COUPILLIE - GOYVAERTS

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : COUPILLIE - GOYVAERTS
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 560.964.361

Publication

16/09/2014
ÿþVoor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Mati Ward 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

GRIFFIE RECHTBANK VAN

KOOPHANuEL GENT

0 4 SEP, 2014

AFDELING DENDERMONDE Griffie

111111111RIMMIIIIIII1

5-Go 964 36,A

Coupillie - Goyvaerts

Vennootschap onder firma

Hertstraat 54 Denderleeuw-Welle 9473

Bijlagen bij lie-BéIgiséli-StaatsbIad---16/0972ff14 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : (verkort)

Rechtsvorm:

Zetel:

(volledig adres)

Onderwerp akte: Oprichting statuten

Mevrouw Monique Coupillie, zelfstandige, geboren te Etterbeek op 1 mei 1966 (MN 66.05.01), wonende te 9473 Denderleeuw-Welle Hertstraat 54;

De heer Mike Goyvaerts, arbeider, geboren te Brussel op 18 maart 1992, (NN 92,03.18-373.70) wonende te 9473 Denderleeuw-Welle Hertstraat 54;

Verklaren vanaf 03/09/2014 een vennootschap onder firma op te richten waarvan de statuten vastgesteld zijn als volgt:

Artikel 1. Rechtsvorm en benaming

De vennootschap is een handelsvennootschap onder de vorm van een vennootschap onder firma. Haar naam luidt: Coupillie - GoyvaertsVof.

De handelsbenaming luidt: "Baby Paradise "

Rechtsvorm en benaming zijn aangenomen als een essentieel element van de

vennootschapsovereenkomst, dat slechts bij unaniem besluit van aile vennoten kan gewijzigd worden.

Artikel 2. Zetel

De zetel van de vennootschap wordt gevestigd te 9473 Denderleeuw-Welle Hertstraat 54 en kan worden verplaatst naar enige andere plaats binnen België door beslissing van de zaakvoerder,

De zaakvoerder mag, waar hij het nodig acht, bijhuizen, agentschappen, kantoren en opslagplaatsen oprichten.

Artikel 3. Duur

De vennootschap bestaat voor een onbeperkte duur te rekenen vanaf heden. De vennootschap treedt alsdan in werking, behoudens bekrachtiging van de daarvoor aangegane verbintenissen.

De vennootschap wordt niet ontbonden bij overlijden, ontslag, faillissement, onder curateiensteiling of onbekwaamverklaring van een vennoot.

Artikel 4, Doel

De vennootschap heeft tot doel, zowel voor eigen rekening, als voor rekening van derden:

Het beheer en/of de uitbating van een kinderdagverblijf/kinderopvang in de ruimste zin. Het verlenen van aanverwante diensten.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met deelnemen in op gelijk welke wijze rechtstreeks of zijdelings belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard, alle verbintenissen aangaan, kredieten en ' leningen toestaan. Zij kan zich voor derden borg steilen door haar goederen in hypotheek of pend te geven.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Inclusief de eigen handelszaak of het eigen vermogen, Het waarnemen van aile bestuursopdrachten, he

t uitoefenen van mandaten en functies in andere vennootschappen.

Kortom zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel of wat van aard is de verwezenlijking

ervan te beoordelen.

Deze opsomming is niet beperkend.

Artikel 5. Kapitaal

Het vermogen van de vennootschap wordt gevormd door inbrengen in speciën ten belope van duizend (1.000) euro,

Monique Coupillie belooft een inbreng in spedën van vijfhonderd (500) euro waarvoor zij 50% van het vennootschapsvermogen ais vergoeding ontvangt;

Mike Goyvaerts belooft een inbreng in speciën van vijfhonderd ( 500) euro waarvoor hij 50% van het vennootschapsvermogen als vergoeding ontvangt;

Artikel 6, Vennoten

De vennoten moeten natuurlijke personen zijn.

De hoedanigheid van vennoot eindigt bij overlijden, bij ontslag of bij onder bewindstelling, De uittredende

vennoot of zijn rechtsverkrijgende(n) hebben recht op terugbetaling van zijn inbreng.

Bij overlijden, ontslag, faillissement, onder curatelenstelling of onbekwaamheid van de vennoten, zullen zij vervangen worden door een door hen op voorhand aangewezen persoon, eveneens op voorwaarde dat deze door de andere vennoten aanvaard wordt.

indien, In bovengenoemde situatie niemand ln aanmerking wenst te komen als vennoot en besloten wordt de vennootschap in vereffening te stellen, gelden de normale wettelijke bepalingen met betrekking tot het zaakvoeren en vereffenen.

Heeft de weggevallen vennoot geen opvolger aangewezen dan wordt hij ais vennoot vervangen door de persoon die door de overblijvende vennoten wordt aangewezen.

Artikel 7. Bestuur en controle

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot.

Is er slechts één zaakvoerder, dan verkrijgt hij de algehele bevoegdheid zoals toegekend aan de zaakvoerders.

Zijn er meerdere zaakvoerders, dan vormen zij een college dat geldig beslist wanneer een meerderheid van haar leden tegenwoordig is Beslissingen worden er genomen met meerderheid van stemmen.

Gezamenlijk optredend kunnen de zaakvoerders alle handelingen stellen die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het doel van de vennootschap, behalve die welke de wet voorbehoudt aan de algemenen vergadering,

Afzonderlijk optredend kan elke zaakvoerder aile handelingen stellen voor het dagelijks beheer van de vennootschap.

Samen handelend kunnen zij eveneens bijzondere machten toekennen aan de mandatarissen van de vennootschap, al dan niet in dienstverband.

De vennootschap wordt vertegenwoordigd in aile akten, inbegrepen akten met openbare ambtenaren alsmede handelingen in rechte, door de zaakvoerder, wanneer er maar één is, of door twee zaakvoerders gezamenlijk zo er meer zijn.

Da zaakvoerder die bij een verrichting een tegenstrijdig belang heeft met de vennootschap, is verplicht de vennoten daarvan op de hoogte te brengen; de verrichting zal slechts door de andere zaakvoerder voor rekening van de vennootschap rechtsgeldig worden gedaan.

De plaatsvervangend zaakvoerder, zo die is aangesteld, volgt van rechtswege de bestaande zaakvoerder op ingeval van diens ontslag of overlijden en vervangt hem als lasthebber ad hoc in geval van tegenstrijdigheid van belangen tussen de zaakvoerder en de vennootschap of in geval de zaakvoerder in de onmogelijkheid verkeert zijn opdracht uit te oefenen,

Indien een rechtspersoon wordt aangeduid ais zaakvoerder van de vennootschap zal hij overeenkomstig de bepalingen van het wetboek van vennootschappen een natuurlijk persoon dienen aan te stellen als vaste vertegenwoordiger.

Het mandaat van zaakvoerder wordt niet bezoldigd, tenzij door de Algemenen Vergadering anders wordt beslist.

-

Ir 1 .1 1

,k

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 8, Algemene Vergadering

Elk jaar wordt er een Algemene Vergadering gehouden, op de maatschappelijke zetel of op een andere in de bijeenroepingen aangeduide plaats.

Deze jaarvergadering heeft plaats de laatste werkdag van de maand juni om 20 uur,

De jaarvergadering hoort lezing van de verslagen van de zaakvoerder(s) en, in voorkomend geval, van de commissarissen, en beraadslaagt over al de punten op de agenda. Na goedkeuring van de jaarrekening spreekt de vergadering zich door bijzondere stemming uit over decharge aan zaakvoerder(s) en commissarissen.

Buitengewone Algemene Vergaderingen worden gehouden op voorstel van de zaakvoerder(s) of wanneer daartoe verzocht wordt door vennoten die samen tenminste één vijfde van het kapitaal vertegenwoordigen Elke vennoot bezit stemrechten in functie van het ingebrachte kapitaal, Indien een vennoot komt te overlijden, zijn de bepalingen van het wetboek van vennootschappen van toepassing voor wat betreft de uitoefening van de aan zijn deelneming verbonden rechten,

De Algemene Vergadering kan alleen beraadslagen over punten die op de agenda voorkomen«

De agenda wordt opgemaakt door de zaakvoerder(s).

Voorstellen van vennoten komen niet in aanmerking. Indien zij niet vooraf werden ondertekend door vennoten, die samen tenminste één vijfde van het kapitaal vertegenwoordigen en indien zij niet tijdig werden meegedeeld aan de zaakvoerder(s) om in de oproepingen te worden opgenomen,

De Vergadering beslist met meerderheid van stemmen, om het even welk deel van maatschappelijk kapitaa I vertegenwoordigd is, behoudens toepassing van de wet voor statutenwijziging,

Bij staking van stemmen wordt het voorstel verworpen.

Van elke Vergadering wordt een verslag opgesteld« Het wordt ondertekend door de leden van het Bureau en door de vennoten die erom verzoeken.

Afschriften en uittreksels worden ondertekend door een zaakvoerder.

Artikel 9. Boekjaar  Bestemming van het resultaat

Het maatschappelijk boekjaar begint op één januari en eindigt op 31 december.

Op het einde van het boekjaar wordt de boekhouding afgesloten en maken de vennoten de inventaris op van het vermogen van de vennootschap. Hierbij aansluitend maken zij de jaarrekening van het afgesloten boekjaar op.

De jaarrekening omvat de balans en de resultatenrekening.

Zij vormt een geheel en wordt opgemaakt overeenkomstig de bepalingen van het wetboek van vennootschappen.

Zij wordt ter goedkeuring voorgelegd aan de Algemene Vergadering die gehouden wordt de laatste werkdag van de maand juni om 20 uur.

De Algemene Vergadering beslist over de goedkeuring van de balans en de jaarrekening, evenals over de kwijting te verlenen aan de zaakvoerder(s). Het batig saldo van de resultatenrekening vormt de nettowinst van de vennootschap. De Algemene Vergadering beslist over de bestemming van dit batig saldo.

Het nadelig saldo van de resultatenrekening vormt het verlies van de vennootschap, Dit verlies kan eventueel door de vennoten persoonlijk gedragen worden.

Artikel 10, Ontbinding

De vennootschap wordt ontbonden, hetzij ingevolge een rechterlijke beslissing die kracht van gewijsde heeft verkregen, hetzij tengevolge van een besluit van de Algemene Vergadering.

De vennootschap blijft na de ontbinding als rechtspersoon voortbestaan voor haar vereffening tot de sluiting ervan.

De vereffening geschied door een of meer vereffenaars, door de Algemene Vergadering te kiezen. De vereffenaar(s) tre(e)d(t)(en) individueel op.

Hij/zij oefent/oefenen in voorkomend geval zijn/haar/hun functie uit tegen vergoeding waarvan het bedrag wordt vastgesteld door de Algemene Vergadering bij hun aanstelling.

Het nettoresultaat van de vereffening en de aanzuivering van alle schulden van de vennootschap of de consignatie van de nodige sommen om die te voldoen wordt door de vereffenaar verdeeld onder de vennoten ieder volgens hun aandeel in het vermogen van de vennootschap.

Als de vereffenaars zijn/haar/hun opdracht heeft/hebben beëindigd, brengt/brengen hij/zij verslag uit aan de Algemene Vergadering die, na kennis te hebben genomen van het verslag van de door de Algemene Vergadering aangestelde commissaris ter verificatie van de vereffeningsrekening, deze goedkeurt en de vereffenaar kwijting verleent, waarna de vereffening gesloten is,

Artikel 11. Overdracht aandelen

...

i '1 e



Een vennoot kan zijn aandelen niet afstaan noch zich verenigen met een derde persoon met betrekking to t zijn aandelen, zonder het uitdrukkelijk en geschreven akkoord van zijn medevennoten. De afstand, indien deze wordt toegelaten, kan slechts gebeuren met in acht name van de regels vermeld in het burgerlijk wetboek

SLOTBEPALINGEN

Met het oog op de effectieve inwerkingtreding van de vennootschap treffen de comparanten, in Algemenen Vergadering verenigd, de volgende besluiten:

-Flet eerste boekjaar begint vanaf de oprichting en eindigt op 31 december 2015.

-De eerste Algemene Vergadering zal gehouden worden in 2015,

-Als zaakvoerder wordt benoemd, mevrouw Monique CoupIllie, voornoemd.

Opgemaakt te Denderleeuw-Welle op 3 september 2014 in drie exemplaren, iedere vennoot verklarend één . exemplaar bij zich te nemen.

4 Voorbehouden

aan het Belgisch Staatsblad

- Nt

Bijlagen Inj lièrEérgisel StaatsbIad - 16/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Monique Coupillie Mike Goyvaerts

, .

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso '. Naar en handtekening

Coordonnées
COUPILLIE - GOYVAERTS

Adresse
HERTSTRAAT 54 9473 WELLE

Code postal : 9473
Localité : Welle
Commune : DENDERLEEUW
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande