FEVICTO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : FEVICTO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 541.680.365

Publication

19/11/2013
ÿþ u.aa wa,d

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Oudierracude

O 6 NOV, 2013

Griffie

ui

N

II

3173177*

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemsngsnr . C`SSk - "  3 . :~ 6 S

Benaming

(voiuit) . FeVicto

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 9750 Zingem (Ouwegem), De Gavers 6

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING - BENOEMINGEN

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Manuel VAN HOOF, notaris ter standplaats ZWIJNAARDE, thans Gent, de dato 5 november 2013, neergelegd ter griffie vôôr registratie, dat:

De heer VAN HOOF Werner Victor, geboren te Gent op 24 augustus 1969, ongehuwd, wonende te 9750 Zingem, De Gavers 6.

- een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht onder de benaming "FeVicto"

- zij haar maatschappelijke zetel heeft te 9750 Zingem (Ouwegem), De Gavers 6.

- De vennootschap wordt opgericht voor onbeperkte tijd te rekenen vanaf de datum van de neerlegging ter griffie van het uittreksel van de oprichtingsakte.

-De vennootschap heeft tot doel, uitsluitend voor eigen rekening en in eigen naam:

Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur- en verhuur, de ruil, de verkaveling en, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het produktief maken, van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten.

Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met; betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan- en verkoop, de huur- en. verhuur, de ruil; in het bijzonder het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen;

Het verwerven en aanhouden van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten, industriële, commerciële, financiële, landbouw- of immobiliënvennootschappen of  ondernemingen; het stimuleren, de planning en coördinatie van de ontwikkeling van vennootschappen en ondernemingen; het deelnemen aan hun beheer, bestuur, vereffening, en toezicht, alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan vennootschappen en ondernemingen onder andere door het geven van leningen aan bedrijven, zich borg te stellen voor andere bedrijven:

Tevens heeft zij tot doel:

-het plaatsen en herstellen van daken in de meest ruime zin, zoals bijvoorbeeld bitumineuze- en kunststofbedekkingen, shingels, isolatiewerken;

-bekuipingen en ondergrondse waterkeringswerken;

-lood- en zinkwerken in de meest ruime zin;

-de groot- en kleinhandel voor bouw en schrijnwerkerij;

-het verhuren van allerlei machines en materialen;

-expertisekantoor voor de bouw- en houtverwerkende nijverheid.

Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of in het buitenland, waarvan het doel identitiek, gelijkaardig of verwant is met het hare of van aard is de uitoefening van haar doel te bevorderen.

Deze lijst is exemplatief en niet beperkend en de termen vermogensbeheer of advies in deze statuten vermeld zijn acitiviteiten andere dan deze bedoeld door de wet van 6 april 1995 inzake de secundaire markten, het statuut van en het toezicht op de beleggingsondernemingen, de bemiddelaars, en de beleggingsadviseurs.

- Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd (18.600,-) euro.

Het is verdeeld in honderd zesentachtig (186) aandelen zonder nominale waarde met een breukwaarde van één/honderd zesentachtigste (1/186ste) ieder.

Op de laatste blz van t uj,k ,, vermelden . Recto . Naam en hoedenighe/d van de instrumenterende notaris, hetxit van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso , Naairs en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

IIVoor-

'behoudan , aard het Belgisch Staatsblad

- De aandelen zijn volstort ten bedrage van twee/derden, zijnde twaalfduizend vierhonderd (12.400,-) euro.

- De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen al dan niet

vennoot.

Tot gewone zaakvoerder wordt voor de duur van de vennootschap benoemd:

De heer VAN HOOF Werner Victor, voornoemd.

- De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

- Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

- De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar

bijeengeroepen worden op de eerste vrijdag van de maand juni om 20.00 uur.

Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

- De eerste jaarvergadering zal gehouden worden tijdens het jaar dat volgt op de afsluiting van het eerste

boekjaar.

- Elk aandeel geeft recht op één stem.

- Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar. Het

eerste boekjaar loopt vanaf de neerlegging ter griffie van het uittreksel van de oprichtingsakte tot 31/12/2014.

- Op de winst van het boekjaar zal vijf ten honderd voorafgenomen worden voor de samenstelling van het wettelijk reservefonds. Deze voorafname is niet meer verplicht wanneer het wettelijk reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt.

De algemene vergadering zal bij meerderheid van stemmen besluiten het geheel of een gedeelte van de voor uitkering beschikbare winst, na de toekenning aan de wettelijke reserve, te verdelen of te reserveren.

Nochtans mag geen uitkering geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het nettoactief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, gedaald is of ingevolge de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet uitgekeerd mogen worden.

- Met toepassing van artikel 60 Wetboek van vennootschappen, neemt de vennootschap de verbintenissen over die in naam van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan en dat deze overname slechts uitwerking zal hebben vanaf de datum van de neerlegging ter griffie van het uittreksel van onderhavige oprichtingsakte.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Manuel Van Hoof te Zwijnaarde thans Gent.

Tegelijk hiermee neergelegd :

- expeditie van de oprichtingsakte.

- bankattest.

Op de laatste biz van Luik B vermelden " Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso " Naam en handtekening

28/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 03.06.2016, NGL 20.07.2016 16345-0362-012

Coordonnées
FEVICTO

Adresse
DE GAVERS 6 9750 OUWEGEM

Code postal : 9750
Localité : Ouwegem
Commune : ZINGEM
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande