DRS PSYCHIATER VAN OPSTAL - NKO VANDEN DURPEL

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DRS PSYCHIATER VAN OPSTAL - NKO VANDEN DURPEL
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 525.916.677

Publication

22/04/2013
ÿþMod Wotd 11.1

;Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

bohouden

aan het

Belgisch 1

0111

Staatsblad13 251

Gnll`I-iL ~,ACi iTDAPJK VAPI KOOf'faANDEL

1 1 APR. 2013

DENDERMONDE

Griffie

Ondememingsnr: s S oà. G q

Benaming :

(voluit) : Drs Psychiater Van Opstal - NKO Vanden Durpel (verkort) :

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 9420 Erpe-Mere, Botermelkstraat 64

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting

Uit een akte verleden voor Aart Goossens, geassocieerd notaris te Antwerpen-Deurne op 27 maart 2013, "Geregistreerd 6 bladen geen renvooien te Antwerpen, zevende kantoor der registratie, op 5 april 2013, boek 207 blad 8 vak 20. Ontvangen: vijfentwintig euro (25,00 EUR). De Ontvanger ai (getekend) De Beider", blijkt dat de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Drs Psychiater Van Opstal - NKO Vanden Durpel" werd opgericht, als volgt:

1) Vennoten: 1. De heer VAN OPSTAL Bruno Alfons Alice, psychiater, wonende te 9420 Erpe-Mere, Botermelkstraat 64.

2. Mevrouw VANDEN DURPEL Ann Marie Lucie Etienne, NKO arts, wonende te 9420 Erpe-Mere, Botermelkstraat 64.

2) Rechtsvorm en naam: De vennootschap is een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid onder de naam "Drs Psychiater Van Opstal - NKO Vanden Durpel".

3) Zetel: gevestigd te 9420 Erpe-Mere, Botermelkstraat 64.

4) Duur: De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur.

5) Doel:De vennootschap heeft tot doel, voor eigen rekening of voor rekening van derden :

Het uitoefenen van de geneeskunde door de geneesheren-vennoten op het gebied van de Psychiatrie en Psychotherapie alsmede van geneesheer-specialist in de neus, keel en oor of Otorhinolaryngologie, rekening houdend met de Medische Plichtenleer. De geneeskunde wordt uitgeoefend door de geneesheren en onder hun onbeperkte verantwoordelijkheid.

Alle inkomsten voortvloeiend uit de ingebrachte medische activiteit worden geïnd voor en door de vennootschap, zoals alle uit de medische activiteit voortvloeiende uitgaven door de vennootschap worden; vereffend. De vennootschap ontvangt rechtstreeks de honoraria en dit voor eigen rekening.

Het doel kan omvatten:

-het inrichten van algemene diensten en een medisch secretariaat in het bijzonder die nuttig of nodig zijn voor de uitoefening van voormelde activiteit;

-de aankoop, het huren en/of leasen van alle medische apparatuur en begeleidende accommodaties, inclusief gebouwen, kortom van een volledige materiële infrastructuur om deze ter beschikking te stellen van de geneesheer-vennoot;

-het scheppen van de mogelijkheden om de geneesheer-vennoot toe te laten zich verder te bekwamen in voormelde medische discipline, dit teneinde een kwalitatief hoogstaande praktijkuitoefening mogelijk te maken ; -het uitvoeren van expertises (geneeskundige) ;

-het occasioneel verstrekken van onderwijs en het geven van lezingen over voormelde medische onderwerpen, het schrijven en laten publiceren van medische artikelen en boeken, het optreden als stagebegeleider ;

-het verwerven van alle nodige activa of het dragen van alle nodige kosten om de uitoefening van de geneeskunde door de vennoot te vergemakkelijken en om het statutair doel te verwezenlijken, rechtstreeks dan wel onrechtstreeks (waaronder begrepen de ter beschikkingstelling van deze activa (en het dragen van de erop betrekking hebbende kosten aan de zaakvoerders en/of de werknemers als manier om hen te verlonen).

De vennootschap mag alle werkzaamheden en rechtshandelingen verrichten die de verwezenlijking van het doel bevorderen, op voorwaarde dat deze handelingen niet van aard zijn het burgerlijke karakter van de vennootschap te wijzigen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

M De vennootschap kan, zonder afbreuk te doen aan de Medische Plichtenleer terzake, onder het normaal beheer als goede huisvader, een bestemming geven aan haar gereserveerde winsten van welke aard ook. De vennootschap kan eveneens, doch uitsluitend als bijkomstig doel, het beheer uitoefenen over alle roerende en onroerende goederen die haar toebehoren, zoals onder andere de aankoop, de verhuring en oprichting van roerende en onroerende goederen, onder uitdrukkelijke voorwaarde evenwel dat ze het burgerlijk karakter van de vennootschap niet wijzigt en hierdoor in gene mate op geen enkel ogenblik aanleiding geven tot het ontwikkelen van welke commerciële activiteit ook.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/04/2013 - Annexes du Moniteur belge Beslissingen in verband met het investeringsbeleid dienen te gebeuren met unanimiteit van de stemmen.

Zij mag deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven maar overeenkomsten die geneesheren niet mogen afsluiten met andere geneesheren of met derden zullen ook door de vennootschap niet mogen afgesloten worden.

De vennootschap kan deelnemen in kostenassociaties of middelenvennootschappen van geneesheren. De vennootschap kan tevens lid zijn van een vereniging zonder winstgevend doel van geneesheren. Dit alles rekening houdend met de Medische Plichtenleer terzake en na voorafgaande goedkeuring door de provinciale raad van de Orde van Geneesheren.maatschappelijk doel verwant of analoog is met het hare of van aard haar maatschappelijk doel te bevorderen.

6) Kapitaal: Het geplaatst maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR) en wordt vertegenwoordigd door 100 aandelen, zonder vermelding van nominale waarde.

De oprichters tekenen elk in op 50 aandelen, onderschrijven deze aandelen volledig door middel van inbreng in geld en volstorten elk van deze aandelen ten belope van één/derde, zodat iedere oprichter nog een som gelijk aan 6.200 euro dient te volstorten.

Notaris Luc Mortelmans te Antwerpen-Deume bevestigt dat het gestorte kapitaal overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen gedeponeerd werd op rekening nummer 363-1174648-18 bij ING Bank NV.

7) Bestuur: De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen, gekozen onder de geneesheren-vennoten en benoemd door de algemene vergadering.

Dokter VAN OPSTAL Bruno, voornoemd, wordt benoemd tot statutaire zaakvoerder voor een hernieuwbare termijn van 6 jaar en verklaart deze opdracht te aanvaarden, met bevestiging dat hij niet getroffen is door een beslissing die zich hiertegen verzet.

Dokter VANDEN DURPEL Ann, voornoemd, wordt benoemd tot statutaire zaakvoerder voor een hernieuwbare termijn van 6 jaar en verklaart deze opdracht te aanvaarden, met bevestiging dat zij niet getroffen is door een beslissing die zich hiertegen verzet.

De opdracht kan om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen bij besluit van de algemene vergadering; met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging.

Het mandaat van de zaakvoerder is onbezoldigd, tenzij de algemene vergadering anders beslist. De bezoldiging kan in geld en/of in natura worden toegekend.

Indien de vennootschap meerdere vennoten telt worden de werkverdeling, alle vergoedingen voor het als zaakvoerder gepresteerd werk-inclusief de eventuele bezoldiging als zaakvoerder- en terugbetalingen van kosten en vacaties vastgesteld in een schriftelijke overeenkomst tussen de geneesheren-vennoten en de vennootschap die onderworpen is aan de voorafgaande goedkeuring van de Orde der Geneesheren.

Wanneer er meerdere geneesheren-vennoten zijn, mag de bezoldiging van de zaakvoerder niet toegekend worden ten koste van één of meerdere geneesheren-vennoten en het bedrag ervan moet overeenstemmen met de werkelijk uitgeoefende beheerprestaties.

Iedere zaakvoerder is bevcegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Indien er meer dan één zaakvoerder is, kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen.

Elke zaakvoerder afzonderlijk vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte..

8) Jaarvergadering: Ieder jaar wordt deze gehouden op de de tweede vrijdag van juni om achttien uur. Indien dit een wettelijke feestdag is, dan heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag, op hetzelfde uur.

9) Boekjaar. Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op 31 december van ieder jaar.

10) Verdeling van de winst: De honoraria zullen ontvangen worden door en voor rekening van de vennootschap.

Het te bestemmen resultaat van het boekjaar wordt, na aftrek van de overgedragen verliezen, verdeeld als volgt

1. ten minste vijf ten honderd wordt voorafgenomen tot vorming van de wettelijke reserve totdat dit ééntiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt;

2. over het saldo wordt op voorstel van het bestuursorgaan door de algemene vergadering beslist, met éénparigheid van stemmen, dit alles met inachtname van de wettelijke bepalingen betreffende de voor uitkering vatbare bedragen.

Tot het aanleggen van een bijkomende reserve kan besloten worden rekening houdend met het doel van de vennootschap en mits eenparigheid van stemmen van alle geneesheren-vennoten.

Indien unanimiteit onmogelijk is, mag de bevoegde provinciale raad van de Orde der Geneesheren een andere meerderheid aanvaarden.

d(,

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

dStaatsbiad

Het bestuursorgaan bepaalt het tijdstip en de wijze waarop de dividenden zullen worden uitbetaald.

11) Verdeling van vereffeningsaldo: Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, worden de netto-activa onder de vennoten verdeeld, in verhouding met het deel van het kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd.

Indien niet alle aandelen in gelijke verhouding werden volgestort zullen de vereffenaars, alvorens tot de verdeling over te gaan, het evenwicht herstellen door alle aandelen op volledig gelijke voet te plaatsen, hetzij door opvragingen van bijkomende stortingen ten laste van de aandelen die onvoldoende werden volgestort, hetzij door voorafgaande terugbetalingen in geld of effecten ten voordele van de aandelen die in een groter gedeelte werden volgestort.

Het saldo wordt evenredig onder alle aandelen verdeeld.

13) Overgangsbepalingen: Het eerste boekjaar zal worden afgesloten op 31 december 2014. De eerste jaarvergadering zal worden gehouden op de tweede vrijdag van juni 2015 cm 20.00 uur.

14) Goedkeuring wordt verleend aan alle handelingen, alsook alle verbintenissen die zijn aangegaan in naam van de vennootschap in oprichting, overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen.

15) Commissaris : Indien de vennootschap hiertoe wettelijk verplicht is, wordt de controle op de financiële toestand van de vennootschap, op de jaarrekening en op de regelmatigheid, vanuit het oogpunt van de wet op de handelsvennootschappen en van deze statuten, van de verrichtingen, weer te geven in de jaarrekening, aan één of meer commissarissen opgedragen. Zij worden benoemd door de algemene vergadering onder de leden van het Instituut der Bedrijfsrevisoren.De commissarissen worden benoemd voor een hernieuwbare termijn van drie jaar. Indien de vennootschap wettelijk niet verplicht is een commissaris te benoemen, en besluit om er geen te benoemen, dan heeft iedere vennoot individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris. De oprichters besluiten om geen commissaris te benoemen.

16) Machten: Volmacht wordt verleend aan TACCSCO BVBA, te 9920 Lovendegem, Wielmakersveld 2,

met recht van indeplaatsstelling, teneinde alle nodige formaliteiten te vervullen betreffende neerleggingen en/of

verklaringen bij de Kruispuntbank van ondernemingen en/of bij alle administratieve autoriteiten. Deze machten

hebben betrekking op alle mogelijke wijzigingen, inschrijvingen, doorhalingen en andere formaliteiten en dit voor

alle beslissingen die ooit genomen werden of zullen genomen worden.

Voor ontledend uittreksel

Aart Goossens

geassocieerd notaris

Tegelijk hiermede neergelegd:

-uitgifte akte dd. 27 maart 2013





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/04/2013 - Annexes du Moniteur belge







Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

31/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 12.06.2015, NGL 28.08.2015 15489-0141-010

Coordonnées
DRS PSYCHIATER VAN OPSTAL - NKO VANDEN DURPEL

Adresse
BOTERMELKSTRAAT 64 9420 ERPE-MERE

Code postal : 9420
Localité : Erpe
Commune : ERPE-MERE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande