CONDETTA

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : CONDETTA
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 836.647.170

Publication

20/08/2014
ÿþI~~w~a~uM111111111e111111111 157 57*

Ondernemingsnr : 0836.647.170 Benaming

(voluit) : CONDETTA

(verkort) :

~ } NEERGELEGD

BELGE

2014 1 4 JULI 2014

\ATSBLAD KOFIgHEIT13)21~É GENT



Mod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

J10NITEUR

12 M08- _G1SCH ST

BE

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 9800 DEINZE, Meirelos 14

(voltiedig attres)

Onderwerp akte : Ontslag zaakvoerder - verplaatsing maatschappelijke zetel

De zaakvoerders hebben beslist de maatschappelijke zetel van de venootschap te verplaatsen naar 9840 DE PINTE, Baron de Gieylaan 6 met ingang van 15,07.2014.

Het bestuursorgaan stelt vast dat Isabel CONTRERAS haar ontslag heeft aangeboden als zaakvoerder van de vennootschap met ingang van 30.09.2014.

1'1

\\ s

zaakvoerder.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

Isabelle DETREMMERIE,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening.

20/02/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 07.02.2014, NGL 14.02.2014 14039-0489-012
24/12/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 07.12.2012, NGL 19.12.2012 12670-0364-012
01/06/2011
ÿþ Mod 2.0

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

*11303552*

Neergelegd

30-05-2011



Griffie

0836647170

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/06/2011 - Annexes du Moniteur belge

5. De vennootschap heeft tot doel zowel voor eigen rekening als in naam en voor rekening van derden:

Het inrichten, verzorgen, organiseren en doen uitvoeren van alle soorten reizen, waaronder groepsreizen en particuliere reizen, met alle vervoermiddelen, in het bijzonder vlieg-, bus-, boot-, trein- en autoreizen, alsmede van toeristische arrangementen in verband met zulke reizen, het verkopen van reisbiljetten voor alle reizen met alle vervoermiddelen, het bemiddelen van alle door derden georganiseerde groepsreizen en particuliere reizen, het exploiteren van reisbureaus en het verlenen van bemiddeling als agent bij het tot stand komen van overeenkomsten tot vervoer van personen en alle daarmee verband houdende transacties, alles in de ruimste zin.

Het uitgeven van brochures, boeken en andere publicaties.

Alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het oordeelkundig beheer, valorisatie en in stand houden van eigen onroerende goederen, ondermeer door verhuring, onroerende leasing en andere overeenkomsten met derden in verband met hun gebruik en genot. De vennootschap mag ondermeer onroerende goederen verwerven, laten bouwen, laten opschikken, laten uitrusten, laten ombouwen; zij mag onroerende goederen vervreemden met het oog op wederbelegging en opbrengst, zij mag optierechten met betrekking tot onroerende goederen nemen en afstaan; zij mag zakelijke rechten (vruchtgebruik, erfpacht, opstal,...) op onroerende goederen verwerven, vestigen, overdragen en beëindigen.

Het verlenen van bijstand en hulp onder hun meest verschillende vormen aan derden, bijvoorbeeld andere vennootschappen en/of eenmanszaken, en dit op het vlak van beheer, de controle, het toezicht, de organisatie, de administratie; het verlenen van adviezen en intellectuele en administratieve hulp, het ter beschikking stellen aan derden onder welke vorm ook van benodigdheden, materiaal, instrumenten, hard- en software, het uitvoeren in verband met hetgeen

een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht.

2. De maatschappelijke benaming luidt: "CONDETTA".

3. De maatschappelijke zetel is gevestigd te 9800 Deinze, Meirelos 14.

4. De vennootschap wordt opgericht voor een onbeperkte duur.

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 9800 Deinze, Meirelos 14

Onderwerp akte: OPRICHTING

Uit een akte verleden voor Meester Erika REDEL, geassocieerd Notaris ter standplaats Lovendegem op 30 mei 2011 blijkt dat

1. 1) Mevrouw CONTRERAS Isabel Maria Florentine, geboren te Gent op 06 juli 1977, rijksregisternummer 77.07.06-380.39, echtgenote van de Heer Claeys Koen, wonend te 9800 Deinze, Meirelos 14.

2) Mevrouw DETREMMERIE Isabelle Marcella Paula, geboren te Gent op 13 oktober 1970, rijksregisternummer 78.10.13-046.37, echtgenote van de Heer Lefevere Marc, wonend te 9840 De Pinte, Baron de Gieylaan 6A.

Ondernemingsnr :

Benaming

(voluit) : CONDETTA

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/06/2011 - Annexes du Moniteur belge

voorafgaat aan concrete projecten, het dienstbetoon inzake organisatie en toepassing van de meest verschillende wetgevingen, het ter beschikking stellen van management, het uitoefenen van bedrijfsleiding en het organiseren ervan, voor eigen rekening als voor rekening van of in deelneming met derden, van handels-, nijverheids-, of andere ondernemingen, bestaande onder om het even welke vorm, en dit zonder enige beperking.

Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium. Het verrichten van alle handelingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het beheren, het verwerven of vervreemden van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen, vennootschappen en ondernemingen.

Het verwerven van participaties, op welke wijze ook, in bestaande of nog op te richten rechtspersonen, vennootschappen en ondernemingen; het stimuleren, de planning, de coördinatie van de ontwikkeling en investering in rechtspersonen, vennootschappen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt.

Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen, vennootschappen, ondernemingen en particulieren, onder om het even welke vorm. In dit kader kan zij alle handels- en financiële operaties verrichten behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito s op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan zowel in België als in het buitenland alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband met haar maatschappelijk doel of die van die aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden.

Het waarnemen van bestuurs- en vereffeningsmandaten in om het even welke Belgische of buitenlandse, reeds bestaande of nog op te richten vennootschappen.

Alle opsommingen zijn in de ruimste zin te interpreteren zonder dat deze op enigerlei wijze beperkend wezen.

6. Het maatschappelijk kapitaal bedraagt vijfentwintigduizend euro (25.000 EUR)

Het wordt vertegenwoordigd door tweeduizend vijfhonderd (2.500) aandelen op naam, zonder

nominale waarde, die ieder één/tweeduizend vijfhonderdste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Op de kapitaalaandelen wordt als volgt in geld ingeschreven:

- door Mevrouw Contreras Isabel, voornoemd sub 1), ten belope van 1.500 aandelen;

- door. Mevrouw Detremmerie Isabelle, voornoemd sub 2), ten belope van 1.000 aandelen.

Totaal: tweeduizend vijfhonderd (2.500) aandelen.

De inschrijvers verklaren en erkennen dat ieder aandeel waarop door hen werd ingeschreven,

volgestort is ten belope van honderd ten honderd.

Het kapitaal is volledig volgestort.

7. Van de jaarlijks winst wordt, volgens de vigerende wettelijke verplichtingen terzake, de dotatie aan de wettelijke reserve voorafgenomen.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

8. Het boekjaar begint op één juli en eindigt op dertig juni van het daaropvolgend jaar.

Het eerste boekjaar loopt vanaf de neerlegging ter griffie van het uittreksel van de oprichtingsakte tot

dertig juni tweeduizend twaalf.

9. De jaarvergadering zal gehouden worden op de eerste vrijdag van de maand december om 14

uur.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar 2012.

Elke vennoot kan zich op de algemene aandeelhoudersvergadering doen vertegenwoordigen door een volmachtdrager, al dan niet vennoot. De volmachten dienen een handtekening te dragen (met inbegrip van de digitale handtekening zoals bedoeld in artikel 1322, alinea 2 van het Burgerlijk Wetboek).

De volmachten dienen schriftelijk ter kennis te worden gebracht per brief, telefax, e-mail of enig ander middel vermeld in artikel 2281 van het Burgerlijk Wetboek en worden neergelegd op het

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/06/2011 - Annexes du Moniteur belge

bureau van de vergadering. Daarenboven mag de zaakvoerder eisen dat zij op de door hem aangeduide plaats worden neergelegd drie werkdagen voor de algemene vergadering.

Zaterdagen, zondagen en wettelijke feestdagen worden voor de toepassing van dit artikel niet als werkdagen beschouwd.

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

OVERNAME VERBINTENISSEN

De comparanten verklaren, bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen, dat de vennootschap alle verbintenissen overneemt die zijn aangegaan voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting, te rekenen vanaf 01 mei 2011.

Deze overneming zal evenwel slechts gevolg hebben wanneer de vennootschap rechtspersoonlijkheid zal hebben verworven en met name vanaf de neerlegging van het uittreksel uit de statuten op de griffie van de bevoegde rechtbank. De verbintenissen intussen aangegaan dienen, overeenkomstig het Wetboek van vennootschappen, eveneens bekrachtigd te worden eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen.

VOLMACHT

Hierbij wordt bijzondere volmacht verleend voor het vervullen van alle formaliteiten inzake het rechtspersonenregister, BTW-administratie, sociaal verzekeringsfonds, sociale secretariaten en andere fiscale- en diverse administraties, aan De Deyne, Verhoeye Accountants & Belastingconsulenten B.V. o.v.v.e. BVBA te 9920 Lovendegem, Kort Eindeken 25, vertegenwoordigd door de Heer Verhoeye Jan en de Heer De Wit Sven, en alle aangestelden, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling.

Deze machten hebben betrekking op alle mogelijke wijzigingen, inschrijvingen, doorhalingen en andere formaliteiten en dit voor alle beslissingen die ooit genomen werden of zullen genomen worden.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Schriftelijk stemmen is toegelaten. In dit geval vermeldt de brief waarop de stem wordt uitgebracht elk punt van de agenda en de eigenhandig geschreven woorden "aanvaard" of "verworpen", gevolgd door de handtekening; hij wordt aangetekend aan de vennootschap gestuurd en moet ten laatste daags voor de vergadering op de zetel toekomen.

10. Worden tot zaakvoerder benoemd, voor de duur van de vennootschap:

- Mevrouw Isabel CONTRERAS, voornoemd.

- Mevrouw Isabelle DETREMMERIE, voornoemd.

Hier aanwezig, die aanvaarden, en bevestigen niet getroffen te zijn door een besluit dat zich

hiertegen verzet.

Hun mandaat is bezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

VOOR EENSLUIDEND UITTREKSEL Getekend notaris Erika Redel. Hierbij neergelegd: de oprichtingsakte,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

12/06/2015
ÿþOndernemingsnr : 0836.647.170

Benaming

(voluit) : CONDETTA

(verkort) :

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : BARON DE GIEYLAAN 6 - 9840 DE PINTE

(volledig adres)

Onderwerp akte : STATUTENWIJZIGING

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Erika Redel te Lovendegem op 29 mei 015, hetgeen volgt. Werd gehouden de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid CONDETTA met zetel te 9840 De Pinte, waarbij volgende beslissingen genomen werden met eenparigheid van stemmen:

1. Eerste beslissing

De vergadering beslist het doet van de vennootschap te wijzigen en te vervangen door:

"Artikel 3. Doel

De vennootschap heeft tot doel voor eigen rekening of voor rekening van derden, in BELGIE of in het buitenland:

De organisatie en de verkoop van individuele en/of groepsreizen en  uitstappen; de verkoop, in hoedanigheid van tussenpersoon, van reizen en uitstappen georganiseerd door derden; de verkoop, in hoedanigheid van tussenpersoon, van biljetten voor alle transportmiddelen; de verstrekking van diensten in het buitenland met betrekking tot de voornoemde activiteiten; de handel in alle reisartikelen en toeristische producten;

de vertegenwoordiging van alle lucht- en zeevaartmaatschappijen, hotels, en transportfirma's te land; alle activiteiten die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met een reisagentschap.

Het verlenen "van bijstand en hulp onder hun meest verschillende vormen aan derden, bijvoorbeeld andere vennootschappen en/of eenmanszaken, en dit op het vlak van beheer, de controle, het toezicht, de organisatie, de administratie; het verstrekken van opleidingen, advies, training, coaching, begeleiding in verband met human resources, verkoopstraining, projectmanagement, kwaliteitsbeheer, productiviteitsverbetering, marketing, public relations, communicatie en andere diensten van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; het verlenen van adviezen en intellectuele en administratieve hulp, het ter beschikking stellen aan derden onder welke vorm ook van benodigdheden, materiaal, instrumenten, hard- en software, het uitvoeren in verband met hetgeen voorafgaat aan concrete projecten, het dienstbetoon inzake organisatie en toepassing van de meest verschillende wetgevingen, het ter beschikking stellen van management, het uitoefenen van bedrijfsleiding en het organiseren ervan, voor eigen rekening als voor rekening van of in deelneming met derden, van handels-, nijverheids-, of andere ondernemingen, bestaande onder om het even welke vorm, en dit zonder enige beperking.

Het organiseren van seminaries, cursussen, conferenties, beurzen en tentoonstellingen.

Hat uitgeven van brochures, boeken en andere publicaties.

Alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het oordeelkundig beheer, valorisatie en in stand houden van eigen onroerende goederen, ondermeer door verhuring, onroerende leasing en andere overeenkomsten met derden in verband met hun gebruik en genot. De vennootschap mag ondermeer onroerende goederen verwerven, laten bouwen, laten opschikken, laten uitrusten, laten ombouwen; zij mag onroerende goederen vervreemden met het oog op wederbelegging en opbrengst, zij mag optierechten met betrekking tot onroerende goederen nemen en afstaan; zij mag zakelijke rechten (vruchtgebruik, erfpacht, opstal,...) op onroerende goederen verwerven, vestigen, overdragen en beëindigen.

Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium.

Het verrichten van alle handelingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het beheren, het verwerven of vervreemden van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen, vennootschappen en ondernemingen.

Het verwerven van participaties, op welke wijze ook, in bestaande of nog op te richten rechtspersonen, vennootschappen en ondernemingen; het stimuleren, de planning, de coördinatie van de ontwikkeling en

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Mod Word 11.1

i

NEERGELEGD

0 3 JUNI 2015

RECHT .9 VAN KOOPFiAlWEIrTE GENT

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

e-

investering in rechtspersonen, vennootschappen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt.

Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen, vennootschappen, ondernemingen en particulieren, onder om het even welke vorm. In dit kader kan zij alle handels- en financiële operaties verrichten behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen ais tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan zowel in BELGIE als in het buitenland alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband met haar maatschappelijk doel of die van die aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden,

Het waarnemen van bestuurs- en vereffeningsmandaten in om het even welke Belgische of buitenlandse, reeds bestaande of nog op te richten vennootschappen,

Alle opsommingen zijn in de ruimste zin te interpreteren zonder dat deze op enigerlei wijze beperkend wezen.".

2. Tweede beslissing

De vergadering beslist het huidige boekjaar te verlengen met 3 maanden en het te laten lopen tot 30

september 2015.

De vergadering beslist dat de volgende boekjaren zullen starten op 01 oktober en eindigen op 30 september

van het daaropvolgende jaar,

Bijgevolg wordt de eerste zin van artikel 31 van de statuten aangepast als volgt ;"Het boekjaar begint op één

oktober en eindigt op dertig september van het daaropvolgende jaar.".

3. Derde beslissing

De vergadering beslist de jaarvergadering te verplaatsen naar de eerste vrijdag van de maand maart, Bijgevolg wordt de eerste zin van artikel 13 van de statuten aangepast als volgt :"De jaarvergadering zal gehouden worden op de eerste vrijdag van de maand maart om 14u00uur.",

4, Vierde beslissing

De vergadering beslist de Heer Lefevere Marc, wonend te 9840 De Pinte, Baron de Gieylaan 6A, te benoemen tot niet-statutaire zaakvoerder. De niet-statutaire zaakvoerder zal de vennootschap vertegenwoordigen zoals bepaald in de artikelen 27 tot 29 van de statuten,

5, Vijfde beslissing

De vergadering beslist de statuten te coördineren overeenkomstig de genomen beslissingen.

VOOR EENSLUIDEND UITTREKSEL Getekend notaris Erika Redel. Hierbij neergelegd: de expeditie der akte, staat van activa en passiva dd 28 februari 2015, verslag van de zaakvoerder dd 19 mei 2015 en de gecoördineerde statuten.

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
CONDETTA

Adresse
BARON DE GIEYLAAN 6 9840 DE PINTE

Code postal : 9840
Localité : DE PINTE
Commune : DE PINTE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande