DR. BRONSELAER BART, GYNAECOLOOG

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DR. BRONSELAER BART, GYNAECOLOOG
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 505.619.032

Publication

25/11/2014
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd

21-11-2014

Griffie

*14311241*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

0505619032

Ondernemingsnummer :

(voluit) :

Benaming

DR. BRONSELAER BART, GYNAECOLOOG

(verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Uit een akte ontvangen door Meester Luc DEHAENE, geassocieerd Notaris te Gent-Sint-

Amandsberg, ondergetekend op 3 november 2014, ter registratie neergelegd.

Blijkt er dat :

I. De Heer BRONSELAER, Bart, geboren te Gent op achttien januari negentienhonderd negenenzeventig, echtgenoot van Mevrouw LABEEUW Lien Maria Julia, wonende te Nevele, Bloemistenstraat 10, onder hem een Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid heeft opgericht.

II. De vennootschap als naam heeft : DR. BRONSELAER BART, GYNAECOLOOG.

III. De zetel is gevestigd te Nevele, met als eerste adres Bloemistenstraat 10. De zetel kan zonder statutenwijziging verplaatst worden in België bij besluit van de zaakvoerder, met inachtname van de taalwetgeving.

De verplaatsing van de maatschappelijke zetel zal vooraf worden meegedeeld aan de bevoegde provinciale Raad van de Orde van Geneesheren. De arts-vennoot mag een bijkomende praktijk vestigen, mits voorafgaande goedkeuring door de provinciale Raad van de Orde van Geneesheren. Na het bekomen van deze toelating kan de vennootschap, bij beslissing van haar bevoegd orgaan, hiertoe overgaan.

IV. De vennootschap heeft tot doel het uitoefenen van de geneeskunde, meer bepaald de

gynaecologie, door de arts-vennoot, rekening houdend met de Medische Plichtenleer en met respect voor de therapeutische vrijheid, de waardigheid en onafhankelijkheid van het beroep.

In het algemeen zal zij alle maatregelen treffen tot vrijwaring van haar rechten en zal zij om het even welke verrichtingen uitvoeren, welke rechtstreeks aansluiten of bijdragen tot de bevordering van haar doel.

Daartoe kan zij volgende handelingen stellen:

- inrichten van algemene diensten en medisch secretariaat in het bijzonder die nuttig of nodig zijn voor de uitoefening van voormelde activiteiten;

- aankopen, huren en/of leasen van alle medische apparatuur en begeleidende accommodaties, inclusief gebouwen, kortom van een volledige materiële infrastructuur, om deze ter beschikking te stellen van de geneesheer-vennoot;

- scheppen van de mogelijkheden om de geneesheer-vennoot toe te laten zich verder te bekwamen in voormelde medische discipline, dit teneinde een kwalitatief hoogstaande praktijkuitoefening mogelijk te maken;

- het aanwerven van personeel dat noodzakelijk is voor het verstrekken van de diensten;

- beheren van de beschikbare middelen als een goed huisvader.

De arts-vennoot, die lid dient te zijn van de Orde van Geneesheren, verbindt zich ertoe de volledige medische activiteit in gemeenschap te brengen en de daaruit voortvloeiende honoraria zullen geïnd worden door en voor de vennootschap. Hij mag samenwerken met alle vennootschappen die een gelijkaardig doel nastreven maar overeenkomsten die geneesheren niet mogelijk afsluiten met andere geneesheren of met derden zullen ook door de vennootschap niet afgesloten mogen worden.

Onderwerp akte :

Merendreedorp 10 9850 Nevele

Oprichting

Burgerlijke vennootschap onder vorm van besloten vennootschap met

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap kan eveneens, doch uitsluitend als bijkomstig doel, het oordeelkundige beheer uitoefenen over alle roerende en onroerende goederen die haar toebehoren. De vennootschap mag onder meer onroerende goederen verwerven, laten bouwen, laten opschikken, laten uitrusten, laten ombouwen; zij mag onroerende goederen vervreemden, zij mag optierechten nemen en afstaan, zij mag zakelijke rechten verlenen en verwerven zoals daar onder meer zijn het recht van vruchtgebruik, het recht van opstal en het recht van erfpacht; zij mag onroerende goederen huren van verhuren of andere overeenkomsten met derden aangaan met het oog op het gebruik en het genot van deze onroerende goederen. De vennootschap mag deze rechtshandelingen en werkzaamheden evenwel uitsluitend stellen onder uitdrukkelijke voorwaarde dat het burgerlijk karakter van de vennootschap niet wijzigt en deze hierdoor in gene mate op geen enkel ogenblik aanleiding geven tot het ontwikkelen van welke commerciële activiteit ook. Beslissingen in verband met het investeringsbeleid dienen te gebeuren met unanimiteit van de stemmen.

V. Het kapitaal wordt vastgesteld op de som van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) en wordt vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) aandelen zonder vermelding van waarde, die elk één/honderd zesentachtigste deel van het kapitaal en bezit vertegenwoordigen.

VI. De aandelen van het kapitaal zijn beschikbaar voor onderschrijving met volstorting in speciën tegen pari van honderd euro (¬ 100,00) per aandeel.

De honderd zesentachtig (186) aandelen en het kapitaal worden onderschreven voor afbetaling in speciën door de oprichter, de Heer Bart BRONSELAER, voornoemd.

Hetzij in totaal honderd zesentachtig (186) aandelen voor achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) of het kapitaal.

Alle aandelen, door de oprichters onderschreven, worden door hen ieder in geld gedeeltelijk volstort tot beloop van twee derden (2/3en), zodat de vennootschap uit dien hoofde over een bedrag van twaalfduizend vierhonderd euro (¬ 12.400,00) beschikt.

Alle aandelen worden aldus, volstort ten belope van twee derden (2/3en), aan de oprichter toegekend.

VII. De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd.

Behoudens gerechtelijke ontbinding, kan de vennootschap slechts ontbonden worden door de

buitengewone algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging.

VIII. De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen, al dan niet gekozen onder de arts-vennoten en benoemd door de algemene vergadering. De bevoegdheden van zaakvoerders die geen arts-vennoot zijn, zijn evenwel beperkt tot niet-medische aangelegenheden.

Het mandaat van de zaakvoerder-vennoot is beperkt in de tijd, met name voor de duur van diens medische activiteiten binnen de vennootschap. De duur van het mandaat van een zaakvoerder, die geen arts-vennoot is, is beperkt tot maximum zes jaar, eventueel hernieuwbaar.

Iedere zaakvoerder kan voor één of meerdere niet-medische handelingen zijn bevoegdheid overdragen aan een derde persoon niet-vennoot, mits dit geschiedt bij herroepbare en specifieke volmacht. De volmachtdrager verbindt de vennootschap binnen de noodzakelijk beperkte omvang van zijn mandaat.

Het mandaat van de zaakvoerder is onbezoldigd, tenzij de algemene vergadering anders heeft beslist. De goedkeuring van de jaarrekening waarin de bezoldiging of het winstaandeel opgenomen zijn, geldt als goedkeuring van de bezoldiging of het winstaandeel.

Wordt aangeduid als zaakvoerder, voor de duur van diens medische activiteiten binnen de vennootschap: de Heer Bart BRONSELAER, voornoemd, die deze opdracht heeft aanvaard. De machten van de statutaire zaakvoerder zullen slechts geheel of gedeeltelijk kunnen herroepen worden wegens ernstige redenen.

Het aantal der zaakvoerders zal vermeerderd kunnen worden of verminderd, bij beslissing van de algemene vergadering der vennoten, zonder de vormen voor de wijzigingen aan de statuten te moeten in acht nemen.

Iedere zaakvoerder-vennoot heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alleen alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is. De bevoegdheden van zaakvoerders die geen vennoot zijn, zijn beperkt tot niet-medische aangelegenheden.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder.

Onverminderd de algemene externe vertegenwoordigingsmacht van iedere zaakvoerder, dient er wat betreft de interne besluitvorming een college van zaakvoerders te worden gevormd indien er meer dan één zaakvoerder zou zijn. Beslissingen van zelfde college worden genomen met een gewone meerderheid van stemmen.

De vennootschap is gebonden door de rechtshandelingen welke door de zaakvoerders worden verricht zelfs indien deze handelingen buiten het vennootschapsdoel vallen, tenzij zij aantoont dat de derde wist dat de handeling de grenzen van dit doel overschreed of hiervan, gezien de

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

omstandigheden, niet onkundig kon zijn, bekendmaking van de statuten alleen is hiertoe geen voldoende bewijs.

Ingeval de vennootschap slechts één vennoot telt zijn betreffende de zaakvoering volgende bepalingen van toepassing.

Indien geen zaakvoerder benoemd is, heeft de enige vennoot van rechtswege alle rechten en verplichtingen van een zaakvoerder. Zowel de enige vennoot als een derde kunnen tot zaakvoerder benoemd worden.

Indien een derde tot zaakvoerder is benoemd, zelfs in de statuten en zonder beperking van duur, kan deze te allen tijde ontslagen worden door de enige vennoot, tenzij hij benoemd is voor een bepaalde duur of voor onbepaalde duur mits opzegging.

IX. Ieder boekjaar begint op één juli van elk jaar en eindigt op dertig juni, met dien verstande dat het eerste boekjaar begint te lopen op drie november tweeduizend veertien en zal eindigen op dertig juni tweeduizend zestien.

X. De jaarvergadering komt rechtens bijeen op de laatste vrijdag van de maand september om achttien uur (18u00) van ieder jaar, en voor de eerste maal in het jaar tweeduizend zestien.

XI. Benoeming zaakvoerder.

De voornoemde oprichters, in eerste buitengewone algemene vergadering vergaderd, beslissen met éénparig goedvinden om Mevrouw Mevrouw Lien LABEEUW, tot niet-statutair zaakvoerder te benoemen, dit voor onbeperkte duur.

XII. De oprichters geven bij deze volmacht aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ACCOUNTANTSKANTOOR VAN MAELE, met zetel te Loppem, Autobaan 22/0001, om de vervulling van alle administratieve formaliteiten inzake de Kruispuntbank der Ondernemingen, evenals alle formaliteiten met betrekking tot de BTW en fiscale administraties, alsmede alle verplichtingen inzake het sociaal statuut der zelfstandigen en vergunningen met betrekking tot de uitgeoefende activiteit, te verzekeren.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL.

(getekend) Luc DEHAENE, geassocieerd notaris te Gent-Sint-Amandsberg

Tegelijk hiermede neergelegd :

1) expeditie van de oprichtingsakte dd. 3 november 2014

03/11/2016 : ME. - JAARREKENING 30.06.2016, GGK 30.09.2016, NGL 29.10.2016 16666-0348-015

Coordonnées
DR. BRONSELAER BART, GYNAECOLOOG

Adresse
BLOEMISTENSTRAAT 10 9850 NEVELE

Code postal : 9850
Localité : NEVELE
Commune : NEVELE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande