HUYZE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : HUYZE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 843.188.534

Publication

03/10/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 20.06.2014, NGL 30.09.2014 14622-0209-009
10/02/2012
ÿþM1Aod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

BijlageII bithet$elgisZ$ Staa1sb1ad 1U1II2/2Q12 - Annexes du 1VIónileur belge

Ondernemingsnr : y 3 8 8 SZ1

Benaming

(voluit) : HUYZE

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : Hollaarde 10, 9570 Lierde, België

Onderwerp akte : OPRICHTING

Uit een akte gesloten voor notaris Yves Vanden Eycken, te Idegem (Geraardsbergen), op 20 januari 2012 blijkt dat volgende vennootschap werd opgericht:

1° rechtsvorm en naam: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "HUYZE".

2° zetel: Hollaarde 10, 9570 Lierde, België

3° onbepaalde duur

4° identiteit oprichter: De heer DE TROYER Patrice (IK 591-3440557-69, NN 71.07.08 051-85), geboren te

Gent op 8 juli 1971 en zijn echtgenote mevrouw SPRANGERS Christa Noëlla (IK 591-3422100-42, NN 73.05.31 202-48), geboren te Zottegem op 31 mei 1973, wonende te 9570 Lierde, Hollaarde 10.

5° kapitaal: Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00).

6°samenstelling van het kapitaal: Het kapitaal wordt vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen op naam, zonder nominale waarde, die ieder één/honderdste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Op de honderd (100) aandelen werd in geld ingetekend voor de prijs van honderd zesentachtig euro (¬ 186,00) per stuk, als volgt:

- door de heer DE TROYER Patrice: negenenveertig (49) aandelen, hetzij voor negenduizend honderd veertien euro (¬ 9.114,00);

- door mevrouw SPRANGERS Christa: éénenvijftig (51) aandelen, hetzij voor negenduizend vierhonderd zesentachtig euro (¬ 9.486,00).

Hetzij in totaal: honderd (100) aandelen of de totaliteit van het kapitaal.

Elk aandeel waarop werd ingetekend werd volledig volstort door storting in speciën. Het bedrag van deze stortingen bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (E 18.600,00).

7° Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van elk jaar. Het eerste boekjaar gaat in de dag van de neerlegging ter griffie van een uittreksel van de akte en wordt afgesloten op 31 december 2012.

8° aanleggen reserves  winstverdeling: Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar ten minste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

9° bestuursorgaan: De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten. Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen. De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen.

bestuursbevoegdheid: Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van Vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn, zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

vertegenwoordigingsbevoegdheid: Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder. Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

*12035339"

bei' as Be Staf

Oudenaarde

3 o muez

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

De oprichters geven bij deze bijzondere volmacht aan het accountantskantoor A&B PARTNERS, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, de vervulling van alle administratieve formaliteiten inzake de Kruispuntbank der Ondernemingen, evenals alle formaliteiten met betrekking tot de BTW en fiscale administraties, alsmede alle verplichtingen inzake het sociaal statuut der zelfstandigen en vergunningen met betrekking tot de uitgeoefende activiteit, te verzekeren.

-benoeming van een niet-statutaire zaakvoerder: 11 de heer DE TROYER Patrice en 2/ mevrouw SPRANGERS Christa Noëlla, beiden hogervermeld.

10° geen commissaris benoemd.

11° doel: De vennootschap heeft tot doel, zowel in Belgïe als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden:

-het aanleggen, het oordeelkundig beheer en het uitbreiden van een roerend en onroerend vermogen;

-alle studiën en operaties met betrekking tot alle onroerende goederen en rechten en tot alle roerende goederen en rechten welke daaruit voortvloeien, zoals de aankoop, de bouw, de verbouwing, de aanpassing, de huur en onderhuur, de ruiling, de verkoop en, in het algemeen, alle operaties die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, voor zichzelf of voor anderen van alle bebouwde of onbebouwde onroerende eigendommen;

-de aankoop, verkoop en ruiling, het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen en van alle roerende goederen en rechten;

-het stimuleren, de planning en coördinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen, waarin ze een participatie aanhoudt; het deelnemen aan hun beheer, bestuur en toezicht alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen.

-De studie en de uitvoering van alle mogelijke particulie-re en openbare bouwwerken, als algemene aannemer of in onderaanneming, het ontwerp en de bouw van alle mogelijke gebouwen en bouwsels, de studie en de uitvoering van binnen- en buitendecoraties;

-Aile mogelijke verrichtingen die rechtstreeks of onrecht-streeks verband houden met het onderhoud, de renovatie, het herstel, de verfraaiing, de vernieuwing en de modernisering van aile soorten kunstwerken en onroerende goederen en, algemeen genomen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met openbare en particuliere bouwwerken;

-Het verstrekken van advies en bijstand, zowel technisch als administratief en commercieel, aan alle vennootschap-pen en ondernemingen voor alle mogelijke aangelegenheden met betrekking tot de sector van de onroerende goederen;

-Het verwerven van alle mogelijke terreinen, het bouwen van openbare en particuliere gebouwen, de aankoop, de verkoop, de verhuur, de verdeling en de verkaveling van alle mogelijke onroerende goederen;

-Al de werkzaamheden met betrekking tot de verdeling van water, gas, elektriciteit, enzovoort;

-De aankoop, de verkoop, de huur, de invoer en uitvoer van aile mogelijke materialen, goederen, toestellen en materieel, noodzakelijk voor de bouw, het onderhoud, het herstel en de vernieuwing van kunstwerken en gebouwen;

-De voorbereiding, de opstelling en het afsluiten, zowel als mandataris als voor eigen rekening, van alle mogelijke overeenkomsten voor openbare of particuliere werken of voor leveringen en het uitvoeren van alle verrichtingen die daarmee verband houden.

De vennootschap mag alle roerende of onroerende goederen, materialen en benodigdheden, verwerven, huren of verhuren, vervaardigen, overdragen of ruilen, en in het algemeen, alle commerciële, industriële of financiële handelingen verrichten, die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel, met inbegrip van de onderaanneming in het algemeen, en de uibating van alle intellectuele rechten en industriële of commerciële eigendommen die er betrekking op hebben. Zij mag alle roerende en onroerende goederen ais investering verwerven, zelfs als deze noch rechtstreeks noch onrechtstreeks verband houden met het maatschappelijk doel van de vennootschap.

De vennootschap mag het bestuur en de vereffening waarnemen in alle verbonden vennootschappen, met dewelke een of andere band van deelneming bestaat en mag aile leningen, van gelijke welke vorm en voor gelijk welke duur, aan deze laatsten toestaan of borgstellingen verstrekken voor deze vennootschappen. Zij mag bij wijze van ln breng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in aile bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare, of van aard is de uitoefening van haar maatschappelijk doel te bevorderen. Deze lijst is exemplatief en niet beperkend.

De vennootschap heeft verder tot doel:

-Renovatie en restauratie van meubels (NACEBEL 9524001);

-Reparatie van meubelen en stoffering(NACEBEL 95240);

-Aanleggen en onderhouden van tuinen, parken en het groene gedeelte van sportvelden (NACEBEL 8130002);

-Snoeien van bomen en heggen (NACEBEL 8130001);

-Landschapsverzorging (NACEBEL 81300);

-Schoorsteenvegen en het schoonmaken van vuurplaatsen, kachels, ovens, ketels van centrale verwarming, ventila-tiekanalen en uitlaatsystemen (NACEBEL 8122003);

-Lappen van ramen (NACEBEL 8122002);

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

-Reinigen van het interieur van allerlei gebouwen: kantoren, fabrieken, werkplaatsen, allerlei commerciële

gebouwen, appartementsgebouwen enzovoort (NACEBEL 8122001);

-Overige reiniging van gebouwen, industriële reiniging (NACEBEL 81220);

-Algemene reiniging van gebouwen (NACEBEL 81210);

-Kleinhandel in meubels (NACEBEL 4759101);

-Bouwmarkten en andere doe-het-zelf zaken in bouwmateria-len, algemeen assortiment (NACEBEL 47521);

-Groothandel in bouwmaterialen, algemeen assortiment (NACEBEL 46731);

-Handelsbemiddeling in meubels, huishoudelijke artikelen en ijzerwaren (NACEBEL 4615001);

-Handelsbemiddeling in hout en bouwmaterialen (NACEBEL 46130);

-Onderneming voor het optrekken en afbreken van steigers en werkplatforms (NACEBEL 4399906);

-Onderneming voor het uitvoeren van hijs- en hefwerkzaam-heden voor rekening van derden (NACEBEL

4399905);

-Onderneming voor het monteren van niet-zelfvervaardigde metalen constructiewerken (NACEBEL

4399904);

-Onderneming voor het bouwen van schoorstenen en industriële ovens (NACEBEL 4399903);

-Onderneming voor het bouwen van funderingen, inclusief heien;

-Chapewerken (NACEBEL 4399601);

-Chapewerken (NACEBEL 43996);

-Onderneming voor het uitvoeren van voegwerken (NACEBEL 4399402);

-Onderneming voor het uitvoeren metselwerk (NACEBEL 4399401);

-Uitvoeren van metsel- en voegwerken (NACEBEL 43994);

-Gevelreiniging door middel van zandstralen, met behulp van stoom, enzovoort (NACEBEL 4399201);

-Gevelreiniging (NACEBEL 43992);

-Reinigen van nieuwe gebouwen na beëindiging van de bouwwerkzaamheden (NACEBEL 4339001);

-Schilderen van schepen en boten door niet-gespecialiseer-de eenheden(NACEBEL 4334202);

-Plaatsen van tussenwanden van gipsplaten (NACEBEL 4332031);

-Aanbrengen van pleister- en stukadoorswerk (inclusief het aanbrengen van een hechtgrond) aan de

binnen- of buitenzijde van gebouwen en andere bouwwerken (NACEBEL 4331001);

-Stukadoorswerk (NACEBEL 43310);

-Onderneming voor de installatie van antennes en bliksem-afleiders (NACEBEL 4329912);

-Installatie van stores en zonneschermen (NACEBEL 4329901);

-Isolatie van koelkamers en  pakhuizen (NACEBEL 4329103);

-isolatiewerkzaamheden aan verwarmingsleidingen en ieidin-gen van koelsystemen (NACEBEL 4329102);

-Aanbrengen in gebouwen en andere bouwwerken van; -thermische isolatiemateriaal  isolatiemateriaal

tegen geluid en trillingen (NACEBEL 4329101);

-isolatiewerkzaamheden (NACEBEL 43291);

-Onderneming voor de installatie van de bedrading voor telefooninstallaties en computersystemen

(NACEBEL 4321102);

-Proefboren en boren (NACEBEL 43130);

-Ruimen van bouwterreinen (NACEBEL 4312011);

-Grondverzet: graven, ophogen, egaliseren en nivelleren van bouwterreinen, graven van sleuven en geulen,

verwij-deren van rotsen, grondverzet met behulp van explosieven (NACEBEL 4312001);

-Slopen van gebouwen en andere bouwwerken (NACEBEL 4311001);

-Slopen (NACEBEL 43110);

-Aanleg van telecommunicatielijnen en --netten (NACEBEL 4222002);

-Onderneming voor het boren en aanleggen van waterputten, graven van mijnschachten (NACEBEL

4221901);

-Bouw van autowegen, straten en andere wegen en paden voor voertuigen en voetgangers (inclusief het

plaatsen van vangrails) (NACEBEL 4211001);

-Montage van hangers, loodsen, schuren, silo's enzovoort voor landbouwdoeleinden (NACEBEL 4120302);

-Optrekken van de ruwbouw van gebouwen voor industrieel of commercieel gebruik, van stel- en

stapelplaatsen, scholen, ziekenhuizen, van gebouwen voor de beoefening van erediensten, cultuur enzovoort

(NACEBEL 4120301);

-Algemene bouw van andere niet-residentiële gebouwen (NACEBEL 41203);

-Optrekken van de ruwbouw van gehouden met celstructuur (appartementsgebouwen enzovoort)

(NACEBEL 4120111);

-Optrekken van de ruwbouw van individuele huizen (NACEBEL 4120101);

-Onderhouds- en herstellingswerken van mechanische aard voor rekening van derden (NACEBEL

3312011);

-Vervaardiging van geprefabriceerde gebouwen, overwegend van metaal: bouwketen, modulaire

tentoonstellingselemen-ten, telefooncellen, enzovoort (NACEBEL 2511003);

-Vervaardiging van metalen constructiewerken of gebinten voor de bouw (NACEBEL 2511001);

De vennootschap heeft verder tot doel, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, of als

tussenpersoon en dit zowel in België als in het buitenland:

-Het uitbaten van gastenkamers, het verzorgen van de ont-vangst en het ontbijt voor de gasten kortom het

uitbaten van een bed and breakfast;

-Hotels en motels, met of zonder restaurant;

-Uitbaten van een hotel en logementshuis, alsmede inrich-ting van vertoningen waaronder concerten

enlezingen, cabaret, taverne;

-Uitbaten van een café  restaurant -- brasserie - taverne.

-Klein handel in belegde broodjes;

-Het uitbaten van fastfoodzaken, snackbars, frituren en dergelijke;

-Het verschaffen van logies voor kortstondig verblijf, al dan niet in combinatie met het verschaffen

vanmaaltijden, in: hotels, motels en pensions (met hotel-service), conferentieoorden;

-Verschaffen van overig logies voor kortstondig verblijf.

De vennootschap heeft verder tot doel, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, of als

tussenpersoon en dit zowel in België als in het buitenland :

-De aan- en verkoop, import en export, groot- en kleinhandel van atiquiteiten, meubels, siervoorwerpen en

meubileringsartikelen, dit alles in de ruimste zin van het woord;

-De kleinhandel in hedendaagse kunst, nieuwe schilderijen, reproducties, kaders, lijsten enzovoort;

-Handelsbemiddeling in meubels, huishoudelijke artikelen en ijzerwaren;

-Het restaureren, herstellen en schatten van voornoemde voorwerpen en de decoratie ervan zowel voor

eigen rekening als voor rekening van derden;

-De gespecialiseerde kleinhandel in geschenken m.b.t. de woninginrichting;

-Groot- en kleinhandel in tweedehandsgoederen, antiek en oude kunstvoorwerpen, meubelen en

afbraakmateriaal

-Aannemer in schilderwerken; kleuradvies;

-Uitvoeren of laten uitvoeren van binnenhuisdecoratie, schilderwerken, behangwerken, plaatsen van wand-

en vloerbekleding, plaatsen van gordijnen, bekleden van trappen, reinigen en ontsmetten van

woongelegenheden, lokalen, meubels, stoffering en allerhande voorwerpen, leggen en fabricage en herstellen

van parketvloeren.

-het behandelen van muren met vochtwerende en waterafsto-tende producten, het schilderen van metalen

constructies, overige werkzaamheden inzake de afwerking van gebouwen, plaatsen van vloerbedekking van

hout of andere materialen, het plaatsen van tussenwanden van gipsplaten, kleinhandel in decoratie-artikelen,

tussenpersoon in de handel.

-Kleinhandel in lifestyle, kleding voor kinderen en volwassenen, schoenen, dit alles in de ruimste zin van het

woord.

Het doel van de vennootschap mag worden uitgebreid of beperkt door middel van een wijziging van de

statuten, overeenkomstig de voorwaarden voorzien in het Wetboek van Vennootschappen.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of

onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbin-tenissen als tot waarborg van verbintenissen

van derden borg stel-'len, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen

handels-rzaak.

De vennootschap kan in het algemeen aile commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende

handelingen verrichten in rechtstreeks of onrecht-'streeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van

aard zouden zijn de verwezentij-'king ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

12° jaarvergadering: de derde vrijdag van de maand juni om 20.00 uur, op de zetel van de vennootschap of

op iedere andere plaats in de oproepingsbrief medegedeeld. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft

de jaarvergadering de volgende werkdag plaats. De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar

2013.

Stemrecht: Elk aandeel geeft recht op één stem.

Elke vennoot kan schriftelijk of per fax volmacht geven, aan een al dan niet vennoot, om zich te laten

vertegenwoordigen.

Schriftelijk stemmen is toegelaten. In dit geval vermeldt de brief waarop de stem wordt uitgebracht elk punt

van de agenda en de eigenhandig geschreven woorden «aanvaard» of «verworpen», gevolgd door de

handtekening; hij wordt aangetekend aan de vennootschap gestuurd en moet ten laatste daags voor de

vergadering op de zetel toekomen.

13°-

14° Ondergetekende notaris bevestigt dat deze deponering (bij de BNP Paribas Fortis Bank) heeft

plaatsgevonden overeenkomstig de wet.

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL.

Gelijktijdig neergelegd: gelijkvormig afschrift van de oprichtingsakte.

Notaris Yves Vanden Eycken

Voor.

behouklen

aan het

Belgisch

Staatsblad

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

01/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 19.06.2015, NGL 28.09.2015 15608-0248-010

Coordonnées
HUYZE

Adresse
HOLLAARDE 10 9570 LIERDE

Code postal : 9570
Localité : Deftinge
Commune : LIERDE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande