwoordigt 300 deelbewijzen voor elke vennoot.

2. In onderling overleg kunnen door de vennoten meer gelden of goederen in de vennootschap worden ingebracht.

Artikel 5

De maatschappelijke delen zijn op naam. Op de maatschappelijke zetel wordt een register gehouden van de delen op naam. De eigendom van een deeel op naam wordt vastgesteld door een inschrijving in het register, raadpleegbaar door iedere vennoot.

Overdracht van deelbewij zen : alle overdrachten zijn onderworpen aan het akkoord van de vennoten.

Artikel. 6

Het kapitaal van de vennootschap kan mits éénparige toestemming van alle vennoten worden verhoogd door : een nieuwe inbreng van bestaande vennoten, het aantrekken van nieuwe vennoten, het incorporeren van gereserveerde winsten, het opslorpen van een éénmanszaak of van een andere vennootschap. Het kapitaal van de vennootschap kan door éénparige beslissing van alle vennoten verminderd worden wanneer : een vennoot zich terugtrekt uit de vennootschap, de vennootschap belangrijke verliezen heeft geleden, het kapitaal in aanzienlijke mate de financiële behoeften overtreft.

BESTUUR VAN VENNOOTSCHAP ONDER FIRMA

Artikel 7

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen, al dan niet vennoten. Elke zaakvoerder is individueel bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap. De zaakvoerders vertegenwoordigen de vennootschap en treden namens haar op in en buiten rechte. Hierbij wordt de heer Philippe De Meyer aangesteld als zaakvoerder.

WERKZAAMHEDEN VAN VENNOTEN

Artikel 8

Voor iedere vennoot mag een rekening courant geopend worden, waarin alle sommen die ter beschikking van de vennootschap gesteld zijn, gebracht worden. zij zullen recht geven op een intrest berekend tegen de wettelijke intrestvoet.

BOEKJAAR VAN DE VENNOOTSCHAP ONDER FIRMA

Artikel 9

I. Het boekjaar van de vennootschap is het kalenderjaar. Jaarlijks binnen vijf maanden na afloop van het boekjaar wordt een jaarrekening opgemaakt over dat boekjaar, ten minste bestaande uit een balans en een winsten verliesrekening.Het eerste boekjaar loopt echter van 21 september 2012 tot 31 december 20I3. 2. De jaarrekening wordt vastgesteld door de ondertekening daarvan door de vennoten. Deze ondertekening strekt de vennoten over en weer tot decharge. Indien een vennoot met de inhoud van de jaarrekening niet akkoord gaat, zal hij binnen drie maanden nadat deze hem ter hand is gesteld, zijn bezwaren daartegen schriftelijk aan ieder van de andere vennoten moeten kenbaar maken, bij gebreke waarvan bedoelde stukken worden beschouwd als te zijn vastgesteld.

ALGEMENE VERGADERING

Artikel 10

De jaarvergadering wordt gehouden elke derde zaterdag van april om 20 uur. De eerste algemene vergadereg zal na afsluiten van het eerste boekjaar in april 2014 gehouden worden..

De gewone, de bijzondere en de buitengewone algemene vergadering wordt gehouden op de zetel van de vennootschap of op de plaats aangewezen in de oproeping. De vergadering is bevoegd om te beraadslagen en te besluiten over : de vaststelling van de jaarrekening, de bestemming van de beschikbare winst, de wijziging van de statuten, aanvaarding van nieuwe vennoten, de benoeming en het onstslag van een zaakvoerder, de vaststelling van zijn wedde. Elk deelbewijs geeft recht op één stem.In de vergadering worden besluiten genomen bij meerderheid van stemmen. Bij wijziging van statuten is een meerderheid van minstens twee derde van de stemmen vereist.

BEËINDIGING VAN DE VENNOOTSCHAP ONDER FIRMA

Artikel 11.

De vennootschap eindigt:

a. door ontbinding in onderling overleg;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden .aan het Belgisch Staatsel

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

Lat i3 ^ ven o!g _ MOD 111

b. door opzegging overeenkomstig het in artikel 3 bepaalde;

c. door het onherroepelijk worden van een vonnis waarbij een vennoot is failliet verklaard, door het aanvragen van surséance van betaling respectievelijk van een schuldsaneringsregeling door een vennoot en door het verlies door een vennoot van het vrije beheers- en/of beschikkingsrecht over zijn vermogen;

Artikel 12

1. Bij het eindigen van de vennootschap in onderling overleg worden tevens de gevolgen daarvan geregeld.

2. Bij het eindigen van de vennootschap anders dan in onderling overleg, hebben de vennoten die niet hebben opgezegd, casu quo in wie niet de oorzaak van de beëindiging is gelegen, het recht de onderneming van de vennootschap (al dan niet onder dezelfde naam) voort te zetten, alsmede, indien zij zodanige voortzetting wensen, te hunner keuze, het recht op overneming dan wel verblijving of toescheiding aan hen van de goederen van de vennootschap, een en ander, mits zij hun verlangen daartoe binnen drie maanden na het eindigen van de vennootschap aan de uitgetreden vennoot of diens rechtverkrijgende schriftelijk met bericht van ontvangst te kennen geven.

3. De vennoten verlenen elkaar bij deze over en weer onherroepelijk volmacht om de levering van de goederen die door de toepassing van het vorige lid aan de voortzettende vennoot verblijven dan wel worden toegescheiden, te bewerkstelligen.

Artikel 13

De overneming, verblijving dan wel toescheiding van de goederen van de vennootschap aan de vennoten die overeenkomstig het bepaalde in het voorgaande artikel hebben verklaard de onderneming van de vennootschap voort te zetten en tevens de desbetreffende verklaring hebben afgelegd, geschiedt onder gehoudenheid van die vennoten om:

a. de schulden en andere verplichtingen van de vennootschap voor hun rekening te nemen en in verband daarmede de uitgetreden vennoot of diens rechtverkrijgende te vrijwaren voor alle aanspraken terzake;

b. aan de rechthebbende, op de wijze als hierna bepaald, het bedrag waarvoor de uitgetreden vennoot of diens rechtverkrijgende gerechtigd was in het vermogen van de vennootschap, uit te keren.

ARBITRAGE BIJ GESCHILLEN

Artikel 14

In geval van betwisting tussen de vennoten of de erfgenamen van de vennoten, zijn enkel de rechtbanken van

Dendermonde bevoegd.

Aldus getekend te Grembergen op 21-09-2012.

De oprichters,

Philippe De Meyer Karin Nobels

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
PHILIPPE DE MEYER

Adresse
KOUTERLAAN 14 9200 GREMBERGEN

Code postal : 9200
Localité : Grembergen
Commune : DENDERMONDE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande