EGELKE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : EGELKE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 835.862.658

Publication

28/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 28.05.2014, NGL 25.08.2014 14465-0551-010
29/10/2013
ÿþh

Vaar.

g,~nilitIllllllll~ll~~l~llllll1lll

lll~ llll~~ll

~I~II

Staat~b *13164247*

Mod111

GRIFFIE RECHTBANK

VAN KOOPHANDEL

18 OKT, 2013

DENDERMONVQtEo

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz van Luik B vermeiden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris hetzij 'pan de perso(olnteni

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

Ondernemingsnr :0835.862.658

Benaming (voluit) : EGELKE

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Starter

Zetel :Hoogstraat 92, 9472 Denderleeuw (Iddergem)

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte :OPRICHTING

Tekst

STATUTENWIJZIGING

Uit een proces-verbaal, gesloten door notaris JEAN-LUC PEÉRS, te Vilvoorde, op elf oktober tweeduizend dertien, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Starter EGELKE, met vennootschapszetel gevestigd te 9472 Denderleeuw (Iddergem), Hoogstraat 92, de volgende beslissingen genomen heeft :

EERSTE BESLUIT: OMZETTING AANDELEN.

De algemene vergadering beslist om het aantal aandelen, bedragende momenteel honderd (100), om te zetten naar tien (10).

TWEEDE BESLUIT: KAPITAALVERHOGING.

De algemene vergadering besluit het maatschappelijk kapitaal ten bedrage van zeventienduizend zeshonderd (17.600,00) te verhogen, om het te brengen van duizend (1.000,00) euro tot achttienduizend zeshonderd (18.600,00) euro, door het creëren van honderdzesenzeventig (176) nieuwe maatschappelijke aandelen met dezelfde waarde en die dezelfde rechten en voordelen zullen genieten als de bestaande aandelen doch die zullen delen in de winsten van de vennootschap vanaf hun creatie.

Op deze nieuwe aandelen zal onmiddellijk worden ingeschreven in geld, ten bedrage van honderd (100,00) euro per stuk, en zij zullen volledig volgestort worden bij de inschrijving.

ZESDE BESLUIT: VERZAKING STATUUT STARTER

De leden van de vergadering verzoeken ons, notaris, te acteren dat de vennootschap verzaakt aan het statuut van starter.

ACHTSTE BESLUIT: WIJZIGING DOEL.

De algemene vergadering beslist het doel van de vennootschap uit .te breiden door toevoeging van volgende tekst aan de eerste paragraaf van artikel 3:

" - het aanbieden van niet medische zorg zoals de opvang van kinderen, verzorging van ouderen en alles wat binnen het kader van zorg valt wat door een verpleegkundige mag uitgevoerd worden maar waarvoor het diploma van verpleegkundige geen vereiste is;

- investeringen zoals de aankoop en verhuur van appartementen,

huizen en appartementsgebouwen, maar ook andere investeringen die niets

of weinig met de kerntaken van de onderneming te maken hebben, Deze investeringen zijn zeker niet beperkt tot de aankoop en verhuur van onroerend goed maar omvatten ook (niet exclusief) de aankoop en verkoop van

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

r

,Door. `behouden

aan het  >gisc Stamblad

Luik B - vervolg

roerend goed, aandelen, opties ... met het doel de winst op lange termijn te

vergroten."

NEGENDE BESLUIT: AANNEMING VAN NIEUWE STATUTEN.

De algemene vergadering beslist om nieuwe statuten aan te nemen,

waarbij rekening wordt gehouden met de voorgaande besluiten:

Artikel 1.

De vennootschap neemt de vorm aan van een besloten vennootschap

met beperkte aansprakelijkheid.

De naam luidt: "EGELRE"

Artikel 2.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9472 Denderleeuwl

(Iddergem), Hoogstraat 92. 1

Deze mag bij gewoon besluit van de zaakvoerder(s) overgebracht= worden naar een andere plaats in België, in hetzelfde taalgebied of in het

tweetalige gebied Brussel-Hoofdstad.

i

Iedere verplaatsing van de zetel van de vennootschap, zal' bekendgemaakt worden in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad, door toedoen van de zaakvoerder(s).

De vennootschap mag bij eenvoudig besluit van de zaakvoerder(s) bestuurszetels, bijhuizen en agentschappen oprichten, zowel in België als! in het buitenland.

Artikel 3.

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het! buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, of door[ deelname van dezen:

1rhet leveren van IT consultancy en code met als focus security; de consultancy is vooral, maar niet beperkt tot, het designen van dei !architectuur van een systeem waarbij extra aandacht wordt besteed aan del !beveiliging van de service en het systeem in zijn geheel; de code die! =geleverd wordt, is hoofdzakelijk gespecialiseerde Java en .Net code in; verband met security; !

het vertalen van documenten, waarbij het klantencontact hoofdzakelijk via! Ielectronische weg gebeurt; de belangrijkste brontalen zijn Nederlands en! Engels, de belangrijkste doeltalen zijn Russisch en Oekraiens; tolking voor evenementen en businessmeetings, zowel binnenlandse als buitenlandse;I I

beëdigde vertalingen of tolkingen;

- het uitvoeren van verpleegkundige activiteiten in het kader van! thuisverpleegkunde of andere verpleegkundige activiteiten die een! gediplomeerde verpleegkundige wettelijk mag uitvoeren op zelfstandige= basis;

- het aanbieden van niet medische zorg zoals de opvang van kinderen, verzorging van ouderen en alles wat binnen het kader van zorg valt wat door een verpleegkundige mag uitgevoerd worden maar waarvoor het diploma van verpleegkundige geen vereiste is;

investeringen zoals de aankoop en verhuur van appartementen, huizen en appartementsgebouwen, ... maar ook andere investeringen die niets of weinig met de kerntaken van de onderneming te maken hebben. Deze investeringen, zijn zeker niet beperkt tot de aankoop en verhuur van onroerend goed maar! omvatten ook (niet exclusief) de aankoop en verkoop van roerend goed,! aandelen, opties ,.. met het doel de winst op lange termijn te vergroten.

Zij heeft in het algemeen de volle rechtsbekwaamheid om alle! handelingen en verrichtingen te voltrekken die een rechtstreeks of! onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel of welke van die aard zouden zijn dat zij de verwezenlijking van dit doel, rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of ten dele vergemakkelijken.

Zij kan belangen nemen door associatie, inbreng, fusie, financiële tussenkomst of op gelijk welke andere wijze, in alle vennootschappen, verenigingen of ondernemingen met een identiek, gelijklopend of samenhangend doel met het hare, of die van aard kunnen zijn de ontwikkelings van haar onderneming te begunstigen of een bron van afzetten te vormen.

In het geval de verrichting van bepaalde handelingen zou

j onderworpen zijn aan A voorafgaande voorwaarden inzake toegang tot TMheti

"

vo~~

behouden

aan het

j--Eg,¬ gicTi--

Staa!sbtari

Luik B - vervolg

beroep, zal de vennootschap haar optreden, wat betreft de verrichting van deze handelingen, aan de vervulling van deze voorwaarden ondergeschikt maken.

Artikel 4.

De vennootschap wordt opgericht voor een onbepaalde duur vanaf het vericrijgen van de rechtspersoonlijkheid,

De vennootschap kan, onverminderd, de wettelijke gronden van ontbinding, slechts ontbonden worden door een besluit van de algemene vergadering met naleving van de vereisten vooizien voor wijziging van de statuten,

Artikel 5.

Het geplaatst kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd (18.600,00) euro. Het is gesplitst in honderdzesentachtig (186) aandelen zonder nominale waarde.

De honderdzesentachtig (186) aandelen die gans het kapitaal vertegenwoordigen werden allen in geld en tegen pari volledig ingeschreven en volledig volgestort.

Artikel 13.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer bezoldigde of onbezoldigde lasthebbers, al dan niet vennoten, die zaakvoerders genoemd worden.

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap is verbonden door de handelingen van de zaakvoer-Iders, zelfs indien die handelingen buiten haar doel vallen, tenzij zij bewijst dat de derde daarvan op de hoogte was of er, gezien de omstandigheden, niet onkundig van kon zijn.

Artikel 20.

De jaarvergadering van de vennoten wordt gehouden de laatste vrijdag van de maand mei om achttien (18) uur op de maatschappelijke zetel, of op elke andere plaats vermeld in het bericht van bijeenroeping.

Indien gezegde dag een wettelijke feestdag is, heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag.

Artikel 24.

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar.

Voor gelijkvormig ontledend uittreksel.

Jean-Luc Peérs, notaris.

Terzelfdertijd hiermee neergelegd: - uitgifte van de akte;

L

09/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 31.05.2013, NGL 05.08.2013 13398-0112-010
11/05/2011
ÿþ'7-º%1Y.,+xf-s«

Voc

behot

aan

Beigi

Staat

Mod2.1

Ondernemingsnr :

Benaming :

(voluit): EGELKE

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Starter Zetel : Hoogstraat 92 te 9472 Denderleeuw

3~s $69.. GsZ

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

~{

na neerlegging ter griffie van de akte

IIII llhI IIII llII 11111111111111111111 III III

*11071006'

GR1FFIF PFfE-1.1T~a.NK

VAN KOOr,I-LANDEL

2 9. 04. 2011

DENDERMONDE

ri le

~  - - _ - - - - ------_ ----- - ------------------------ -------  ~

Onderwerp akte : OPRICHTING

Tekst :

OPRICHTING.

Uittreksel uit een akte verleden door Meester JEAN-LUC PEERS,

!notaris te Vilvoorde, op zesentwintig april tweeduizend en elf.

= Oprichters: 1. De Heer BROUCKAERT Bryan Eduard Gaston, geboren te Veurne op achttien februari negentienhonderd negenenzeventig, echtgenoot Ivan Mevrouw BROUCKAERT Iryna, wonende te 9472 Denderleeuw (Iddergem), IHoogstraat 92.

2. Mevrouw BROUCKAERT Iryna, geboren te Shakhtarsk (Oekraïne) op !tien december negentienhonderd drieëntachtig, echtgenote van de Heer 1BROUCKAERT Bryan Eduard Gaston, wonende te 9472 Denderleeuw (Iddergem), !Hoogstraat 92.

Vorm: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Starter Naam: "EGELKE"

1 Maatschappelijke zetel Hoogstraat 92, 9472 Denderleeuw

1(Iddergem)

Doel : De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het (buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, of door deelname van dezen:

1- het leveren van IT consultancy en code met als focus security; de consultancy is vooral, maar niet beperkt tot, het designen van de architectuur van een systeem waarbij extra aandacht wordt besteed aan de (beveiliging van de service en het systeem in zijn geheel; de code die (geleverd wordt, is hoofdzakelijk gespecialiseerde Java en .Net code in verband met security;

- het vertalen van documenten, waarbij het klantencontact hoofdzakelijk via electronische weg gebeurt; de belangrijkste brontalen zijn Nederlands en Engels, de belangrijkste doeltalen zijn Russisch en Oekraiens; tolking voor evenementen en businessmeetings, zowel binnenlandse als buitenlandse; beëdigde vertalingen of tolkingen;

- het uitvoeren van verpleegkundige activiteiten in het kader van thuisverpleegkunde of andere verpleegkundige activiteiten die een !gediplomeerde verpleegkundige wettelijk mag uitvoeren op zelfstandige basis.

Zij heeft in het algemeen de volle rechtsbekwaamheid om alle, (handelingen en verrichtingen te voltrekken die een rechtstreeks off

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

1

!

1

Î Î

1

1

!

s Lonrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijkdoel of welke vanj

1

1

Luik B - vervolg

'die aard zouden zijn dat zij de verwezenlijking van dit doel, rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of ten dele vergemakkelijken.

1 Zij kan belangen nemen door associatie, inbreng, fusie, financiële !tussenkomst of op gelijk welke andere wijze, in alle vennootschappen, verenigingen of ondernemingen met een identiek, gelijklopend of samenhangend doel met het hare, of die van aard kunnen zijn de ontwikkeling Ivan haar onderneming te begunstigen of een bron van afzetten te vormen. In het geval de verrichting van bepaalde handelingen zou onderworpen zijn aan voorafgaande voorwaarden inzake toegang tot het ;beroep, zal de vennootschap haar optreden, wat betreft de verrichting van deze handelingen, aan de vervulling van deze voorwaarden ondergeschikt Smaken

Duur: Onbepaalde duur vanaf het verkrijgen van de rechtspersoonlijkheid

Maatschappelijk kapitaal maatschappelijk kapitaal

1 Bestuur: De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen, al dan niet vennoot, benoemd met of zonder beperking van duur en die, indien zij worden benoemd in de statuten, !de hoedanigheid van statutair zaakvoerder kunnen hebben.

j De algemene vergadering die de zaakvoerder(s) benoemt, bepaalt hun !aantal, de duur van hun opdracht en, indien er meerdere zaakvoerders zijn, Thun bevoegdheid. Bij gebrek aan bepaling van de duurtijd, wordt hun mandaat geacht van onbepaalde duur te zijn.

De gewone zaakvoerders zijn herroepbaar ad nutum bij besluit van dat hun herroeping recht geeft op enige

zaakvoerder is, is het geheel van de aan hem toegekend, met de mogelijkheid een

deel van deze bevoegdheden te delegeren.

Indien de vennootschap door meer dan één zaakvoerder wordt bestuurd, en behoudens inrichting door de algemene vergadering van een college van zaakvoerders, mag iedere zaakvoerder, alleen optredend, alle handelingen stellen die nodig of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behalve deze die de wet of de statuten aan de algemene vergadering voorbehouden.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Hij kan bijzondere machten toekennen aan elke mandataris.

Algemene vergadering: De jaarvergadering van de vennoten wordt 'gehouden de laatste vrijdag van de maand mei om achttien uur op de maatschappelijke zetel, of op elke andere plaats vermeld in het bericht van bijeenroeping, en voor de eerste maal in tweeduizend dertien.

Boekjaar: Van eerste januari tot éénendertig december van elk jaar. !Evenwel zal het eerste maatschappelijk boekjaar lopen tot éénendertig december tweeduizend en twaalf.

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de !vereffening of consignatie van de nodige sommen om die te voldoen en, !indien er aandelen zijn die niet zijn volgestort, na herstelling van het !evenwicht tussen de aandelen, hetzij door bijkomende volstorting te eisen lastens de niet voldoend volgestorte aandelen, hetzij door lvoorafgaandelijke terugbetalingen te doen in voordeel van die aandelen die lin een grotere verhouding zijn volgestort, wordt het netto actief verdeeld onder alle vennoten naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten en worden de goederen die nog in natura voorhanden zijn op !dezelfde wijze verdeeld.

Buitengewone algemene vergadering.

Nadat de statuten van voormelde vennootschap aldus zijn vastgesteld, komt bijeen de eerste buitengewone algemene vergadering die volgende besluiten neemt :

1. EERSTE BOEKJAAR EN EERSTE ALGEMENE VERGADERING.

Het eerste boekj aar gaat in de dag van de neerlegging ter griff iep

de algemene vergadering, zonder ivergoeding.

Als er slechts één bevoegdheden van de zaakvoerders

vastgesteld op duizend euro (E 1.000,00).

Bij de oprichting, is het

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/05/2011 - Annexes du Moniteur belge

-4.

Voor- behoudah

áan het~ -`--B-6Tgisc tT Staatsblad

Voor-behoudrt aan het _

Staatsblad

Luik B - vervolg

Ivan een uittreksel van deze akte en wordt afgesloten op eenendertig

(december tweeduizend en twaalf.

De eerste algemene vergadering heeft plaats in het jaar

tweeduizend dertien.

2. BENOEMING VAN ZAAKVOERDERS.

De vergadering beslist het aantal zaakvoerders te bepalen op twee

Worden tot zaakvoerders benoemd:

1) de Heer BROUCKAERT Bryan, voornoemd;

2) Mevrouw BROUCKAERT Iryna, voornoemd.

Hun mandaat is onbezoldigd, behoudens andersluidend besluit van de

algemene vergadering.

r

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL.

Jean-Luc PEÊRS, notaris.

Terzelfdertijd hiermee neergelegd: uitgifte van de akte;





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/05/2011

04/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 27.05.2016, NGL 21.06.2016 16225-0601-012

Coordonnées
EGELKE

Adresse
HOOGSTRAAT 92 9472 IDDERGEM

Code postal : 9472
Localité : Iddergem
Commune : DENDERLEEUW
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande