GENTSE VERVOERMAATSCHAPPIJ

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : GENTSE VERVOERMAATSCHAPPIJ
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 414.025.890

Publication

18/04/2014
ÿþ411 Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

I11111111111,111§111.1111111111

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

NEERGELEGD

- 8 "R..1,1

RECHTBANK VAN KOOPHAldrIEI TE 'ENT

Ondememingsnr 0414025890

Benaming (voluit) : gentse vervoermaatschappij

(verkort) :

Rechtsvorm; naamloze vennootschap

Zetel (volledig adres) : afrikalaan 45  9000 gent

Onderwerp(en) akte: Kapitaalverhoging-statutenwijziging

Blijkens akte verleden voor notaris Pierre Verschaffel te Gent, op 26 maart 2013, nog te registreren, werd de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders gehouden van de naamloze vennootschap Gentse Vervoermaatschappij, met zetel te 9000 Gent, Afrikalaan 45, waarin volgende beslissingen werden genomen:

EERSTE BESLUIT:

De vergadering stelt vast dat bij bijzondere algemene vergadering van 31 december 2013 werd beslist over te gaan tot een onmiddellijke uitkering van een tussentijds dividend voor een bedrag van zeshonderd twintig duizend negenhonderd en vier euro zeven cent (¬ 620.904,07), welkeen kadert in artikel 537 W1B.

TWEEDE BESLUIT:

Kennisname

De vergadering ontslaat de voorzitter van de voorlezing van het verslag opgesteld door het bestuursorgaan ove' het belang voor de vennootschap van de voorgestelde inbreng in natura en de kapitaalverhoging en van he verslag van de bedrijfsrevisor bevattende de beschrijving van de voorgestelde inbreng in natura, de toegepaste waarderingsmethoden en de als tegenprestatie verstrekte vergoeding.

De aandeelhouders verklaren voorafgaand aan deze beslissing een exemplaar van deze verslagen te hebben ontvangen om er kennis van te hebben genomen.

Zij verklaren er geen opmerkingen op te formuleren.

Conclusies van de bedrijfsrevisor

De conclusies van het verslag van de bedrijfsrevisor, opgesteld door BDO Bedrijfsrevisoren Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Coöperatieve Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid vertegenwoordigd door mevrouw Veerle Catry, de dato 3 maart 2014, luiden letterlijk als volgt:

"De inbreng in natura bij de kapitaalverhoging in de NV Gentse Vervoermaatschappij, bestaat uit de inbreng van een gedeelte van de dividendvordering die de aandeelhouders van de NV Gentse Vervoermaatschappij verkregen hebben, naar aanleiding van de beslissing van de algemene vergadering tot uitkering van een tussentijds dividend van netto 620.904,07 EUR, voor een inbrengwaarde van 559.000,00 EUR.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden zijn wij, onder de opschortende voorwaarde van de opneming van het netto bedrag in het credit van een schuldrekening op naam van iedere aandeelhouder, van oordeel

a) dat de verrichting werd nagezien overeenkomstig de nonnen uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

b) dat de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

c) dat de voor de inbreng in nature door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden, tenminste overeenkomen met de verhoging van de fractiewaarde van de bestaande aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd Is.

Alhoewel het Wetboek van Vennootschappen voorziet dat een vennootschap met beperkte aansprakelijkheid sowieso geacht wordt om nieuwe aandelen uit te geven wanneer zij haar kapitaal wil verhogen door middel van een inbreng In natura, wordt een uitgifte van nieuwe aandelen achterwege gelaten, omdat alle aandeelhouders proportioneel intekenen op de kapitaalverhoging.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig artikel 602 van het Wetboek van vennootschappen in het kader van

de voorgenomen inbreng in natura bij de kapitaalverhoging in de NV Gentse Vervoemnaatschappij en mag niet

voor andere doeleinden worden gebruikt.

Merelbeke, 3 maart 2014

BDO Bedrijfsrevisoren Burg. Ven. CVBA

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso 3 Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Vertegenwoordigd door Veede CATRY"

Needegging

Het verslag van het bestuursorgaan en het verslag van de bedrijfsrevisor zullen met een uitgifte van onderhavig

proces-verbaal worden neergelegd op de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel.

DERDE BESLUIT.

De vergadering beslist, onder de voorwaarden en bepalingen van artikel 637 WIE3, het kapitaal van de vennootschap te verhogen met een bedrag van 90 % van het tussentijds dividend, zijnde vijfhonderd negenenvijftig duizend euro (¬ 559.000,00) om het van tweehonderd zevenennegentig duizend vijfhonderd euro (E 297.500,00) te brengen op achthonderd zesenvijftig duizend vijfhonderd euro (E 856.500,00) zonder creatie van nieuwe aandelen.

De vergadering beslist dat de kapitaalverhoging zal worden verwezenlijkt door de inbreng van aile aandeelhouders, in verhouding tot hun aandelenbezit, van een zekere, vaststaande en opeisbare schuldvordering, zijnde samen 90 % van de vordering tot uitkering van het tussentijds dividend, crie zij samen hebben ten faste van de vennootschap en welke uitvoerig beschreven staat in het verslag van de bedrijfsrevisor.

VIERDE BESLUIT:

Zijn vervolgens tussengekomen, beide aandeelhouders:

De naamloze vennootschap H1DE en de naamloze vennootschap SELECTA CARS DE SWAEF.

Die verklaren volledig op de hoogte te zijn van de financiële toestand en van de statuten van de vennootschap en die uiteenzetten dat zij een zekere, vaststaande en opeisbare schuldvordering heeft ten laste van de vennootschap die uitvoerig staat beschreven in het voormelde verslag van de bedrijfsrevisor.

Na deze uiteenzetting verklaren de aandeelhouders 90% van deze schuldvordering ten belope van vijfhonderd negenenvijftig duizend euro (E 669.000,00) in de vennootschap in te brengen, wetende dat de resterende 10% als roerende voorheffing worden ingehouden en doorgestort.

De vergadering erkent volledig te zijn ingelicht over de draagwijdte van het regime zoals voorzien in artikel 537 W113, en meer in het bijzonder de bepaling die voorziet in een bijzondere aanslag bij wijziging van de dividendpolitiek ten opzichte van de 6 voorbije boekjaren,

VIJFDE BESLUIT:

De vergadering stelt vast en verzoekt ons, notaris, akte te nemen van het feit dat de voormelde kapitaalverhoging van vijfhonderd negenenvijftig duizend euro (E 559.000,00) daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op achthonderd zesenvijftig duizend vijfhonderd euro (¬ 856.600,00), vertegenwoordigd door 300 aandelen, zonder nominale waarde.

ZESDE BESLUIT:

Teneinde de statuten in overeenstemming te brengen met de beslissing tot kapitaalverhoging die voorafgaat, beslist de vergadering artikel 5 der statuten te vervangen door volgende tekst:

"1-let maatschappelijk kapitaal bedraagt vijfhonderd negenenvijftig duizend euro (¬ 559.000,00). Het is vertegenwoordigd door driehonderd aandelen (300) zonder nominale waarde, die elk één/driehonderdste (1/300e) van het kapitaal vertegenwoordigen."

ZEVENDE BESLUIT:

Teneinde de statuten in overeenstemming te brengen met de bepaling der Wetboek van Vennootschappen betreffende de procedure der vereffening verklaart de vergadering de tekst der artikel 39 der statuten te wijzigen ais volgt

"Artikel 39

a) benoeming van vereffenaars

De wijze van vereffening wordt bepaald door de algemene vergadering die tevens een of meerdere vereffenaars benoemt. De benoeming van de vereffenaars dient gehomologeerd te worden door de rechtbank van koophandel. Zijn er geen vereffenaars benoemd, dan worden de zaakvoerders ten aanzien van derden als vereffenaars beschouwd.

b) bevoegdheid van vereffenaars

De vereffenaars kunnen met machtiging van de algemene vergadering, het bedrijf of de handel voortzetten tot de tegeldemaking, leningen aangaan voor de betaling van schulden, handelspapier uitgeven, de goederen van de vennootschap hypolhekeren of in pand geven, de onroerende goederen, zelfs uit de hand, verkopen, en het vermogen in andere vennootschappen inbrengen.

Zij kunnen van de vennoten betaling eisen van de bedragen tot de storting waarvan ze zich verbonden hebben en welke nodig lijken om haar schulden en kosten van vereffening te voldoen.

Onverminderd de rechten van de bevoorrechte schuldeisers, betalen de vereffenaars alle schulden naar evenredigheid en zonder onderscheid tussen opeisbare en niet opeisbare schulden, onder aftrek, wat deze betreft, van het disconto.

De vereffenaars zijn zowel jegens derden als jegens de vennoten verantwoordelijk voor de vervulling van hun taak en aansprakelijk voor de tekortkomingen in hun beleid.

Na afloop van de vereffening en ten minste één maand voor de algemene vergadering, leggen de vereffenaars op de zetel van de vennootschap de rekeningen neer samen met de stavingstukken. Deze documenten worden gecontroleerd door de commissaris, of bij ontstentenis, door de individuele vennoten, die zich kunnen laten bijstaan door een bedrijfsrevisor of een externe accountant.

De algemene vergadering beslist over het sluiten van de vereffening en het verlenen van kwijting.

De afsluiting van de vereffening wordt bekendgemaakt overeenkomstig de artikelen 67, 73 en 195 van het Wetboek van Vennootschappen.

c) verdeling van het batig saldo

Luik B - Vrvnln

Na betaling van de schulden of consignatie van de nodige gelden om deze te voldoen, verdelen de vereffenaars'

onder de vennoten de geiden of waarden die gelijk verdeeld kunnen worden. Het eventueel overschot wordt in

gelijke delen onder al de vennoten verdeeld,"

achtste besluit:

De vergadering verleent machtiging aan ondergetekende notaris, om over te gaan tot coördinatie van de

statuten en aan de zaakvoerder tot uitvoering van de genomen beslissingen.

negende besluit:

De vergadering verleent aile machten aan het bestuursorgaan tot uitvoering van de genomen beslissingen,

waaronder de betaling van de roerende voorheffing ten belope van tien procent (10%) van het tussentijdse

dividend waarvan hiervoor sprake,

STEMMING EN SLUITING DER VERGADERING

Alle beslissingen werden met unanimiteit van stemmen genomen.

Voor analytisch uittreksel

Notaris Pierre Verschaffel te Gent

Tegelijk hiermee neergelegd: afschrift statutenwijziging, exemplaar verslag bedrijfsrevisor, exemplaar verslag

raad van bestuur coördinatie statuten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden ami het Belgisch Staatsblad

22/07/2014
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na heerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

0 Mil 20%

RECHTBANK VAN IÇOOPHAXOEUeFE GENT

IUll

*19191082*

Ondernemingsnr : 0414.025.890

Benaming

(voluit) : Gentse Vervoermaatschappij

(verkort)

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Afrikalaan 45 - 9000 Gent

(volledig adres)

Onderwerp akte : Neerlegging van het fusievoorstel

Op 27 Juni 2014 is overeenkomstig artikel 693 van het Wetboek van vennootschappen, door de. bestuurorganen van de hierna vermelde vennootschappen, in gemeen overleg, het voorstel van fusie door overneming opgesteld waarvan hierna de tekst volgt.

I Rechtsvorm, naam, doel en zetel van de te fuseren vennootschappen:

De Naamloze Vennootschap Selecta Cars De Swaef, met maatschappelijke zetel te Afrikalaan 51  9000 Gent, heeft als doel :

Het vervoer van personen en van goederen hetzij door autovervoermiddel zo in het binnen- als in het buitenland, het inrichten van reizen in binnen- en buitenland, het verrichten van beurtdiensten, het oprichten en uitbaten van reisagentschappen, in één woord alle commerciële in industriële, roerende of onroerende handelingen welke rechtstreeks of onrechtstreeks, hetzij voor eigen rekening hetzij voor rekening van derden in' verband staan met het maatschappelijk doel.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of' zijdelings, belangen nemen in ondernemingen van gelijk welke aard, alle verbintenissen aangaan, kredieten en leningen toestaan, zich voor derden borgstellen door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Kortom, zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel of kan bijdragen tot de verwezenlijking ervan.

hierna ook genoemd "de overnemende vennootschap"

De Naamloze Vennootschap Gentse Vervoermaatschappij, met maatschappelijke zetel te Afrikalaan 45 -- 9000 Gent, heeft als doel :

Het vervoer van alle goederen en personen zo voor eigen rekening als voor rekening van derden door aile bestaande en toekomstige vervoermiddelen zonder uitzondering; de aankoop, verkoop, fabricage en/of de, montage of demontage van de vervoermiddelen, en/of vervoerde goederen, aile verhandelingen als expediteurs, alle aannemingen tot het verplaatsen, laden, lichten en vervoeren van aile goederen zonder beperking, alle kraan- en hijswerk te verrichten, verhuur van vervoer-, hijs- en montagemateriaal, dit alles wat voorafgaat zo in het binnen- als in het buitenland.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of zijdelings, belangen nemen in ondernemingen van gelijk welke aard, alle verbintenissen aangaan, kredieten en leningen toestaan, zich voor derden borgstellen door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Kortom, zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel of kan bijdragen tot de verwezenlijking ervan,

hierna ook genoemd "over te nemen vennootschap"

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Il De ruilverhouding van de aandelen en de eventuele opleg:

Driehonderdvijfendertig (335) volstorte nieuwe aandelen van de NV Selecta Cars De Swaef worden uitgereikt aan de aandeelhouders van de NV Gentse Vervoermaatschappij, hetzij Driehonderdvijfendertig (335) aandelen van de NV Selecta Cars De Swaef tegen driehonderd (300) aandelen van de NV Gentse Vervoermaatschappij, zonder opleggeld.

III De wijze waarop de aandelen in de overnemende vennootschap worden uitgereikt:

De aandelen die door de overnemende vennootschap in ruil voor het overgenomen vermogen worden uitgegeven, zulten onder de aandeelhouders van de overgenomen vennootschap verdeeld worden door en onder de verantwoordelijkheid van de Raad van Bestuur van de overnemende vennootschap, nl. de NV Selecta Cars De Swaef.

IV De datum vanaf welke deze aandelen recht geven te delen in de winst:

De datum vanaf dewelke de uitgereikte aandelen recht geven te delen in de winst, is bepaald op 1 april 2014, zijnde de datum vanaf welke de handelingen van de overgenomen vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap, zoals hierna bepaald,

V De datum vanaf welke de handelingen van de overgenomen vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap:

De datum vanaf welke de handelingen van de overgenomen vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap, de NV Selecta Cars De Swaef wordt vastgesteld op 1 april 2014; wetende dat de over te nemen vennootschap, de NV Gentse Vervoermaatschappij haar laatste jaarrekening heeft afgesloten op 31 december 2013.

Alle verrichtingen sinds gemelde tijdstippen door de over te nemen vennootschap gedaan, komen voor rekening van de overnemende vennootschap en de sindsdien verworven resultaten zullen in de rekeningen van de overnemende vennootschap geboekt worden.

VI Diverse bepalingen:

Er zijn in de over te nemen vennootschap geen aandeelhouders die bijzondere rechten hebben, en evenmin houders van andere effecten dan aandelen, zodat uit dien hoofde geen bijzondere rechten moeten toegekend worden.

Er zal aan de algemene vergaderingen voorgesteld worden te verzaken aan het verslag zoals bedoeld in

Art. 695 § 1 W.Venn.

In de overnemende vennootschap zal dan een verslag overeenkomstig Art. 602 W.Venn. opgesteld worden.

Aan de BV o.v.v, CVBA 900 Bedrijfsrevisoren, met zetel te 1930 Zaventem, Da Vincilaan 9, vertegenwoordigd door mevrouw Veerle Catry, bedrijfsrevisor, zal opdracht gegeven worden om bovenvermeld verslag op te maken,

De bezoldiging voor deze opdracht voor het verslag conform Art. 602 W.Venn. Is nog te bepalen in samenspraak met het bestuursorgaan van de overnemende vennootschap.

Er worden geen bijzondere voordelen toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de te fuseren vennootschappen.

Aangezien er geen onroerende goederen aanwezig zijn in de over te nemen vennootschap, dienen er inzake onroerende goederen geen bijkomende formaliteiten te geschieden.

Voorgesteld wordt dat de algemene vergaderingen van de betrokken vennootschappen unaniem afstand zouden doen van het fusieverslag, zoals op te maken door de raad van bestuur van elke betrokken vennootschap, overeenkomstig artikel 694 van het Wetboek van Vennootschappen.

I

"

Vii Slotverklaring:

De fusiebalans wordt weergegeven in bijlage 1 bij dit fusievoorstel.

Dit fusievoorstel zal door de zorgen van de bestuurders uiterlijk zes weken voor de Algemene Vergadering die over de fusie moet besluiten, ter Griffie van de Rechtbank van Koophandel te Gent worden neergelegd.

De Vennootschap geeft volmacht aan Van Colle & Partners CVBA, met maatschappelijke zetel te Boeien aar 1 -- 9031 Drongen, met de bevoegdheid tot subdelegatie, om deze neerlegging te verrichten.

De akte fusie door overneming, waarbij het gehele vermogen van de over te nemen vennootschap, zowel de ; rechten als verplichtingen, als gevolg van ontbinding zonder vereffening, overgaat op de overnemende vennootschap zal verleden worden voor Notaris Pierre Verschaffel te Gent.

Gedaan te Gent op 27 juni 2014

De Swaef Marc

Bestuurder

Ter gelijk werd hierbij het fusievoorstel neergelegd..

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luil( BB vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

05/01/2015
ÿþti

Riad word 11,1

li Ai-1)c in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Ondememingsnr : 0414.025.890

Benaming (voluit) : Gentse Vervoersmaatschappij

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel (volledig adres) : Afrikalaan 45 - 9000 Gent

Onderwerp(en) akte : Fusie door overname

Er blijkt uit het proces-verbaal, opgemaakt door Notaris Pierre Verschaffel met standplaats Gent op 4 december

2014, geregistreerd Gent 1, eerste kantoor op 11 december 2014, register 5, boek 262, blad 068, vak 0015, dat

de buitengewone algemene vergaderingen van de aandeelhouders van

- De naamloze vennootschap "SELECTA CARS DE SWAEF", met zetel te 9000 Gent, Afrikalaan 51, B.T.W.

BE 0400.024.634 RPR Gent.

overnemende vennootschap.

-De naamloze vennootschap "GENTSE VERVOERMAATSCHAPPIJ", met maatschappelijke zetel te 9000 Gent,

Afrikalaan 45.

Ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0414.025.890.

Hebben beslist ais volgt :

§ 1. Besluiten tot fusie

De vergaderingen keuren de aangekondigde fusievoorstellen goed.

Zij besluiten aldus dat op de naamloze vennootschap "SELECTA CARS DE SWAEF", overnemende

vennootschap, het gehele vermogen van de naamloze vennootschap "GENTSE VERVOERMAATSCHAPP1J",

zowel de rechten als de verplichtingen, ais gevolg van ontbinding zonder vereffening, overgaat overeenkomstig

het voornoemde fusievoorstel.

De voorwaarden gesteld in dit fusievoorstel, bepalen onder meer

a. De ruilverhouding van de aandelen en de eventuele opleggen worden bepaald als volgt

335 volstorte nieuwe aandelen van de naamloze vennootschap "SELECTA CARS DE SWAEF" worden uitgereikt aan de aandeelhouders van de naamloze vennootschap "GENTSE VERVOERMAATSCHAPPIJ", hetzij 335 aandelen van de naamloze vennootschap "SELECTA CARS DE SWAEF" tegen 300 aandelen van de naamloze vennootschap "GENTSE VERVOERMAATSCHAPP1J", zonder opleggingsgeld.

b. De datum vanaf welke de handelingen van de overgenomen vennootschappen boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende naamloze vennootschap "SELECTA DE SWAEF", wordt vastgesteld op 1 april 2014.

Alle verrichtingen sinds gemelde tijdstip door de over te nemen vennootschap gedaan, komen voor rekening van de overnemende vennootschap, en de sindsdien verworven resultaten zullen in de rekeningen van de ovememende vennootschap geboekt worden.

c. De datum vanaf dewelke de uitgereikte aandelen recht geven te delen in de winst, is bepaald op de datum vanaf welke de handelingen van de overgenomen vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap, als bepaald in voorgaande paragraaf.

2. Kapitaalverhoging

3. Overgang van de vermogens

Ingevolge voormelde besluiten, gaat het gehele vermogen van de naamloze vennootschap "GENTSE

VERVOERMAATSCHAPP1J" ten algemenen titel over op de overnemende naamloze vennootschap "SELECTA,

CARS DE SWAEF".

Het vermogen van de naamloze vennootschap "GENTSE VERVOERMAATSCHAPP1J" is uitvoerig beschreven

in voormeld verslag opgemaakt door mevrouw Veerde Catry voornoemd, bedrijfsrevisor, dat aan deze gehecht

blijft.

Het overgedragen vermogen bestaat uit:

Actiefs (samenvatting)

Materiële vaste activa 788.061,54

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

MONITEUR BEL(I}FNEERGELEGD

2 4  12 2014 18 DEC. 2014

3 ~gPí~I HADE'YL~~T

III

ORO

u

B

ELGISCH S AATS

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Luik g - Vervnln



Vorderingen op meer dan 1 jaar 798.636,00

Vorderingen op ten hoogste 1 jaar 822.419,83

Liquide middelen 8.392,14

Passief : (samenvatting)

Schulden op meer dan 1 jaar 994.139,68

Schulden op ten hoogste 1 jaar 456.982,77

Overlopende rekeningen 11.012,82

Netto : 955.374,24

Voor een uitvoerige beschrijving wordt verwezen naar voormeld verslag van voormelde bedrijfsrevisor.

4 4. Lasten en voorwaarden van de overgangen

De overgang van het vermogen van de naamloze vennootschap GENTSE VERVOERMAATSCHAPPIJ op de

Overnemende naamloze vennootschap SELECTA CARS DE SWAEF geschiedt onder de volgende lasten en

voorwaarden :

1. Alle roerende goederen gaan over in de staat waarin zij zich op heden bevinden met alle eraan klevende voordelen en lasten,

De overnemende vennootschap verklaart volledig op de hoogte te zijn van de ingebrachte goederen, en er geen nauwkeuriger beschrijving van te eisen.

2. De ovememende vennootschap zal, met ingang van de datum vanaf welke de handelingen van de overgenomen vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap, als hiervoren bepaald, aile belastingen, taksen, premies en bijdragen voor verzekeringen dragen, evenals in het algemeen om het even welke gewone of buitengewone lasten die de ingebrachte goederen bezwaren of kunnen bezwaren en die inherent zijn aan de eigendom of de uitbating ervan.

3. De schuldvorderingen en rechten die kunnen afhangen van het overgedragen vermogen, gaan over op de overnemende vennootschap met de zakelijke en persoonlijke waarborgen die eraan verbonden zijn. De overnemende vennootschap wordt gesubrogeerd, zonder dat daaruit schuldvemieuwing kan voortvloeien, in alle rechten, zowel zakelijke als persoonlijke van de overgenomen vennootschap, op alle goederen en tegen om het even welke debiteuren.

4. Het personeel tot op heden in dienst bij de overgenomen vennootschap zal volledig overgenomen worden, met behoud van rechten en anciënniteit, door de overnemende vennootschap.

5. De inbreng omvat eveneens de archieven en de boekhoudkundige documenten van de overgenomen vennootschap, op last voor de ovememende vennootschap deze te bewaren,

6. Alle kosten, honoraria en welke lasten ook, die uit de huidige overgangen voortvloeien, zullen ten laste zijn

van de overnemende vennootschap.

4 5. Alle voorgaande besluiten worden afzonderliik en achtereenvolgens genomen met eenparigheid van

stemmen

Voor ontledend uittreksel

Getekend notaris Verschaffel

Gelijktijdig hiermee neergelegd: expeditie van de akte,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

'

" -"

11/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 06.06.2012, NGL 06.07.2012 12270-0381-013
13/01/2012
ÿþMai 2,0

S In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

_ ~..

NEERGELEGD

-2 JAN. 2012

RECHTBANK . AN

KOOPHANDEL TE GENT

Griffie

Ondernemingsnr : 0414.025.890

Benaming

(voluit) : GENTSE VERVOERMAATSCHAPPIJ

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : 9000 Gent, Afrikalaan 45

Onderwerp akte : Statutenwijziging

Er blijkt uit proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van de naamloze vennootschap GENTSE VERVOERMAATSCHAPPIJ met maatschappelijke zetel te 9000 Gent, Afrikalaan 45 gehouden ten kantore van notaris Pierre Verschaffel te Gent op 21/12/2011 dat volgende besluiten werden genomen:

Eerste besluit: omzetting van de aandelen aan toonder in aandelen op naam en: mogelijkheid tot omzetting in gedematerialiseerde aandelen voorzien

Om tegemoet te komen aan de Wet van 14112/2005 houdende afschaffing van de effecten aan toonder, besluit de vergadering unaniem om artikel 9 van de huidige statuten als volgt. te vervangen:

"a) De niet volstorte aandelen zijn op naam. Zij worden ingeschreven in een register van; aandelen op naam dat op de vennootschapszetel wordt bijgehouden en waarvan iedere; aandeelhouder kennis kan nemen.

Zolang de aandelen niet volstort zijn, kunnen zij, in afwijking van de bepalingen uit het wetboek van vennootschappen, ten aanzien van de vennootschap niet aan derden worden overgedragen, dan indien de verkrijger door de raad van bestuur als aandeelhouder wordt: aangenomen.

b) De volstorte aandelen van de vennootschap zijn altijd op naam.

c) De effecten op naam dragen een volgnummer. Op de vennootschapszetel wordt voor elke categorie effecten op naam een register bijgehouden. Elke titularis van effecten kan kennisnemen van het register met betrekking tot zijn effecten.

d) Iedere aandeelhouder kan evenwel omzetting vragen in gedematerialiseerde aandelen. in voorkomend geval worden de statuten aangepast, waarbij wordt vermeld vanaf wanneer' zij ingeschreven staan op een effectenrekening in gedematerialiseerde vorm bij een erkend; rekeninghouder of vereffeningsinstelling.

Het gedematerialiseerd effect wordt er vertegenwoordigd door een boeking op rekening op naam van de eigenaar of houder. Op de zetel van de vennootschap wordt de erkende: rekeninghouder of vereffeningsinstelling in het register van aandelen op naam ingeschreven."

De vergadering besluit om in navolging van dit besluit de woorden "zijn effecten aan toonder of" te schrappen in artikel 23 van de statuten.

De vergadering stelt vast dat de aandelen aan toonder werden vernietigd en dat er een aandelenboek werd aangelegd.

Tweede besluit: machtiging

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

iaoiuos*

Bijlagen bij lief Bélgisch Sf álsbiad -13/0112012

De vergadering geeft machtiging aan de bestuurders, tot uitvoering van de genomen besluiten, en zij geeft opdracht aan de ondergetekende notaris, de statuten te coördineren. Getekend notaris Pierre Verschaffel

Hiermee neergelegd: gecoördineerde statuten, kopij van de akte statutenwijziging

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

05/12/2011
ÿþ Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0414.025.890 Benaming

bc

e st

w

*11182470*

iii

nll

III

NI

r- NEERGELEGD

2 3 -11- 2011

RECHTB AN KOOPHANDEVTE GENT E

(voluit) : GENTSE VERVOERSMAATSCHAPPIJ

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Afrikalaan 45, 9000 Gent

Onderwerp akte : ONTSLAGEN EN BENOEMINGEN

Uiitreksel uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering dd 16/11/2011:

De algemene vergadering beslist om volgende bestuurder te ontslaan met ingang van 16/11/2011: - Philippe De Swaef, 9860 Oosterzele, Huckerstraat 31.

de algemene vergadering beslist om volgende bestuurders te herbenoemen met ingang van heden tot de:

gewone algemene vergadering te houden in 2017:

- De heer Marc De Swaef, 9030 Gent (Mariakerke), Anemoonstraat 7;

- De heer Roger De Swaef, 9070 Destelbergen, Hellegatstraat 12.

De algemene vergadering beslist om volgende bestuurder te benoemen met ingang van heden tot de:

gewone algemene vergadering te houden in 2017.:

- Alain Delcorde, 6987 Rendeux, Rue de l'eglise 61.

Deze besluiten worden aangenomen met eenparigheid van stemmen.

Marc De Swaef

Bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch StaatibEad - Ü 71272011- Annexes du Moniteur belge

06/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 08.06.2011, NGL 01.07.2011 11246-0343-015
20/05/2011
ÿþ/ige2 Mae 2.9

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte





NEERGELEGD

1. 0 ME! 2011

RF:CI-l'(I'l),rNy VAN

KOOSxH.GMOIA, TE GENT



Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

" 11076378

Ondernemingsnr : 0414.025.890

Benaming

(vok it) : Gentse Vervoermaatschappij

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Afrikalaan 45 9000 Gent

Onderwerp akte : Ontslag bestuurders

Tekst

Uittreksel uit de notulen van de algemene vergadering van 11 juni 2008:

Wet bestuurdersmandaat van Christiane Verkimpe, Nadine De Swaef en Lucien De

Swaef nam een einde met ingang van 11 juni 2008.

Voor eensluidend uittreksel, ter neerlegging

De Swaef Marc

Bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

s

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/05/2011- Annexes du Moniteur belge

24/06/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 02.06.2010, NGL 21.06.2010 10200-0356-016
17/09/2009 : DE115769
09/07/2009 : DE115769
26/11/2008 : DE115769
25/09/2008 : DE115769
31/07/2007 : DE115769
05/07/2006 : DE115769
05/01/2006 : DE115769
12/07/2005 : GE115769
02/07/2004 : GE115769
21/06/2004 : GE115769
09/07/2003 : GE115769
26/07/2002 : GE115769
06/07/2001 : GE115769
08/07/1993 : GE115769
01/01/1986 : GE115769

Coordonnées
GENTSE VERVOERMAATSCHAPPIJ

Adresse
AFRIKALAAN 45 9000 GENT

Code postal : 9000
Localité : GENT
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande