DAKWERKEN G. LAPAGE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DAKWERKEN G. LAPAGE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 629.808.528

Publication

08/05/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd

06-05-2015

Griffie

*15307785*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

0629808528

Ondernemingsnummer :

(voluit) :

Benaming

Dakwerken G. Lapage

(verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

Uit een akte, verlden voor Meester Jean-Luc Buysse, notaris te Zelzate, op 24 april 2015, nog te registreren, blijkt dat:

1. De heer Lapage Gunther, geboren te Zottegem op 2 juli 1975, met rijksregisternummer 75.07.02065.44, in huwelijk met hierna vernoemde mevrouw Bonnaerens Sylvie, wonende te Moerbeke (Moerbeke-Waas), Koewachtsteenweg 24.

2. Mevrouw Bonnaerens Sylvie, geboren te Gent op 3 februari 1978, met rijksregisternummer 78.02.03 062-45, in huwelijk met voornoemde heer Lapage Gunther, wonende te Moerbeke (Moerbeke-Waas), Koewachtsteenweg 24.

Die verklaren gehuwd te zijn onder de bepalingen van het wettelijk steslsel bij ontstentenis aan voorafgaand huwelijkscontract, zonder wijzigingen tot op heden.

Die samen een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid hebben opgericht met maatschappelijke naam "DAKWERKEN G. LAPAGE waarvan het maatschappelijk kapitaal vijftig duizend euro (¬ 50.000,00) bedraagt, volledig volstort door inbreng in natura:

De oprichters hebben, in toepassing van de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen, aan mij, notaris, overhandigd:

1/ het bijzonder verslag van de oprichters waarin zij uiteenzetten waarom de inbreng in natura van belang is voor de vennootschap. Dit verslag is gedateerd op 3 februari 2015.

2/ het verslag van de bedrijfsrevisor, opgemaakt door mevrouw De Neef Tania, bedrijfsrevisor, optredend namens de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid De Neef & Partners Bedrijfsrevisoren met zetel te Sint-Niklaas, August De Boeckstraat 1 bus 5. Dit verslag is gedateerd op 9 april 2015.

Verslagen

De besluiten van dit verslag luiden letterlijk als volgt:

 5. Besluit

Ondergetekende de Burgerlijke Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid, De Neef & Partners, bedrijfsrevisoren, August De Boeckstraat 1 bus 5 te 9100 Sint-Niklaas, vertegenwoordigd door mevrouw Tania De Neef, bedrijfsrevisor, heeft ingevolge art. 219 W. Venn., in opdracht van de oprichters, het nazicht uitgevoerd voorgeschreven door vermeld wetsartkel, bij oprichting van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid  DAKWERKEN G. LAPAGE , en verklaart dat:

-de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura; -de beschrijving van de vermogensbestanddelen, met name

**de eenmanszaak die de heer Gunther Lapage overweegt in te brengen in een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid  DAKWERKEN G. LAPAGE , beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

Onderwerp akte :

Koewachtsteenweg 24 9180 Moerbeke

Oprichting

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

-de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering

bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van

waardering leiden tenminste overeenkomen met het aantal en de nominale waarde of, indien er geen

nominale waarde is, met de fractiewaarde en desgevallend met de agio van de tegen de inbreng uit

te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is;

-de vergoeding voor de inbreng in natura aan de oprichters bestaat uit de toekenning van:

**400 aandelen van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid  DAKWERKEN G.

LAPAGE , zijnde een waarde van 40.000,00 ¬ aan de heer Lapage Gunther.

**100 aandelen van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid  DAKWERKEN G.

LAPAGE , zijnde een waarde van 10.000,00 ¬ aan mevrouw Bonnaerens Sylvie.

**een rentegevend voorschot van 50.000,00 ¬ .

**een schuldvordering ten bedrage van 117.605,79 ¬ t.v.v. de heer Lapage Gunther en mevrouw

Bonnaerens Sylvie.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen

betreffende de rechtmatigheid en de billijkheid van de verrichting.

Sint-Niklaas, 9 april 2015

(getekend)

T. De Neef.

Een exemplaar van het verslag van de bedrijfsrevisor alsmede een exemplaar van het bijzonder

verslag van de oprichters zullen ter griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel neergelegd

worden samen met een expeditie van de oprichtingsakte.

De Statuten luiden als volgt:

1. Vorm - Naam

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid. Zij draagt de benaming:  DAKWERKEN G. LAPAGE .

2. Duur

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur vanaf het verkrijgen van de

rechtspersoonlijkheid.

3. Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9180 Moerbeke (Moerbeke  Waas),

Koewachtsteenweg 24

4. Doel

De vennootschap heeft tot doel, zowel voor eigen rekening, voor rekening van derden of in deelneming met derden:

- de uitbating van een onderneming voor algemene dakwerkzaamheden, omvattend onder meer, zonder beperkend te zijn, het bouwen, herstellen en onderhouden van daken en dakgebinten, het plaatsen van dakbedekking in alle materialen, het plaatsen van dakgoten en regenafvoerbuizen, het waterdicht maken van daken en dakterrassen.

- het uitbaten van een onderneming voor dichtingswerken en isolatiewerken aan gebouwen, gevels, daken, zijgevels, dakterrassen en vloeren.

- het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, een aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende goederen te bevorderen; alsmede zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen, door derde personen aangegaan, die het genot zouden hebben van voormelde roerende en onroerende goederen.

- het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop, het beheren van aandelen, aandelenopties, obligaties, kasbons, afgeleide producten of andere roerende waarden, van welke vorm ook, uitgegeven door Belgische of buitenlandse emittenten.

- het uitoefenen van mandaten en functies in andere vennootschappen en ondernemingen. De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of gedeeltelijk te vergemakkelijken; ze kan leningen of schulden aangaan bij derden (met inbegrip van haar aandeelhouders en haar bestuurders) en kan alle kosten maken en investeringen doen die zij nodig of wenselijk acht.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen, voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet. De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving of op elke andere wijze in ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

5. Kapitaal

Het geheel geplaatste kapitaal van de vennootschap bedraagt vijftig duizend euro (¬ 50.000,00).

Het is verdeeld in vijfhonderd (500) gelijke aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk

een gelijk gedeelte van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

6. Bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door een of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

De zaakvoerders worden door de algemene vergadering benoemd voor een bepaalde tijd of zonder beperking van duur.

Behoudens eenparig goedvinden van de vennoten worden de zaakvoerders die zonder beperking van duur benoemd zijn in de akte van oprichting, geacht benoemd te zijn voor de duur van de vennootschap. Hun opdracht kan slechts om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen.

Het mandaat van de zaakvoerders is onbezoldigd, tenzij andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Wordt benoemd voor onbepaalde duur tot statutair zaakvoerder van de vennootschap: de heer Lapage Gunther, voornoemd.

Bevoegdheden en vertegenwoordiging

Ieder zaakvoerder kan alleen optredend alle handelingen van dagelijks bestuur stellen alsmede alle handelingen die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens de handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is. Evenwel zal, indien er meerdere zaakvoerders zijn, voor alle authentieke akten, voor alle kredieten, leningen en onroerende verrichtingen de handtekening van een tweede zaakvoerder noodzakelijk zijn.

Ieder zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder.

De zaakvoerders kunnen gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Deze bijzondere volmachten dienen beperkt te worden tot een bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen. De gevolmachtigden kunnen de vennootschap verbinden, binnen de perken van de hun verleende opdracht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerders in geval van overdreven volmacht.

7. De gewone algemene vergadering

De gewone algemene vergadering, ook jaarvergadering genoemd, dient ieder jaar te worden

bijeengeroepen op de tweede vrijdag van de maand juni om eenentwintig uur.

Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering gehouden op de eerstvolgende

werkdag.

De vergadering gaat door in de zetel van de vennootschap of op een andere plaats aangewezen in

de oproeping.

8. Boekjaar

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 januari en eindigt op 31 december.

OVERGANGSBEPALINGEN

A. Benoeming zaakvoerder

Tot niet-statutair zaakvoerder, voor onbepaalde duur, wordt benoemd: voornoemde mevrouw

Bonnaerens Sylvie.

B. Eerste boekjaar

Het eerste boekjaar loopt vanaf de datum van oprichting onder opschortende voorwaarde van neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte ter griffie van de Rechtbank van Koophandel tot eenendertig december tweeduizend en vijftien.

C. Eerste jaarvergadering

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden op de tweede vrijdag van de maand juni

tweeduizend en zestien om eenentwintig uur.

D. Commissaris

Er wordt geen commissaris benoemd.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Jean-Luc Buysse, notaris te Zelzate

Afgeleverd voor registratie - Uitsluitend bestemd voor de neerlegging ter Griffie van de Rechtbank

van Koophandel.

Tegelijk hiermee neergelegd:

- Afschrift van de oprichtingsakte dd. 24 april 2015;

- Verslag van de bedrijfsrevisor dd.09 april 2015;

- Bijzonder verslag van de oprichters dd. 03 februari 2015

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

02/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 10.06.2016, NGL 31.08.2016 16514-0259-014

Coordonnées
DAKWERKEN G. LAPAGE

Adresse
KOEWACHTSTEENWEG 24 9180 MOERBEKE-WAAS

Code postal : 9180
Localité : MOERBEKE-WAAS
Commune : MOERBEKE-WAAS
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande