LAKENHALLE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : LAKENHALLE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 890.668.054

Publication

28/09/2012
ÿþ*jefr Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

I*1111161,1tile*Ili

Oudenaarde

19 SEP. 2012

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0890.668.054

Benaming (voluit) : Lakenhalle

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel (volledig adres) : Meersbloem-Melden 46 - 9700 Oudenaarde

Onderwerp(en) akte : Fusie door overname door BVBA Bragil

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Floris Ghys, geassocieerd notaris te Kluisbergen, op 7 september 2012, neergelegd ter registratie, dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid `Lakenhalle", is bijeengekomen en volgende te publiceren besluiten heeft genomen:

1I De vergadering besluit tot de fusie van de vennootschap door middel van de overdracht van haar gehele vermogen  zowel de rechten als de verplichtingen - aan de overnemende vennootschap, de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BRAGIL" voornoemd, en dit overeenkomstig de in het fusievoorstel opgenomen voorwaarden.

Hierbij wordt gepreciseerd dat:

a) de overdracht gebeurt op basis van de op 31 december 2011 afgesloten boekhoudkundige staat van de overgenomen vennootschap; de activa en passiva en de bestanddelen van het eigen vermogen zullen worden overgenomen in de boekhouding van de overnemende vennootschap, tegen de waarde die blijkt uit de voormelde staat.

De vergadering stelt uitdrukkelijk vast dat er geen onroerend vermogen wordt overgedragen ten gevolge van deze fusie.

b) Vanuit boekhoudkundig oogpunt worden alle verrichtingen van de overgenomen vennootschap vanaf 1 januari 2012 beschouwd als zijnde voltrokken voor rekening van de verkrijgende vennootschap, zodat alle verrichtingen na deze datum ten voordele en op risico van de verkrijgende vennootschap zullen zijn gebeurd,

c) De overdracht gebeurt door middel van toekenning van honderd (100) volledig volgestorte nieuwe aandelen in de overnemende vennootschap, zonder opleg. Voor ieder aandeel in de overgenomen vennootschap, zal een nieuw aandeel in de overnemende vennootschap worden toegekend, na splitsing van de aandelen in de overnemende vennootschap.

De uit te geven nieuwe aandelen zullen identiek zijn aan de bestaande aandelen; zij zullen op naam zijn en zullen deelnemen in het resultaat van de overnemende vennootschap vanaf 1 september 2012.

De vergadering stelt vast dat de overnemende vennootschap geen aandelen heeft in de overgenomen vennootschap, zodat artikel 703, §2 van het Wetboek van Vennootschappen hier geen toepassing vindt.

d) De vergadering stelt vast dat er in de overgenomen vennootschap geen bevoorrechte aandelen of effecten zijn waaraan bijzondere rechten werden toegekend.

e) De vergadering stelt vast dat er geen bijzondere voordelen worden toegekend aan de; leden van de bestuursorganen van de fuserende vennootschappen.

f) De vergadering stelt vast dat aan de bedrijfsrevisor geen bijzondere bezoldiging wordt toegekend, gezien er geen fusie verslag diende te worden opgemaakt, omdat aan de revisor opdracht werd gegeven een bijzonder verslag op te maken, naar aanleiding van de inbreng in natura in de overnemende vennootschap.

De vergadering stelt vast dat dit besluit eenparig is aangenomen, doch onder de opschortende voorwaarde van de aanvaarding van de fusie door de andere bij de verrichting

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

e~

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Luik 13 - Vemmin

betrokken vennootschap, namelijk de overnemende besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BRAGIL

De vennoten verklaren overeenkomstig artikel 694 laatste lid en 695§1 laatste lid, te verzaken aan de opmaak van de verslagen in die artikelen van het Wetboek van Vennootschappen vermeld.

21 De vergadering beslist de vennootschap te ontbinden, zonder vereffening, onder opschortende voorwaarde dat de algemene vergadering van de overnemende vennootschap tot éénzelfde fusiebesluit komt.

De vergadering stelt vast dat, overeenkomstig het artikel 682 van het Wetboek van Vennootschappen, onder de voormelde opschortende voorwaarde, de fusie van rechtswege en gelijktijdig volgende uitwerking met zich brengt:

11 de ontbinding zonder vereffening van de overgenomen vennootschap, die ophoudt te bestaan;

2/ de vennoten van de overgenomen vennootschap worden vennoten van de overnemende vennootschap;

3/ de overdracht aan de verkrijgende vennootschap van het gehele vermogen, rechten en verplichtingen van de overgenomen vennootschap,

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL,

Floris Ghys, geassocieerd notaris

Samen hiermee neergelegd:

-uitgifte van het proces-verbaal

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

02/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 16.07.2012, NGL 30.07.2012 12362-0366-014
24/07/2012
ÿþ Mal Wafd i1.1

! .t 1= In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

1

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

illy11111110,111111

Oudenaarde

13 JULI 2012

Griffie

Ondernemingsnr : 0890668054

Benaming

(voluit) : LAKEN HALLE

(verkort)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Meersbloem Melden 46, 9700 Oudenaarde

(volledig adres)

Onderwerp akte : NEERLEGGING FUSIEVOORSTEL

UITTREKSEL UIT HET FUSIEVOORSTEL

I.Omschrijvïng van de fusie

De zaakvoerders van de BVBA Bragil en BVBA Lakenhalle hebben op 22/06/2012 het initiatief genomen een fusie door overneming tot stand te brengen, die de overdracht van het gehele vermogen, zowel de rechten als de verplichtingen van de over te nemen vennootschap, de BVBA Lakenhalle, aan de overnemende vennootschap, BVBA Bragil tot gevolg heeft, en dit overeenkomstig de beschikkingen van de artikelen 671 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

II.Vermeldingen voorzien door artikel 693 Wetboek van Vennootschappen

1, Algemene inlichtingen betreffende de bij de fusie betrokken vennootschappen

De overgenomen vennootschap

De BVBA Lakenhalle met zetel te 9700 Oudenaarde, Meersbloem Melden 46, BTW BE 0890,668.054, RPR

Oudenaarde

De overnemende vennootschap

De BVBA BRAGIL met zetel te 7910 Arc-Wattripont, Rue Beaureux 29, BTW BE 0433.839.032, RPR

Doornik:

2. de ruilverhouding van de aandelen en, in voorkomend geval, het bedrag van de opleg

Aan de vennoten van de overgenomen vennootschap worden in vergoeding voor de vermogensovergang

100 nieuwe aandelen uitgereikt van de overnemende vennootschap

De uit te reiken nieuwe aandelen zijn van dezelfde aard als de bestaande.

Aan de houders van aandelen van de overgenomen vennootschap Lakenhalle worden per aandeel van

deze vennootschap één aandeel van de overnemende vennootschap uitgereikt.

4. de datum vanaf welke deze aandelen recht geven te delen in de winst, alsmede elke bijzondere regeling betreffende dit recht

De nieuw uitgegeven aandelen nemen deel in het bedrijfsresultaat en zijn dividendgerechtigd vanaf 1/09/2012.

5, de datum vanaf welke de handelingen van de over te nemen vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap.

De verrichtingen van de overgenomen vennootschap zullen boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap vanaf 1101/2012.

6. de rechten die de overnemende vennootschap toekent aan de vennoten van de over te nemen vennootschap, die bijzondere rechten hebben, alsook aan de houders van andere effecten dan aandelen, of de jegens hen voorgestelde maatregelen.

Alle aandelen die het kapitaal van de overgenomen vennootschap vormen, zijn identiek en kennen dezelfde rechten en voordelen toe aan de houders ervan

7. de bezoldiging die wordt toegekend aan de commissarissen, de bedrijfsrevisoren of de externe accountants voor het opstellen van het in artikel 695 Wetb.Venn bedoelde verslag

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Aan dhr. Nicolas Rouseré, bedrijfsrevisor is door de overgenomen en overnemende vennootschap opdracht gegeven om het verslag op te maken n.a.v de inbreng zodat geen verslag overeenkomstig artikel 695 Wetb.Venn dient opgemaakt te worden.

8, ieder bijzonder voordeel toegekend aan de leden van het bestuursorganen van de te fuseren vennootschappen.

Geen enkel bijzonder voordeel wordt toegekend aan de zaakvoerders van de overgenomen vennootschap, noch aan de zaakvoerders van de overnemende vennootschap.

9, wijziging statuten overnemende vennootschap

In de overnemende vennootschap worden volgende artikelen gewijzigd :

Het artikel m.b.t. het kapitaal van de vennootschap wordt aangepast om het in overeenstemming te brengen met de door de fusie gerealiseerde kapitaalverhoging, Het kapitaal wordt verhoogd met ¬ 75.000,00 om het te brengen van ¬ 243,550,00 op ¬ 318.550,00. De tekst van het artikel 5 dat het bedrag van het kapitaal weergeeft, wordt vervangen door volgende tekst :

Le capital social est fixé à trois cent dix huit mille cinq cent cinquante euros.

De artikelen m.b.t. het aantal aandelen van de vennootschap wordt aangepast om het in overeenstemming fe brengen met de nieuwe toestand, ingevolge de splitsing van de aandelen en de uitgifte van nieuwe aandelen. Ue tekst van het artikel wordt vervangen door volgende tekst

Il est divisé en quinze mille trois cent vingt parts sociales sans valeur nominale, représentant chacune un/quinze mille trois cent vingtième du capital social,

opgesteld te Oudenaarde op 22/06/2012

Caroline Vanden Berghe,

zaakvoerder

tegelijk hiermee neergelegd : fusievoorstel

4

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

04/07/2012
ÿþ Mod 2,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Uit het verslag van de zaakvoerder van 12/03/2012 blijkt dat de zaakvoerder heeft beslist om vanaf 12/03/2012 de zetel van de vennootschap over te brengen naar 9700 Oudenaarde, Meersbloem-Melden 46.

Vanden Berghe Caroline

zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Oudenaarde

2 5 JUNI 2012

Griffie

Ondernemingsnr ; 0890668054

Benaming

(voluit) : Lakenhalle

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Hoogstraat 7, 9700 Oudenaarde

Onderwerp akte : Verplaatsing maatschappelijke zetel

11111 111 1101 si

*12117818*

v

beh

aa

Bel

Staf

11



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

03/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 18.07.2011, NGL 29.07.2011 11359-0017-017
31/08/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 31.07.2010, NGL 25.08.2010 10447-0500-017
21/08/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 31.07.2009, NGL 17.08.2009 09588-0309-017

Coordonnées
LAKENHALLE

Adresse
MEERSBLOEM-MELDEN 46 9700 OUDENAARDE

Code postal : 9700
Localité : Melden
Commune : OUDENAARDE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande