DR. MIEKE BEEL, NKO-ARTS

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DR. MIEKE BEEL, NKO-ARTS
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 631.785.051

Publication

08/06/2015
ÿþOp de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap kan, zonder afbreuk te doen aan de Medische Plichtenleer ter zake, onder het normaal beheer als goede huisvader, een bestemming geven aan haar gereserveerde winsten van welke aard ook.

De vennootschap ontvangt rechtstreeks verschuldigde honoraria en dit voor eigen rekening.

Zij mag deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven maar overeenkomsten die artsen niet mogen afsluiten met andere artsen of met derden zullen ook door de vennootschap niet mogen afgesloten worden.

De overeenkomsten die de vennootschap wenst af te sluiten met andere artsen of met derden dienen vooraf ter goedkeuring te worden voorgelegd aan de provinciale Raad van de Orde der Geneesheren.

De vennootschap kan deelnemen in kostenassociaties of middelenvennootschappen van artsen. De vennootschap kan tevens lid zijn van een vereniging zonder winstgevend doel van artsen. Dit alles rekening houdend met de Medische Plichtenleer terzake en na voorafgaande goedkeuring door de Provinciale Raad van de Orde van Geneesheren.

De vennootschap heeft als bijkomstig doel : het beleggen of investeren van haar middelen, zelfs gefinancierd door leningen, onder de uitdrukkelijke voorwaarde evenwel dat ze het burgerlijk karakter van de vennootschap niet wijzigt. Dit houdt ondermeer in dat de vennootschap alle investeringen en beleggingen kan uitvoeren zoals onder meer de aankoop, de verhuring en de oprichting van gebouwen, zonder dat dit de vorm van een aanvullende commerciële activiteit aanneemt. Beslissingen in verband met het investeringsbeleid dienen te gebeuren met unanimiteit van stemmen.

Het gehele geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00). Het is verdeeld in duizend achthonderd zestig aandelen (1.860) zonder nominale waarde. Op de aandelen wordt in geld ingeschreven en zij zijn volgestort ten belope van twee derde, hetzij voor twaalfduizend vierhonderd euro (12.400,00), zoals blijkt uit het bankattest afgeleverd door de  BNP Paribas Fortis , te Brussel, te weten door de genoemde Mevrouw Mieke Beel.

Blijft er aldus nog te volstorten een bedrag van zesduzend tweehonderd euro (¬ 6.200,00).

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen, die vennoot moeten zijn en die geacht worden het beroep van arts uit te oefenen.

Wordt tot statutaire zaakvoerder benoemd : genoemde Mevrouw BEEL Mieke, wonende te 9860 Oosterzele, Gijzenzelestraat 2, die verklaart de opdracht te aanvaarden.

De opdracht van de zaakvoerder geldt voor de duur van de medische beroepsactiviteit. Het mandaat van de zaakvoerder is onbezoldigd, tenzij de algemene vergadering, hierbij bij uitsluiting bevoegd, hierover ander beslist.

Wanneer, wegens overlijden of om één of andere reden, een zaakvoerder zijn functie neerlegt, wordt het bestuur verzekerd door de overblijvende zaakvoerder(s). Wanneer er echter geen zaakvoerder meer is moet, door de vennoot die de meeste aandelen bezit, een algemene vergadering bijeengeroepen worden binnen de maand na het neerleggen van de functie om in zijn vervanging te voorzien.

De zaakvoerders zijn bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor, volgens de wet, alleen de algemene vergadering bevoegd is, en de vennootschap in en buiten rechte te vertegenwoordigen, onder voorbehoud van hierna vermelde. De zaakvoerders kunnen de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen.

In afwijking van artikel 257 eerste lid van het Wetboek van Vennootschappen kunnen de niet-statutaire zaakvoerders niet zonder de toestemming van een statutaire zaakvoerder besluiten tot enige rechtshandeling die de vennootschap verbindt voor een bedrag van meer dan vijfduizend euro (¬ 5.000,00), dit evenwel in zoverre er op dat ogenblik nog een statutair zaakvoerder in functie is. De zaakvoerder kan voor één of meerdere niet-medische handelingen zijn bevoegdheid overdragen aan een derde persoon niet-vennoot, mits dit geschiedt bij specifieke en herroepbare volmacht. Deze gevolmachtigde verbindt de vennootschap binnen de perken van de hem verleende volmacht. De gewone algemene vergadering van vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op 27 juni, om 19.00 uur. Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

Ten alle tijde kan een bijzondere algemene vergadering worden bijeengeroepen om te beraadslagen en te besluiten over enige aangelegenheid die tot haar bevoegdheid behoort en die geen wijziging van statuten inhoudt.

Ten alle tijde kan ook een buitengewone algemene vergaderingen worden bijeengeroepen om over enige wijziging van de statuten te beraadslagen en te besluiten.

De gewone, bijzondere en buitengewone algemene vergadering worden gehouden in de zetel van de vennootschap of in een andere plaats van het gerechtelijk arrondissement waar de vennootschap

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

gevestigd is, aangewezen in de oproeping.

Evenwel kunnen de vennoten éénparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren, met uitzondering van die welke bij authentieke akte moeten worden verleden.

Elk aandeel geeft recht op één stem. De vennoot die verschillende aandelen bezit, beschikt over zoveel stemmen als aandelen.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden op 27 juni 2017.

Het batig saldo, dat de jaarrekening aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst uit van de vennootschap. Van deze winst wordt minstens één twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze één tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo van de nettowinst zal aangewend worden:

1) voor het aanleggen van een reserve die moet toelaten het hoofd te bieden aan de uitgaven wegens aanschaf van de nodige middelen voor een optimale beoefening van de geneeskunde en om de vennootschap in te dekken tegen onvoorziene risico's.

2) tot het uitkeren van een redelijk dividend.

Tot gehele of gedeeltelijke conventionele reservering van de winst kan enkel besloten worden met éénparigheid van aan alle bestaande aandelen verbonden stemmen.

Geen uitkering mag geschieden indien, op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar, het netto actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, gedaald is, of door uitkering zou dalen, beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van het artikel 320 van het Wetboek van Vennootschappen.

Het boekjaar gaat in op 1 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar. Het eerste boekjaar loopt vanaf de neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel tot 31 december 2016.

Bij de onmiddellijk gehouden algemene vergadering werd er met éénparigheid van stemmen beslist, onder de opschortende voorwaarde van neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel :

- de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Fidabbo Accountsmaatschap", waarvan de zetel gevestigd is te Rotselaar, Vakenstraat, 21, aan te stellen als bijzondere gevolmachtigde, aan wie de macht verleend wordt om alle verrichtingen te doen, verklaringen af te leggen en documenten te ondertekenen, ten einde de toekenning van een ondernemingsnummer te bekomen, en alles te doen wat nodig is voor de formaliteiten naar aanleiding van deze oprichting, alsmede voor eventuele wijzigingen en/of verbeteringen en/of schrappingen, met recht van in de plaatsstelling; en

- dat de vennootschap bij toepassing van het artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan te rekenen vanaf 1 januari 2015. Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. De verbintenissen, aangegaan in de tussenperiode, zijn eveneens onderworpen aan het artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen, en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Afgeleverd voor registratie overeenkomstig artikel

3.12.3.0.5, §2 Vlaamse Co- dex Fiscaliteit.

Tegelijk hiermee neergelegd :

Expeditie van de oprichtingsakte.

Coordonnées
DR. MIEKE BEEL, NKO-ARTS

Adresse
GIJZENZELESTRAAT 2 9860 OOSTERZELE

Code postal : 9860
Localité : Gijzenzele
Commune : OOSTERZELE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande