ERKA-INVEST

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ERKA-INVEST
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 860.937.851

Publication

01/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 28.06.2014, NGL 31.07.2014 14368-0024-011
15/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 29.06.2013, NGL 12.07.2013 13292-0249-012
02/01/2013
ÿþMad Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van deeaikteFlE RECHTBANK

VAN KOOPHANDEL

Ondernemingsar : 0860.937.851.

Benaming

(voluit) : ERKA-INVEST

(verkort) :

Rechtsvorm : Commanditaire Vennootschap op Aandelen

Zetel : Donkgoeddreef 6 9290 Berlare

(volledig adres)

Onderwerp akte : OMVORMING IN BVBA - GOEDKEURING STATUTEN - ONTSLAG - BENOEMING

Uit een akte verleden op dertien december tweeduizend en twaalf voor ondergetekende, Notaris Johan Dedoncker, te Berlare, ter registratie, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders van de commanditaire vennootschap op Aandelen «ERKA-INVEST», gevestigd te 9290 Beriare, Donkgoeddreef, 6, met ondernemingsnummer 0860.937.851. volgende beslissingen heeft genomen met eenparigheid van stemmen :

EERSTE BESLISSING

De vergadering ontslaat de voorzitter van het voorlezen van het verslag opgemaakt door het bestuursorgaan, die het voorstel tot omzetting van de vennootschap toelicht, en van het verslag opgemaakt door de vennootschap "Ben Lanckman & C° , Bedrijfsrevisoren", vertegenwoordigd door de heer Ben Lanckman, bedrijfsrevisor, zoals hierna vermeld, samen met de besluiten

Het besluit van het verslag opgesteld door de Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Ben Lanckman & C°, Bedrijfsrevisoren", met zetel te 9400 Ninove, Aalstersesteenweg, 109, vertegenwoordigd door de heer Ben Lanckman, bedrijfsrevisor, luidt als volgt:

"Ondergetekende, Ben Lanckman, Bedrijfsrevisor, vennoot van Ben Lanckman & C°, Bedrijfsrevisoren, Burg, Venn. BVBA met zetel te 9400 Ninove, Aalstersesteenweg, 109, aangesteld op 26 oktober 2012 overeenkomstig artikel 777 van het Wetboek van vennootschappen door het bestuursorgaan van de commanditaire vennootschap ERKA-INVEST, met zetel te 9290 Berlare, Donkgoeddreef, 6, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Dendermonde, met ondernemingsnummer 0860.937.851. verklaart inzake de omzetting van rechtsvorm van de vennootsohap in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid :

Voorafgaandelijk :

Dat de werkzaamheden enkel op gericht zijn na te gaan of er enige overwaardering van het netto-actief, zoals dat blijkt uit de staat van activa en passiva per 30 september 2012, heeft plaatsgehad.

Tot besluit :

1.Dat de verrichting van omzetting werd nagezien overeenkomstig de Bijzondere normen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren; onderhavig verslag is gebaseerd op een beperkt nazicht;

2.Dat uit zijn verificatiewerkzaamheden niet is gebleken dat enige overwaardering van het netto-actief per 30 september 2012 heeft plaatsgehad;

3.Het netto-actief volgens deze staat 421.856,80 euro bedraagt.

Ninove, 19 november 2012. (getekend) Ben Lanckman & C°, Bedrijfsrevisoren, Burg. Venn. BVBA vertegenwoordigd door Ben Lanckman, Bedrijfsrevisor-vennoot."

Een exemplaar van de verslagen van de zaakvoerder en van de bedrijfsrevisor zullen neergelegd worden op de griffie van de rechtbank van koophandel samen met een expeditie van onderhavig proces-verbaal.

TWEEDE BESLISSING - Omzetting.

De vergadering beslist de vorm van de vennootschap te wijzigen zonder verandering van haar rechtspersoonlijkheid, en de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid aan te nemen. De enige zaakvoerder, de heer Eric Bonnarens, voormeld, geeft hierbij zijn akkoord met de omzetting.

Het kapitaal en de reserves blijven dezelfde, zo ook alle activa en passiva, de afschrijvingen, de waardeverminderingen en -vermeerderingen, en de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid zal de boeken en de boekhouding die door de commanditaire vennootschap op aandelen werd gehouden, voortzetten.

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid behoudt het ondernemingsnummer.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

i

Vo" beha aan Belg Staat

*13000976*

III

19 DEC. 2012

DENDERMONDE ,

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

4

x ~

r

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

De omzetting geschiedt op basis van de staat van activa en passiva van de vennootschap afgesloten per dertig september tweeduizend en twaalf.

Alle verrichtingen die sedert deze datum werden gedaan door de commanditaire vennootschap op aandelen werden verondersteld verricht te zijn voor de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, inzonderheid voor wat betreft het opmaken van de maatschappelijke rekeningen.

DERDE BESLISSING - Aanneming van de statuten.

De vergadering beslist een volledig nieuwe tekst van statuten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid aan te nemen, en waarvan de tekst als volgt luidt:

Artikel 1; NAAM.

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Haar naam luidt "ERKA-INVEST'. (...)

Artikel 2. ZETEL.

De zetel is gevestigd te 9290 Berlare, Donkgoeddreef, 6, (...).

Artikel 3. DOEL.

De vennootschap heeft tot doel

-het nemen van belangen, op welke wijze ook, in andere vennootschappen en ondernemingen, dus het verwerven en beheren van aandelen om aldus te participeren in andere vennootschappen (holding).

-Het beheer van onroerende en roerende goederen alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van deze goederen te bevorderen, zoals onderhoud, verfraaiing en verhuring, evenals alle verrichtingen van onroerende, roerende en financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel verwant zijn of die de verwezenlijking ervan bevorderen; (patrimoniumvennootschap);

-Het verlenen van bijstand en hulp onder de meest verschillende vormen aan derden, in het bijzonder aan andere vennootschappen en/of éénmanszaken, en dit op vlak van het bestuur en organisatie enzovoort; het verlenen van adviezen en intellectuele en administratieve hulp, het ter beschikking stellen aan derden onder welke vorm ook van benodigdheden, materiaal, instrumenten, hard- en software, het uitvoeren in verband met hetgeen voorafgaat van concrete projecten, het dienstbetoon inzake organisatie en toepassing van de meest verschillende wetgevingen, het ter beschikking stellen van management, het uitoefenen van bedrijfsleiding en het organiseren ervan, alsook het waarnemen van het beheer op alle niveau's zowel voor eigen rekening als voor rekening of in deelneming met derden, van ondernemingen onder om het even welke vorm, met uitzondering van prestaties die voorbehouden zijn aan gereglementeerde beroepen indien in de onderneming geen personen werkzaam zijn die deontologisch deze verrichtingen mogen uitvoeren; het uitoefenen van bestuursmandaten in andere vennootschappen (managementvennootschap).

De vennootschap kan bovendien alles doen wat rechtstreeks of onrechtstreeks tot de verwezenlijking van haar doel, in de ruimste zin, kan bijdragen. Dit alles zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden of bij deelneming.

Zij mag verder alie verrichtingen doen die met het vorige in verband staan, met inbegrip van deelname in andere vennootschappen of ondernemingen.

Het doel mag worden uitgebreid door middel van een wijziging van de statuten, overeenkomstig de voorwaarden voorzien in het wetboek van vennootschappen.

Artikel 4.- DUUR.

De vennootschap bestaat voor een onbepaalde duur.

Artikel 5.- KAPITAAL.

Het kapitaal bedraagt driehonderdveertigduizend euro (¬ 340.000,00).

Het is vertegenwoordigd door achtenzestig aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk éénfachtenzestigste van het kapitaal vertegenwoordigen. (...)

Artikel negen - BESTUUR

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer zaakvoerder(s), natuurlijke personen of rechtspersonen, vennoten of niet.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt aangesteld, benoemt deze onder haar vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Artikel tien - BEVOEGDHEDEN

* Indien er meerdere zaakvoerders zijn, vormen zij het college der zaakvoerders. Dit college kan slechts geldig beraadslagen indien de helft van zijn leden aanwezig of vertegenwoordigd is.

De beslissingen worden genomen met de meerderheid van de aanwezige of vertegenwoordigde leden, en bij onthouding van één of meerdere onder hen met de meerderheid van de andere zaakvoerders. Bij staking van stemmen, wordt het voorstel verworpen. Iedere zaakvoerder mag volmacht geven aan een andere zaakvoerder om hem te vertegenwoordigen en in zijn plaats rechtsgeldig te stemmen op een vergadering van dit college.

* Indien er meerdere zaakvoerders zijn, zal elke zaakvoerder, afzonderlijk handelend, de bevoegdheid hebben om alle akten die nodig of nuttig zijn voor het bereiken van het doel, te verrichten, met uitzondering van diegene die de wet voorbehoudt aan de algemene vergadering.

Zij kunnen de vennootschap vertegenwoordigen ten aanzien van derden en in rechte, als eiser of als verweerder.

De zaakvoerders samen handelend kunnen een deel van hun bevoegdheden ten titel van bijzondere volmacht aan een derde persoon van hun keuze overdragen,

e^

-,-~~---hij ~~ -- - - ----~~--- !

lngeval er slechts één zaakvoerder is,achten uitoefenen

kan hij dezelfde

bevoegdheidsoverdrachten doen.

Artikel elf - CONTROLE

Elke vennoot heeft individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris, zolang de

vennootschapniet gohouden|oeencommisoohntebenuemenoveremkumoógdewe. Artikel twaalf- ALGEMENE VERGADERING De jaarvergadering wordt gehouden op de laatste zaterdag van de maand juni om tien uur , Indien deze dag een wettelijke feestdag is, zal de jaarvergadering gehouden worden op de eerstvolgende

werkdag. (e..)

Artikel zestien - BOEKJAAR

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van hetzelfde jaar, (...) Artikel zeventien - VERDELING De netto-winst van het boekjaar wordt bepaald overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

Jaarlijks wordt van de netto-winst een bed van ten minste één/twintigste afgenomen voor de vorming van

een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds één/tiende van het

kapitaal heeft bereikt.

De overige winst krijgt de bestemming die de jaarvergadering haar zal geven beslissend bij meerderheid van

stemmen op voorst l van de zaakvoerder(s).

VIERDE BESLISSING

De vergadering aanvaardt het ontslag van de zaakvoerder van de commanditaire vennootschap op

aandelen, te weten de heer Eric Bonnarens, voornoemd.

V|JrDEBESL|SS|N8

De vergadering beslist de heer Philip Bogaert,rnoemd, te benoemen als niet-statutaire zaakvoerder van

de vennootschap vanaf heden en dit voor onbepaalde duur,

Zijn mandaat is onbezoldigd.

zESDE8ESL(S8|NG

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan de besloten vennootschap met be ddo aansprakelijkheid

^F|DUBO^, met zetel te Bar|omo. Donklaan 293 B. vertegenwoordigd door de zaakvoerder de heer Eric

wonendeBonnarens, 9290 Berlare, Bedare, DonkgoeddreefG' met macht van indeplaatsstelling, om de verklaring

van Inschrijving, wijziging, afstand of cpheffing te tekenen en neer te leggen bij het ondernemingsloket en bij alle Federale Overheidsdiensten waar nodig en alles te doen voor het aanvragen en bekomen van alle nodige vergunningen en erkenningen.

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL

Johan Dedoncker, notaris.

Tegelijk hiermee neergelegd:

Uitgifte proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering.

Verslag zaakvoerder.

Verslag bedrijfsrevisor.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris,

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam enhandtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

07/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 25.06.2011, NGL 05.07.2011 11243-0071-011
30/06/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 26.06.2010, NGL 29.06.2010 10224-0508-011
30/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 30.06.2009, NGL 29.07.2009 09485-0207-011
08/07/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 28.06.2008, NGL 01.07.2008 08317-0256-014
03/08/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 30.06.2007, NGL 27.07.2007 07466-0386-014
15/06/2015
ÿþ~r{" '~" á

~" ~

Nad word 11 I

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

GRIFFIE REfii-1TRANK VAN

11\\MOVI

KOOPHANDEL GENT

- 4 JUNI 2015

AFDELING DENDERMONDE

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0860.937.851.

Benaming

(voluit) : ERKA-1NVEST

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel ' Donkgoeddreef 6 9290 BERLARE

(volledig adres)

Onderwerp akte : KAPITAALVERMINDERING - OMVORMING - ONTSLAG ZAAKVOERDER - BENOEMING BESTUURDER

Uit een akte verleden op zesentwintig mei tweeduizend vijftien voor ondergetekende, Notaris Johan Dedoncker, te Berlare, ter registratie, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering der vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid «ERKA-INVEST», gevestigd te 9290 Berlare, Donkgoeddreef, 6, met ondernemingsnummer 0860.937.851, volgende beslissingen heeft genomen met: eenparigheid van stemmen

EERSTE BESLISSING  Kapitaalsvermindering

De vergadering beslist het maatschappelijk kapitaal, in toepassing van het Wetboek van vennootschappen, te verminderen met een bedrag van driehonderd eenentwintigduizend vierhonderd euro (321.400,00 EUR), teneinde het te brengen van driehonderd veertigduizend euro (340.000,00 EIJR) op achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR) en zonder vernietiging van aandelen.

De vergadering beslist dat deze kapitaalvermindering zal aangerekend worden op het fiscaal gestort kapitaal en ertoe strekt het kapitaal van de vennootschap in overeenstemming te brengen met de huidige en toekomstige noden van de vennootschap.

De vergadering beslist vervolgens dat deze kapitaalvermindering zal geschieden door terugbetaling in speciën van een bedrag gelijk aan het bedrag van de kapitaalvermindering aan de vennoten in evenredigheid tot hun huidig aandelenbezit.

TWEEDE BESLISSING  Vaststelling kapitaalsvermindering

De vergadering stelt vast en verzoekt mij, notaris, akte te nemen van het feit dat de voormelde kapitaalvermindering van driehonderd eenentwintigduizend vierhonderd euro (321.400,00 EUR) daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR).

Toelichting van de instrumenterende notaris

De vennoten verklaren door de ondergetekende notaris ingelicht te zijn omtrent de inhoud van de artikelen 316 tot en met 318 van het Wetboek van vennootschappen, dat inzake reële kapitaalvermindering voorziet dat de schuldeisers, wier vordering ontstaan is voor de bekendmaking in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van de bij dit proces-verbaal besliste kapitaalvermindering, het recht hebben om binnen de twee maanden na gezegde bekendmaking een zekerheid te eisen voor de vorderingen die op het tijdstip van die bekendmaking nog niet zijn vervallen. De vennootschap kan deze vordering afweren door de schuldvordering te betalen tegen haar waarde, na aftrek van het disconto. Aan de vennoten mag bijgevolg geen terugbetaling in het kader van de hierboven bedoelde kapitaalvermindering gebeuren zolang de schuldeisers die binnen de hierboven bedoelde termijn van twee maanden hun recht hebben doen gelden, geen voldoening hebben gekregen.

DERDE BESLISSING  Verslaggeving

De vergadering ontslaat de voorzitter van het voorlezen van het verslag opgemaakt door de zaakvoerder, die het voorstel tot omzetting van de vennootschap toelicht, en van het verslag opgemaakt door de burgerlijke

vennootschap BVBA "LANCKMAN, VYVEY & C°, bedrijfsrevisoren", vertegenwoordigd door de heer Ben; Lanckman, bedrijfsrevisor, zoals hierna vermeld, samen met de besluiten, over de staat waarop het actief en;

het passief van de vennootschap werden samengevat, afgesloten per eenendertig maart tweeduizend vijftien, ' Het besluit van het verslag opgesteld door de burgerlijke vennootschap BVBA "LANCKMAN, VYVEY & C°,; bedrijfsrevisoren", met zetel te 9820 Meretbeke, Verlorenbroodstraat 122, vertegenwoordigd door de heer Ben. Lanckman bedrijfsrevisor, luidt als volgt,

"Ondergetekende, Ben Lanckman, bedrijfsrevisor, vennoot van LANCKMAN, VYVEY & C°,i Bedrijfsrevisoren, Burg. Venn. BVBA, met zetel te 9820 Merelbeke, Verlorenbroodstraat 122, aangesteld op 21 april 2015 overeenkomstig artikel 777 van het Wetboek van vennootschappen door het bestuursorgaan van de

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

3

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ERKA-INVEST, met zetel te 9290 Berlare, Donkgoeddreef 6, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Dendermonde, met ondernemingsnummer 0860.937.851 verklaart inzake de omzetting van rechtsvorm van de vennootschap in een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid:

Voorafgaandelijk

Dat de werkzaamheden enkel op gelicht zijn na te gaan of er enige overwaardering van het netto-actief, zoals dat blijkt ui de staat van activa en passiva per 31 maart 2015, heeft plaatsgehad.

Tot besluit

1. Dat de verrichting van omzetting werd nagezien overeenkomstig de Bijzondere normen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren ; onderhavig verslag is gebaseerd op een beperkt nazicht ;

2. Dat uit zijn verificatiewerkzaamheden niet is gebleken dat enige overwaardering van het netto-actief per 31 maart 2015 heeft plaatsgehad ;

3. Het netto-actief volgens deze staat 566.074,83 EUR bedraagt

Merelbeke, 13 mei 2015,

LANCKMAN, VYVEY & C°, Bedrijfsrevisoren,

Burg. Venn. BVBA,

Vertegenwoordigd door

Ben Lanckman, bedrijfsrevisor"

De vennoten erkennen kennis te hebben genomen van deze beide verslagen.

Een exemplaar van de verslagen van de zaakvoerder en van de bedrijfsrevisor zullen neergelegd worden op de griffie van de rechtbank van koophandel samen met een expeditie van onderhavig proces-verbaal.

VIERDE BESLISSING - Omzetting.

De vergadering beslist de vorm van de vennootschap te wijzigen zonder verandering van haar rechtspersoonlijkheid, en de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid aan te nemen.

Het kapitaal en de reserves blijven dezelfde, zo ook alle activa en passiva, de afschrijvingen, de waardeverminderingen en -vermeerderingen, en de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid zal de boeken en de boekhouding die door de coöperatieve vennootschap op aandelen werd gehouden, voortzetten.

De coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid behoudt het ondernemingsnummer 0860.937.851, waaronder de vennootschap is gekend.

De omzetting geschiedt op basis van de staat van activa en passiva van de vennootschap afgesloten per eenendertig maart tweeduizend vijftien.

Alle verrichtingen die sedert deze datum werden gedaan door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid worden verondersteld verricht te zijn voor de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, inzonderheid voor wat betreft het opmaken van de maatschappelijke rekeningen.

VIJFDE BESLISSING - Aanneming van de statuten.

De vergadering beslist een volledig nieuwe tekst van statuten van de cooperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid aan te nemen, en waarvan de tekst als volgt luidt:

Artikel één - NAAM

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Haar naam luidt : "ERKA-INVEST". (...)

Artikel twee - ZETEL

De zetel is gevestigd te 9290 Berlare, Donkgoeddreef 6.

De zetel kan verplaatst worden naar elke andere plaats in België bij beslissing van het bestuursorgaan die zorgt voor de bekendmaking hiervan in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad.

Artikel drie - DOEL

De vennootschap heeft tot doel

-het nemen van belangen, op welke wijze ook, in andere vennootschappen en ondernemingen, dus het verwerven en beheren van aandelen om aldus te participeren in andere vennootschappen (holding).

-Het beheer van onroerende en roerende goederen alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van deze goederen te bevorderen, zoals onderhoud, verfraaiing en verhuring, evenals alle verrichtingen van onroerende, roerende en financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel verwant zijn of die de verwezenlijking ervan bevorderen; (patrimoniumvennootschap);

-Het verlenen van bijstand en hulp onder de meest verschillende vormen aan derden, in het bijzonder aan andere vennootschappen en/of eenmanszaken, en dit op vlak van het bestuur en organisatie enzovoort; het verlenen van adviezen en intellectuele en administratieve hulp, het ter beschikking stellen aan derden onder welke vorm ook van benodigdheden, materiaal, instrumenten, hard- en software, het uitvoeren in verband met hetgeen voorafgaat van concrete projecten, het dienstbetoon inzake organisatie en toepassing van de meest verschillende wetgevingen, het ter beschikking stegen van management, het uitoefenen van bedrijfsleiding en het organiseren ervan, alsook het waarnemen van het beheer op alle niveaus zowel voor eigen rekening als voor rekening of in deelneming met derden, van ondernemingen onder om het even welke vorm, met uitzondering van prestaties die voorbehouden zijn aan gereglementeerde beroepen indien in de onderneming geen personen werkzaam zijn die deontologisch deze verrichtingen mogen uitvoeren; het uitoefenen van bestuursmandaten in andere vennootschappen (managementvennootschap).

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap kan bovendien alles doen wat rechtstreeks of onrechtstreeks tot de verwezenlijking van haar doel, in de ruimste zin, kan bijdragen. Dit alles zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden of bij deelneming.

Zij mag verder alle verrichtingen doen die met het vorige in verband staan, met inbegrip van deelname in andere vennootschappen of ondernemingen.

Het doel mag worden uitgebreid door middel van een wijziging van de statuten, overeenkomstig de voorwaarden voorzien in het wetboek van vennootschappen.

Artikel vier- DUUR

De vennootschap bestaat voor een onbepaalde duur.

TITEL TWEE - KAPITAAL

Artikel vijf - KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal is onbeperkt.

Het vast gedeelte van het kapitaal is gelijk aan ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 18.600,00). Het kapitaal is zonder wijziging van de statuten veranderlijk voor het bedrag dat het vaste gedeelte van kapitaal overtreft.

Artikel zes - DE AANDELEN

Het vast gedeelte van het maatschappelijk kapitaal is vertegenwoordigd door achtenzestig (68) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/achtenzestigste van het kapitaal vertegenwoordigen.(...) Artikel zeventien  BESTUUR VAN DE VENNOOTSCHAP

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere bestuurders, al dan niet vennoten, benoemd door de algemene vergadering.

Wanneer een rechtspersoon tot bestuurder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Van de bestuurders die ze benoemt, stelt de algemene vergadering vrijelijk de duur van het mandaat vast. Ze mag hen op elk tijdstip zonder reden of vooropzegging ontslaan.

Uittredende bestuurders zijn herkiesbaar.

De algemene vergadering mag het mandaat van bestuurder bezoldigen en de bestuurders vaste en/of veranderlijke emolumenten evenals presentiegeld toekennen.

Binnen acht dagen na hun benoeming moeten de bestuurders het door de wet voorgeschreven uittreksel van hun benoemingsakte neerleggen op de griffie van de rechtbank van koophandel. (...)

Artikel eenentwintig -- BEVOEGDHEDEN

De bestuurder(s) bezit(ten) buiten de bevoegdheden hem toegekend uit hoofde van de titels II en III, de meest uitgebreide bestuurs- en beschikkingsbevoegdheden die stroken met het doel van de vennootschap, doch met uitzondering van alle beslissingen of handelingen waarvan de totale waarde 2.500 EUR overschrijdt.

De bestuurders mogen aan lasthebbers van hun keuze, binnen de perken van hun bevoegdheid, bijzondere volmachten verlenen.

Artikel tweeëntwintig  BEVOEGDHEDEN TOT DELEGEREN

Het bestuursorgaan mag het dagelijkse bestuur van de vennootschap, binnen de perken van haar bevoegdheid, toevertrouwen aan één of meer personen, al dan niet bestuurders met de titel van dagelijks bestuurder. indien de dagelijsk bestuurder tevens een bestuurder is, zal hij de titel van gedelegeerd bestuurder dragen. Hij mag eveneens de directie van alle of een gedeelte van de zaken van de vennootschap toevertrouwen aan een algemeen secretaris, die al dan niet bestuurder is. Verder mag hij voor bepaalde taken bevoegdheden toekennen aan derden.

Het bestuursorgaan zal de emolumenten vaststellen die gehecht zijn aan de toegekende delegaties. Artikel drieëntwintig  VERTEGENWOORDIGING VAN DE VENNOOTSCHAP

Afgezien van bijzondere delegaties wordt de vennootschap tegenover derden en in rechte geldig vertegenwoordigd door elke bestuurder afzonderlijk voor alle beslissingen en handelingen waarvan de totale waarde 2.500 EUR niet overschrijdt. Voor alle beslissingen en handelingen waarvan de totale waarde 2.500 EUR overschrijdt, wordt de vennootschap slechts geldig vertegenwoordigd door een lasthebber ad hoc, zoals aangeduid door de algemene vergadering.

Artikel vierentwintig  CONTROLE

De controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid van de verrichtingen weer te geven in de jaarrekening, wordt aan één of meer commissarissen opgedragen. De commissarissen worden benoemd door de algemene vergadering van vennoten, onder de leden, natuurlijke personen of rechtspersonen, van het Instituut der Bedrijfsrevisoren. De commissarissen worden benoemd voor een hernieuwbare termijn van drie jaar. Op straf van schadevergoeding kunnen zij tijdens hun opdracht alleen om wettige reden door de algemene vergadering worden ontslagen.

Zolang de vennootschap evenwel kan genieten van de uitzonderingsbepaling voorzien bij artikel 141, 2° van het Wetboek van Vennootschappen, heeft iedere vennoot conform artikel 166 van het Wetboek van Vennootschappen individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris,

Niettemin heeft de algemene vergadering van vennoten steeds het recht een commissaris te benoemen en dit ongeacht de wettelijke criteria. Indien geen commissaris werd benoemd, kan iedere vennoot zich laten vertegenwoordigen of bijstaan door een accountant. De vergoeding van de accountant komt ten laste van de

vennootschap indien hij met haar toestemming wordt benoemd, of indien deze vergoeding te haren laste werd

gelegd krachtens een rechterlijke beslissing. In deze gevallen worden de opmerkingen van de accountant

meegedeeld aan de vennootschap. (...)

Artikel zesentwintig  OPROEPING

De algemene vergadering wordt opgeroepen door het bestuursorgaan waarvan sprake in artikel 17. Dat

moet geschieden door middel van een aangetekende brief met opgave van de agenda, ten minste vijftien dagen

vôór de datum van de bijeenkomst aan de vennoten verstuurd.

De algemene vergadering moet eenmaal per jaar worden opgeroepen op de laatste zaterdag van de maand

juni om tien uur om zich onder meer uit te spreken over de jaarrekening van het voorbije boekjaar en over de

decharge aan de bestuurders en in voorkomend geval aan de commissaris(sen) of aan de vennoten belast met

de controle.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is; zal de jaarvergadering gehouden worden op de eerstvolgende

werkdag. (...)

Artikel tweeëndertig - BOEKJAAR

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van hetzelfde jaar, (...)

Artikel vierendertig  WINSTVERDELING

Op de nettowinst van de vennootschap wordt vijf percent afgenomen voor de vorming van de wettelijke

reserve en dit tot deze gelijk is aan één tiende van het vast gedeelte van het maatschappelijk kapitaal.

De vergadering beslist bij gewone meerderheid over de besteding van het saldo.

De vennoten delen in de winst in verhouding tot het door hen ingebrachte kapitaal.

De betaling van de dividenden geschiedt op de datum en op de manier door het bestuursorgaan

vastgesteld.

Na de goedkeuring van de balans spreekt de vergadering zich in een bijzondere stemming uit over de

decharge aan de bestuurders en in voorkomend geval aan de commissaris(sen) of aan de vennoot (vennoten)

belast met de controle.

ZESDE BESLISSING

De vergadering aanvaardt het ontslag van de zaakvoerder van de besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid, te weten de heer Philip Bogaert, vanaf heden.

ZEVENDE BESLISSING

De vergadering beslist het aantal bestuurders vast te stellen op één en voor die functie te benoemen vanaf

heden en dit voor onbepaalde duur: de heer Philip Bogaert, voornoemd.

Zijn mandaat is onbezoldigd.

ACIHTSTE BESLISSING

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een

besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "FIDUBO", met zetel te 9290 Berlare, Donklaan 293 B,

vertegenwoordigd door de zaakvoerder de heer Eric Bonnarens, wonende te 9290 Beriare, Donkgoeddreef 6,

met macht van indeplaatsstelling, om de verklaring van inschrijving, wijziging, afstand of opheffing te tekenen en

neer te leggen bij het ondememingsloket en bij aile Federale Overheidsdiensten waar nodig en alles te doen

voor het aanvragen en bekomen van alle nodige vergunningen en erkenningen.

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL

Johan Dedoncker, notaris.

Tegelijk hiermee neergelegd

Uitgifte proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering.

Verslag Raad van Bestuur,

Verslag bedrijfsrevisor.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

" s

" a Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

r

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

16/08/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 24.06.2006, NGL 10.08.2006 06617-0065-012
03/09/2005 : ME. - JAARREKENING 31.12.2004, GGK 25.06.2005, NGL 26.08.2005 05653-0103-012

Coordonnées
ERKA-INVEST

Adresse
DONKGOEDDREEF 6 9290 BERLARE

Code postal : 9290
Localité : BERLARE
Commune : BERLARE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande