LOVIFLOWERS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : LOVIFLOWERS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 599.985.778

Publication

18/03/2015
ÿþmod 11.1

t i In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter gri¬ i; -r e-r-de M

NEERGELEGD

1

*15041128*

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL TE GENT

GtIH d-

- 6 MAART 2015

Ondememingsnr : CC1 5 Benaming (voluit) : LOVIFLOWERS ~

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Ledestraat 3

9180 Moerbeke Waas

Onderwerp akte :Oprichting - statuten

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Patrick Van Ooteghem te Temse op drie maart tweeduizend vijftien, ter registratie aangeboden op het kantoor Sint-Niklaas I, dat door:

1. De heer LEYBAERT Tom Willy Liliane, tuinbouwer-bloemist, geboren te Lokeren, op dertig maart negentienhonderd achtenzeventig, wonende te 9180 Moerbeke (Waas), Ledestraat 3, en zijn echtgenote:

2. Mevrouw CORNELIS Mieke Maria Maurice, medewerkende echtgenote, geboren te Eeklo, op zeventien december negentienhonderd negenenzeventig, wonende te 9180 Moerbeke (Waas), Ledestraat 3,

een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "LOVIFLOwERS" met zetel te 9180 Moerbeke (Waas), Ledestraat 3, met kapitaal van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00), gedeeltelijk volgestort ten belope van twaalfduizend vierhonderd euro (¬ 12.400,00), verdeeld in honderd zesentachtig (186) gelijke aandelen met stemrecht, zonder aanduiding van nominale waarde, doch met een fractiewaarde van één/honderd zesentachtigste (1/186ste) van het kapitaal, werd opgericht.

De comparanten verklaren en erkennen dat het volledig maatschappelijk kapitaal, vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) aandelen is geplaatst:

genoemde heer Tom Leybaert, die verklaart in te schrijven op honderd vijfenveertig (145) aandelen, geplaatst tot beloop van veertienduizend vijfhonderd euro (¬ 14.500,00), gedeeltelijk volgestort tot beloop van negenduizend zeshonderd zesenzestig euro zevenenzestig cent (¬ 9.666,67),

- genoemde mevrouw Mieke Cornelis, die verklaart in te schrijven op éénenveertig (41) aandelen, geplaatst tot beloop van vierduizend honderd euro (¬ 4.100,00), gedeeltelijk volgestort tot beloop van tweeduizend zevenhonderd drieëndertig euro drieëndertig cent (¬ 2.733,33),

De statuten luiden als volgt:

Naam: De vennootschap neemt de vorm aan van een Besloten Vennootschap met

Beperkte Aansprakelijkheid. Zij neemt als maatschappelijke naam "LOVIFLOWERS".

Zetel: De maatschappelijke zetel van de vennootschap is gevestigd te Moerbeke

(Waas), met als eerste adres 9180-Moerbeke (Waas), Ledestraat 3.

Doel:

De onderneming stelt zich tot doel de volgende diensten te verlenen:

- Zowel projectmatige "ad hoc" als regelmatige adviesverlening;

- Operationele bijstand en ondersteuning;

- Opleidingen;

- Commerciële ondersteuning / agentuur;

- Hetkopen ert_verkopen van gronden_ en_ vastgoed in eigen. naam;_

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad



- Het realiseren van vastgoedprojecten in eigen naam en/of in participatie met tijdelijke verengingen of gelijk welke andere vorm van participatie;

- Het verstrekken van leningen aan derden

- Het kopen van vastgoed met het oogmerk deze te renoveren om te verhuren of te verkopen;

- De vennootschap kan optreden in Raden van Bestuur, in Directiecomité en deelnemen aan het management van andere vennootschappen.

- De vennootschap zal planten, bloemen, heesters en bomen aankopen om deze opnieuw te verkopen in binnen- en buitenland.

- De vennootschap kan optreden als commissionair en trader van allerlei plantgoed in de breedste zin van het woord.

De vennootschap kan binnen de perken van haar maatschappelijk doel, zowel in binnen- als buitenland, alle onroerende, roerende, financiële, industriële, commerciële of burgerrechtelijke verrichtingen doen.

Zij kan deelnemen bij wijze van inbreng, overdracht, samenstelling, inschrijving, participatie, financiële tussenkomst of op andere wijze in alle vennootschappen, ondernemingen, tijdelijke verenigingen of verrichtingen die een gelijkaardig of verwant doe hebben of die van aard zijn de verwezenlijking van haar doel te bevorderen.

De vennootschap kan leningen toestaan aan derden en mag zich borg stellen indien dit in het belang is van de vennootschap.

Duur: De vennootschap wordt opgericht voor een onbepaalde duur.

Kapitaal,: Het volledig geplaatst maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00). Het kapitaal werd bij de oprichting gedeeltelijk volgestort.

Het kapitaal is verdeeld in honderd zesentachtig (186) gelijke maatschappelijke aandelen met stemrecht, zonder aanduiding van nominale waarde, doch met een fractiewaarde van elk één/honderd zesentachtigste (1/186ste) van het kapitaal.

De aandelen waarop wordt ingeschreven, worden in een register van aandelen ingeschreven. Dit register van aandelen wordt op de zetel gehouden.

Boekjaar - Winstverdeling: Het boekjaar vangt aan op één april van ieder jaar om te eindigen op éénendertig maart van hetvolgende kalenderjaar.

De jaarrekening wordt opgesteld overeenkomstig de wettelijke bepalingen inzake de boekhouding en de jaarrekening van toepassing op de ondernemingen. Op de winst van het boekjaar zal vijf ten honderd voorafgenomen worden voor de samenstelling van het wettelijk reservefonds. Deze voorafname is niet meer verplichtend wanneer het wettelijk reservefonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt.

De algemene vergadering zal bij meerderheid van stemmen, besluiten om het geheel of een gedeelte van de voor uitkering beschikbare winst, na de toekenning aan de wettelijke reserve, te verdelen of te reserveren.

Jaarliikge algemene vergadering: Ieder jaar wordt de jaarvergadering gehouden op de laatste vrijdag van de maand september om vijftien (15.00) uur. Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerste daaropvolgende werkdag gehouden.

De jaarvergaderingen en de algemene vergaderingen worden gehouden in de maatschappelijke zetel of op elke andere plaats in België aangeduid in de oproepingen.

Bestuur - Vertegenwoordiging: De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoot.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder / zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

Iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheden om alle daden van bestuur en beschikking te stellen, die noodzakelijk of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het maatschappelijk doel.

Y S





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/03/2015 - Annexes du Moniteur belge







Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

mod 11.1

Hij is bevoegd om alle daden te stellen die door de wet of door de statuten niet uitdrukkelijk aan de algemene vergadering zijn voorbehouden.

Het mandaat van de zaakvoerder is niet bezoldigd tenzij de algemene vergadering anders bepaalt.

Alle akten die de vennootschap verbinden, met inbegrip van de akten waarbij een openbaar ambtenaar of een ministrieel officier zijn ambt verleent, worden geldig ondertekend door de zaakvoerder(s), die nochtans, tegenover derden, niet gehouden is zich te rechtvaardigen door een bijzondere machtiging van de algemene vergadering en volgens de bepalingen van artikel twaalf en veertien hiervoor.

Rechtsvorderingen, hetzij als eisende, hetzij als verwerende partij, worden in naam van de vennootschap door de zaakvoerder benaarstigd of vervolgd volgens dezelfde regels. De zaakvoerder mag aan één of meerdere directeurs of zaakgelastigden, een bepaald gedeelte van zijn bevoegdheden van dagelijks bestuur overdragen, dat hij bepaalt en voor de duur die hij vaststelt.

Ver " ffening: Indien niet alle aandelen in gelijke verhouding werden volgestort zullen de vereffenaars, alvorens tot de verdeling over te gaan, het evenwicht herstellen door alle aandelen op volledig gelijke voet te plaatsen, hetzij door een beroep te doen op nieuw kapitaal ten laste van de aandelen die onvoldoende werden volgestort, hetzij door voorafgaande terugbetalingen, in speciën, ten voordele van de aandelen die in een groter gedeelte werden afbetaald. Het saldo wordt evenredig onder alle aandelen verdeeld.

Overgangsbepalingen

1. Zaakvoerder:

Wordt hierbij als enige zaakvoerder benoemd voor de duur van de vennootschap:

- Mevrouw Mieke CORNELIS, voornoemd, te rekenen vanaf de oprichting; die aanvaardt en verklaart over de noodzakelijke juridische bekwaamheid te beschikken om dit mandaat te aanvaarden. Haar mandaat is onbezoldigd tenzij anders beslist door de algemene vergadering.

2. Afsluiting van het eerste boekjaar:

Het eerste boekjaar begint op heden en wordt afgesloten op éénendertig maart

tweeduizend zestien.

3. Datum van de eerste jaarvergadering:

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden op de laatste vrijdag van de maand

september tweeduizend zestien om vijftien (15.00) uur.

4. Ove name van verbintenissen:

De oprichters verklaren dat de vennootschap bij toepassing van de beschikkingen van het Wetboek van Vennootschappen de verbintenissen overneemt die in naam of voor rekening van de vennootschap in oprichting zouden zijn aangegaan sedert één februari tweeduizend vijftien.

Deze overneming zal evenwel slechts gevolg hebben wanneer de vennootschap rechtspersoonlijkheid zal hebben verworven en met name vanaf de neerlegging van het uittreksel uit de statuten op de griffie van de bevoegde rechtbank. De verbintenissen intussen aangegaan dienen, overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen, eveneens bekrachtigd te worden binnen de twee maanden nadat de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen.

Volmacht: De oprichters verlenen een bijzondere volmacht, met macht om afzonderlijk te handelen en met mogelijkheid van indeplaatsstelling, voor het vervullen van alle formaliteiten, de burgerlijke vennootschap opgericht onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "CRVB Accountancy", met zetel te 9080-Lochristi, Burgemeester Vermeulenlaan 20, ondernemingsnummer 0888.439.232, vertegenwoordigd door Mevrouw Ann Crommelinck, aan wie de macht verleend wordt om , de nodige formaliteiten te vervullen inzake inschrijving, wijziging of stopzetting, van de vennootschap, bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank der Ondernemingen alsmede bij de Administratie voor de Belastingen over de Toegevoegde Waarde (B.T.W.), de sociale kas, het sociaal secretariaat en andere overheidsdiensten. Alle verplichtingen te vervullen bij het Ministerie van Financiën, de Administratie van de Directe en Indirecte Belastingen, Registratie en Domeinen, en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel.

Op de laatste blz. van Lui c l vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

ii

*, "

Voor-

behouden

A 'w aan het

Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Voor analytisch uittreksel

Patrick Van Ooteghem Notaris

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de akte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
LOVIFLOWERS

Adresse
LEDESTRAAT 3 9180 MOERBEKE-WAAS

Code postal : 9180
Localité : MOERBEKE-WAAS
Commune : MOERBEKE-WAAS
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande