DR. RUDY GEVAERT, HUISARTS

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DR. RUDY GEVAERT, HUISARTS
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 832.278.113

Publication

05/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 24.04.2013, NGL 29.07.2013 13371-0599-012
24/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 25.04.2012, NGL 20.08.2012 12427-0523-012
06/01/2011
ÿþ MnR2.t

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1111111JI!IIIIRRIR1111

NEERGÉ LE&D

K~. . .

2 C CEC. 2010

n unrtnt.t tNrr il

.._......... -.. ... ~

_am,..-=_-~---... ,.......~ --.....

Ondernerningsnr : Benaming

(voiuit) : Dr. Rudy GEVAERT, huisarts

Rechtsvorm : BURGERLIJKE VENNOOTSCHAP ONDER DE RECHTSVORM VAN EEN BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : 9870 ZULTE, MOLENKOUTERSTRAAT 49

Onderwerp akte : OPRICHTING-BENOEMING

Uit een akte verleden voor Xavier DEWEER, notaris te Zulte met standplaats Olsene, notaris-zaakvoerder van de burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Notariskantoor Xavier Deweer", met zetel te 9870 Olsene, Kerkstraat 30-32, ingeschreven onder nummer 0478.473.878 in het rechtspersonenregister te Gent, op 22 december 2010, blijkt dat:

De heer GEVAERT, Rudy Lucien Richard, huisarts, geboren te Dendermonde op 6 januari 1959, identiteitskaart nummer 591-1341016-93, echtgenoot van mevrouw De Bock, Linda, gedomicilieerd te 9870 Zulte, Molenkouterstraat 49, gehuwd te zijn onder het wettelijk stelsel, bij ontstentenis van voorafgaand huwelijkscontract, welk stelsel niet werd gewijzigd tot op heden;

een burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft opgericht onder de naam Dr. Rudy GEVAERT, huisarts, waarvan de zetel gevestigd is te 9870 Zulte, Molenkouterstraat 49, en waarvan het volledig geplaatst kapitaal achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) bedraagt, vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) gelijke aandelen zonder vermelding van nominale waarde, maar elk met een fractiewaarde van één/honderd zesentachtigste (1/186ste) van het kapitaal.

Samenstelling kapitaal (plaatsing en storting van het kapitaal)

De comparant verklaart dat het maatschappelijk kapitaal van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) volledig geplaatst is.

Het is verdeeld in honderd zesentachtig (186) gelijke aandelen zonder vermelding van nominale waarde, maar elk met een fractiewaarde van één/honderd zesentachtigste (1/186ste) van het kapitaal.

De comparant schrijft in op de honderd zesentachtig (186) aandelen, hetzij voor achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00), die hij volledig volstort in speciën.

De vennootschap beschikt bijgevolg vanaf heden over een bedrag van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00).

Vaststelling van de deponering

De ondergetekende notaris bevestigt dat een bedrag van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) voorafgaand aan de oprichting overeenkomstig artikel 224 van het Wetboek van Vennootschappen, gedeponeerd werd op een bijzondere rekening met nummer 390/0715452/35 bij de ING bank in haar agentschap te 9870 Zulte, Dorpsstraat 26, zoals blijkt uit een door voormelde financiële instelling op zeventien december tweeduizend en tien afgeleverd attest, dat aan de notaris werd overhandigd en in diens dossier bewaard zal blijven.

Op de laatste biz. van Lurk 6 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en nandteke¬ :ing.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/01/2011- Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/01/2011- Annexes du Moniteur belge

Overname van verbintenissen

De comparant verklaart dat de vennootschap, met toepassing van artikel 60 Van het Wetboek van Vennootschappen, de verbintenissen overneemt die in naam van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan te rekenen vanaf heden en dat deze overname slechts uitwerking zal hebben vanaf de datum van de neerlegging van het uittreksel van onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

Statuten

Vervolgens heeft de comparant verklaard de statuten van de vennootschap als volgt vast te stellen waaruit hierna een uittreksel volgt:

Aard - naam

De vennootschap is een burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Zij draagt de naam: Dr. Rudy GEVAERT, huisarts.

Krachtens artikel 163§4 van de Code van Geneeskundige Plichtenleer, moet de professionele eenpersoonsvennootschap bij het naar buiten treden de rechtsvorm vermelden alsook de naam van de arts en het uitgeoefend specialisme.

Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9870 Zulte, Molenkouterstraat 49.

Hij mag verplaatst worden in België binnen het Nederlands taalgebied en het tweetalig gebied Brussel hoofdstad, bij eenvoudige beslissing van de zaakvoering, dat voorafgaandelijk zal bekendgemaakt worden aan de Provinciale Raad van de Orde der Geneesheren, waartoe de enige vennoot of meerderheid van de vennoten behoort, alsook in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

Doel

De vennootschap heeft tot doel, in België en in het buitenland:

1. De uitoefening van de volledige beroepsactiviteiten van de huisarts  algemene geneeskunde door de artsenvennoten, in naam en voor rekening van de vennootschap, volgens de deontologie zoals bepaald of zal bepaald worden door de raad van de Orde van Geneesheren.

2. Het beheer en het ter beschikking stellen aan de artsen van de volledige materiële infrastructuur, zowel de technische, administratieve als financiële organisatie die nodig of nuttig zijn om de uitoefening van voomoemde praktijk waar te maken en om zich te documenteren of bij te scholen ten einde een kwalitatief hoogstaande praktijkuitoefening mogelijk te maken.

3. De mogelijkheden scheppen om de artsen toe te laten zich verder te bekwamen in hun discipline en aan de spits van de evolutie te blijven. De vennootschap mag met andere artsen of derden geen overeenkomsten afsluiten die voor een arts verboden zijn.

In het algemeen mag zij alle verrichtingen uitvoeren die nodig of dienstig zijn voor de rechtstreekse verwezenlijking van haar doel.

De vennootschap kan fusioneren met andere vennootschappen met hetzelfde doel of beroepsactiviteit, evenwel onder voorwaarde van voorafgaande goedkeuring van de Provinciale Raad van

de Orde der Geneesheren waaronder de vennootschap ressorteert.

De vennootschap kan roerende en onroerende goederen en rechten verwerven en beheren en rechtshandelingen dienaangaande stellen voor zover dit een bijkomstig doel betreft dat ondergeschikt blijft aan het maatschappelijk doel en kadert in het beheer als een goede huisvader, voor zover het burgerlijk karakter van de vennootschap niet in het gedrang komt en zonder dat deze activiteit een regelmatig en commercieel karakter mag krijgen. In geval de vennootschap meerdere vennoten telt dienen dan wel de modaliteiten van een akkoord over het investeringsbeleid te worden bepaald. Beslissingen in verband met het investeringsbeleid dienen te gebeuren met unanimiteit van de stemmen. Het beleggen en investeren van haar middelen mag gefinancierd worden door leningen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/01/2011- Annexes du Moniteur belge

In geen geval mogen de vennootschappelijke activiteiten leiden tot een inbreuk op de medische plichtenleer. Duur

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur en begint te werken vanaf heden, onder de opschortende voorwaarde van de neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

De vennootschap verkrijgt slechts rechtspersoonlijkheid vanaf de datum van de neerlegging ter griffie van het uittreksel uit de oprichtingsakte.

Behoudens gerechtelijke ontbinding, kan de vennootschap slechts ontbonden worden door de buitengewone algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging.

Kapitaal

Het geheel geplaatst kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00), en is vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) gelijke aandelen zonder vermelding van nominale waarde, maar elk met een fractiewaarde van één/honderd zesentachtigste (1/186ste) van het kapitaal.

Aandelen in onverdeeldheid - Vruchtgebruik op aandelen

De aandelen zijn ondeelbaar tegenover de vennootschap en de vennootschap erkent slechts één eigenaar per aandeel.

De uitoefening van de aan aandelen verbonden rechten zijn geschorst zolang niet één enkel persoon die voldoet aan de voorwaarden om vennoot te worden ten opzichte van de vennootschap als eigenaar van de aandelen wordt aangeduid. De rechten die verbonden zijn aan de in vruchtgebruik en blote eigendom toebehorende aandelen, worden door de vruchtgebruiker uitgeoefend, behoudens andersluidend akkoord van de belanghebbenden.

Indien tussen de mede-eigenaars geen overeenstemming wordt bereikt, kan de rechtbank op verzoek van de meest gerede partij een voorlopig bewindvoerder benoemen om voormelde rechten uit te oefenen in het gezamenlijk belang van de mede-eigenaars.

Bestuursorgaan

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen, die vennoot moeten zijn en die geacht worden het beroep van arts uit te oefenen.

De zaakvoerders worden benoemd door de algemene vergadering of door de statuten.

Is benoemd tot statutair zaakvoerder voor de duur van zijn medische activiteiten: de heer GEVAERT Rudy, gedomicilieerd te 9870 Zulte, Molenkouterstraat 49, die dit mandaat aanvaardt.

Bevoegdheden

Zolang er slechts één zaakvoerder is, heeft deze individueel de meest uitgebreide bevoegdheid om alle handelingen jegens derden en in rechte te verrichten, die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel.

Hij beschikt over de maatschappelijke handtekening voor alle daden van dagelijks bestuur en is bevoegd om de vennootschap te vertegenwoordigen in en buiten rechte.

Ingeval er meerdere zaakvoerders zijn, vormen zij een college van zaakvoerders, dat geldig beslist wanneer een meerderheid van haar leden aanwezig is. Beslissingen worden genomen met meerderheid van stemmen.

Met een besluit van het college van zaakvoerders staat gelijk een gedagtekend stuk dat door alle zaakvoerders is ondertekend en waarvan in de notulen is aantekening gedaan.

Bij meerdere zaakvoerders wordt de vennootschap in en buiten rechte vertegenwoordigd en geldig verbonden door iedere zaakvoerder afzonderlijk.

De zaakvoerder(s) kan (kunnen) de uitoefening van een welomschreven deel van zijn (hun) niet-medische bevoegdheid ten titel van bijzondere tijdelijke volmacht opdragen aan een derde

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/01/2011- Annexes du Moniteur belge

aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk te worden gegeven

De vennootschap is verbonden door de handelingen van de zaakvoerder(s), zelfs indien die handelingen buiten haar doel vallen, tenzij zij bewijst dat de derde daarvan op de hoogte was, of er, gezien de omstandigheden, niet onkundig kon van zijn.

De zaakvoerder is daarenboven als vennoot, persoonlijk, burgerrechtelijk, strafrechtelijk, en tuchtrechtelijk aansprakelijk voor de gevolgen van zijn specifieke professionele fouten en voor de inbreuken op de Geneeskundige Plichtenleer.

Het is de zaakvoerders en de vennoten verboden, rechtstreeks of onrechtstreeks, deel te nemen aan of belangen te hebben in ondernemingen die met de vennootschap zouden concurreren, of het verwezenlijken van haar doel bemoeilijken, behoudens met instemming van de algemene vergadering van de vennoten.

Bezoldiging

Het mandaat van de zaakvoerder is bezoldigd, behoudens andersluidend besluit van de algemene vergadering.

Als arts wordt hij voor zijn medische activiteiten volgens de medische regels en gebruiken op een normale manier vergoed.

Controle

De vennoot, en indien er meerdere zijn, heeft iedere vennoot individueel de onderzoeks-en

controlebevoegdheid van een commissaris, voor zover de vennootschap niet verplicht is een of meer commissarissen te benoemen. De vennoten kunnen zich laten bijstaan door een accountant.

Zitting en bijeenroeping

Ieder jaar wordt een gewone algemene vergadering van vennoten gehouden op de maatschappelijke zetel of op elke andere plaats aangeduid in de oproeping, op de laatste woensdag van de maand april om 20 uur. Indien deze dag een feestdag is, wordt de vergadering de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur gehouden.

Verdaging van de vergadering

De zaakvoerder heeft het recht, tijdens de zitting, de beslissing met betrekking tot de goedkeuring van de jaarrekening drie weken uit te stellen. Deze verdaging doet geen afbreuk aan de andere genomen besluiten, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering hieromtrent. De volgende vergadering heeft het recht de jaarrekening definitief vast te stellen.

Tevens kan elke andere algemene vergadering, tijdens de zitting door de zaakvoerder (s) met drie weken verdaagd worden. Deze verdaging vernietigt elk reeds genomen besluit, behoudens

andersluidende beslissing van de algemene vergadering hieromtrent.

De volgende algemene vergadering doet definitief uitspraak.

Schriftelijke algemene vergadering

Met uitzondering van de beslissingen welke bij authentieke akte moeten worden verleden, kunnen de vennoten eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren.

Daartoe zal door de zaakvoerder/de zaakvoerders/het college van zaakvoerders een rondschrijven hetzij per brief, fax, e-mail of enige andere informatiedrager, met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit worden verstuurd naar alle vennoten, commissarissen, met de vraag aan de vennoten, de voorstellen van besluit goed te keuren en binnen de aangegeven termijn van twintig dagen na ontvangst van het rondschrijven op correcte manier getekend terug te sturen naar de zetel van de vennootschap of op enige andere plaats in het rondschrijven vermeld.

Is binnen de in het rondschrijven aangegeven termijn de goedkeuring van aile vennoten met betrekking tot de agendapunten en de voorstellen van besluit niet ontvangen, dan worden al de

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/01/2011- Annexes du Moniteur belge

voorgestelde beslissingen geacht niet genomen te zijn. Hetzelfde geldt indien blijkt dat, weliswaar binnen termijn, bepaalde voorstellen van besluit wel doch andere niet de eenparige goedkeuring hebben gekregen van de vennoten.

Notulen

De beraadslagingen van de algemene vergadering worden opgetekend in de notulen, die worden ondertekend door de leden van het bureau en de vennoten die er om verzoeken.

Afschriften van de notulen worden ondertekend door de persoon of personen die de vennootschap geldig kunnen vertegenwoordigen tegenover derden, zoals bepaald in onderhavige statuten.

Van de besluiten van de enige vennoot worden notulen gemaakt die door hem worden ondertekend en nadien opgenomen worden in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt bewaard.

De notulen moeten op eerste verzoek van de Provinciale Raad van de Orde der Geneesheren voorgelegd worden.

Beraadslaging

Op de algemene vergadering geeft ieder aandeel recht op één stem.

Indien de vennootschap maar één vennoot telt, dan kan deze de bevoegdheden die aan de algemene vergadering zijn toegekend alleen uitoefenen. Hij kan die bevoegdheden niet overdragen.

Boekjaar

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar.

Bestemming van de winst - Reserve

Het batig overschot van de balans, na aftrek van alle lasten en afschrijvingen, vormt de zuivere winst. Van deze winst wordt tenminste één/twintigste vooraf genomen om de wettelijke reserve te vormen. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve een/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

Voor het aanleggen van een conventionele reserve is het eenparig akkoord van alle artsen-vennoten vereist. Ontbinding - Benoeming van de vereffenaars

De vennootschap blijft na haar ontbinding, ongeacht of deze van rechtswege of door een uitspraak van de rechter of bij besluit van de algemene vergadering plaats heeft, als rechtspersoon voortbestaan voor haar vereffening tot aan de sluiting ervan.

Bij de ontbinding van de vennootschap wordt de vereffening gedaan door de zaakvoerder(s) die op dat tijdstip in functie is of zijn, tenzij de algemene vergadering zou beslissen een of meer vereffenaars te benoemen: Deze laatste beslist over hun aantal, bevoegdheden en vergoeding.

Voor zover een extern vereffenaar is aangesteld geworden, zal zijn vereffeningsopdracht nooit betrekking kunnen hebben op dat gedeelte van de vereffeningswerkzaamheden die betrekking hebben op de persoonlijke levenssfeer van de patiënten en/of het beroepsgeheim van vennoten/artsen.

Conform de Code van geneeskundige plichtenleer, zal de algemene vergadering, naast de externe vereffenaar, bovendien een vereffenaar-arts, benoemen met als opdracht de vereffeningswerkzaamheden uit te voeren, die betrekking hebben op de persoonlijke levenssfeer van de patiënten en/of het beroepsgeheim van de vennoten/artsen.

Vereffenaars zullen pas in functie treden nadat de rechtbank van koophandel tot bevestiging van hun benoeming is overgegaan. Zo de bevoegde rechtbank weigert over te gaan tot homologatie of bevestiging, zal zij zelf een vereffenaar aanwijzen, eventueel op voorstel van de algemene vergadering.

Bij ontstentenis van beslissing van de algemene vergadering zal de bevoegdheid der vereffenaars zo ruim mogelijk zijn als alsdan wettelijk mogelijk.

"

Wijze van vereffening

Na de verwezenlijking van het actief en de aanzuivering van het passief of de consignatie van de daartoe nodige gelden wordt het saldo onder de vennoten verdeeld naar verhouding van de aandelen die zij bezitten nadat een evenwicht tussen de stortingen tot stand is gebracht, en worden de goederen die nog in natura voorhanden zijn op dezelfde wijze verdeeld.

De verdeling van de activa onder de diverse schuldeisers moet steeds voorafgaandelijk goedgekeurd worden door de rechtbank van koophandel.

Overgangsbepalingen - Slotbepalingen

1. Controle

De comparant verklaart dat de vennootschap niet verplicht is een commissaris te benoemen, gezien uit ter goeder trouw verrichte schattingen blijkt dat de vennootschap voor het eerste boekjaar niet

za! voldoen aan de criteria van het Wetboek van Vennootschappen.

2. Eerste boekjaar

Het eerste boekjaar loopt vanaf de datum van neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte ter griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel en eindigt op 31 december 2011.

" 3. Eerste gewone algemene vergadering

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden op de laatste woensdag van de maand april om 20 uur in het jaar 2012.

4. Volmacht

De oprichter geeft volmacht aan de heer RUDI DUPONT

Boekhouder - Fiscalist B.I.B.F., wonende te 8720 Dentergem - Bamstraat 2, evenals zijn medewerkers, aangestelden en lasthebbers, om, met de mogelijkheid van indeplaatsstelling, alle formaliteiten te vervullen aangaande de inschrijving bij de Kruispuntbank van Ondernemingen en bij alle andere administraties en instanties alsmede alle andere formaliteiten te vervullen in verband met de fiscale en sociale wetgeving.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL.

(ondertekend) Xavier Deweer, notaris.

Tevens neergelegd: gelijkvormige uitgifte van de oprichtingsakte;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/01/2011- Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

Coordonnées
DR. RUDY GEVAERT, HUISARTS

Adresse
MOLENKOUTERSTRAAT 49 9870 ZULTE

Code postal : 9870
Localité : ZULTE
Commune : ZULTE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande