COATING CONSULTANTS/HTS BELGIUM, AFGEKORT ; HTS BELGIUM OF COATING CONSULTANTS

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : COATING CONSULTANTS/HTS BELGIUM, AFGEKORT ; HTS BELGIUM OF COATING CONSULTANTS
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 443.818.847

Publication

30/04/2012 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
22/12/2011 : ME. - JAARREKENING 30.06.2011, GGK 25.11.2011, NGL 15.12.2011 11639-0137-017
29/07/2011
ÿþ~

1

Voor behoud

aan hf

Belgisi Staatsb

1111

" 11117331

k,od 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0443.818.847.

Benaming

(voluit) : "Coating Consultants/HTS Belgium", afgekort "HTS Belgium" of "Coating Consultants"

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : 9100 Sint-Niklaas, Entrepotstraat 15

Onderwerp akte : Kapitaalverhoging -Statutenwijzigingen

Uit de notulen opgemaakt door Meester Frederik VLAMINCK, Geassocieerd Notaris te Antwerpen, op twaalf

juli tweeduizend en elf;

BLIJKT DAT:

De buitengewone algemene vergadering van de naamloze vennootschap "Coating Consultants/HTS' Belgium", afgekort "HTS Belgium" of "Coating Consultants", gevestigd te 9100 Sint-Niklaas, Entrepotstraat 15, in het gerechtelijk arrondissement Dendermonde, ingeschreven in het rechtspersonenregister van de Kruispuntbank van Ondernemingen onder het ondernemingsnummer 0443.818.847 en geregistreerd als B.T.W.-plichtige;

ONDERMEER BESLIST HEEFT:

1. Het kapitaal te verhogen met een bedrag van vijfhonderd vijftig duizend euro (¬ .550.000,00) om het van twee miljoen zesenveertig duizend achthonderd negenenzeventig euro (¬ .2.046.879,00) te brengen op twee, miljoen vijfhonderd zesennegentig duizend achthonderd negenenzeventig euro (¬ .2.596.879,00) door uitgifte van zevenduizend tweehonderd éénenvijftig (7.251) nieuwe aandelen die zullen genieten van dezelfde rechten en voordelen als de bestaande aandelen, die in de winst zullen delen vanaf 12 juli 2011; pro rata temporis, die zullen worden ingeschreven tegen de prijs van (afgerond) vijfenzeventig euro' vijfentachtig cent (¬ .75,85) per aandeel, zijnde de fractiewaarde van de bestaande aandelen, en: onmiddellijk volledig zullen worden volgestort in geld.

Overeenkomstig de bepaling van artikel 584 van het Wetboek van Vennootschappen zal, indien de kapitaalverhoging niet volledig is geplaatst, het kapitaal slechts werden verhoogd met het bedrag van de', geplaatste inschrijvingen

2 - op het einde van de eerste zin van Artikel 2 : Zetel de woorden "gerechtelijk arrondissement Dendermonde" toe te voegen.

- Artikel 5 : Maatschappelijk kapitaal in overeenstemming te brengen met de nieuwe toestand van het

kapitaal en van de aandelen, en dit artikel te vervangen door de volgende tekst :

"Het kapitaal van de vennootschap bedraagt twee miljoen vijfhonderd zesennegentig duizend achthonderd

negenenzeventig euro (¬ .2.596.879,00).

Het is verdeeld in vierendertig duizend tweehonderd achtendertig (34.238) aandelen zonder vermelding

van nominale waarde.

Het kapitaal is volledig en onvoorwaardelijk geplaatst en is integraal volgestort."

- de tekst van Artikel 21 : Besluitvorming in de raad van bestuur te vervangen door de volgende tekst : "21.1. De raad van bestuur kan slechts beraadslagen en besluiten omtrent aangelegenheden die op de agenda vermeld zijn en slechts op voorwaarde dat tenminste de helft van zijn leden aanwezig of geldig vertegenwoordigd is op de vergadering.

21.2. Bovendien kunnen bestuurders die niet fysisch ter zitting aanwezig kunnen zijn, toch aan de beraadslagingen en stemmingen deelnemen met behulp van telecommunicatiemiddelen, zoals een telefoon- of videoconferentie, op voorwaarde dat alle deelnemers aan de vergadering rechtstreeks kunnen communiceren met alle andere deelnemers. De personen die door zulke telecommunicatiemiddelen aan de vergadering deelnemen worden beschouwd als zijnde aanwezig. De notulen van de vergadering vermelden duidelijk welke bestuurders op dergelijke wijze aan de beraadslagingen en stemmingen hebben deelgenomen.

GRIFFIE RECHTBANK; VAN KOOPHANDEL

1,8 JUL 2011

DENDERMIDE

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

21.3. Over de aangelegenheden die niet op de agenda vermeld zijn kan de raad van bestuur slecht; rechtsgeldig beraadslagen en besluiten wanneer alle leden van de raad van bestuur op de vergadering aanwezig zijn en ermee instemmen.

Dit akkoord wordt geacht te zijn gegeven, wanneer blijkens de notulen geen bezwaar is gemaakt.

21.4. Ieder bestuurder kan bij gewone brief, telegram, telex, telefax of elk ander communicatiemiddel, drager van een gedrukt document aan één van zijn collega's opdracht geven om hem te vertegenwoordiger op een welbepaalde vergadering van de raad van bestuur en om voor hem en in zijn plaats te stemmen. De opdrachtgever wordt in deze omstandigheden als aanwezige aangerekend.

Een bestuurder kan slechts één medelid van de raad vertegenwoordigen.

21.5. De besluiten van de raad van bestuur worden genomen bij gewone meerderheid van stemmen.

Bij staking van stemmen heeft de bestuurder die de vergadering voorzit, beslissende stem, behoudene wanneer de raad van bestuur uit slechts twee leden is samengesteld.

21.6. In uitzonderlijke gevallen, wanneer de dringende noodzakelijkheid en het belang van de vennootschap zulks vereisen, kunnen de besluiten van de raad van bestuur worden genomen bij eenparig schriftelijk akkoord van de bestuurders. Deze procedure kan niet worden gevolgd voor de vaststelling var de jaarrekening en, in voorkomend geval, de aanwending van het toegestane kapitaal."

- de tekst van Artikel 33 : Depotclausule  Kennisgeving te vervangen door de volgende tekst :

"Artikel 33 : Kennisgeving

Uiterlijk vijf (5) dagen voor de datum van de voorgenomen vergadering moeten de houders van aandelen op naam, of hun vertegenwoordigers, kennis geven van hun voornemen om aan de vergadering deel te nemen bij een gewone brief, te richten aan de zetel van de vennootschap.

De vervulling van deze formaliteiten kan niet geëist worden, indien daarvan geen melding is gemaakt ir

de oproeping tot de vergadering."

ce

- de tekst van Artikel 45 : Benoeming van vereffenaars en Artikel 47 : Bevoegdheden van de vereffenaar in overeenstemming te brengen met de vigerende wetgeving en de tekst van deze artikelen te vervanger

e als volgt:

"Artikel 45 : Benoeming van vereffenaars

" p 45.1. Zijn er geen vereffenaars benoemd, dan zijn de bestuurders die op het tijdstip van de ontbinding ir functie zijn, van rechtswege vereffenaars.

e 45.2. Wanneer een rechtspersoon tot vereffenaar wordt benoemd, moet de natuurlijke persoon die hem vertegenwoordigt voor de uitoefening van de vereffening in het benoemingsbesluit worden aangewezen

>11 Iedere wijziging van deze aanwijzing moet worden bekend gemaakt in de bijlage tot het Belgiscl: Staatsblad.

45.3. De vereffenaars treden evenwel pas in functie nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan toi de bevestiging van hun benoeming ingevolge de beslissing van de algemene vergadering, conform de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen.

N45.4. De algemene vergadering van de ontbonden vennootschap kan te allen tijde en bij gewone meerderheid van stemmen een of meer vereffenaars benoemen en ontslaan. Zij beslist of de vereffenaars, indien er meer zijn, alleen, gezamenlijk, dan wel als college de vennootschap vertegenwoordigen.

Artikel 46 : Bevoegdheden van vereffenaars

46.1. De vereffenaars zijn bevoegd tot alle verrichtingen vermeld in de artikelen 186, 187 en 188 van hei Wetboek van vennootschappen, zonder dat zij daartoe een voorafgaande machtiging van de algemene vergadering nodig hebben, tenzij die algemene vergadering, bij gewone meerderheid van stemmen, ander. besluit.

46.2. De vereffenaars leggen in de zesde en de twaalfde maand van het eerste vereffeningsjaar eer omstandige staat van de toestand van de vereffening over aan de griffie van de rechtbank van koophandel; conform de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen. Vanaf het tweede jaar van de vereffening

pip dient die omstandige staat slechts om het jaar te worden voorgelegd.

46.3. Elk jaar leggen de vereffenaars aan de gewone algemene vergadering van de vennootschap de uitkomsten van de vereffening voor, met vermelding van de redenen waarom de vereffening niet kor worden voltooid. Elk jaar maken zij tevens de jaarrekening op.

46.4. De jaarrekening wordt openbaargemaakt met inachtneming van de wettelijke voorschriften ter zake." 3. Voor zover als nodig werd bijzondere volmacht met recht van indeplaatsstelling verleend aan de vennootschap onder firma "ADMINISTRATIF, SECRETARIAAT & CONSULTING", afgekor

ce

"AS&C", gevestigd te 2100 Deurre (Antwerpen), Dascottelei 9 bus 6, vertegenwoordigd door Mevrouw

Simonne MOYAERT, wonend te 2100 Deurre (Antwerpen), Dascottelei 9 bus 6, teneinde alle formaliteiten te vervullen om wijziging te vorderen van de inschrijving van de vennootschap in hei rechtspersonenregister van de Kruispuntbank van Ondernemingen.

- VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL - Frederik Vlaminck, Geassocieerd Notaris,

" Voor-

.behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Hiermede tegelijk neergelegd : Afschrift van de notulen dd. 12 juli 2011, met in bijlage : gecoördineerde statuten, en uittreksel.







Uittreksel zonder registratierelaas uitgereikt met het enige doel te worden neergelegd ter griffie van de rechtbank van koophandel.

















Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

13/01/2011
ÿþ nood 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Vol behoi aan Belg; Staag

III flhI I IIl1 II1I Il 1llI 11M II 1ll

" 11006764"



GRIFFIE RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

- 3. 01. 2011

LDENDEINDE

Ondernemingsnr : 0443.818.847.

Benaming

(voluit) : "Coating Consultants/HTS Belgium", afgekort "HTS Belgium" of

"Coating Consultants"

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zet& : 9100 Sint-Niklaas, Entrepotstraat 15

Onderwerp_akte : Wijziging van de afsluitdatum van het boekjaar -- Wijzipinq van de datum van de gewone algemene vergadering - Statutenwijzigingen

Uit de notulen opgemaakt door Meester Johan KIEBOOMS, Geassocieerd Notaris te Antwerpen, op

achtentwintig december tweeduizend en tien;

BLIJKT DAT:

De buitengewone algemene vergadering van de naamloze vennootschap "Coating Consulta nts/HTS Belgium", afgekort "HTS Belgium" of "Coating Consultants", gevestigd te 9100 Sint-Niklaas,. Entrepotstraat 15, in het gerechtelijk arrondissement Dendermonde, ingeschreven in het rechtspersonenregister~ van de Kruispuntbank van Ondernemingen onder het ondernemingsnummer 0443.818,847 en geregistreerd als B.T.W.-plichtige;

ONDERMEER BESLIST HEEFT:

1. Om de afsluitdatum van het boekjaar te verplaatsen van thans éénendertig december van ieder jaar naar

dertig juni van ieder jaar, dit voor de eerste maal in het jaar tweeduizend en elf, zodat het lopende: boekjaar, dat een aanvang heeft genomen op 1 januari 2010, een periode van achttien (18) maanden zal omvatten en zal eindigen op 30 juni 2011, en om dienvolgens de eerste zin van Artikel 41 : Boekjaar - Jaarrekening van de statuten te vervangen door de volgende tekst:

"Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één juli en eindigt op dertig juni van het volgend kalenderjaar.

Overgangsbepaling.

Het boekjaar dat een aanvang heeft genomen op 1 januari 2010 eindigt op 30 juni 2011."

2. Om de datum van de gewone algemene vergadering, thans voorzien op de laatste vrijdag van de maand mei, om elf uur, te verplaatsen naar voortaan de laatste vrijdag van de maand november, om elf uur, dit voor de eerste maal in het jaar tweeduizend en elf, derwijze dat de eerstvolgende gewone algemene vergadering zal worden gehouden op 25 november 2011, om 11.00 uur, en om dienvolgens de eerste zin van Artikel 30 : Gewone, bijzondere en buitengewone algemene vergadering van de statuten te vervangen. door de volgende tekst:

"De gewone algemene vergadering moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de laatste vrijdag van de maand november, om elf uur."

3. Voor zover als nodig werd bijzondere volmacht met recht van indeplaatsstelling verleend aan de vennootschap onder firma "ADMINISTRATIE, SECRETARIAAT & CONSULTING", afgekort; "AS&C", gevestigd te 2100 Deurne (Antwerpen), Dascottelei 9 bus 6, vertegenwoordigd door Mevrouw Simonne MOYAERT, wonend te 2100 Deurne (Antwerpen), Dascottelei 9 bus 6, teneinde alle formaliteiten te vervullen om wijziging te vorderen van de inschrijving van de vennootschap in het rechtspersonenregister van de Kruispuntbank van Ondernemingen,

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL -- Johan Kiebooms, Geassocieerd Notaris, -

Hiermede tegelijk neergelegd : Afschrift van de notulen

dd. 28 december 2010, met in bijlage : gecoördineerde

statuten, en uittreksel.

Uittreksel zonder registratierelaas uitgereikt met het enige doel te worden neergelegd ter griffie van de rechtbank van koophandel.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/01/2011 - Annexes du Moniteur belge

15/09/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 23.06.2010, NGL 03.09.2010 10538-0464-034
09/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 05.06.2009, NGL 08.07.2009 09367-0330-040
29/08/2008 : ME. - JAARREKENING 29.02.2008, GGK 06.06.2008, NGL 27.08.2008 08618-0040-027
27/07/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 26.05.2006, NGL 25.07.2006 06527-3171-022
27/06/2005 : ME. - JAARREKENING 31.12.2004, GGK 27.05.2005, NGL 23.06.2005 05320-1446-016
02/08/2004 : SN055684
07/06/2004 : SN055684
24/06/2003 : SN055684
12/07/2001 : SN055684
16/07/1997 : SN55684
04/12/1992 : AN283357
17/02/2017 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
17/02/2017 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
21/02/2017 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
COATING CONSULTANTS/HTS BELGIUM, AFGEKORT ; …

Adresse
ENTREPOTSTRAAT 15 9100 SINT-NIKLAAS

Code postal : 9100
Localité : SINT-NIKLAAS
Commune : SINT-NIKLAAS
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande