DEBICOM

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : DEBICOM
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 563.558.023

Publication

13/10/2014
ÿþ Mad %Nord 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Gent

Afdeling Oudenaarde

02 OKT. 2814

Griffie

1111111!111.1311111111111

bg

E St

Bij lnen bij het Belgisch Staatsblad_, 13/1012.014.

Ondernemingsnr : c: s,çSs8.!%13

Benaming DEBICOM

(voluit) (vetkort:

Rechtsvorm V.O.F

Zetel Nerethstraat 3 , 9760 Zingem- Ouwegem

(volledig adres)

Onderwerp akte: OPRICHTING

De ondergetekenden ;

1. James Debisschop " Nerethstraat 3 te 9750 Ouwegem

2. Lynn Schuermans, Nerethstraat 3 te 9750 Ouwegem

Zijn overeengekomen onder elkaar een vennootschap onder firma op te richten, De staturen van deze vennootschap worden als volgt vastgesteld:

Artikel 1

De vennootschap is onder firme en draagt als naam DEBICOM

Het rekeningnummer is BE 15 737041951230

Artikel 2

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9750 Ouwegem, Nerethstraat 3. Hij mag bij eenvoudige beslissingen van de zaakvoerder, gepubliceerd in Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad, naar om het even welke plaats worden overgebracht in het Nederlandstalige gedeelte van België of in het tweetalige gebied Brussel-Hoofdstad. De zaakvoerder is gemachtigd bestuurszetels, stapelhuizen en bijhuizen op te richten in België en het buitenland.

Artikel 3

vennootschap heeft tot doel

" consultancy

*het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard, in de ruimste zin, met uitzondering van adviesverschaffing inzake beleggingen en geldplaatsingen ; bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur ; het verlenen van aile dienstprestaties en het uitvoeren van aile opdrachten onder de vorm van organisatiestudies, expertises, technische handelingen en raadgevingen of andere op eender welk vlak binnen het maatschappelijk doel. Tussenpersoon in de handel, als makelaar ln goederen, ais zelfstandige handelsvertegenwoordiger en als commissionair.

* Computer consultancy - activiteiten, ICT

* De vennootschap mag voor eigen rekening of voor rrekening van derden aile handelingen verrichten die van aard zouden zijn de verwezelijking of de uitbreiding ervan te vergemakkelijken het oopzetten, bestuderen, promoten en uitvoeren van aile projecten in verband met informatica en' bureautica en e \le eanvemante toepaestngen.

* het uitvoeren van studies, het programmeren en opstarten van organisatiesystemen, van, publiciteitsverkoop, van marketing, de praktische toepassingen van systemen van gegevensverwerking en

Op de laatste blz. van Luik B, vermelden : Recto Naam en hoedanIgheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

alle technieken met betrekking tot de technische, administratieve, economische en algemene leiding van bedrijven. Zij heeft in het algemeen de voile rechtsbekwaamheid om alle handelingen en verrichtingen te voltrekken die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel of welke van die aard zouden zijn dat zij de verwezenlijking van dit doel, rechtstreeks of onrechtstreeks, gehaald of ten dele vergemakkelijken

Deze aanduiding en opsomming zijn niet beperkend en te begrijpen in de ruimste zin.

Voor de rechtstreekse en onrechtstreekse verwezenlijking of bevordering van haar doel mag de vennootschap onder meer aile hoegenaamde roerende en onroerende handelingen verrichten die verband houden met haar doel of die kunnen bijdragen tot de verwezenlijking ervan.

Artikel 4

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur ingaand op 1 oktober 2014

Artikel 5

Het kapitaal bedraagt 100 euro, vertegenwoordigt door 20 aandelen, die iedere 1/20e van het kapitaal ver -

tegenwoordigen.

Het kapitaal is ale volgt onderschreven: - James Debisschop: 19 aandelen, hetzij 90 euro volstort

Lynn Schuermans, 1 aandeel, hetzij 10 euro volstort.

Het mandaat van de zaakvoerder, James Debisschop, is bezoldigd.

Artikel 6

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, natuurlijk of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaak - voerders, bestuurders een vast vertegenwoordiger, natuurlijk persoon aan te duidendie belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Dhr James Debisschop wordt benoemd tot niet-statutaire zaakvoerder, en dat voor onbepaalde

duur. De zaakvoerder kan vrijwillig ontslag nemen door opzegging aan de vennoten, zonder dat voor de uitwerking van dit ontslag een statutenwijziging vereist is.

De zaakvoerder is afzonderlijk bevoegd om de vennootschap in aile handelingen onder de firma te vertegenwoordigen.

Artikel 7

Een algemene vergadering van de vennoten zal ieder jaar gehouden worden op de lste zaterdag van de maand mei om 14h, op de zetel van de vennootschap.

Bovendien zal telkens wanneer dit nodig blijft een buitengewone algemene vergadering kunnen bijeengeroepen worden.

Om geldig te kunnen beraadslagen en beslissen moeten alle vennoten aanwezig of vertegenwoordigd zijn. Alle beslissingen van de algemene vergadering dienen met eenparigheid van stemmen genomen te worden.

Artikel8

Het maatschappelijk boekjaar vangt aan op één januari en eindigt op eenendertig december van elk jaar. Op éénendertig december van elk jaar zal door de zorgen van de zaakvoerder een jaarrekening van de vennootschap opgesteld worden, die ter goedkeuring zal worden voorgelegd aan de daaropvolgende jaarlijkse algemene vergadering.

Het eerste jaar vangt echter aan op 1 oktober 2014 en eindigt op 31 december 2015 en zal aldus uitzon-lijk een boekjaar van 15 maanden uitmaken.

Artikel 9

Ingeval van ontbinding van de vennootschap, voor om het even welke reden en op om het even welk ogenblik, zal deze doorgevoerd worden door de zorgen van de zaakvoerder, tenzij de algemene vergadering één of meerdere vereffenaars zou benoemen, waarvan de bevoegdheden en de bezoldiging door de vergadering zullen bepaald worden,

Artikel 10

Het overlijden van een vennoot is geen aanleiding tot ontbinding van de vennootschap. De vennootschap zal voortduren tussen de overblijvende vennoot en de erfgenamen van de overleden vennoot. De erfgenamen, de legatarissen en de rechthebbende mogen in geen geval de zegels laten leggen of een gerechtelijk inventaris opmaken, noch de normale gang van zaken van de vennootschap belemmeren.

Artikel 11

De vennoten kunnen, in algemene vergadering verenigd en besluitend met éénparigheid van stemmen, aan onderhavige statuten alle wijzigingen aanbrengen die zij geschikt achten. Zij kunnen ondermeer het doel uitbreiden of beperken, de naam wijzigen, de vertegenwoordiging van de vennootschap veranderen, het kapitaal verhogen of verminderen, nieuwe vennoten aannemen, de vennootschap vervroegd ontbinden of beslissen tot omzetting in een vennootschap met een andere rechtsvorm.

DIVERSE BEPALINGEN

1. Het eerste boekjaar van de vennootschap vangt aan op één oktober 2014 en eindigt op éénendertig december 2015.

2. Alle in naam van de vennootschap in oprichting aangegane verbintenissen worden thans docr de vennootschap uitdrukkelijk overgenomen en bekrachtigd.

Opgemaakt te 9750 Ouwegem op 01/10/2014 in drie exemplaren, één voor elke partij, het derde bestemd zijnde voor de registratie. ledere partij verklaart een door beide partijen ondertekend exemplaar ontvangen te hebben.

James Debisschop Lynn Schuermans

Zaakvoerder Vennoot

érgiidiSfaatsblad - 13/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

" 1.

Voorbehouden aali het Belgisch Staatsblad

Op de Laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
DEBICOM

Adresse
NERETHSTRAAT 3 9750 OUWEGEM

Code postal : 9750
Localité : Ouwegem
Commune : ZINGEM
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande