CONADCO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : CONADCO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 870.042.785

Publication

01/04/2014
ÿþ mod 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Ondememingsnr : 0870.042.785 Benaming (voluit) : CONADCO



GRIFFIE RECHTBANK

VAN KOOPHANDEL

19 MRT 2014

DENDE NDE

Voor-

behoude aan het Eelgiscl

5taatsbli

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Schoolstraat 18

9420 Erpe-Mere (Mere)

Onderwerp akte :VERVROEGDE ONTBINDING - AANSTELLING VEREFFENAAR

Uit een akte verleden voor notaris Stéphane MEERT te Erpe op 12 februari 2014, geregistreerd te Aalst, 1° kantoor op 17 februari 2014, boek 945, blad 39, vak 7, blijkt dat de vennootschap vervroegd werd ontbonden:

Verslag van de bedriisfrevisor.

De comparant verklaart tevens kennis te hebben van het verslag de dato 21 januari 2014; van de bedrijfsrevisor, de Heer Guy Parmentier, met kantoor te 2900 Schoten, Valkenlaan, 31, aangewezen door de zaakvoerder, over de staat van actief en passief, met vermelding dat daarin de, toestand van de vennootschap op volledige, getrouwe en juiste wijze is weergegeven.

De conclusies van het verslag van de bedrijfsrevisor luiden als volgt:

" Tot het besluit van het onderzoek dat ik gevoerd heb in het kader van de mij toegewezen opdracht, in uitvoering van art. 181 W.Venn. ter gelegenheid van de vereffening van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid " CONADCO " kan ik verklaren dat :

" Op grond van de controlewerkzaamheden, die wij hebben uitgevoerd in overeenstemming met de toepasselijke professionele normen, en op basis van de opmerkingen aangehaald in; onderhavig verslag, wij besluiten, onder voorbehoud van de mogelijke nadelige consequenties van fiscale en sociale controles, van de solvabiliteit van de vorderingen en de eventuele, latente belastingschulden, RSZschulden en niet geboekte claims en/of voorzieningen, en in; zoverre de vooruitzichten van het bestuursorgaan met succes gerealiseerd zullen worden door de vereffenaar, dat deze staat een volledig en getrouw beeld geeft van de toestand van de vennootschap op datum van 30 november 2013.

" De staat van activa en passiva, opgesteld door het bestuursorgaan per 30 november 2013 van genoemde vennootschap, de gecorrigeerde netto-vermogenstoestand ten bedrage van 157.278,98 EUR volledig en getrouw weergeeft onder voorbehoud van de hierboven vermelde opmerkingen.

De staat van actief en passief werd opgesteld door het bestuursorgaan onder discontinuïteit. Het bestuursorgaan heeft gepoogd de realisatiewaarde van de activa alsook de kosten en voorzieningen naar aanleiding van de vereffening te voorzien, doch aan deze waarderingen komt een belangrijke marge van onzekerheid toe."

EERSTE BESLISSING: Vervroegde Ontbinding.

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijk-heid "CONADCO" wordt vervroegd ontbonden vanaf heden, en bestaat enkel nog voor haar vereffening.

TWEEDE BESLISSING: Aanstelling van vereffenaar.

De vergadering beslist vervolgens als vereffenaar aan te stellen de heer Jean VAN DEN BROECK, voornoemd, die alhier bevestigt niet getroffen te zijn door enig beroepsverbod en. verklaart te aanvaarden.

De vergadering machtigt tevens de vereffenaar tot het ondertekenen en vervolgens, indienen van het verzoekschrift aan de rechtbank van koophandel tot bekomen van de,

bevestiging zijn benoeming.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

-4

c. Voor-

behouden aan het .2,elgisch Staatsblad



De vereffenaar zal de meest uitgebreide macht hebben voor de uitvoering van zijn opdracht, en namelijk deze voorzien bij artikelen 186 en volgende van het Wetboek van vennootschappen, zonder de machtiging te moeten verkrijgen van een nieuwe algemene vergadering in de gevallen waarin deze voorzien is door de wet,

In het bijzonder zal hij de macht hebben alle zakelijke rechten, voorrechten en ontbindende vorderingen te verzaken, opheffing te verlenen voor of na betaling, van alle inschrij-vingen van voorrechten of hypotheken, overschrijvingen, beslag of bevel, verzet en beletsel, en de hypotheekbewaarders vrij te stellen van de verplichting ambtshalve inschrijving te nemen.

Hij zal lasthebbers mogen aanstellen en ze alle algemene of bijzondere machten toekennen die hij passend zal oordelen.

Hij wordt ervan ontslagen inventaris op te maken en zal zich mogen beroepen op de boeken en bescheiden van de vennootschap.

DERDE BESLISSING: Ontslag van Zaakvoerder & Décharge

Ten gevolge van de ontbinding, neemt de algemene vergadering kennis van het ontslag van de zaakvoerder.

De vergadering verleent tevens décharge aan de zaakvoerder voor het door hem tot op heden gevoerde bestuur.

Voor zoveel als nodig wenst de algemene vergadering te verduidelijken dat, vermits ook het besluit tot ontslag en décharge van de zaakvoerder is genomen onder voorbehoud dat de Rechtbank van Koophandel za! overgegaan zijn tot de bevestiging van de benoeming van de vereffenaar, de zaakvoerder tot aan de vervulling van deze voorwaarde actief het bestuur van de vennootschap blijft waarnemen, en dat zijn ontslag slechts zal ingaan op het ogenblik van de homologatie van de benoeming van de vereffenaar.

De eerste algemene vergadering na het definitief worden van het ontslag van de zaakvoerder zal zich uitspreken over de décharge voor de uitoefening van diens mandaat in de periode tussen vandaag en het definitief worden van het ontslag.

VIERDE BESLISSING: Wijziging & Coordinatie van de statuten

Ingevolge de invereffeningstelling van de vennootschap, besluit de vergadering de statuten als volgt aan te passen in functie van de coördinatie, rekening houdend met de nieuwe toestand van de vennootschap:

Alle artikelen, behoudens het artikel waarin het doel omschreven is worden opgeheven en vervangen door volgende tekst:

"Artikel 1. - De vennootschap, opgericht onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, is in vereffening. Haar benaming luidt: "CONADCO".

Artikel 2.- De vennootschap bestaat nog enkel voor haar vereffening.

Artikel 3.- De vennootschap heeft tot doel :

De vennootschap heeft tot doel: consulteren, adviseren en coordineren van bedrijven, organiseren en uitvoeren van interne en externe audits van deze bedrijven en hun toeleveranciers op het gebied van hygiëne en kwaliteit. Het uitoefenen van alle beheersopdrachten en bestuursmandaten in andere vennootschappen.

De vennootschap mag voor eigen rekening of voor rekening van derden, alle commerciële, industriële (bijvoorbeeld omvorming en of productie), financiële, burgerlijke, roerende en onroerende handelingen of verrichtingen doen in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van die aard zouden zijn dat zij het bereiken ervan geheel of gedeeltelijk vergemakkelijken.

Zij mag onder om het even welke vorm samenwerken of samensmelten in België of in het buitenland met bestaande of nog op te richten vennootschappen waarvan het doel gelijkaardig of verwant is of van aard de realisatie van haar eigen doel te bevorderen of te vergemakkelijken. Artikel 4.- De zetel van de vennootschap wordt bij eenvoudige beslissing van de vereffenaars gehomologeerd overeenkomstig artikel 183 § 3 van het Wetboek van vennootschappen, gevestigd in om het even welke plaats in België.

Artikel 5.- Het kapitaal van de vennootschap bedraagt aohttienduizend zeshonderd (18.600¬ ) euro en is verdeeld in honderd (100) aandelen zonder nominale waarde,

Artikel 6. - De vennootschap wordt bestuurd door een of meer vereffenaars aan wie volledige individuele bevoegdheid is toegekend om namens de vennootschap op te treden in rechte en jegens derden.

De vereffenaars beschikken over de bevoegdheden opgesomd in de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen, zonder dat zij voorafgaandelijk de goedkeuring behoeven van de algemene vergadering.

Artikel 7. Het boekjaar valt samen met het kalenderjaar.

Artikel 8. De jaarlijkse algemene vergadering wordt gehouden de eerste van de maand juni om 10 uur op de zetel van de vennootschap.







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/04/2014 - Annexes du Moniteur belge







rv

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Artikel 9. Er worden geen bijzondere voorwaarden opgelegd aan de aandeelhouders om deel te nemen aan de algemene vergaderingen die gehouden worden op verzoek en onder voorzitterschap van de vereffenaars.

Artikel 10. De jaarrekening wordt opgesteld, aan de jaarver-gadering voorgelegd en bij de Nationale Bank van België neergelegd door de zorgen van de vereffenaar(s) samen met de opgave van de redenen waarom de vereffening niet kon worden voltooid zulks conform de wettelijke voorschriften. Artikel 11. In de zesde en de twaalfde maand van het eerste jaar van de vereffening zenden de vereffenaars een omstandige toestand van de vereffening aan de griffie van de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarin de vennootschap haar zetel heeft.

Deze staat vermeldt onder meer de ontvangsten, de uitgaven en de uitkeringen en geeft aan wat nog moet vereffend worden.

Vanaf het tweede jaar van de vereffening moet er nog slechts één keer per jaar een omstandige staat van vereffening aan de griffie toegezonden worden. Deze staken worden bij het vereffeningsdossier gevoegd.

Artikel 12. Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord vcor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Bij de sluiting van de vereffening roepen de vereffenaars een buitengewone vergadering van de aandeelhouders samen ten einde kennis te nemen van de voorgestelde eindafrekening. In voorkomend geval het verslag van de commissaris te horen en te beslissen over de kwijting.

Tenminste één maand voor deze algemene vergadering leggen de vereffenaars de rekeningen neer, samen met de stukken ter staving.

Deze documenten worden gecontroleerd door de commissaris. Bij ontstentenis van een commissaris beschikken de vennoten over een individueel onderzoeksrecht, waarbij zich kunnen laten bijstaan door een bedrijfsrevisor of een externe accountant. Indien de vergadering de rekeningen alsdan goedkeurt, wordt aan de vereffenaars décharge verleend en is de vereffening gesloten.

Zelfde vergadering duidt tenslotte de plaats aan waar de boeken en documenten van de vennootschap zullen worden bewaard. "

VOOR GELIJKVORMIG UITTREKSEL

BIJLAGEN:-afschrift van de akte-vervroegde ontbinding  aanstelling vereffenaar; coordinatie statuten; verslag zaakvoerder & bedrijfsrevisor; -staat van aktief en passief  vonnis ter bevestiging van aanstelling verfeffenaar.

Getekend Heleen DECONINCK, geassocieerd notaris.

Op de Laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden an het lgisch Staatsblad

19/09/2014
ÿþ Mod POF 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

GRIFFIE RECHTBANK VAN

KOOPHANDEL GENT

1 0 SEP, 201/1

APDELINerIMDERMONDE

Hill

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

*14172728*

Ondernemingsnr : 0870.042.785

Benaming (voluit) Conadco

(verkort) :

Rechtsvorm: Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Schoolstraat 18, 9420 Erpe-Mere, België

(volledig adres)

Onderwerpen) akte :Sluiting vereffening

Tekst

Uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering van 14 augustus 2014 blijkt:

1. de vennootschap op 12 februari 2014 werd ontbonden en in vereffening gesteld;

2. de heer Van Den Broeck Jean Marie werd benoemd tot onbezoldigd vereffenaar en dat het

mandaat werd bekrachtigd via

de beslissing van de rechtbank van Koophandel op 10 maart 2014;

3. de vereffening op basis van de staat van activa en passiva van 31 mei 2014 werd gesloten, de vereffeningrekeningen

unaniem werden goedgekeurd en dat de vennootschap vanaf 14 augustus 2014 definitief opgehouden heeft te bestaan;

De heer Van Den Broeck Jean-Marie verkreeg volledige en algehele décharge, zonder enig

voorbehoud noch enige

beperking voor zijn mandaat als vereffenaar.

Voorafgaandelijk werd de rechtbank van koophandel van Dendermonde om goedkeuring

verzocht ornttrent de verdeling van

de activa aan de schuldeisers. De rechtbank van koophandel verklaart zich akkoord met de

voorgestelde verdeling in zitting

per 7 augustus 2014.

4. de boeken en bescheiden zullen gedurende ten minste 5 jaar bewaard blijven te Schoolstraat 18, 9420 Erpe-Mere.

Voor eensluidend uittreksel

Erpe-Mere, 15 augustus 2014

Van Den Broeck Jean-Marie

Vereffenaar

Op de laatste blz. van L k B vermelden : Recto :Ilaam en hoedanigheid van de instrumenterende notariâ, hetzij van de perso(o)n(-en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

07/10/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 01.06.2013, NGL 30.09.2013 13611-0051-008
03/10/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 01.06.2012, NGL 28.09.2012 12590-0128-008
24/11/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 01.06.2011, NGL 17.11.2011 11612-0263-009
03/11/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 01.06.2010, NGL 29.10.2010 10594-0099-009
30/12/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 02.06.2009, NGL 21.12.2009 09904-0234-008
02/10/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 02.06.2008, NGL 30.09.2008 08758-0356-008
02/10/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 04.06.2007, NGL 28.09.2007 07743-0106-010
22/08/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 05.06.2006, NGL 21.08.2006 06648-0611-012

Coordonnées
CONADCO

Adresse
SCHOOLSTRAAT 18 9420 ERPE-MERE

Code postal : 9420
Localité : Erpe
Commune : ERPE-MERE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande