HEXA STUDIOS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : HEXA STUDIOS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 560.871.618

Publication

10/09/2014
ÿþMad Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

O 1 -09- 2014

RECHTBANK V_AN

KOOPHANDELCirTANT

*14167483*

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-behoudei

aan net

Belgisch Staatsbla.

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : HEXA STUDIOS

(verkort) :

aSGO -(S1-1 CU8

Rechtsvorm: BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel: 9850 NEVELE (VOSSELARE), VOSSELAREDORP 74 (volledig adres)

Onderwerp akte OPRICHTING - STATUTEN - BENOEMING ZAAKVOERDER

Er blijkt Uit een akte verleden voor notaris Jan Byttebier te Nevele op 26 augustus 2014, dat werd opgericht de BVBA HEXA STUDIOS met zetel te 9850 Nevele (Vosselare), Vosselaredorp 74, door:

1. De Heer DE PAEPE, Michiel Jules Elias, geboren te Gent op 20 oktober 1987, rijksregisternummer 87.10.20 145-85, ongehuwd, wonende te 9850 Nevele (Vosselare), Vosselaredorp 74.

2. Mevrouw HEIRBRANT, Valerie, geboren te Gent op 30 mei 1990, rijksregistemummer 90.05.30 206-43,, ongehuwd, wonende te 9850 Nevele (Vosselare), Vosselaredorp 74

Kapitaal  aandelen  volstorting

Het maatschappelijk kapitaal is volledig onderschreven en bedraagt ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD: euro (18.600 EUR).

Het is vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen, op naam, zonder nominale waarde, die ieder één/honderdste van het kapitaal vertegenwoordigen.

De oprichters schrijven in op de aandelen, in geld en volstort deze /gedeeltelijk als volgt:

-de heer De Paepe schrijft in op 90 (negentig) aandelen en volstort deze gedeeltelijk ten bedrage van! vijfduizend vijfhonderd tachtig euro (5.580,00 EUR);

-mevrouw Heirbrant schrijft in op 10 (tien) aandelen en volstort deze gedeeltelijk ten bedrage van: zeshonderd twintig euro (620,00 EUR).

Bankattest

De inbreng in geld ten bedrage van zesduizend tweehonderd euro (6.200,00EUR) werd voorafgaandelijk' aan de oprichting, in toepassing van artikel 224 van het Wetboek van Vennootschappen, gedeponeerd op een. bijzondere rekening met nummer BE71 7360 0882 7569 bij KBC Bank zoals blijkt uit een door voormelde. financiële instelling op 11 augustus 2014 afgeleverd bankattest, dat door de notaris in zijn dossier zal bewaarxl, blijven.

De inschrijvers verklaren en erkennen dat ieder aandeel waarop door hen werd ingeschreven, gedeeltelijk! volgestort is.

. De vennootschap beschikt bijgevolg over een bedrag van zesduizend tweehonderd euro (6.200,00 EUR).

Duur

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur

In de statuten staat onder meer het volgende vermeld:

Artikel 3 Doet

De vennootschap heeft tot doel, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, zowel in België ais, in het buitenland, alleen of in samenwerking met derden, aile verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks, betrekking hebben op:

De dienstverlening aan bedrijven, overheid, openbare diensten en andere organisaties : dit omvat elke vorm van opmaken van studies, raportering, bijstand, advies, bemiddeling en opleiding inzake de wetenschappelijke,' financiële, economische, sociale, milieu-, communicatie, technische, duurzaamheid, administratieve en. organisatorische aspecten van een bedrijfsbeleid of een overheidsbeleid;

Het verlenen van technisch advies voor en het uitvoeren van productontwikkeling engineering, grafische vormgeving, styling, conceptontwikkeling, productopvolging en disign in de meeste ruime zin.

Het uitvoeren en coördineren van projecten inzake onderzoek en ontwikkeling voor derden.

. . , .. ........_ .... _. _ . . . ... .

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(enj

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handteltening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging, de commercialisering van nieuwe producten, nieuwe technologiën en hun toepassingen.

Het ontwikkelen, kopen, verkopen, beheren valoriseren, in licentie nemen of geven van brevetten, octrooien, know-how, andere intellectuele eigendomsrechten en aanverwante duurzame activa;

Het ontwikkelen, ondersteunen, inplementeren, installeren van netwerk- en communicatieoplossingen; het aan- en verkopen van aile mogelijke computer- of netwerkdiensten en producten; het verlenen van advies in informatie en communicatietechnologie; het organiseren van opleidingen, workshops en bijscholingen over informatie- en communicatietechnologie;

Het ontwikkelen, ondersteunen, implementeren, kopen en verkopen van software, websites, webtoepassingen, databanken, software-technologiën en aanverwanten;

Het opzetten, het bestuderen, het promoten en het uitvoeren van aile projecten in verband met informatica en bureautica en aanverwante toepassingen

Het berekenen en de realisatie van projecten op het gebied van de elektriciteit en elektronica, elektrische installaties, mijnbouw, chemie, machine- en werktuigbouw, industriële systeemontwikkeling, veiligheid, ... De vennootschap zal tevens opleidingen verstrekken in deze aangelegenheden.

De aankoop, verkoop, de groot- en kleinhandel, de import en export, de vertegenwoordiging, de commissiehandel, de levering, plaatsing en fabricatie van onderdelen voor aile weldanige machines, materieel, meubilair, industrieel vervaardigde producten, elektrische en elektronische apparatuur en onderdelen, telefoontoestellen, alarmsystemen, domotica, huishoudtoestellen, multimedia apparatuur, hard- en softwere, ...;

Productie, herstelling onderhoud van afgewerkte goederen betreffende mechanica, electronica, bureautica, domotica, informatica, automatiscaite, meet- en regeltechnieken ...;

Het aankopen en ter beschikking stellen  door verkoop, verhuur of leasing  van onbemande vliegende systemen aan bedrijven, privé personen, organisaties en/of openbare diensten. Alsook het aanbieden van diensten die kunnen worden gerealiseerd, voornamelijk doch niet beperkt tot aardobservatie, luchtfotografie, maken van luchtopnames, publiciteit en entertainment.

Het produceren, regisseren en presenteren, en de organisatie, promotie en distributie van aile mogelijke artistieke, commerciële en culturele activiteiten, diensten en producten in het algemeen;

Deze opsomming is verklarend doch niet limitatief en dient verstaan te worden in cie ruimste zin.

Verder kan de vennootschap optreden voor zichzelf, als voor derden als commissionair of ais tussenperson in de handel van aile soorten goederen producten en diensten.

De vennootschap mag op welke wijze dan ook betrokken zijn in zaken, ondernemingen of vennootschappen  zowel in België als in het buitenland  die hetzelfde, een soortgelijke of samenhangend doel nastreven of die de ontwikkeling van haar onderneming kunnen bevorderen, haar grondstoffen kunnen leveren of de afzet van haar producten kunnen vergemakkelijken. Deze opsomming is aanduidend, doch niet beperkend.

De vennootschap zal de burgerlijke, industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel, die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden, en die daartoe noodzakelijk, nuttig of zelfs alleen maar bevorderend zijn.

De vennootschap is bevoegd deel te nemen, onder gelijk welke vorm, aan de oprichting, uitbreiding, omzetting, opslorping, het bestuur en de controle van ondernemingen met gelijkaardige, aanverwante of aanvullende activiteiten; ze kan verder aile hulp verlenen aan ondernemingen waarin ze belang stelt onder meer in de vorm van leningen, voorschotten of borgstellingen, alsook bij wijze van bijstand inzake bestuur en/of administratie.

De vennootschap mag ten voordele van derden tevens aile waarborgen toestaan, aile roerende goederen verpanden, alle onroerende goederen met hypotheek bezwaren.

Artikel 11  Jaarvergadering  buitengewone algemene vergadering

De jaarvergadering zal gehouden worden op de laatste zaterdag van de maand mei om 18 uur.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats.

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel 19bis van deze statuten, dan moet het rondschrijven waarvan in dat artikel sprake minstens twintig dagen vOCK de datum van de jaarvergadering worden verstuurd.

Een bijzondere of buitengewone algemene vergadering van vennoten mag bijeengeroepen worden telkens als het belang van de vennootschap dit vereist.

Deze vergaderingen van vennoten mogen bijeengeroepen worden door het bestuursorgaan of de commissarissen en moeten bijeengeroepen worden op aanvraag van de vennoten die één vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen. De vergaderingen van vennoten worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats in de oproepingsbrief meegedeeld.

Voor zover wettelijk toegelaten kunnen de algemene vergaderingen eveneens worden gehouden bij middel van tele-of videoconferentie.

Artikel 12  Oproepingen

De vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de zaakvoerders en eventuele commissaris worden per aangetekende brief, per fax of per e-mail vijftien dagen váár de vergadering, uitgenodigd, De brief vermeldt de agenda.

De vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de zaakvoerders en eventuele commissaris die aan de vergadering deelnemen of er zich doen vertegenwoordigen, worden als regelmatig opgeroepen beschouwd. De voormelde personen kunnen er tevens voor of na de bijeenkomst van de algemene vergadering welke zij niet bijwoonden aan verzaken zich te beroepen op het ontbreken of de onregelmatigheid van de oproepingsbrief,

Artikel 13  Ter beschikking stellen van stukken

Samen met de oproepingsbrief voor de algemene vergadering, wordt aan de vennoten, de commissarissen

en de zaakvoerders een afschrift verzonden van de stukken, die hen krachtens het Wetboek van

Vennootschappen moeten ter beschikking worden gesteld.

Een afschrift van deze stukken wordt ook onverwijld en kosteloos gezonden aan de andere opgeroepen

persa-men die erom verzoeken.

Artikel 14 Stemrecht vertegenwoordiging

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Elke vennoot kan schriftelijk, per telefax, per e-mail ofenig ander middel vermeld in artikel 2281 van het

burgerlijk wetboek, volmacht geven, aan een al dan niet vennoot, om zich te laten ventegenwoordigen.

De stemming per brief is in geen enkel geval toegelaten.

Artikel 20  Bestuursorgaan

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet

vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten,

zaakvoerrders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger aan te duiden die belast wordt met de

uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger geiden dezelfde regels

van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen of zonder

beperking van duur.

Artikel 21  Bestuursbevoegdheid

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het

doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van Vennootschappen alleen de algemene

" 11

vergadering bevoegd is.

Wanneer er verscheidene zaakvoerders zijn, kunnen zij, behoudens andersluidende beslissing van de

e

algemene vergadering die hen benoemt, hun machten ieder afzonderlijk uitoefenen en zullen zij, behoudens

andersluidende beslissing van de algemene vergadering die hen benoemt, jegens derden en in rechte, eveneens afzonderlijk handelen. De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap.

e Artikel 22 Vertegenwoordigingsbevoegdheid

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens

derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht

aangenstelde vertegenwoordiger.

" " el

Artikel 24 Boekjaar jaarrekening jaarverslag

Het boekjaar begint op één januari van ieder jaar en eindigt op eenendertig december daaropvolgend.

Op het einde van elk boekjaar maakt het bestuursorgaan een inventaris, alsmede de jaarrekening

bestaande uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting op. Deze documenten warden óvereenkomstig

de wet opge-isteld en neergelegd bij de Nationale Bank van België.

De jaarrekeningen worden met het oog op hun neertegging geldig ondertekend door een zaakvoerder.

Het bestuursorgaan stelt bovendien jaarlijks een verslag op overeenkomstig artikel 95 en 96 van het

et Wetboek van Vennootschappen. Het bestuursorgaan is evenwel niet gehouden tot het opstellen van een jaarverslag zolang de vennootschap beantwoordt aan de voorwaarden gesteld door artikel 94, eerste lid, 1 o van

et het Wet-'boek van Vennootschappen.

et

Artikel 25  Winstverdeling

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar ten minste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo

P: van de nettowinst.

" S:

Artikel 27 Ontbinding en vereffening

§1. De vennootschap kan worden ontbonden bij wijze van een besluit van een algemene vergadering

genomen volgens de regels die voor de wijziging van de statuten zijn gesteld.

De algemene vergadering van de ontbonden vennootschap benoemt één of meer vereffenaars bij gewone

et meerderheid van stemmen en kan deze tevens bij gewone meerderheid van stemmen te allen tijde ontslaan.

P: Zijn geen vereffenaars benoemd door de algemene vergadering, dan worden de in functie zijnde zaakvoerders van rechtswege als vereffenaars beschouwd (indien er meerdere vereffenaars zijn handelen ze als college).

De vereffenaars treden pas in functie nadat de voorzitter van de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging of de homologatie van hun benoeming.

Tenzij de akte van benoeming anders bepaalt, beschikken de vereffenaars over de meest uitgebreide bevoegdheden voorzien bij wet.

Voorbehouden aanbet Belgisch Staatsblad

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars, een advocaat, een notaris dan wel een bestuurder of zaakvoerder van de vennootschap bij eenzijdig verzoekschrift overeenkomstig de artikelen 1025 en volgende van het Gerechtelijk Wetboek het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende categorieën schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap op het ogenblik van de indiening van dit eenzijdig verzoekschrift haar zetel heeft. Voorrneld verzoekschrift mag worden ondertekend door de vereffenaar(s), door een advocaat, door een notaris dan wel door een bestuurder of zaakvoerder van de vennootschap

Na betaling van de schulden of de consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de : vereffenaars de zuivere opbrengst van de vereffening onder de aandelen, elk een gelijk recht gevend, na, in voorkomend geval, gelijkmaking van de aandelen wat betreft hun afbetaling.

§2. In afwijking van voorgaande paragraaf kan een ontbinding en vereffening in één akte plaatsvinden indien voldaan is aan de wettelijke voorwaarden daartoe

Bepalingen van toepassing ingeval de vennootschap slechts een vennoot telt

Artikel 33  Zaakvoerder  benoeming

Indien geen zaakvoerder benoemd is, heeft de enige vennoot van rechtswege aile rechten en verplichtingen van een zaakvoerder. Zowel de enige vennoot als een derde kunnen tot zaakvoerder benoemd worden. Artikel 36 Algemene vergadering

De enige vennoot oefent aile bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering toekomen. Hij kan die bevoegdheden niet overdragen, behalve voor welbepaalde doeleinden. Van de besluiten van de enige vennoot worden notulen gemaakt die door hem worden ondertekend en nadien opgenomen worden in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt bewaard.

Is de enige vennoot tevens zaakvoerder, dan dienen de formaliteiten voor bijeenroeping van de algemene , vergadering te worden nageleefd overeenkomstig artikel 268 van het Wetboek van Vennootschappen doch dienen deze formaliteiten niet te worden nageleefd wat de vennoot zelf betreft.

Overgangsbepalingen

Verkrijging van rechtspersoonlijkheid

De vennootschap zal in toepassing van artikel 2, § 4 van het Wetboek van Vennootschappen rechtspersoonlijkheid verkrijgen vanaf de dag van de neerlegging van een uitgifte van onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig artikel 68 van het Wetboek van Vennootschappen.

Vervolgens wordt beslist te benoemen tot eerste, niet statutaire zaakvoerder de heer De Paepe, medeoprichter, die aanvaardt.

Aan de zaakvoerder mag er, behoudens de terugbetaling van hun kosten, een bezoldiging toegekend worden waarvan het bedrag zal bepaald worden door de algemene vergadering elk jaar, en deze vergoeding ' zal aangerekend worden als algemene kosten van de vennootschap.

Begin en afsluiting van het eerste boekjaar

Het eerste boekjaar neemt een aanvang op 1 augustus 2014 en eindigt op 31 december 2015.

Eerste jaarvergadering

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden op de laatste zaterdag van de maand mei 2016 om 18

uur,

Benoeming van een commissaris

De oprichters beslissen geen commissaris te benoemen.

Overname verbintenissen

De oprichters van de vennootschap verklaren dat voor rekening van de vennootschap een overeenkomsten

werden gesloten vanaf 1 mei 2014.

Zij verklaren desgevallend te zullen instaan voor de nodige bekrachtigingen

Volmacht formaliteiten kruispuntenbank voor ondernemingen  ondememingsloket  sociale en fiscale administraties

De oprichters geven bij deze bijzondere volmacht aan de heer De Paepe Michiel , mede-oprichter, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke formaliteiten te vervullen voor de inschrijving van de vennootschap bij de diensten van de kruispuntenbank, het Ondememingsloket en bij de sociale en fiscale administraties..

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL

Notaris Jan Byttebier, Nevele

Tegelijk hiermee neergelegd:

-uitgifte van de akte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de Laatste blz. van Luik B vermelden: to:Rec Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

11/03/2015
ÿþMod waal 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor- bottoude

aan hot

Belgïscl

Staatse

NEERGELEGD

2 7 FEB. 2015

RECHT ~iç VAN

KOOPHA ri . GENT

tiolly,11q911.11ilij11

Onderner ingsnr : 0560.871.618

Benaming

voluit) : HEXA STUDIOS

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetei : VOSSELAREDORP 74 - 9850 NEVELE

(volledig adres)

Onderwerp akte : Wijziging maatschappelijke zetel

uittreksel uit de notulen van de buitengewone algemene vergadering dd. 2 januari 2015.

De buitengewone algemene vergadering belsist met algeheelheid van stemmen om de maatschappelijke

zetel te verplaatsen naar De Pretlaan 13 - 9850 Nevele.

DE PAEPE MICHIEL ZAAKVOERDER

Op de 'natste 131z, ver, Luik S vermelden Recto . alaam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetxq van de perso(o)n(en} bevucnd de rechtspersoon ten aanyien van derden te vertegenwoordigen

Verso ° Naam Crt nar,dxehen ng.

05/12/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 28.05.2016, NGL 30.11.2016 16689-0315-011

Coordonnées
HEXA STUDIOS

Adresse
DE PRETLAAN 13 9850 NEVELE

Code postal : 9850
Localité : NEVELE
Commune : NEVELE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande