P.D.B.

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : P.D.B.
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 831.526.164

Publication

12/12/2012
ÿþ

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



NII IIIii!1,i iii A111iiiiiui

---~=u ~~`-3`-._..., ._I" ~ ~ _L'~

-3 DEC, 2012

Annexes dur Moiiiteür bè-tgë

Bijlagen-bij-het Belgisch Staatsblad-- °12/1212012

Ondernemingsar : 0831.526.164

Benaming (voluFt) : P.D.B.

(verkort)

Rechtsvorm : Vennootschap onder firma

Zetel ' Hoekstraat 57 1 - 9472 Denderleeuw

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte : Wijziging doel - Wijziging maatschappelijke zetel

Tekst :

Uittreksel uit de notulen van de buitengewone algemene vergadering van 20/11/2012

Er wordt besloten met eenparigheid van stemmen tot wijziging en uitbreiding van het maatschappelijk doel van de vennootschap waardoor artikel 4 van de statuten wordt opgeheven en vervangen door de volgende tekst;

"De vennootschap heeft als hoofddoel zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening als voor rekening van derden, of in deelneming, zowel in aanneming als in onderaanneming, alle roerende of onroerende handelingen te stellen van om het een welke aard of ermee verband houdende handelingen te doen betreffende:

- Het plannen, organiseren en uitvoeren van koerierdiensten.

- De groot- en kleinhandel in professionele werkkledij, clubkledij en promotiekledij evenals het bedrukken en borduren van textiel.

- Het ontwerpen en uitvoeren van reclame- en promotiecampagnes voor derden via verschillende media.

- Het uitbaten van een reclamebureau en publiciteitsagentschap.

- Het vervaardigen en bedrukken van alle visuele reclame zoals werfborden, spandoeken, relatiegeschenken, stickers, belettering van voertuigen, gevelbekleding, lichtreclame, enz...

- Het verhuren van reclamematerialen in de ruimste zin van het woord, zoals springkastelen, luchtballons, ledwalls, ledboardings, promowagens, aanhangwagens enz...

- Het organiseren van een bedelingsdienst voor reclamedrukwerken, kranten, tijdschriften en magazines.

- Het besturen van vennootschappen en ondernemingen in de ruimste zin.

- Het beheer van een patrimonium, samengesteld uit roerende en onroerende goederen, het valoriseren en in stand houden van dit patrimonium vooral door beheersdaden. Beheer wordt in deze zin verstaan dat aankoop en verkoop van onroerende en roerende goederen, evenals alle rechten daarop, toegelaten zijn in zoverre zij nuttig zijn of noodzakelijk zijn of bijdragen tot een meer gunstige samenstelling van het patrimonium van de vennootschap.

De vennootschap zal alle roerende en onroerende verrichtingen doen en alle commerciële, industriële en financiële operaties kunnen doorvoeren die in verband staan met haar doel en alle handelingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks de verwezenlijking ervan geheel of ten dele kunnen bevorderen of vergemakkelijken.

Zij zal daarenboven rechtstreeks of onrechtstreeks mogen deelnemen in het kapitaal, belangen nemen in of deelnemen aan de werking van andere vennootschappen en dit door inbreng, fusie, samenwerking, deelneming, uitoefenen van mandaten of op gelijk welke andere wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks. De vennootschap kan ook functies van bestuurder, zaakvoerder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen ongeacht welk doel deze hebben.

-

Op de laatste blz. vin Luik B vermelden : Recto , Naam ën lïàëdàíiigheid van de instrumenterende Retan,. hetzij an do t» r , .,

bevoegd de rechtspersoon ten aaneen Aran derden te vet tegem+.onrdii e r Verso : Naam en handtekening

~s Voor- Luit vervolg

r , behouden aan het Belgisch Het doel van de vennootschap kan enkel gewijzigd worden door een besluit van een buitengewone algemene vergadering."

r Staatsblad Op voorstel van de zaakvoerder beslist de algemene vergadering met éénparigheid van stemmen de maatschappelijke zetel te verplaatsen naar 1741 Wambeek, Schapenbaan 36.

Met eenparigheid van stemmen wordt een bijzondere volmacht toegekend aan de Burg. BVBA Zakenkantoor Michiels, vertegenwoordigd door haar zaakvoerder Michiels Lina, te 1750 Gaasbeek, Onderstraat 27, of aan eenieder Ondernemingsloket, om, met bevoegdheid tot indeplaatsstelling, al de noodzakelijke administratieve formaliteiten te vervullen met betrekking tot deze akte, met inbegrip van registratie van deze akte, neerlegging bij de griffie van de rechtbank van koophandel, wijziging van de inschrijving bij de Kruispuntenbank ondernemingen, BTW en directe belastingen.

De Bruyn Patrick

Zaakvoerder







Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris hefdl van de pers,:" ', bevoegd de rechtspersoon ton aaneen van dorden te vertcgc:nwoordigen Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
P.D.B.

Adresse
HOEKSTRAAT 57, BUS 1 9472 IDDERGEM

Code postal : 9472
Localité : Iddergem
Commune : DENDERLEEUW
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande