DYLJO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DYLJO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 895.222.205

Publication

18/04/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 30.06.2011, NGL 04.04.2012 12084-0269-009
10/09/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 30.06.2010, NGL 31.08.2010 10536-0335-009
10/12/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 30.06.2009, NGL 04.12.2009 09878-0284-008
16/06/2015
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

i ls

*1508489



GRIFFIE RECHTBANK VAN

KOOPHANDEL GENT

0 5 JUNI 2015

Griffie i

AFrlF1 Inn nPNITIFPhAnnmc 7



Ondernemingsnr : 0895.222.205

Benaming

(voluit) : DYLJO

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Molstraat 7 te 9140 Temse

(volledig adres)

Onderwerp akte : Fusievoorstel

Fusievoorstel

(Met fusie gelijkgestelde overneming van een 100% - dochtervennootschap)

JODYL BVBA

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Maatschappelijke zetel: Molstraat 7 te 9140 Temse

Ondernemingsnummer: 0828.041.686



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/06/2015 - Annexes du Moniteur belge





Over te nemen vennootschap

DYLJO BVBA

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Maatschappelijke zetel Molstraat 7 te 9140 Temse

Ondernemingsnummer: 0895.222.205



Overnemende vennootschap



Neergelegd ter griffie van de rechtbank van koophandel te Dendermonde.



Voorstel tot een met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting tussen DYLJO BVBA en JODYL BVBA

overeenkomstig de procedure van de

artikelen 676 en 719 -727 van het Wetboek van Vennootschappen

(" = Geruisloze fusie" )



De zaakvoerder van JODYL BVBA , over te nemen vennootschap, met maatschappelijke zetel te Molstraat 7 te 9140 Temse, ingeschreven in de Kruispuntbank van Ondernemingen onder nummer 0828.041.686 en de zaakvoerder van DYLJO BVBA, overnemende vennootschap, met maatschappelijke zetel te Molstraat 7 te 9140 Temse, Ingeschreven in de Kruispuntbank voor ondernemingen onder nummer 0895.222.205, hebben in gemeenschappelijk overleg op 20 mei 2015 dit voorstel tot een met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting opgesteld en goedgekeurd, overeenkomstig artikels 676, 719-727 van het Wetboek van Vennootschappen.



De voormelde vennootschappen DYLJO BVBA, enerzijds, en JODYL BVBA, anderzijds, hebben de intentie om conform de procedure voorzien in artikel 719 en verder van het Wetboek van vennootschappen een met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting ("= geruisloze fusie") door te voeren, waarbij het gehele



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

vermogen (zowel de rechten ais de verplichtingen) van JODYL BVBA door ontbinding zonder vereffening overgaan op DYLJO BVBA, in overeenstemming met artikel 676 van het Wetboek van vennootschappen.

1Identificatie van de te fuseren vennootschappen

1.1De overnemende vennootschap

Maatschappelijke benaming: Rechtsvorm: Maatschappelijke zetel: Ondernemingsnummer: Maatschappelijk doel: DYLJO

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Molstraat 7 te 9140 Temse

0895.222.205

" De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, uitsluitend in eigen naam en voor eigen rekening:

11 Het verlenen van diensten en adviezen in de meest ruime zin van het woord aan bedrijven en ondernemingen van alle aard, ondermeer op het vlak van administratie, management, bedrijfsorganisatie, promotie.

2/ De aankoop, het beheer en de verkoop van alle mogelijke roerende en onroerende waarden, zowel in volle eigendom, ln blote eigendom of tijdelijk vruchtgebruik, en meer algemeen, aile mogelijke verrichtingen met betrekking tot het beheer van de aldus gevormde portefeuille van roerende en onroerende waarden.

3/ De rechtstreekse of onrechtstreekse participatie in alle mogelijke commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende vennootschappen of ondernemingen.

4/ De controle op hun beheer of het participeren hierin door het opnemen van alle mogelijke mandaten binnen die vennootschappen of ondernemingen.

5/ Import, export en handel van alle consumptiegoederen, grondstoffen, halffabrikaten en fabrikaten.

6/ Het verstrekken van leningen aan derden alsmede het zich borgstellen voor derden,"

1.2De over te nemen vennootschap

Maatschappelijke benaming: JODYL

Rechtsvorm: Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Maatschappelijke zetel: Molstraat 7 te 9140 Temse

Ondernemingsnummer: 0828.041.686

Maatschappelijk doel:

" De vennootschap heeft tot doel:

1/ Managementactiviteiten van holdings: tussenkomen in het dagelijks bestuur, vertegenwoordiging van bedrijven op grond van bezit van of controle over het maatschappelijk kaphaal, enzovoort;

2/ Op lange termijn aanhouden van aandelen die afkomstig zijn van verschillende andere bedrijven uit verscheidene economische sectoren;

3/ Verlenen van adviezen en hulp aan het bedrijfsleven en de overheid op het gebied van planning, organisatie, efficiëntie en toezicht, het verschaffen van informatie aan de bedrijfsleiding, enzovoort;

4! Berekenen van de kosten en baten van de voorgestelde maatregelen op het gebied van planning, organisatie, efficiëntie, enzovoort;

5/ Het beleggen van beschikbare middelen in roerende en onroerende goederen en waarden en het beheer van beleggingen en vermogens, zonder evenwel die handelingen van vermogensbeheer te stellen waarvoor krachtens bijzondere wetgeving bijkomende voorwaarden worden gesteld, en waarvoor onder meer de vorm van een naamloze vennootschap en een hoger kapitaal vereist is;

6/ De vennootschap mag alle handelingen stellen van industriële, commerciële of financiële, roerende of onroerende aard, zowel in België als in het buitenland, die kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel. Zij mag rechtstreeks of onrechtstreeks deelnemen in alle ondernemingen.

2Motivering van de verrichting

Door de geruisloze fusie zullen de twee vennootschappen, DYLJO en JODYL, die economisch rechtstreeks met elkaar verwant zijn, worden samengebracht in één vennootschap. De overnemende vennootschap, DYLJO BVBA, is op dit ogenblik de enige aandeelhouder van de over te nemen vennootschap JODYL BVBA, De Vennootschap DYLJO BVBA bezit 100 aandelen van de vennootschap JODYL BVBA,

4it

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

De fusie zou tot een vereenvoudiging moeten leiden van zowel het administratieve als het financiële beheer, er moet slechts één jaarrekening, één boekhouding enzovoort worden bijgehouden en de beheers- en werkingskosten verminderen ook.

Aangezien er geen reden meer is om JODYL als aparte vennootschap te laten voortbestaan en gelet op de administratieve en financiële vereenvoudigingen van het beheer, wordt dan ook voorgesteld om over te gaan tot de fusie van DYLJO en JODYL.

3Datum vanaf welke de handelingen van de over te nemen vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap.

Vanaf 1 juli 2015 worden de verrichtingen gesteld door de over te nemen vennootschap, JODYL, boekhoudkundig en voor de directe belastingen te zijn uitgevoerd voor rekening van de overnemende vennootschap, DYLJO.

4Rechten die de overnemende vennootschap toekent aan de vennoten van de over te nemen vennootschap, die bijzondere rechten hebben, alsook aan de houders van andere effeoten dan aandelen, of de jegens hen voorgestelde maatregelen.

Alle aandelen die het kapitaal van de overgenomen vennootschap vormen, zijn identiek en kennen dezelfde rechten en voordelen toe aan de houders ervan, zodat er binnen de overnemende vennootschap geen aandelen die bijzondere rechten toekennen, zullen worden gecreëerd. Er bestaan geen andere effecten binnen de over te nemen vennootschap.

Bijgevolg moet dienaangaande geen bijzondere regeling uitgewerkt worden.

5leder bijzonder voordeel toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de te fuseren vennootschappen.

Er worden geen bijzondere voordelen toegekend aan de zaakvoerders van de overnemende en de over te nemen vennootschap.

6Statutenwijziging overnemende vennootschap

De raad van bestuur stelt vast dat het doel van de overnemende vennootschap zal uitgebreid moeten worden naar aanleiding van deze fusie. Er zal rekening gehouden moeten worden met de huidige doelen van de over te nemen vennootschap.

Het doel van de overnemende vennootschap zal worden uitgebreid met het doel van de over te nemen vennootschap.

7Bodemsanering

De over te nemen vennootschap is geen eigenaar van een onroerend goed, noch bezit zij enige zakelijke of persoonlijke rechten op onroerende goederen waarvan de overdracht valt onder de toepassing van enige decretale wetgeving betreffende bodembescherming of bodemsanering.

8Fiscale verklaringen

De ondergetekenden verklaren dat deze fusie door overneming zal beantwoorden aan de vereisten gesteld door de artikelen 117, §1 en 120, lid 3 Wetboek Registratierechten en de artikelen 11 en 18 §3 van het Wetboek Btw, evenals de artikelen 210, 211 en 212 wetboek Inkomstenbelastingen 1992.

9Kosten van de fusieverrichting

De kosten van de fusieverrichting zullen worden gedragen als volgt:

 In de veronderstelling dat onderhavig fusievoorstel niet zal worden goedgekeurd, zullen de hieraan verbonden kosten door de overnemende en de overgenomen vennootschap, elk voor een gelijk deel, ten laste worden genomen.

 In de veronderstelling dat onderhavig fusievoorstel zal worden goedgekeurd, zullen de kosten voorkomend uit de fusie worden gedragen door de overnemende vennootschap.

t

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

1 OVerbintenissen

De ondergetekenden verbinden zich onderling en wederzijds om alles te doen wat binnen hun macht ligt om de fusie te verwezenlijken op de hiervoor uiteengezette manier onder voorbehoud van de goedkeuring van dit ' voorstel door de buitengewone algemene vergadering en met inachtneming van de wettelijke voorschriften van het Wetboek van Vennootschappen.

De ondergetekenden zullen onderling evenals aan de aandeelhouders/vennoten alle nuttige inlichtingen

meedelen op de door het Wetboek van Vennootschappen voorgeschreven wijze.

"

De in het kader van dit voorstel uitgewisselde elementen en gegevens zijn vertrouwelijk.

De ondergetekenden verbinden zich onderling en wederzijds ertoe het vertrouwelijk karakter te respecteren. 11 Buitengewone algemene vergadering

Het onderhavig voorstel zal worden voorgelegd aan de buitengewone algemene vergadering van de over te nemen en van de overnemende vennootschap, ten minste zes weken na de neerlegging ter griffie van de rechtbank van koophandel, voorzien bij artikel 719 van het Wetboek van Vennootschappen, met dien verstande dat de zaakvoerders alles zullen doen wat binnen hun macht ligt opdat de datum van deze goedkeuring 3 augustus 2015 zou kunnen zijn.

Onderhavige tekst werd opgesteld op 20 mei 2015, te Temse, in origineel, elke versie zijnde gelijkwaardig, met de bedoeling neergelegd en bekendgemaakt te worden bij uittreksel ter griffie van de rechtbank van koophandel van Dendermonde overeenkomstig artikel 719 van het Wetboek van Vennootschappen.

Opgemaakt op 20 mei 2015 in 4 exemplaren waarvan twee exemplaren bestemd zijn voor de neerlegging in het vennootschapsdossier van de over te nemen vennootschap en de overnemende vennootschap.

DYLJO BVBA

Overnemende vennootschap

Vertegenwoordigd door de heer Declerck Geert

Zaakvoerder

JODYL BVBA

Over te nemen vennootschap

Vertegenwoordigd door de heer Declerck Geert

Zaakvoerder

behouden

aan het

Belgisch

4Staatsbtad

V

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

18/08/2015
ÿþ r mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

111101

*15119034*

Ondememingsnr : 0895.222.205

Benaming (voluit) : DYLJO

GRIFFIE RECHTBANK VAN KOOPHANDEL GENT

0 7 AUS. 2015

AFDEtlfïie

NpE

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Molstraat 7

9140 Temse

Onderwerp akte :BESLUIT TOT MET EEN FUSIE GELIJKGESTELDE OVERNAME

Uittreksel vdór registratie

Uittreksel uit de notulen van de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met ' beperkte aansprakelijkheid DYLJO, zetel te 9140 Temse, Molstraat 7, ondernemingsnummer BTW BE 0895.222.205, gehouden voor notaris André Depuydt te Rupelmonde op 3/8/2015.

De volgende besluiten werden genomen :

-1.Goedkeuring van het fusievoorstel zoals het werd opgemaakt op 20 mei 2015 door de bestuursorganen van de overnemende vennootschap, de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid DYLJO en de overgenomen vennootschap, de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid JODYL,zetel te Temse, Molstraat 7, ondernemingsnummer BTW 6E0828.041.686, neergelegd ter griffie van de rechtbank van koophandel te Dendermonde bekend gemaakt in de Bijlagen van het Belgisch Staatsblad, wat de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid DYLJO, voornoemd, betreft op 16 juni 2015 onder nummer 15084892 en wat de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid JODYL betreft op 16 juni 2015 onder nummer 15084893, houdende fusie door overname van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid JODYL, door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid DYLJO.

2. Instemming met de verrichting waarbij de overnemende vennootschap DYLJO de over te nemen vennootschap JODYL bij wijze van fusie overneemt.

Door deze verrichting gaat het gehele vermogen van de overgenomen vennootschap zonder uitzondering noch voorbehoud onder algemene titel over op de ovememende vennootschap.

Het archief van de overgenomen vennootschap omvattende alle boeken en bescheiden die zij wettelijk verplicht is te houden en te bewaren wordt vanaf 3 augustus 2015 door de overnemende vennootschap bewaard.

3. De vergadering stelt met eenparigheid van stemmen vast dat de opschortende voorwaarde voorzien in de buitengewone algemene vergadering van de over te nemen vennootschap JODYL, gehouden voorafgaandelijk aan deze, als vervuld moet worden beschouwd en dat het gehele vermogen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid JODYL, niets uitgezonderd, onder algemene titel is overgegaan op de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid DYLJO als gevolg van voormelde fusie.

Aile handelingen van de overgenomen vennootschap vanaf één juli tweeduizend vijftien worden' boekhoudkundig geacht te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap, de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid DYLJO.

4. Vervolgens wordt aan de vergadering de jaarrekening van de overgenomen vennootschap per dertig juni

tweeduizend vijftien ter goedkeuring voorgelegd.

Tevens neemt de vergadering kennis van het jaarverslag die het bestuursorgaan van deze vennootschap heeft

opgemaakt.

De vennoten erkennen dat zij van deze documenten kennis hebben kunnen nemen, op de wijze bepaald in het

Wetboek van Vennootschappen.

De jaarrekening per dertig juni tweeduizend vijftien wordt goedgekeurd.

5. De vergadering verleent met eenparigheid van stemmen kwijting aan de zaakvoerders van de overgenomen vennootschap.

Ingevolge de voormelde fusie stelt de vergadering met eenparigheid van stemmen vast dat de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid JODYL heeft opgehouden te bestaan.

6. Overeenkomstig artikel 724 van het Wetboek van Vennootschappen: wijziging van het doel van de overnemende vennootschap zodat het doel met volgende activiteiten wordt uitgebreid:

"-Managementactiviteiten van holdings: tussenkomen in het dagelijks bestuur, vertegenwoordiging van bedrijven op grond van bezit van of controle over het maatschappelijk kapitaal, enzovoort;

Op de laatste biz van Luik BB vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetze van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

-Op lange termijn aanhouden van aandelen dia atkómstig zijn van verschillende andere bedrijven uit verscheidene economische sectoren;

-Verlenen van adviezen en hulp aan het bedrijfsleven en de overheid op het gebied van planning, organisatie, efficiëntie en toezicht, het verschaffen van informatie aan de bedrijfsleiding enzovoort;

-Berekenen van de kosten en baten van de voorgestelde maatregelen op het gebied van planning, organisatie, efficiëntie, enzovoort;

-Het beleggen van beschikbare middelen in roerende en onroerende goederen en waarden en het beheer van beleggingen en vermogen, zonder evenwel die handelingen van vermogensbeheer te stellen waarvoor krachtens bijzondere wetgeving bijkomende voorwaarden worden gesteld, en waarvoor onder meer de vorm van een naamloze vennootschap een hoger kapitaal vereist is.

-De vennootschap mag alle handelingen stellen van industriële, commerciële of financiële, roerende of onroerende aard, zowel in België als in het buitenland, die kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel. Zij mag rechtstreeks of onrechtstreeks deelnemen in alle ondernemingen."

7. Aanpassing van de statuten om deze in overeenstemming

te brengen met de beslissingen van de vergadering en met de huidig geldende wetgeving, zodat de wijziging wordt voorgesteld van artikel 3 -- Doel, door invoeging van de tekst onder vorig punt 6 van de dagorde na de woorden "6/ Het verstrekken van leningen aan derden alsmede het zich borgstellen voor derden".

8. Machtiging aan het bestuursorgaan tot uitvoering van de genomen besluiten, ondermeer vernietiging van de aandelen en aandelenregister van de overgenomen vennootschap.

9. Machtiging aan notaris André Depuydt te Rupelmonde tot de coördinatie van de statuten, tot ondertekening en neerlegging ervan ter griffie van de Reohtbank van Koophandel.

10. Volmaoht aan Accountantskantoor Meerschaert & Partners, te 9100 Sint-Niklaas, Lodewijk Dosfelstraat 6 bus 1 evenals aan haar bedienden, aangestelden of lasthebbers, met mogelijkheid van indeplaatsstelling, om de vervulling van alle administratieve formaliteiten te verzekeren, zowel bij het ondernemingsloket, de administratie van de belastingen en de BTW en andere administratieve diensten.

Notaris André Depuydt

Gelijktijdig neergelegd:

Afschrift van de akte

aan het

Betgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Vorso : Naam en handtekening

29/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 26.06.2015, NGL 23.09.2015 15597-0091-013

Coordonnées
DYLJO

Adresse
MOLSTRAAT 7 9140 STEENDORP

Code postal : 9140
Localité : Steendorp
Commune : TEMSE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande