DOKTER STEFAAN VAN DEN BERGE

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DOKTER STEFAAN VAN DEN BERGE
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 598.946.591

Publication

09/03/2015
ÿþ1

I 1111 p111 1 11111 ll1 IMI 11M 11)11)1

*15036503*

111)

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1 RG

2 5 -02- 2015

RECHTBANK V. KOOPHANDEL i E RECHTBANK VAN

T E GENT

Griffie

i

Ondememingsnr : a Cà

Ç JCt

Benaming

(voluit) : DOKTER STEFAAN VAN dEN BERGE

(verkort)

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Blekerijstraat 30 9000 Gent

(volledig adres)

Onderwerp akte : oprichting

Uit een akte, opgesteld door mij, Meester Joost Eeman, notaris te Gent, op 20 februari 2015 blijkt dat de volgende personen zijn samengekomen:

De heer VAN dEN BERGE Stefaan Luce Stijn (NN 79.09.16-113.62), geboren te Leuven op 16 september 1979, wonende te 9000 Gent, Blekerijstraat 30 bus 0101, ongehuwd.

en beslist hebben tot oprichting van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid onder de naam "DOKTER STEFAAN VAN dEN BERGE". STATUTEN

RECHTSVORM - NAAM: De vennootschap heeft de rechtsvorm van een Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid. Zij draagt de benaming "Dokter Stefaan Van den Berg e".,

ZETEL: De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9000 Gent, Blekerijstraat 30.

De zetel kan zonder statutenwijziging verplaatst worden in België binnen het Nederlands taalgebied of het tweetalig gebied Brussel-hoofdstad bij besluit van de zaakvoerder; deze zetelverplaatsing wordt openbaar gemaakt door neerlegging in het vennootschapsdossier van een door de zaakvoerder ondertekende verklaring samen met een afschrift ter bekendmaking in de bijlage bij het Belgisch Staatsblad.

De verplaatsing van de zetel dient voorafgaandelijk meegedeeld te worden aan de Provinciale Raad van de Orde der Geneesheren.

De arts-Vennoot mag een bijkomende praktijk vestigen mits voorafgaande goedkeuring door de Provinciale Raad van de Orde der Geneesheren. Na het bekomen van deze toelating kan de vennootschap bij beslissing van het bevoegd orgaan hiertoe overgaan

DOEL: De vennootschap heeft tot doel, zowel in het binnen- als in het buitenland:

a. De uitoefening van plastische chirurgie, zomede al hetgeen daarmee rechtstreeks verband houdt of rechtstreeks daarvoor bevorderlijk is, rekening houdende met de regelen van de medische plichtenleer qua uitoefening van de geneeskunde, dit wil enerzijds zeggen dat de activiteiten uitgeoefend worden door de geneesheer  vennoot onder de specifieke beroepsaansprakelijkheid van de vennoot en de bijkomende aansprakelijkheid van de vennootschap, en anderzijds dat de uitoefening enkel en alleen kan geschieden door de geneesheer vennoot die aan de voorwaarden voldoet om het beroep van plastische chirurg uit te oefenen. "

b. Het ter beschikking stellen van aile nodige middelen aan de vennootschap.

c. Het inrichten van algemene diensten en medisch secretariaat in het bijzonder, die nuttig of dienstig kunnen zijn voor de uitoefening van voormelde activiteiten.

d, De aankoop, huur en invoer van alle medische apparatuur en begeleidende accommodaties voor de eigen praktijk.

e. Het aanleggen van reserves ten einde alle nodige apparatuur en gebouwen, die noodzakelijk zijn voor het bovenstaande, aan te schaffen.

f. Het bevorderen en verwezenlijken van de medische studie onder meer door het bijwonen van congressen en colloquia

De vennootschap mag beleggen in roerende en onroerende goederen of mag haar middelen investeren, dit als bijkomstig doel zonder evenwel het burgerlijk karakter van de vennootschap aan te tasten. ln geval de vennootschap meerdere vennoten telt dienen wel de modaliteiten van een akkoord over het investeringsbeieid te worden bepaald. Het beleggen of investeren van haar middelen mag gefinancierd worden door leningen.

DUUR: De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

1!*

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Zij kan slechts door de wil van de vennoten ontbonden worden bij besluit van de algemene vergadering genomen met inachtneming van de bijzondere wettelijke voorschriften terzake en van de bijzondere aanwezigheids- en meerderheidsvereisten die door de wet worden opgelegd voor een statutenwijziging.

KAPITAAL: Het maatschappelijk kapitaal bedraagt ¬ 25.000,00 (vijfentwintig duizend euro).

Het wordt vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen op naam, zonder nominale waarde, die ieder éénlhonderdste (1/100) van het kapitaal vertegenwoordigen.

AANSPRAKELIJKHEID: Elke vennoot is persoonlijk burgerrechtelijk, strafrechtelijk en tuchtrechtelijk aansprakelijk voor zijn professionele fouten, voor de inbreuk op de geneeskundige plichtenleer en voor de inbreuken op deze statuten.

De arts dient verzekerd te zijn voor zijn medische fouten.

De aansprakelijkheid van de vennootschap dient eveneens verzekerd te zijn.

ledere partij dient de andere vennoten in te lichten over elke opgelopen disciplinaire, correctionele of administratieve veroordeling met weerslag op de gemeenschappelijke beroepsuitoefening. Een arts aan wie door een wettelijk bevoegde instantie een verbod is opgelegd om de geneeskunde uit te oefenen, ontvangt geen inkomsten verbonden aan de uitoefening.

De geschorste arts moet bovendien maatregelen treffen om de continuïteit van de zorgen te verzekeren. Daartoe Kan de arts zich tijdens de periode van het verbod laten vervangen door één of meerdere artsen met dezelfde wettelijke kwalificatie.

De maatregelen worden vooraf schriftelijk medegedeeld aan de bevoegde provinciale Raad, die ze goedkeurt of aanpassingen ervan oplegt..

BENOEMING , ONTSLAG VAN DE ZAAKVOERDER.

Behoudens hetgeen bepaald is in artikel 43 in geval de vennootschap slechts één vennoot telt, gelden de volgende regels :

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meerdere zaakvoerders, natuurlijke personen. Deze zaakvoerders dienen steeds arts te zijn en de regels van de behoorlijke beroepsuitoefening na te leven. Het mandaat van de zaakvoerder-vennoot is beperkt in tijd, namelijk voor de duur van diens medische activiteiten. Dokter Van den Berge Stefaan, voornoemd, wordt benoemd tot, niet-statutaire zaakvoerder voor een onbepaalde duur van zijn medische activiteiten en verklaart deze opdracht te aanvaarden, met bevestiging dat hij niet getroffen is door een beslissing die zich hiertegen verzet.

VERGOEDINGEN VAN DE ZAAKVOERDER.

Het mandaat van de arts-zaakvoerder is onbezoldigd, tenzij de algemene vergadering er anders over beslist. Reis- en andere kosten door de arts-zaakvoerder gemaakt in dienst van de vennootschap worden door deze laatste terugbetaald op vertoon van een door de arts-zaakvoerder voor echt verklaarde staat. Kosten waarvan sprake worden begrepen onder de algemene kosten. Voor zijn medische activiteit wordt de geneesheer-vennoot volgens medische gebruiken op een normale manier vergoed.

Zo de enige vennoot-arts de commissaris-functie uitoefent, wordt hij voor die taak vergoed, tenzij de algemene vergadering er anders over beslist.

BEVOEGDHEID VAN DE ZAAKVOERDER.

De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig zijn of dienstig zijn tot de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Indien er meer dan één zaakvoerder is, kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen.

De zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

De algemene vergadering en de zaakvoerder hebben het recht om derden te belasten met specifieke niet medische opdrachten. ieder mandaat moet speciaal en van tijdelijke aard zijn, dit zal in principe zal onbezoldigd zijn. Indien aan zaakvoerders en/of commissarissen vergoedingen worden toegekend, zullen deze vergoedingen als last gelden voor de vennootschap en van de bruto winst worden afgerekend, net zoals de andere werkingskosten, om het netto-belastbaar resultaat te bepalen.

VERANTWOORDELIJKHEDEN VAN DE ZAAKVOERDER

De zaakvoerder is niet persoonlijk verbonden door de verbintenissen van de vennootschap, maar hij is verantwoordelijk voor de uitvoering van de hem opgedragen taak en aansprakelijk voor bestuursfouten, overeenkomstig het gemeen recht en het Wetboek van Vennootschappen.

Hij is jegens de vennootschap en jegens derden hoofdelijk aansprakelijk voor aile schade die het gevolg is van de overtreding van het Wetboek van Vennootschappen of van de statuten. Professioneel is hij persoonlijk onbeperkt aansprakelijk.

Ten aanzien van overtredingen waaraan hij geen deel hebben gehad, wordt hij van die aansprakelijkheid slechts ontheven indien hem geen schuld kan verweten worden en hij die overtredingen heeft aangeklaagd op de eerste algemene vergadering nadat hij er kennis van heeft gekregen.

ALGEMENE VERGADERING: De algemene vergadering van de vennoten wordt elk jaar gehouden de 2e zondag van de mei om 13.00uur op de zetel of op elke andere plaats in het bericht van de bijeenroeping vermeld. Valt de hierboven bepaalde datum op een wettelijke feestdag, dan heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag.

De algemene vergadering mag verder worden bijeengeroepen telkens het belang van de vennootschap het vereist, en op de wijze voorgeschreven door de wet.

Wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, oefent hij de bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering zijn toegekend.

Hij kan die niet overdragen. De beslissingen van de enige vennoot worden vermeld in een register dat op dei zetel van de vennootschap wordt bijgehouden.

Te allen tijde kan ook een buitengewone algemene vergadering worden bijeengeroepen om over enige wijziging van de statuten te beraadslagen en te besluiten.

Te allen tijde kan een bijzondere algemene vergadering worden bijeengeroepen om te beraadslagen en te besluiten over enige aangelegenheid die tot haar bevoegdheid behoort en die geen wijzigingen van de statuten inhoudt.

De gewone, de bijzondere en de buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden in de werkelijke zetel van de vennootschap of in een andere plaats van het gerechtelijk arrondissement waar de vennootschap gevestigd Is, vermeld in de oproeping.

BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING  STATUTENWIJZIGING

De buitengewone algemene vergadering moet worden gehouden ten overstaan van een notaris Tot een statutenwijziging kan slechts worden besloten met éénparigheid van aan al de aandelen verbonden stemmen. BOEKJAAR - INVENTARIS - BALANS.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari om te eindigen op éénendertig december.

Op het einde van elk boekjaar wordt de boekhouding afgesloten, maakt de zaakvoerder de inventaris op, alsmede de jaarrekening en stelt hij het jaarverslag op waarin hij rekenschap geeft van zijn beleid, dit alles overeenkomstig artikel 92 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

De jaarrekening bestaat uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting en vormt één geheel.

De zaakvoerder stelt bovendien een jaarverslag op waarin hij zijn bestuur verantwoordt.

Dit jaarverslag behelst een commentaar op de jaarrekening waarbij een getrouw overzicht wordt gegeven van de gang van zaken en van de positie van de vennootschap en behandelt inzonderheid de informatie over de punten vermeld in artikel 96 van het Wetboek van Vennootschappen.

DIVERSEN

De statutaire bepalingen die een letterlijke weergave zijn van de wettelijke bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen worden enkel vermeld ter inlichting en verwerven hierdoor niet het karakter van statutaire bepaling. Bovendien zijn de artsen-vennoten gehouden de bepalingen van de Geneeskundige Plichtenleer te eerbiedigen. De code van geneeskundige plichtenleer maakt integraal deel uit van de statuten. De geneesheer-vennoot is verder onderworpen aan al de regels van de code van geneeskundige plichtenleer door de Nationale Raad van de Orde der Geneesheren opgesteld. Elke wijziging van onderhavige statuten zal voorafgaandelijk ter goedkeuring worden voorgelgd aan de bevoegde provinciale Raad van de Orde van Geneesheren.

SLOT- EN OVERGANGSBEPALINGEN

VERKRIJGING VAN RECHTSPERSOONLIJKHEID

De vennootschap zal in toepassing van artikel 2, paragraaf 4 van het Wetboek van vennootschappen rechtspersoonlijkheid verkrijgen vanaf de dag van de neerlegging van een uitgifte van onderha-'vige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig artikel 68 van het Wetboek van vennootschappen.

BENOEMING VAN EEN STATUTAIR ZAAKVOERDER.

Onmiddellijk heeft de oprichter beslist te benoemen tot eerste, statutaire, zaakvoerder, en dit voor onbepaalde duur, de heer VAN dEN BERGE Stefaan, voornoemd, bevoegd zoals vermeld In artikel tweeëntwintig: Zijn mandaat is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

De zaakvoerder wordt benoemd vanaf heden, met dien verstande, dat zij vanaf heden tot op de datum van de neerlegging van het uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, zullen optreden als volmachtdrager van de gezamenlijke vennoten en dat zij vanaf het ogenblik van de neerlegging zullen optreden als orgaan van de vennootschap overeenkomstig de bepalingen van de statuten en de wet.

BEGIN EN AFSLUITING VAN HET EERSTE BOEKJAAR: Het eerste boekjaar wordt geacht een aanvang te hebben genomen op datum van heden en wordt afgesloten eenendertig december tweeduizend en vijftien EERSTE JAARVERGADERING.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaartweeduizend en zestien

VOLMACHT BTW- ONDERNEMINGSLOKET

De oprichters geven bij deze bijzondere volmacht aan Sam Brondeel BVBA, te Gentsesteenweg 290/1 9420 ERPE-MERE,om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke formaliteiten te vervullen voor de aanvraag van een BTW-nummer en de aansluiting bij het Ondememingsloket

BEKRACHTIGING HANDELINGEN GESTELD IN NAAM VAN DE VENNOOTSCHAP IN OPRICHTING

De oprichters verklaren overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen de verbintenissen over te nemen die in naam van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan, vanaf 1 januari 2015 dit onder opschortende voorwaarde van het verkrijgen van rechtspersoonlijkheid door neerlegging van het uittreksel van onderhavige akte op de griffie van de rechtbank van koophandel. De verbintenissen aangegaan sedert de oprichting en vooraleer de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen, zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL.

Notaris Joost Eeman te Gent op 23 februari 2015.

Samen hiermee neergelegd: uitgifte van akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

22/05/2015
ÿþMod Word 11,1

NEERGELEGD

1 'l MEI 2Q15

RECHT{lei#fiüC VAN

KnnP1-1 gISLQFJ LT



11 " 15073960* 111

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0598.946.591

Benaming

(voluit) : DOKTER STEFAAN VAN DEN BERGE

(verkort) :

Rechtsvorm : BURDERLIJKE VENNOOTSCHAP ONDER DE VORM VAN EEN BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : BLEKERIJSTRAAT 30, 9000 GENT

(volledig adres)

Onderwerp akte : Neerlegging verslagen quasi inbreng

Verslag zaakvoerder en verslag bedrijfsrevisor bij het verkrijgen van vermogensbestanddelen van de zaakvoerder in toepassing van art. 220 W, Venn,

De heer Stefaan Van den Berge

Zaakvoerder.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
DOKTER STEFAAN VAN DEN BERGE

Adresse
BLEKERIJSTRAAT 30 9000 GENT

Code postal : 9000
Localité : GENT
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande