HOEVE DE PEREBOOM

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : HOEVE DE PEREBOOM
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 845.371.529

Publication

01/04/2014
ÿþ" ^i{`- - "

Voor

behoudën'

aan

Befgisc,h-

_Staatsblad

Mod Word MI

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

LEG D

RECHTBANK VAN

KOOPFriit>f L TE GENT

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Ondernemingsnr : 0845.371.529

Benaming

(voluit) : HOEVE DE PEREBOOM

(verkort) :

Rechtsvorm : Vennootschap onder Firma

Zetel : Pereboomsteenweg 59, 9180 Moerbeke (Waas)

(volledig adres)

Onderwerp akte ; Ontslag zaakvoerders, Ontbinding en sluiting vereffening

Uittreksel uit de notulen van de buitengewone algemene vergadering van de VOF HOEVE DE PEREBOOM gehouden op 13 januari 2014 te Pereboomsteenweg 59, 9180 Moerbeke (Waasy, bijeengeroepen om te beraadslagen over het voorstel tot ontbinding en sluiting in één akte van de vennootschap.

De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen tot de ontbinding van de vennootschap en spreekt de vereffening uit, te rekenen vanaf 31 december 2013.

De vergadering beslist dat eventuele schuld die nog zou voortvloeien van tijdens de activiteit van de vennootschap, na ontbinding en sluiting van de vennootschap, ten laste genomen wordt door de aandeelhouders. Tevens aanvaardt de vergadering dat de nog bestaande passiva ten laste genomen wordt door de aandeelhouders.

De vergadering beslist zodoende geen vereffenaar aan te stellen, gelet op het feit dat er volgens de opgemaakte staat van activa en passiva de vennootschap thans geen met derden te vereffenen passief meer heeft.

Ten gevolge van de ontbinding neemt de vergadering kennis betreft de van rechtswege beëindiging van de mandaten van de zaakvoerders zijnde: De heer Dieleman Erwin en De heer Dieleman Arno.

De vergadering verklaart kwijting te verlenen aan de zaakvoerders voor het uitoefenen van hun opdracht binnen de vennootschap.

De vergadering stelt vast dat de ontbinding van de VOF HOEVE DE PEREBOOM, rekening houdend met de voorwaarden vermeld in artikel 181 W. Venn., kan ontbonden worden in één akte. Er is geen vereffenaar aangeduid. Er zijn geen passiva luidens de staat van activa en passiva als bedoeld in artikel 181.

Alle aandeelhouders of vennoten zijn op de algemene vergadering aanwezig of geldig vertegenwoordigd en besluiten met eenparigheid van stemmen. De terugname van het resterend actief gebeurt door de vennoten zelf. Zodoende kan de VOF HOEVE DE PEREBOOM definitief afgestoten worden en de betreffende vennootschap heeft opgehouden te bestaan, te rekenen vanaf 31 december 2013.

De algemene vergadering beslist dat de boeken en bescheiden van de vennootschap zullen bewaard worden op volgend adres: Pereboomsteenweg 59, 9180 Moerbeke-Waas, gedurende de wettelijk voorziene termijn.

Volmacht wordt verleend aan Boekhoudkantoor Vervaet J. BV ovv BVBA, Houte 137, 9860 Oosterzele, vertegenwoordigd door mevrouw Vervaet Jessica. Teneinde alle administratieve formaliteiten te verrichten die nodig zijn betreft de ontbinding en sluiting vereffening aangaande bovenstaande vennootschap. Na voorlezing van de notulen wordt de vergadering gesloten.

De zaakvoerder

Dieleman Erwin

óeàÍ9iMfzR~ leett9 l#tetkeittliketfi,retileiiieteliileittgeitlfPrrmkrM,lktlejiffleal9eire(4pjktgi))

Lle?t4eederrdt4t#tepereft4tP ttftli fflEffliftfl al=<tircilStreflil efflettStileitkterdeigl

Yeem:: Men ~ l#~itskt~l~itiit~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

03/05/2012
ÿþMod Word 14" 1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1111111,:ittiniluriuuiinw3846*

NEERGELEGD

1 9 APR. 2012

l"C~'Í`'l3Î~Î11K VANKO~PHANRErti<rii:E GENT



Ondernemingsnr : 0 34 5 , 3 -t . 52 9

Benaming

(voluit) : HOEVE DE PEREBOOM

(verkort) :

Rechtsvorm ; VENNOOTSCHAP ONDER FIRMA

Zetel : Pereboomsteenweg 59, 9180 Moerbeke (Waas)

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting

Uittreksel uit de onderhandse akte van 02 april 2012 tot oprichting van een Vennootschap onder Firma.

1. Oprichters- vennoten: Erwin Dieleman wonende te 9180 Moerbeke (Waas), Pereboomsteenweg 59 en Arno Dieleman wonende te 9180 Moerbeke (Waas), Pereboomsteenweg 59,

2. Maatschappelijk naam: Hoeve de Pereboom

3. Rechtsvorm: Vennootschap onder Firma

4. Zetel van de vennootschap: Pereboomsteenweg 59, 9180 Moerbeke (Waas)

5. Duur van de vennootschap: onbepaalde tijd

6. Maatschappelijk doel: De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen

rekening, als voor rekening van derden, ondersteunende activiteiten te verrichten in verband met landbouw, teelt van gewassen, voorbereiden van landbouwvelden, varkensvetmesterijen inclusief de vetmesterijen voor; derden, verhuur van landbouwmachines en  werktuigen al dan niet met bedieningspersoneel, loonwerkersactiviteiten in de ruimste zin van de betekenis,... Deze opsomming is geenszins in beperkte zin te beschouwen. De vennootschap mag zowel in België als in het buitenland alle uitbatingzetels en bijhuizen oprichten of aankopen en ze overdragen aan andere vennootschappen en particulieren. Beheren van hefeigen patrimonium. Het verkrijgen en behouden van onroerende goederen: flatgebouwen en woningen, niet voor bewoning bestemde gebouwen en gronden. De handel in onroerende goederen, het stellen van alle hiertoe noodzakelijke en dienstige handelingen, het verhuren van deze onroerende goederen,,., Deze opsomming is geenszins in beperkte zin te beschouwen. De vennootschap mag zich bij wijze van inbreng, samensmelting,. onderschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of anderszins betrekken in andere bestaande of op te richten vennootschappen of ondernemingen in België of in het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel aanverwant of analoog is met het hare of van aard haar maatschappelijk doel te bevorderen, ln het algemeen mag de vennootschap alle handelingen stellen, onder welke vorm ook, die haar het meest geschikt blijken, zowel, roerende als onroerende, industriële, commerciële of financiële verrichtingen welke rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doet of die van aard zouden zijn er de verwezenlijking of de uitbreiding van te vergemakkelijken en die haar door de wet niet verboden zijn. Dit alles zowel in België als ln het buitenland, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden of in. samenwerking met derden. De vennootschap kan zich ten gunste van derden borgstellen, tien aval verlenen, voorschotten toestaan, kredieten verlenen, hypothecaire en andere zekerheden verstrekken,

7. Identiteit van de hoofdelijk aansprakelijke vennoten: De heren Dieleman Erwin en Dieleman Arno.

8. Het kapitaal van de vennootschap, dat geheel geplaatst is, bedraagt 500,00 euro en is verdeeld in

100 aandelen van 5,00 euro elk, Het kapitaal werd geheel onderschreven in geld. Alle vennoten zijn hun

verplichtingen nagekomen bij oprichting van de vennootschap.

9, Boekjaar: Het boekjaar loopt telkens van één juli tot en met dertig juni,

10. De jaarvergadering heeft plaats op de eerste zaterdag van december om 14 uur.

11. Verdeling van het resultaat: De algemene vergadering van aandeelhouders beslist jaarlijks over de bestemming van het resultaat.

12. Aanwijzing van de persoon die gemachtigd is de vennootschap te besturen en te verbinden: De heer Dieleman Erwin hij is aangesteld als zaakvoerder. Hij kan alleen optreden in naamvan de vennootschap zoals bepaald in de statuten,

13. Tijdelijke bepaling: Het eerste boekjaar vangt aan bij verkrijging van rechtspersoonlijkheid en eindigt op dertig juni 2013. De eerste jaarvergadering wordt gehouden in 2013,

14. Volmacht werd verleend aan Boekhoudkantoor Vervaet J, BV ovv BVBA, Balegemstraat 22, 9860 Oosterzele, vertegenwoordigd door mevrouw Jessica Vervaet, teneinde al het nodige of nuttige te doen met het oog op het aanvragen en/of_ wijzigen of schrappen _van het ondernemingsnummer en de gegevens van de' Op de laatste bfz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

kruispunibank van ondernemingen en met het oog op het indienen en rechtvaardigen van alle fiscale aangiften en het verrichten van alle overige formaliteiten bij de betrokken administraties.



Zaakvoerder

Dieleman Erwin, Dieleman Arno P.f

Oe_AtiLeQe-

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

Coordonnées
HOEVE DE PEREBOOM

Adresse
PEREBOOMSTEENWEG 59 9180 MOERBEKE-WAAS

Code postal : 9180
Localité : MOERBEKE-WAAS
Commune : MOERBEKE-WAAS
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande