DE ZESKOUTER

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DE ZESKOUTER
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 834.685.295

Publication

25/06/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 14.06.2014, NGL 23.06.2014 14199-0470-009
11/09/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 08.06.2013, NGL 06.09.2013 13575-0357-009
31/03/2011
ÿþ Motl 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte











NEERGELEGLar

IIII II DI II III 1111 II II III

" 11048911'



21 Rig1 2011

RECNT BAN K VAN

KOOPHANDEL ri TE GENT







Ondernemíngsnr : Benaming

(voluit) : DE ZESKOUTER

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 9840 De Pinte, Landuitstraat 25

Onderwerp akte : OPRICHTING

Uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Wim Van Damme, te Lochristi de dato 18 maart: 2011 blijkt dat een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid werd opgericht met de volgende kenmerken:

Oprichter :

De heer CARRETTE Tony Renée Pieter, zelfstandige geboren te Wevelgem op negen november negentienhonderd negenenvijftig, nationaal nummer 59.11.09 151-22, identiteitskaart nummer 5911951578-40, echtgenoot van mevrouw DE WITTE Beatrijs Gerardine Germaine Cornelia, geboren', te Ieper op eenendertig oktober negentienhonderd zesenvijftig wonende te 9840 De Pinte, Landuitstraat 25.

Gehuwd onder het wettelijk stelsel bij gebrek aan geschreven huwcontract, gewijzigd bij akte: verleden voor notaris Marc Sobrie te Zwalm de dato negenentwintig november tweeduizend en één. De oprichter heeft zijn inbreng volstort ten belope van honderd procent.

Maatschappelijke naam :

De vennootschap is een handelsvennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met;

beperkte aansprakelijkheid en draagt de naam : "DE ZESKOUTER".

Maatschappelijke zetel :

Bij de oprichting van de vennootschap is de zetel gevestigd te 9840 De Pinte, Landuitstraat 25.

De zetel van de vennootschap mag verplaatst worden naar om het even welke plaats in het Vlaamse

gewest of in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest, bij enkel besluit van het bestuursorgaan, bekend te',

maken in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad.

Bij eenvoudige beslissing van het bestuursorgaan zal de vennootschap bijhuizen, agentschappen en

stapelhuizen in België en in het buitenland mogen oprichten.

Doel "

De vennootschap heeft als doel:

- Optreden als handelaar in onroerende goederen, daaronder begrepen onder meer de aan- en ver-

koop, huren en verhuren van onroerende goederen, gebeurlijk ruilen van onroerende goederen;

- Het bouwen en verbouwen van onroerende goederen, het ontwikkelen van verkavelingen, uitvoe

ren van wegeniswerken, optreden als projectontwikkelaar en de daarbij horende coordinatie:

verzekeren; "

" - De vennootschap kan optreden als tussenpersoon inzake handel in de ruimste zin van het woord,: waaronder begrepen de bemiddeling in aankoop- en verkoopaangelegenheden, als adviesorgaan, i alle makelaarsactiviteiten, commissiehandel en agentuur zowel in binnen- als buitenlandse handel.

- De uitoefening van het beroep van makelaar in onroerende goederen, bemiddelaar bij aankoop en verkoop van onroerende goederen, bij het huren en verhuren van onroerende goederen, het: opmaken van plaatsbeschrijvingen, het verrichten van allerhande schattingen in verband met: vastgoed, optreden als rentmeester, het optreden als syndicus, het optreden als gerechtsexpert'; enzovoort;

- Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende:

0-1`54 6 WD2q~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/03/2011- Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/03/2011- Annexes du Moniteur belge

goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verbandstaan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen.

- Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

- Het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie, de ontwikkeling van en de investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt.

- Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan kredietinstellingen.

- Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin, met uitzondering van adviezen inzake beleggingen en geldplaatsingen; bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur.

- Het waarnemen van alle bestuursopdrachten en opdrachten van vereffenaars, het uitoefenen van opdrachten en functies.

- Het verlenen van administratieve prestaties en computerservices.

- De aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in het kort tussenpersoon in de handel.

De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel. De vennootschap mag haar doei verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten terzake.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

Duur :

De vennootschap bestaat voor onbepaalde tijd vanaf haar oprichting. De rechtspersoonlijkheid wordt verkregen vanaf de neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

Kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt vierhonderdduizend euro (¬ 400.000,00) en is verdeeld in twaalfduizend (12.000) gelijke aandelen zonder aanduiding van nominale waarde die ieder een gelijk deel in het kapitaal vertegenwoordigen.

Het kapitaal kan gewijzigd worden.

Bestuur :

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Zij worden benoemd door de statuten of door de algemene vergadering die de duur van hun opdracht bepaalt.

De bevoegdheid van de zaakvoerder(s) gaat in op datum van neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte op de griffie van de Rechtbank van Koophandel.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot zaakvoerder, benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Deze laatste mag zijn vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/03/2011- Annexes du Moniteur belge

openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De algemene vergadering mag aan de zaakvoerder(s) vaste of veranderlijke bezoldigingen of

vergoedingen toekennen, op de algemene kosten te verhalen. De vaststelling van deze

bezoldigingen of vergoedingen zal ieder jaar gebeuren ter gelegenheid van de jaarvergadering.

Niet statutaire zaakvoerder(s)

De benoeming van (een) niet-statutaire zaakvoerder(s) geschiedt met een gewone meerderheid der

uitgebrachte stemmen.

Gezien de ad nutum afzetbaarheid van een niet-statutaire zaakvoerder wordt over zijn ontslag beslist

met een gewone meerderheid van de uitgebrachte stemmen.

Jaarlijkse algemene vergaderins :

De gewone algemene vergadering, ook jaarvergadering genoemd, heeft elk jaar plaats op de

tweede zaterdag van de maand juni om achttien uur; indien deze dag een wettelijke feestdag is,

wordt de jaarvergadering de eerstvolgende werkdag, op hetzelfde uur gehouden.

De jaarvergaderingen worden gehouden op de zetel van de vennootschap, behoudens

andersluidende bijeenroeping.

De bijzondere en de buitengewone algemene vergaderingen worden eveneens gehouden hetzij op

de zetel hetzij op een andere plaats aangeduid in de oproepingen.

Boekjaar :

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van elk jaar.

Bestemming van het resultaat :

De algemene vergadering beslist over de bestemming van het resultaat.

De netto te bestemmen winst, zoals die blijkt uit de resultatenrekening, kan slechts worden

aangewend met inachtneming van de wettelijke voorschriften inzake het aanleggen van het wettelijk

reservefonds en de vaststelling van het voor uitkering in aanmerking komend bedrag.

Ontbinding - Vereffening :

Ingeval van ontbinding van de vennootschap om welke reden ook geschiedt de vereffening door de

zorgen van de in functie zijnde zaakvoerders, tenzij de algemene vergadering één of meerdere

vereffenaars aanstelt, waarvan ze de bevoegdheden en de bezoldiging vaststelt.

De vereffenaar(s) zal/zullen pas in functie treden nadat zijn/hun benoeming door de bevoegde

rechtbank van koophandel is bevestigd of gehomologeerd.

De algemene vergadering bepaalt de modaliteiten van de vereffening bij eenvoudige meerderheid

van stemmen.

Het vennootschapsvermogen zal eerst dienen om de schuldeisers te voldoen en de kosten van de

vereffening te dekken, welke verdeling vooraf door de bevoegde rechtbank van koophandel moet

worden goedgekeurd.

Het liquidatiesaldo wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij

voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de

aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een

aanvullende opvraging van stortingen.

Overgangsbepalingen :

1. EERSTE BOEKJAAR

Het eerste boekjaar gaat in op achttien maart tweeduizend en elf en zal afgesloten worden op

éénendertig december tweeduizend twaalf.

2. EERSTE JAARVERGADERING

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in het jaar tweeduizend dertien.

3. BENOEMING ZAAKVOERDER  VERKLARING COMMISSARIS-REVISOR

De verschijners verklaren onmiddellijk aansluitend bij de oprichting van de vennootschap in

algemene vergadering bijeen te komen.

a. het aantal zaakvoerders vast te stellen op één.

b. te benoemen tot deze functie:

de heer Tony Carrette, wonende te 9840 De Pinte, Landuitstraat 25,

die verklaart te aanvaarden en bevestigt dat hij niet getroffen is door een besluit dat zich daartegen

verzet.

c. het mandaat van de zaakvoerder vast te stellen voor onbepaalde duur.

d. het mandaat van de zaakvoerder niet te vergoeden.

De verschijners verklaren dat de vennootschap, volgens de gegevens, verzameld voor de oprichting en opgenomen in het financieel plan, gedurende het eerste boekjaar niet dient over gaan tot de benoeming van een commissaris-revisor. Het toezicht op de verrichtingen van de vennootschap zal bijgevolg worden uitgeoefend door de vennoten.

Volmacht.

De verschijners stellen daarop aan als bijzondere gevolmachtigden met macht van indeplaatsstelling, mevrouw Mireille Ghekiere, wonende te Schepen J. Vercruyssestraat, te 8050

"

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Luik B - Vervolg

Zwevegem, aan wie de macht verleend wordt om de nodige formaliteiten te vervullen voor de inschrijving van de vennootschap bij de B.T.W.-administratie, de Kruispuntbank voor Ondernemingen en het ondernemingsloket.

Voor eensluidend uittreksel, bestemd voor publicatie

Wim Van Damme

Geassocieerd Notaris

21/3/2011

Tezelfdertijd neergelegd :

- uitgifte van de akte;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/03/2011- Annexes du Moniteur belge

----.... --------------------------------

oFCTpedsátatfstezblxaodrulÉa.a rreeteeldenReltQmtdfág tra enetnt3dedigiigttéitheafedestrstrtEméstendBdeotwtsribote+ipQafietizeFtated]m ) bebeegdgedealatt}femendertsrsaàrerierasaiedeetlda te:ttegagsiaoaligdgen

V e+dtmseN àt ta'a ert dre h d teite kincj n g

Coordonnées
DE ZESKOUTER

Adresse
LANDUITSTRAAT 25 9840 DE PINTE

Code postal : 9840
Localité : DE PINTE
Commune : DE PINTE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande