DATCHA INVEST

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DATCHA INVEST
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 456.624.035

Publication

22/01/2014
ÿþ mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Vo

behó

aan

Belg

Staat

i III

si





Ondernemingsnr : 0456.624.035



NEERGELEGD

03 JAM. an

RI:C1!PMU< VAN

KOOPHA`I1ffLlL'.11PF GENT



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Benaming (voluit) ; DATCHA INVEST

(verkort)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Veldemeersdreef 3

9880 Aalter

Onderwerp akte : BVBA: wijziging

STATUTENWIJZIGING

Er blijkt uit een proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders van de. BVBA "DATCHA INVEST', met zetel te 9880 Aalter, Veldemeersdreef 3, gehouden voor Geassocieerd Notaris Virginie DAEMS te Zedelgem op 31 december 2013, eerstdaags te registreren, dat met éénpari-gheid van stemmen de volgende beslissingen werden genomen:

1. EERSTE BESLUIT : VERLENGING BOEKJAAR.

De vergadering beslist om het huidig boekjaar dat aanving op 1 januari 2013 te verlengen om het te laten eindigen op 30 september 2014, en beslist om alle daaropvolgende boekjaren te laten aanvangen op 1 oktober om te eindigen op 30 september van het daaropvolgend jaar.

2. TWEEDE BESLUIT : VERPLAATSING JAARVERGADERING.

De vergadering beslist om de jaarvergadering te verplaatsen naar de eerste vrijdag van de maand maart om 16.00 uur in de maatschappelijke zetel en de eerstvolgende jaarvergadering te

verplaatsen naar de eerste vrijdag van de maand maart 2015 om 16.00 uur.

3. DERDE BESLUIT : VOLMACHT

De vergadering geeft volmacht aan notarissen Paul Lommée en Virginie Daems te Zedelgem, om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de Kruispuntbank voor Ondernemingen van de gecoördineerde tekst der statuten en een uittreksel uit onderhavige akte.

Voor beredeneerd uittreksel.

Op onzegel, bestemd voor het Belgisch Staatsblad

Getekend Geassocieerd Notaris Virginie DAEMS.

" Tegelijk neergelegd: het afschrift der akte dd. 31 december 2013; gecoördineerde statuten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

05/09/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 01.06.2013, NGL 30.08.2013 13506-0316-017
30/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 01.06.2012, NGL 29.08.2012 12466-0286-017
27/01/2012
ÿþrnod 11.1

(a; In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

11111011111111111

*12025574*

V beh aa Bel stag

9 ~ hU, A"`~

~.. -~_

Gri .ffiè .' -

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0456624035

Benaming (voluit) : DATCHA INVEST

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Veldemeersdreef 3

9880 Aalter

Onderwerp akte : Doelsuitbreiding - omzetting in biba - ontslagen en benoemingenomzetting

Er blijkt uit een proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van vennoten van de NV "DATCHAi; INVEST', met zetel te9880 Aalter, Veldemeersdreef 3, gehouden voor Notaris Paul LOMMEE te Zedelgem op 19 december 2011, voor registratie, dat met eenparigheid van stemmen de volgende beslissingen werden genomen 1. De vergadering neemt kennis van het verslag van de Raad van Bestuur, betreffende de redenen die ertoe; leiden de voorgestelde maatschappelijke omzetting te overwegen, zonder dat nochtans de duur en de activa en` passiva-bestanddelen naar aanleiding van deze omzetting gewijzigd worden.

De vergadering neemt tevens kennis van het verslag van dhr. Jacky Godefroidt, vennoot en zaakvoerder van de BV o.v.v.e. BVBA Bedrijfsrevisoren Buyck, Godefroidt & C°, met zetel te 8580 Avelgem, Burchthof 8, de dato 121 december 2011, wiens verslag voor neerlegging, door de wetgeving voorgeschreven, bij huidige akte zal;: gevoegd blijven om samen te worden neergelegd.

De conclusies van dit laatste verslag luiden als volgt :

"9. BESLUIT

Overeenkomstig de beschikkingen van artikel 777 van het Wetboek van Vennootschappen hebben wij de staat:`; van activa en passiva van de NV "DATCHA INVEST", met maatschappelijke zetel te 9880 Aalter, Veldemeersdreef 3 per 30 september 2011 nagezien, met het oog op haar omzetting in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Onze werkzaamheden zijn er enkel op gericht na te gaan of er enige overwaardering van het netto actief, zoals;; dat blijkt uit de staat van activa en passiva per 30 september 2011, die het bestuursorgaan van de vennootschap heeft opgesteld, heeft plaatsgehad. Uit onze werkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de;; normen inzake het verslag op te stellen bij de omzetting van een vennootschap, is niet gebleken dal er enige;; overwaardering van het netto actief heeft plaatsgehad. Het netto actief bedraagt ¬ 1.407.854, 67. Het netto actien; is voldoende om de vennootschap om te vormen in een BVBA.

i! Opgemaakt te Avelgem op 12 december 2011

;; BV o.v.v.e. BVBA Bedrijfsrevisoren Buyck, Godefroidt & C°

vertegenwoordigd door Jacky Godefroidt

Bedrijfsrevisor (get.)

:: 2. De vergadering aanvaardt de verslagen van de Raad van Bestuur, en van de bedrijfsrevisor, en beslist;:

de vennootschap om te zetten in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, waarvan de naam en de activa- en passiva- bestanddelen, met inbegrip van de reserves, onveranderd zullen behouden worden,

zonder dat de raming van deze bestanddelen enige wijziging ondergaat. °:

Naar aanleiding van deze omvorming zullen de bestaande aandeelhouders één aandeel op naam van;: de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ontvangen in ruil voor één aandeel van de omge-: zette naamloze vennootschap, hetzij in totaal 486 aandelen in de besloten vennootschap met beperkte;: aansprakelijkheid.

De omzetting geschiedt op grond van de bepalingen opgenomen in het Wetboek van;! Vennootschappen.

Alvorens over te gaan tot de beraadslaging over de volgende punten op de agenda, verklaren de heer; Erwin Ooghe en mevrouw Martine Huysman ontslag te nemen als bestuurder van de naamloze vennootschap;; wegens de omzetting van deze laatste in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

3. De vergadering verklaart kennis te hebben van het verslag van het bestuursorgaan met uiteenzetting van de: omstandige rechtvaardiging van de voorgestelde wijziging aan het maatschappelijk doel en van de aangehechte; balans. Dit verslag van het bestuursorgaan zal samen met de staat van actief en passief per 30 september': 2011 in het ondernemingsdossier worden neergelegd.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1



4. De vergadering beslist het doet van de vennootschap uit te breiden met volgende activiteit opgenomen in het vierde agendapunt : 'l H. Groot- en kleinhandel in levende dieren.'

' 5. De vergadering neemt kennis van het ontslag van de heer Erwin Ooghe en mevrouw Martine Huysman als bestuurders van de vennootschap met ingang van19 december 2011; Eveneens wordt hen décharge verfeend voor hun mandaat met betrekking tot het beleid door hen gevoerd waaromtrent nog niet eerder décharge werd verleend.

6_De vergadering beslist unaniem de heer Erwin Ooghe en mevrouw Martine Huysman te benoemen tot statutaire zaakvoerder met ingang van heden. Aan de zaakvoerders wordt de algemene bestuursmacht en , individuele vertegenwoordigingsbevoegdheid verleend om namens de vennootschap op te treden in en buiten', rechte, behoudens alle onroerend goed verrichtingen zoals onder meer verkoop, verhuur, met hypotheek of met zakelijke rechten bezwaren van onroerende goederen, waarvoor telkens de handtekening van beide zaakvoerders is vereist voor zover er 2 zaakvoerders zijn en slechts de handtekening van 1 zaakvoerder indien er maar 1 zaakvoerder is. Het mandaat gaat in op 19 december 2011 en is vastgesteld voor de duur van de vennootschap.

7. Na elk artikel afzonderlijk te hebben goedgekeurd, stelt de algemene vergadering de statuten van de uit de omzetting gesproten besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid vast als volgt, mede in aanpassing aan de hiervoor genomen besluiten en conform aan het Wetboek van vennootschappen, meer bepaald :

STATUTEN

NAAM - ZETEL - DOEL - DUUR

ARTIKEL EEN

De vennootschap is opgericht als naamloze vennootschap onder de naam "OMICRON".

Zij werd naderhand omgevormd in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en haar naam luidt thans "DATCHA INVEST".

Deze naam moet voorkomen in alle akten, facturen, aankondigingen, bekendmakingen, brieven, orders, websites en andere stukken, al dan niet in elektronische vorm uitgaande van de vennootschap, onmiddellijk voorafgegaan of gevolgd worden door de woorden "besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid" of door de afkorting "BVBA", gevolgd door het ondernemingsnummer, het woord "rechtspersonenregister" of de afkorting "RPR", en de vermelding van de zetel van de rechtbank van het rechtsgebied waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Deze documenten moeten eveneens de domiciliëring en het nummer vermelden van ten minste één rekening waarvan de onderneming houdster is bij een in België gevestigde kredietinstelling.

ARTIKEL TWEE

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 9860 Aalter, Veldemeersdreef 3.

De zetel van de vennootschap kan zonder statutenwijz'ig'ing overgebracht worden naar een andere plaats in

België bij besluit van de zaakvoerder, dat bekendgemaakt wordt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad.

De vennootschap kan kantoren, bijhuizen, agentschappen, opslagplaatsen inrichten in België en in het

buitenland, bij eenvoudig besluit van de zaakvoerder.

ARTIKEL DRIE

De vennootschap heeft tot doel:

I. Voor eigen rekening, voor rekening van derden of in deelneming met derden:

A/ het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin, met uitzondering van adviezen inzake beleggingen en geldplaatsingen; bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur;

B/ het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie, de ontwikkeling van en de investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt;

Cl het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, aile handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondememingen;

DI het waarnemen van alle bestuursopdrachten en opdrachten van vereffenaars, het uitoefenen van opdrachten en functies;

E/ het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa;

F/ de aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in 't kort tussenpersoon in de handel;

G/ het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe vormen van technologie en hun toepassingen.

H/ Groot- en kleinhandel in levende dieren.'

Il. Voor eigen rekening:

N het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; aile verrichtingen

met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

V.wr-pef ouden aan het Belgisch Staatsblad

}non 1 1.1

onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen;

B/ het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

III. Bijzondere bepalingen:

. De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of

" financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

" De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op aile wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet."

ARTIKEL VIER

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

Behoudens gerechtelijke ontbinding kan de vennootschap slechts ontbonden worden door de buitengewone

algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor de wijziging van de statuten.

" KAPITAAL  AANDELEN

ARTIKEL VIJF

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op 800.000,- euro, vertegenwoordigd door 486 aandelen op naam,

zonder vermelding van waarde, die ieder 1/486ste van het kapitaal vertegenwoordigen.

ARTIKEL ZES

Tot verhoging van het kapitaal wordt besloten door de algemene vergadering volgens de regels gesteld voor de wijziging van de statuten.

in geval van agio op de nieuwe aandelen moet dat volledig worden volgestort bij de inschrijving.

De aandelen waarop in geld wordt ingeschreven moeten eerst aangeboden worden aan de vennoten naar evenredigheid van het deel van het kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd. Het voorkeurrecht kan uitgeoefend worden gedurende een termijn van ten minste vijftien dagen te rekenen van de dag van de openstelling van de inschrijving. De termijn wordt bepaald door de algemene vergadering.

De uitgifte met voorkeurrecht en het tijdvak waarin dit kan worden uitgeoefend, worden aangekondigd in een bericht dat bij aangetekende brief ter kennis wordt gebracht aan de vennoten.

Tot een vermindering van het maatschappelijk kapitaal kan besloten worden door de algemene vergadering op i de wijze vereist voor de wijziging van de statuten, waarbij de aandeelhouders die zich in gelijke

omstandigheden bevinden gelijk behandeld worden. . Behoudens andersluidende overeenkomst tussen de betrokkenen, komt het gezegd recht van voorkeur toe aan de blote eigenaar, en pas bij niet-uitoefening door deze laatste aan de vruchtgebruiker.

Wanneer het bestuursorgaan kennis heeft van de splitsing van de eigendom van aandelen in blote eigendom en vruchtgebruik, zal het hen beiden in kennis stellen van de uitgifte en met de eventuele interesse van de vruchtgebruiker zal maar rekening gehouden worden in de mate dat de blote eigenaar geen gebruik maakt van zijn voorkeurrecht.

Het is de vruchtgebruiker wel toegelaten zijn interesse te doen blijken en dus zijn eventuele intekening ;

"

afhankelijk te maken van een minimum aantal aandelen.

Behoudens andersluidende overeenkomst tussen de betrokkenen, bekomt de intekenaar, zowel de blote eigenaar als de vruchtgebruiker, de aandelen in volle eigendom.

Wanneer na het verstrijken van de termijn voor de uitoefening van het voorkeurrecht blijkt dat het recht van ; voorkeur niet integraal werd uitgeoefend, dan komt dit recht toe aan de vennoten, die wel van hun recht gebruik gemaakt hebben naar evenredigheid van het kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd, tenzij onder de ', vennoten die geïnteresseerd zijn in de uitoefening van het bijkomende voorkeurrecht éénstemmig een andere verhouding is overeengekomen.

Op de aandelen waarop niet werd ingeschreven zoals hoger vermeld kan worden ingeschreven door personen ' aan wie overdracht en/of overgang van aandelen vrij is conform de statuten. Andere personen kunnen slechts

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het' Belgisch Staatsblad

'moa 11.1

Voorbehouden aan het' Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

op deze aandelen inschrijven, mits besluit genomen door tenminste de helft van de vennoten in het bezit van tenminste drie/vierden van het kapitaal.

ARTIKEL ZEVEN

De maatschappelijke aandelen zijn ondeelbaar tegenover de vennootschap. Deze kent slechts één eigenaar voor ieder aandeel.

Mede-eigenaars van eenzelfde maatschappelijk aandeel zijn verplicht zich door één en dezelfde persoon te laten vertegenwoordigen bij de vennootschap, zo niet blijft de uitoefening van de rechten, die aan dit aandeel verbonden zijn geschorst tot een gemeenschappelijke lasthebber aangesteld is.

Wanneer een eigendomsrecht is gesplitst tussen naakte eigenaar en vruchtgebruiker zal de vruchtgebruiker alle eraan verbonden lidmaatschapsrechten, inclusief stemrechten, uitoefenen. Het dividendrecht komt eveneens toe aan de vruchtgebruiker.

Het bezit der aandelen blijkt uit de inschrijvingen in het register van aandelen, dat in de maatschappelijke zetel wordt bijgehouden.

ARTIKEL ACHT

Op straf van nietigheid mogen de aandelen van een vennoot niet worden afgestaan onder levenden dan met de

toestemming van aile vennoten.

Indien er slechts twee vennoten zijn, is de toestemming van de andere vennoot vereist bij de overdracht.

Bij weigering van instemming -weigering tegen dewelke geen verhaal mogelijk is- verplichten de vennoten die

zich tegen de overdracht verzetten, de aandelen terug te kopen tegen de waarde vastgesteld overeenkomstig

artikel negen, behoudens minnelijke regeling.

De andere vennoten mogen, indien zij zulks verlangen, deelnemen aan de terugkoop.

De verdeling zal geschieden in verhouding tot het aantal aandelen dat elke vennoot bezit. De vennoten die zich:

niet verzetten, kunnen evenwel een aantal aandelen overnemen, lager dan gezegd pro rata.

ARTIKEL NEGEN

Behoudens minnelijke regeling, zal de waarde van de aandelen vastgesteld worden door twee deskundigen waarvan één door elke der partijen benoemd wordt, in functie van een in werking zijnde onderneming volgens haar staat en gelegenheid op het ogenblik van de overdracht, en zonder rekening te houden met enige meerderheids- of minderheidspositie in hoofde van de verkoper, rekening houdende met de reserves en de waardeverhogingen, alsook gebeurlijke verliezen en waardeverminderingen.

Over meningsverschillen tussen de twee deskundigen beslist een derde deskundige die, op hun verzoek of op verzoek van één van de partijen, door de heer voorzitter van de Rechtbank van Koophandel van de plaats waar de vennootschap gevestigd is, zal worden aangesteld. Tegen de beslissing van de derde deskundige staat geen rechtsmiddel open.

ARTIKEL TIEN

De aandelen van een vennoot mogen, op straffe van nietigheid niet overgaan wegens diens overlijden dan met instemming van alle vennoten.

Bij overlijden van een vennoot blijft de vennootschap bestaan tussen de overlevende vennoten. Alle erfgenamen en legatarissen zullen, om vennoot te kunnen worden, eerst moeten aanvaard worden door de overblijvende vennoten.

De erfgenamen van de overleden vennoot zullen binnen de drie maanden na het overlijden van de erflatende vennoot een aangetekend schrijven richten aan de vennootschap met verzoek tot aanvaarding als vennoot. Binnen de drie maanden zullen de overblijvende vennoten beslissen omtrent de aanvaarding.

Bij weigering van aanvaarding- weigering waartegen geen verhaal mogelijk is- gebeurt de aankoop door de vennoten volgens de bepalingen van artikel acht. De waarde van de aandelen zal berekend worden overeenkomstig artikel negen. Zowel bij overdracht onder de levenden als bij overdracht bij overlijden, zal de waarde van de overgedragen aandelen, behoudens minnelijke regeling, uitbetaald worden aan de vennoot-overlater of aan de erfgenamen van de overleden vennoot binnen de vijf jaar, naar rato van ieder jaar minstens één/vijfde, verhoogd met de wettelijke interest op het overblijvende kapitaal, jaarlijks te berekenen en te betalen. Zo de voorgestelde overnemer(s) of erfgenamen als vennoot aanvaard worden, mag de voorgestelde overdracht onmiddellijk gebeuren. De in deze gevallen verkregen aandelen kunnen niet overgedragen worden vooraleer de prijs ervan volledig betaald is.

Indien de vennootschap slechts twee vennoten telt, dan mag, bij overlijden van één van hen, de overlevende vennoot naar eigen goeddunken beslissen een nieuwe vennoot te aanvaarden, vooraleer zich uit te spreken over de aanvaarding van de erfgenamen en legatarissen.

ARTIKEL ELF

Een aandelenregister wordt in de zetel van de vennootschap gehouden.

Het bevat: de juiste aanduiding van elke vennoot en het aantal hem toebehorende aandelen, de vermelding van i de verrichte stortingen, de overdrachten van de aandelen met hun datum, gedagtekend en ondertekend door de overdrager en overnemer in geval van overdracht onder levenden, door de zaakvoerder en verkrijger in geval van overgang bij overlijden.

Overdrachten en overgangen gelden slechts ten aanzien van de vennootschap en van derden vanaf de datum van hun inschrijving in dit register. Iedere vennoot en derde belanghebbende mag van het register kennis nemen.

BESTUUR  VERTEGENWOORDIGING

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

'mod 111



ARTIKEL TWAALF

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer deelhebbende of niet deelhebbende

" zaakvoerders, aangesteld door de algemene vergadering die hun opdracht ook kan herroepen en hernieuwen. Zijn benoemd als statutaire zaakvoerders voor de duur van de vennootschap , de Heer Erwin Ooghe en mevrouw Martine Huysman, samenwonende te wonende te 9880 Aalter, Veldemeersdreef 3, die beiden verklaarden dit mandaat te aanvaarden.

Statutaire zaakvoerders kunnen slechts met eenparigheid van stemmen of met een meerderheid zoals vereist voor een statutenwijziging maar dan slechts om gewichtige redenen worden ontslaan. Eenparigheid van stemmen veronderstelt de aanwezigheid EN de stem van ieder van de vennoten. De beslissing om deze bepalingen te wijzigen dient eveneens met eenparigheid van stemmen te worden genomen.

ARTIKEL DERTIEN

De vennootschap zal wanneer er twee zaakvoerders zijn in aile handelingen worden verbonden en

" vertegenwoordigd door elke zaakvoerder, afzonderlijk optredend, BEHOUDENS alle onroerend goed verrichtingen zoals onder meer verkoop, verhuur, met hypotheek of andere zakelijke rechten bezwaren,... van onroerend goed, waarvoor telkens de handtekening van beide zaakvoerders is vereist wanneer er twee zaakvoerder zijn en slechts de handtekening van één zaakvoerder indien er slechts één zaakvoerder is.

Indien een zaakvoerder onbekwaam wordt verklaard of onder voorlopig bewind wordt gesteld of langdurig onbeschikbaar is of fysiek of geestelijk in de onmogelijkheid verkeert om zijn mandaat uit te oefenen, dan eindigt zijn/haar mandaat voor de duur van deze periode van onbekwaamverklaring, bewind of fysiek/geestelijk onmogelijkheid.

Indien een zaakvoerder overleden is, teruggetreden of zich in de vorige paragraaf beschreven situatie bevindt, kan de enige overblijvende zaakvoerder in alle handelingen afzonderlijk optredend de vennootschap vertegenwoordigen en verbinden.

Deze en de twee voorgaande alinea's kunnen slechts worden gewijzigd met eenparigheid van stemmen van de vennoten.

ARTIKEL VEERTIEN

Aan de zaakvoerders kan, onverminderd de vergoeding van hun kosten, een vaste wedde worden toegekend waarvan het bedrag door de algemene vergadering elk jaar wordt vastgesteld en die ten laste komt van de algemene kosten van de vennootschap.

VASTE VERTEGENWOORDIGER

ARTIKEL VIJFTIEN

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot zaakvoerder, benoemt deze rechtspersoon onder zijn vennoten/aandeelhouders, zaakvoerders/ bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd, komt de benoeming van de vaste vertegenwoordiger toe aan het bestuursorgaan.

TOEZICHT

ARTIKEL ZESTIEN

De vennootschap is niet verplicht één of meer commissarissen te benoemen, tenzij in de gevallen door de wet bepaald. De commissarissen worden aangesteld door de algemene vergadering. Zij worden benoemd voor een hernieuwbare termijn van drie jaar.

Wordt er geen commissaris benoemd, dan heeft iedere vennoot individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris, dit alles met inachtneming van de gestelde wettelijke bepalingen in Wetboek van vennootschappen. Iedere vennoot mag zich laten vertegenwoordigen of bijstaan door een accountant.

ALGEMENE VERGADERING

ARTIKEL ZEVENTIEN

' leder jaar wordt een algemene vergadering gehouden op de eerste vrijdag van juni om 16.00uur in de

maatschappelijke zetel of op de plaats die in de oproepingsbrieven is aangeduid. "

Valt de hierboven bepaalde datum op een wettelijke feestdag, dan heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag.

Bijzondere of buitengewone algemene vergaderingen kunnen worden bijeengeroepen door de zaakvoerder of door de commissarissen; ze moeten worden bijeengeroepen wanneer dit gevraagd wordt door de vennoten die samen ten minste één/vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen en zulks binnen drie weken na postdatum van het aangetekend schrijven of van enig ander wettelijk toegelaten communicatiemiddel, dat, met opgave van de aan de orde te stellen onderwerpen, aan de zaakvoerder is gericht.

De vennoten, de zaakvoerders, de eventuele commissaris(sen), de obligatiehouders en de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, worden voor elke algemene vergadering opgeroepen bij aangetekende brief of enig ander wettelijk toegelaten communicatiemiddel, ten minste vijftien dagen voor de vergadering. De oproeping moet de volledige agenda bevatten. Over daarin niet

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan hei Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Voor-

behoupen

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

vermelde onderwerpen kan slechts geldig worden gestemd indien alle vennoten aanwezig zijn en daarmee akkoord gaan.

De personen die krachtens het Wetboek van vennootschappen tot een algemene vergadering dienen opgeroepen te worden en die aan een vergadering deelnemen of er zich doen vertegenwoordigen, worden als regelmatig opgeroepen beschouwd.

Dezelfde personen kunnen tevens, voor of na de bijeenkomst van de algemene vergadering, die zij niet bijwoonden, verzaken zich te beroepen op het ontbreken van een oproeping of enige onregelmatigheid in de oproeping.

ARTIKEL ACHTTIEN

Elk maatschappelijk aandeel geeft recht op één stem, behoudens schorsing. Ieder vennoot mag persoonlijk aan de stemming deelnemen of zich laten vertegenwoordigen door een lasthebber, die al dan niet vennoot is. De volmachten dienen een handtekening te dragen, met inbegrip van de digitale handtekening zoals voorzien door artikel 1322, tweede alinea van het Burgerlijk Wetboek.

De volmachten dienen schriftelijk ter kennis gebracht te worden per brief, telefax, e-mail of enig ander middel vermeld in artikel 2281 van het Burgerlijk Wetboek en worden neergelegd op het bureau van de vergadering. Schriftelijk stemmen is toegelaten. In dit geval vermeldt de brief waarop de stem wordt uitgebracht elk punt van de agenda en de eigenhandig geschreven woorden "aanvaard" of "verworpen", gevolgd door de handtekening; hij wordt aangetekend aan de vennootschap gestuurd en moet ten laatste daags voor de vergadering op de zetel toekomen.

Het voorzitterschap van de algemene vergadering wordt waargenomen door een zaakvoerder of, indien er geen zaakvoerder aanwezig is, door de oudste aanwezige vennoot. Indien het aantal aanwezigen het toelaat en indien de voorzitter dat nuttig acht, benoemt die een secretaris en twee stemopnemers.

Alvorens aan de vergadering deel te nemen zijn de vennoten of hun volmachtdragers verplicht de aanwezigheidslijst, met aanduiding van de naam, de voorna(a)m(en) en de woonplaats of de maatschappelijke benaming en de statutaire zetel van de vennoten en van het aantal aandelen dat zij vertegenwoordigen, te ondertekenen, behoudens indien de voorzitter van de algemene vergadering hen hiervan zou vrijstellen. De vennoten kunnen eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren, met uitzondering van die welke bij de authentieke akte moeten worden verleden.

Er zal een verslagboek van de algemene vergadering bijgehouden worden dat, na afloop van iedere vergadering, door de leden van het bureau en door de vennoten die erom verzoeken zal getekend worden. Afschriften voor derden worden ondertekend door één zaakvoerder.

BOEKJAAR - INVENTARIS - JAARREKENING - RESERVE - WINSTVERDELING

ARTIKEL NEGENTIEN

Het maatschappelijk boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar.

ARTIKEL TWINTIG

Op het einde van elk boekjaar maakt de zaakvoerder een inventaris, evenals de jaarrekening, bestaande uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting.

Deze documenten worden overeenkomstig de wet opgesteld en neergelegd bij de Nationale Bank van België. De zaakvoerders stellen jaarlijks een verslag op conform de desbetreffende wettelijke bepalingen. De zaakvoerders zijn evenwel niet gehouden tot het opstellen van een jaarverslag zolang de vennootschap beantwoordt aan de voorwaarden gesteld door artikel 94, eerste lid, 1° van het Wetboek van vennootschappen. ;

ARTIKEL EENENTWINTIG

Het resultaat, na aftrek van alle bedrijfs-, financiële, uitzonderlijke en belastingkosten vormt het zuivere resultaat. Indien het resultaat batig is, wordt op deze winst vijf ten honderd voorafgenomen voor de wettelijke reserve. De voorafnemingen voor de wettelijke reserve zullen niet meer moeten geschieden zodra deze reserve tien ten honderd van het maatschappelijk kapitaal zal bereikt hebben.

Het overige staat ter vrije beschikking van de algemene vergadering. De algemene vergadering heeft de mogelijkheid om te beslissen dat er een bepaalde vergoeding aan de belegde kapitalen zal uitgekeerd worden.

ONTBINDING - VEREFFENING

ARTIKEL TWEEENTWINTIG

In geval van ontbinding zal de vereffening geschieden op het ogenblik en op de manier vastgesteld door de algemene vergadering, die tevens één of meer vereffenaars zal aanduiden.

De benoeming van de vereffenaars moet worden bevestigd of gehomologeerd door de rechtbank van koophandel.

Zolang er geen vereffenaars zijn benoemd of deze niet in functie zijn getreden worden de zaakvoerders ten aanzien van derden beschouwd als vereffenaars.

De algemene vergadering duidt in haar benoemingsbesluit van de vereffenaar, ook een bijzondere gemachtigde aan met de bevoegdheid om het verzoekschrift in te dienen bij de Rechtbank van Koophandel ter homologatie of bevestiging van de benoeming van de vereffenaar.

Het liquidatiesaldo wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen. Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende opvraging van stortingen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

' mad 11.1

In geval van vereffening zal de plaats van het bewaren der boekhouding en rekenplichtige bescheiden aangeduid worden en elke vennoot zal het recht hebben, zonder dat hij de boeken en documenten mag verplaatsen, op zijn kosten notities en zelfs volledig afschrift van alle inschrijvingen en bescheiden te nemen.

ALGEMENE SCHIKKINGEN

ARTIKEL DRIEENTWINTIG

Alle moeilijkheden en geschillen die zich, betreffende de interpretatie en de uitvoering van onderhavige statuten, zouden voordoen, hetzij tussen vennoten, hetzij tussen deze laatsten en erfgenamen, legatarissen of rechthebbenden van een overleden vennoot, zullen verplicht geregeld moeten worden door de Rechtbank van `. Koophandel van het arrondissement waarin de vennootschap haar zetel gevestigd heeft.

VERHOUDING VAN DE STATUTEN TOT HET WETBOEK VAN VENNOOTSCHAPPEN

ARTIKEL VIERENTWINTIG

Voor al wat niet voorzien is in deze statuten, wordt verwezen naar de wettelijke bepalingen ter zake.

In de mate dat deze statuten enkel een herhaling zijn van de wettelijke bepalingen dienaangaande, dienen de erin vervatte verplichtingen niet als statutaire, doch louter als wettelijke verplichtingen aanzien te worden, zodat zaakvoerders en commissarissen enkel aansprakelijk kunnen gesteld worden wegens schending van statutaire bepalingen in de mate dat verplichtingen geschonden worden waarbij van de wet wordt afgeweken of aan de wet wordt toegevoegd.

WOONSTKEUZE

ARTIKEL VIJFENTWINTIG

Ieder vennoot, zaakvoerder, commissaris, vereffenaar, obligatiehouder, houder van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven of volmachtdrager moet keus van woonplaats doen in België, in het arrondissement van de maatschappelijke zetel.

Bij gebrek daaraan zullen alle oproepingen, mededelingen en dagvaardingen geldig geschieden ten maatschappelijke zetel. Het is een vennoot evenwel toegelaten een in België verblijvende persoon aan te duiden aan wie de oproepingsbrieven geldig verstuurd worden.

8. De vergadering stelt vast dat de vennootschap voor het eerstvolgende boekjaar volgens te goeder trouw verrichte schattingen zal voldoen aan de criteria voorzien in artikel twaalf, paragraaf twee van de wet van zeventien juli negentienhonderd vijfenzeventig op de boekhouding en de jaarrekening van de ondernemingen. Iedere vennoot bezit derhalve individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris.

Voor beredeneerd uittreksel.

Op onzegel, bestemd voor het Belgisch Staatsblad

Getekend Notaris Paul LOMMEE.

Tegelijk neergelegd : afschrift der akte dd. 19/12/2011, eensluidend uittreksel, verslag raad van bestuur, revisoraal verslag.

4

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voorgehouden aan hit Belgisch Staatsblad

01/09/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 03.06.2011, NGL 30.08.2011 11449-0110-017
09/06/2011 : GE179623
27/08/2010 : GE179623
01/09/2009 : GE179623
22/12/2008 : GE179623
14/04/2008 : GE179623
05/11/2007 : GE179623
23/11/2006 : GE179623
04/11/2005 : GE179623
04/08/2004 : GE179623
02/03/2004 : GE179623
27/02/2004 : GE179623
15/05/2003 : GE179623
17/02/2003 : GE179623
29/03/2002 : GE179623
01/01/1997 : GE179623
19/06/1996 : GE179623

Coordonnées
DATCHA INVEST

Adresse
VELDEMEERSDREEF 3 9880 AALTER

Code postal : 9880
Localité : AALTER
Commune : AALTER
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande