GRIMALDIER

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : GRIMALDIER
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 533.795.057

Publication

13/05/2013
ÿþ Mod Word 11,1

In de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

V beh

aa

Bel Stae

UI1IfitI11111 111HIIU111 I1l1 lI1 11UII

.130,2515"

~ I

~,~ .t',~:~~'~~, ~

~~. -__ J

t~'" ,~~~i'í~ `, .: z. ^ ~

Ondernem ingsnr : D 3 -J C SOSBenaming

(voluit) : GR1MALDIER

(verkort):

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 9070 Destelbergen (Heusden), Bremwegel 5

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING - STATUTEN - BENOEMING

Uit een akte verleden voor notaris Francis Lemey, te Gent, op 19 april 2013 blijkt dat er een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid onder de benaming "GRIMALDIER" is opgericht met zetel te 9070 Destelbergen (Heusden), Bremwegel 5, met volgende kenmerken:

OPRICHTER

BART WAEGEBAERT, besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met maatschappelijke zetel te 9070 Destelbergen (Heusden), Bremwegel 5.

Dragende het ondernemingsnummer 0430.026.833, RPR Gent.

Opgericht onder de benaming "Zakenkantoor V.D.S." blijkens akte verleden op tien december negentienhonderd zesentachtig voor Meester Raymond Vanderplaetsen, destijds notaris met standplaats te Lovendegem, gepubliceerd in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van één januari negentienhonderd zevenentachtig onder nummer 870101-827.

Waarvan de statuten verschillende malen werden gewijzigd en voor het laatst blijkens akte verleden op negen februari tweeduizend en vier voor Meester Pierre Verschaffel, notaris met standplaats te Gent; bekendgemaakt bij uittreksel in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van vijfentwintig februari daarna, onder nummer 04032427.

KAPITAAL - AANDELEN - VOLSTORTING

Het maatschappelijk kapitaal is volledig geplaatst en bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00).

Het is vertegenwoordigd door driehonderd (300) aandelen op naam, zonder nominale waarde, die ieder één 1 driehonderdste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Op de driehonderd (300) kapitaalaandelen wordt volledig in geld ingeschreven door de voornoemde vennootschap 'BART WAEGEBAERT'.

Totaal: driehonderd (300) aandelen.

BANKATTEST

De inbreng in geld werd voorafgaandelijk aan de oprichting, in toepassing van artikel 224 van het Wetboek van Vennootschappen, gedeponeerd op een bijzondere rekening nummer BE49 7370 3900 6571 bij de naamloze vennootschap KBC Bank te 1080 Brussel, Havenlaan 2, zoals blijkt uit een door voormelde financiële instelling op 19 april 2013 afgeleverd bankattest, dat aan deze akte zal gehecht blijven.

De inschrijver verklaart en erkent dat ieder aandeel waarop door hem werd ingeschreven, volledig volgestort is.

De vennootschap beschikt bijgevolg over een bedrag van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18,600,00). Het kapitaal is volledig volgestort,

Artikel 3: DOEL

De vennootschap heeft tot doel zowel in het binnenland als in het buitenland, voor eigen rekening, voor rekening van derden of voor gezamenlijke rekening met derden:

Het verlenen van bijstand en hulp onder hun meest verschillende vormen aan derden, bijvoorbeeld andere vennootschappen en/of eensmanszaken, en dit op het vlak van beheer, controle, het toezicht, de organisatie, de administratie;

Het verlenen van adviezen en intellectuele en administratieve hulp;

Het ter beschikking stellen aan derden onder welke vorm ook van benodigdheden, materiaal, instrumenten,' hard- en software;

Het uitvoeren in verband met hetgeen voorafgaat aan concrete projecten, het dienstbetoon inzake. organisatie en toepassing van de meest verschillende wetgevingen;

Op de laatste blz. van Luik B, vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

ti t ' . " Het ter beschikking stellen van management, het uitoefenen van bedrijfsleiding en het organiseren ervan, voor eigen rekening als voor rekening van of in deelneming met derden, van handels-, nijverheids-, of andere ondernemingen, bestaand onder om het even welke vorm, en dit zonder beperking;

ei Het aanleggen, oordeelkundig beheer en het uitbreiden van een roerend en onroerend vermogen;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/05/2013 - Annexes du Moniteur belge Alle studiën en operaties met betrekking tot aile onroerende goederen en rechten of immobiliënmaatschappijen en tot alle roerende goederen en rechten welke daaruit voortvloeien, zoals de aankoop, de bouw, de verbouwing, de aanpassing, de huur en onderhuur, de ruiling, het valoriseren, de verkoop, verkavelen, de expertise, het optreden als syndicus, agentuur en leasing en, in het algemeen, alle operaties die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, voor zichzelf of voor anderen van alle bebouwde of onbebouwde onroerende eigendommen of van verrichtingen ervan;

Tevens mag de vennootschap bemiddelen bij voormelde activiteiten als vastgoedmakelaar, vastgoedhandelaar, de vennootschap mag ook optreden als vastgoedpromotor.

De aankoop, verkoop en ruiling, het beheer en valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen en van aile roerende goederen en rechten;

Het stimuleren, de planning en coördinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen, waarin ze een participatie aanhoudt; het deelnemen aan hun beheer, bestuur en toezicht alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand van deze vennootschappen en ondernemingen,

Deze opsomming is niet limitatief en in de meest ruime zin te beschouwen, voor zoveel de eventueel benodigde vergunningen en toelatingen bekomen zijn.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

Artikel 11: JAARVERGADERING - BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING

De jaarvergadering zal gehouden worden op de eerste vrijdag van de maand maart om veertien uur in de maatschappelijke zetel of in de plaats aan te duiden in de oproepingen.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats.

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel 19bis van deze statuten, dan moet het rondschrijven waarvan in dat artikel sprake minstens twintig dagen vóór de datum van de jaarvergadering worden verstuurd.

Een bijzondere of buitengewone algemene vergadering van vennoten mag bijeengeroepen worden telkens als het belang van de vennootschap dit vereist.

Deze vergaderingen van vennoten mogen bijeengeroepen worden door het bestuursorgaan of de commissarissen en moeten bijeengeroepen worden op aanvraag van de vennoten die één vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, De vergaderingen van vennoten worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats in de oproepingsbrief meegedeeld.

Artikel 20: BESTUURSORGAAN

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen.

Wordt tot statutair zaakvoerder benoemd: BART WAEGEBAERT, besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met maatschappelijke zetel te 9070 Destelbergen (Heusden), Bremwegel 5.

Vennootschap met ondernemingsnummer 0430.026.833.

Voor deze vennootschap zal de heer Bart Jules Marie Waegebaert, wonende te 9070 Destelbergen (Heusden), Bremwegel 5, optreden als vaste vertegenwoordiger in de zin van artikel 61 § 2 van het Wetboek van Vennootschappen.

Artikel 21: BESTUURSBEVOEGDHEID

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van Vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is,

Ingeval er twee zaakvoerders zijn zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

G Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/05/2013 - Annexes du Moniteur belge De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

Artikel 22: VERTEGENWOORDIGINGSBEVOEGDHEID

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

Artikel 24: BOEKJAAR - JAARREKENING - JAARVERSLAG

Het boekjaar begint op één oktober en eindigt op dertig september daaropvolg end.

Op het einde van elk boekjaar maakt het bestuursorgaan een inventaris, alsmede de jaarrekening bestaande uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting op. Deze documenten worden overeenkomstig de wet opgesteld en neergelegd bij de Nationale Bank van België.

De jaarrekeningen worden met het oog op hun neerlegging geldig ondertekend door een zaakvoerder.

Het bestuursorgaan stelt bovendien jaarlijks een verslag op overeenkomstig artikel 95 en 96 van het Wetboek van Vennootschappen. Het bestuursorgaan is evenwel niet gehouden tot het opstellen van een jaarverslag zolang de vennootschap beantwoordt aan de voorwaarden gesteld door artikel 94, eerste lid, 1 ° van het Wetboek van Vennootschappen.

Artikel 25: WINSTVERDELING

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar ten minste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

Artikel 26: ONTBINDING

De vennootschap mag te allen tijde ontbonden worden door een besluit van de algemene vergadering, die beraadslaagt op de wijze vereist voor de wijziging aan de statuten.

De vereniging van alle aandelen in de hand van één persoon heeft niet tot gevolg dat de vennootschap wordt ontbonden. De enige vennoot blijft slechts aansprakelijk voor de verbintenissen van de vennootschap ten belope van zijn inbreng.

Indien in de eenhoofdig geworden vennootschap de enige vennoot een rechtspersoon is en indien binnen één jaar geen nieuwe vennoot in de vennootschap is opgenomen of deze niet is ontbonden, wordt de enige vennoot geacht hoofdelijk borg te staan voor alle verbintenissen van de vennootschap ontstaan na de vereniging van alle aandelen in zijn hand, tot een nieuwe vennoot in de vennootschap wordt opgenomen of tot aan de bekendmaking van haar ontbinding.

Wanneer tengevolge van geleden verlies het netto-actief gedaald is tot minder dan de helft van het maatschappelijk kapitaal, moet de algemene vergadering bijeenkomen binnen een termijn van ten hoogste twee maanden nadat het verlies is vastgesteld, of krachtens wettelijke of statutaire bepalingen had moeten worden vastgesteld, om in voorkomend geval, volgens de regels die voor een statutenwijziging zijn gesteld, te beraadslagen en te besluiten over de ontbinding van de vennootschap en eventueel over andere in de agenda aangekondigde maatregelen.

Het bestuursorgaan verantwoordt zijn voorstellen in een bijzonder verslag dat vijftien dagen voor de algemene vergadering op de zetel van de vennootschap ter beschikking van de vennoten wordt gesteld.

Indien het bestuursorgaan voorstelt de activiteiten voort te zetten, geeft hij in het verslag een uiteenzetting van de maatregelen, die hij overweegt te nemen tot herstel van de financiële toestand van de vennootschap. Dat verslag wordt in de agenda vermeld. Een afschrift daarvan wordt, samen met de oproepingsbrief, verzonden conform artikel 269 van het Wetboek van Vennootschappen.

Op dezelfde wijze wordt gehandeld wanneer het netto-actief tengevolge van geleden verlies gedaald is tot minder dan één vierde van het maatschappelijk kapitaal, met dien verstande dat de ontbinding plaats heeft wanneer zij wordt goedgekeurd door een vierde gedeelte van de ter vergadering uitgebrachte stemmen.

Wanneer het netto-actief gedaald is tot beneden het bedrag bepaald in artikel 214 van het Wetboek van Vennootschappen, kan iedere belanghebbende de ontbinding van de vennootschap voor de rechtbank vorderen.

Artikel 27: ONTBINDING EN VEREFFENING

Bij ontbinding met vereffening worden één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering. Is daaromtrent niets beslist, dan worden de in functie zijnde zaakvoerders van rechtswege als vereffenaars beschouwd, niet alleen om kennisgevingen en betekeningen te ontvangen, maar ook om de vennootschap daadwerkelijk te vereffenen, en niet alleen ten overstaan van derden, maar ook ten overstaan van de vennoten.

Zij beschikken over alle machten genoemd in de artikels 186 en 187 van het Wetboek van Vennootschappen, zonder bijzondere machtiging van de algemene vergadering. De algemene vergadering kan evenwel te allen tijde deze bevoegdheden bij gewone meerderheid beperken.

Alle activa van de vennootschap worden gerealiseerd tenzij de algemene vergadering anders beslist.

Indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden volgestort herstellen de vereffenaars het evenwicht, hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelijke betalingen te doen.

BEPALINGEN VAN TOEPASSING INGEVAL DE VENNOOTSCHAP SLECHTS EEN VENNOOT TELT Artikel 33: ZAAKVOERDER - BENOEMING

Indien geen zaakvoerder benoemd is heeft de enige van rechtswege alle rechten en verplichtingen

van een zaakvoerder. Zowel de enige vennoot als een derde kunnen tot zaakvoerder benoemd worden. Artikel 36: ALGEMENE VERGADERING

De enige vennoot oefent alle bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering toekomen. Hij kan die bevoegdheden niet overdragen, behalve voor welbepaalde doeleinden,

Van de besluiten van de enige vennoot worden notulen opgemaakt die door hem worden ondertekend en nadien opgenomen worden in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt bewaard.

is de enige vennoot tevens zaakvoerder dan dienen de formaliteiten voor bijeenroeping van de algemene vergadering te worden nageleefd overeenkomstig artikel 268 van het Wetboek van Vennootschappen doch dienen deze formaliteiten niet te worden nageleefd wat de vennoot zelf betreft.

SLOT- EN OVERGANGSBEPALINGEN

BEGIN EN AFSLUITING VAN HET EERSTE BOEKJAAR

Het eerste boekjaar neemt een aanvang op datum van heden en zal worden afgesloten op dertig september tweeduizend veertien.

EERSTE JAARVERGADERING

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar tweeduizend vijftien.

BEKRACHTIGING HANDELINGEN GESTELD IN NAAM VAN DE VENNOOTSCHAP IN OPRICHTING

Onder de opschortende voorwaarde van de verkrijging van de rechtspersoonlijkheid door de vennootschap, worden - in toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen - alle handelingen gesteld in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting bij deze bekrachtigd en overgenomen door de vennootschap en dit voor de periode van 1 maart 2013 tot op heden.

De partijen erkennen door de ondergetekende notaris ingelicht te zijn omtrent de wenselijkheid om deze bekrachtiging, na verkrijging van de rechtspersoonlijkheid, door de zaakvoerder te !aten bevestigen. Zij erkennen tevens ingelicht te zijn omtrent de noodzaak om eventuele handelingen die zullen gesteld worden tussen de dag van heden en de dag van de verkrijging van de rechtspersoonlijkheid op dezelfde wijze te laten bekrachtigen door de zaakvoerder zodra de rechtspersoonlijkheid is verkregen.

VOLMACHT

De oprichter geeft bij deze bijzondere volmacht aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid De Keyser Gilbert, te 9030 Gent (Mariakerke), Eeklostraat 238, bus 1.01, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met recht om alleen op te treden en met recht van indeplaatsstelling, om alle nodige formaliteiten te verrichten voor de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel, de Kruispuntbank voor Ondernemingen, het Ondernemingsloket, de administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde en de aansluiting van de vennootschap bij een sociaal verzekeringsfonds, en om daartoe alle verklaringen af te leggen, alle documenten en stukken te ondertekenen en verder al het nodige te doen op vertoon van een gewone kopij van onderhavige akte.

Voor eensluidend uittreksel afgeleverd v66r registratie.

Noteris Francis Lemey.

Samen hiermee neergelegd: afschrift van de oprichtingsakte en bankattest.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Coordonnées
GRIMALDIER

Adresse
BREMWEGEL 5 9070 HEUSDEN(O-VL)

Code postal : 9070
Localité : Heusden
Commune : DESTELBERGEN
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande