CERTIS MANAGEMENT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : CERTIS MANAGEMENT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 832.177.252

Publication

30/09/2014
ÿþ(verkort) :

Rechtsvorm: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Berkenlaan 30

9840 De Pinte

Onderwerp akte :BVBA: ontbinding - sluiting

Tekst: Uit een akte ontvangen door Meester Luc DEHAENE, Geassocieerd Notaris te Gent-Sint-Amandsberg, ondergetekend op 9 september 2014, ter registratie neergelegd.

Blijkt er dat:

Op zelfde datum een buitengewone algemene vergadering werd gehouden van de aandeelhouders van de Besloten vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid CERTIS MANAGEMENT, met zetel te 9840 De Pinte, Berkenlaan 30, met ondernemingsnummer 0832.177.252, RPR Gent, en met B.T.W. nummer BE832.177252, opgericht bij akte verleden voor ondergetekende werkende Notaris Luc DEHAENE, op éénentwintig december tweeduizend en tien, waarvan de statuten werden bekend gemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van drie januari tweeduizend en elf, onder nummer 11000386, sedertdien ongewijzigd, waarop met eenparig goedvinden volgende beslissingen werden genomen,

I. VERSLAGEN.

De vergadering onderzocht voorafgaand aan de behandeling van de agenda, het verslag opgesteld door de bedrijfsrevisor, de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap niet beperkte aansprakelijkheid SASKIA LUTEIJN, Bedrijfsrevisor, met zetel te 1730 Asse, Hoogstraat 2 D, over de samenvattende staat over de actieve en passieve toestand, gevoegd bij het verslag van de zaakvoerder.

De besluiten van het verslag luiden als volgt:

" VLBESLUITEN

In het kader van de procedure tot ontbinding voorzien door :!het vennootschapsrecht, heeft de zaakvoerder van de BVBA CERTIS MANAGEMENT een boekhoudkundige staat, afgesloten op 31 full 2014, opgesteld die, rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap, sluit niet een balanstotaal van !I ¬ 2.666.665,13 en een netto-actief van ¬ 2.658.248,15,

Uit de controlewerkzaamheden, die wij hebben uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen, blijkt dat deze staat de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft.

Op grond van de informatie die ons door het ,bestuursorgaan werd overgemaakt en als gevolg van de controles die wij hebben uitgevoerd in toepassing van de beroepsnormen van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren, !hebben wij vastgesteld dat aile schulden ten aanzien van derden op datum van ondertekening van dit controleverslag werden terugbetaald.

Bovendien willen wij erop wijzen dat de roerende :voorheffing op de liquidatieboni, geraamd op een bedrag van e 127.824,82, die zal ontstaan op het moment van het nemen van de beslissing tot vereffening door de

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso " Naam en handtekening

mod11.1

rI9'1 ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van-de-akte

NEERGELEGD

1 7 SEP. 2014

RECHTBANK VAN

KOOPHANDEL TE GENT Griffie

Ondernemingsnr : 0832.177.252

Benaming (voluit) :CERTIS MANAGEMENT

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

'

" , Voor-lehouden aan het Belgisch Staats blad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

algemene vergadering, niet geconsigneerd werd.

Ondergetekende maakt een voorbehoud voor de volledigheid van de fiscale schulden, rekening houdend met eventuele bijkomende kosten die zouden kunnen ontstaan uit toekomstige fiscale controles over de afgelopen en huidige periodes.

Ons verslag wordt niet binnen de termijn voorzien van artikel 268-269 van het Wetboek van Vennootschappen neergelegd. De vennoten werden hiervan in kennis gesteld.

Opgesteld te Asse, 2 september 2014,

Saskia Luteijn Bedrijfsrevisor Burg. BVBA

vertegenwoordigd door

Saskia Luteijn

Bedrijfsrevisor"

Il. Op de verslagen werden geen opmerkingen gemaakt

door de vergadering ; zij besluit zich aan te sluiten bij de conclusies die erin vervat zijn.

III. De algemene vergadering beslist tot de ontbinding van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid CERTIS MANAGEMENT.

De algemene vergadering beslist geen vereffenaar te benoemen.

IV. De algemene vergadering stelt vast dat er geen vereffenaar werd benoemd.

Bijgevolg wordt overeenkomstig artikel 185 van het Wetboek van vennootschappen, de zaakvoerder van de vennootschap, de Heer Ronald FONCÉ, aangesteld om over te gaan tot de nodige handelingen en verrichtingen voor de verdere ontbinding en vereffening van de vennootschap.

De Heer Ronald FONCÉ verklaart deze opdracht te aanvaarden.

De Heer Ronald FONCÉ, voornoemd, zal de meest uitgebreide macht hebben zoals voorzien in artikel 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen. Hij mag de handelingen verrichten voorzien in artikel 187 van het Wetboek van Vennootschappen, zonder dat hiervoor een nieuwe beslissing door de algemene vergadering nodig is in de gevallen waarin dit wordt voorgeschreven.

De Heer Ronald FONCÉ, voornoemd, wordt ontslagen inventaris op te maken en mag zich aan de boeken van de vennootschap houden.

Onder zijn verantwoordelijkheid en voor bijzondere en wel bepaalde handelingen kan hij aan één of meerdere mandatarissen een wel bepaald deel van zijn bevoegdheden overdragen tijdens een vooropgestelde termijn.

Zijn opdracht is kosteloos.

V. De vennoten verklaren dat zij alle schulden van de vennootschap overnemen en persoonlijk zullen instaan voor de betaling ervan.

De vennoten verzoeken en vorderen vervolgens om op authentieke wijze vast te stellen en te akteren dat de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid CERTIS MANAGEMENT ontbonden werd en in vereffening gesteld werd en dat, ingevolge de rechten verbonden aan het eigendomsbezit van aile aandelen van deze vennootschap, de bovenvermelde vennoten het gehele vermogen van zelfde vennootschap in handen hebben en bekleed worden met alle rechten en verplichtingen van deze vennootschap en met het ganse actief en passief vermogen van deze laatste.

Na aanvaarding van het besluit van het verslag van de controlerende vennoot, keurt de algemene vergadering de rekening van de vereffening goed en geeft de volledige décharge, zonder enig voorbehoud noch beperking, aan de Heer Ronald FONCÉ, voornoemd, voor zijn beheer en uitoefening van zijn opdracht overeenkomstig artikel 185 van het Wetboek van vennootschappen.

De vergadering spreekt de sluiting van de vereffening uit en stelt vast dat de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid CERTIS MANAGEMENT definitief opgehouden heeft te bestaan.

De voornoemde vennoten beslissen dat de boeken en bescheiden van de vennootschap zullen neergelegd en bewaard worden gedurende een periode van zeven jaar, te De Pinte, Berkenlaan 30.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL.

mod 11.1

Op de laatste blz, van Luik B vermelden " Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(c)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso " Naam en handtekening

Voor-

* lÀhouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

(Getekend) Luc DEHAENE, geassocieerd notaris te Gent-Sint-Amandsberg

Tegelijk hiermede neergelegd ;

- afschrift proces-verbaal dd. 9 september 2014

- bijzonder verslag zaakvoerder;

- bijzonder verslag accountant

mod11.1

Op de laatste blz. van Luik B. vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

09/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 04.06.2013, NGL 07.08.2013 13405-0388-021
14/03/2011
ÿþVoor-behoude aan het Belgisct 5teatsbla

Mod 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

0 2 " IA.ET 213111 ~

K00rLGriffie . : E; (;ENT

lill "

+11039763

Ondernemingsnr : 0832.177.252

Benaming :

(voluit) : CERTIS MANAGEMENT

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Berkenlaan 30 te 9840 De Pinte

Onderwerp akte : Benoeming vaste vertegenwoordiger

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/03/2011 - Annexes du Moniteur belge Tijdens de bijzondere algemene vergadering van vennoten gehouden op 15 januari 2011 op de zetel van de vennootschap werd met éénparigheid van stemmen beslist om De Heer Ronald Foncé wonende te Berkenlaan 30 te 9840 De Pinte aan te stellen als vaste vertegenwoordiger voor al de bestuurdersmandaten die de vennootschap uitoefent, voor onbepaalde duur.

Getekend,

Ronald Foncé

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

03/01/2011
ÿþ mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte





NEERGELEGD



23 -12a 2010

X11000386"

RECHTBANK VAN

KOOPHANDE1¢rg GENT









Ondernemingsnr : o 2 3 os` " A « "

Benaming : CERTIS MANAGEMENT ZA Al

(voluit)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Berkenlaan 30

9840 De Pinte

Onderwerp akte : BVBA: oprichting

Uit een akte ontvangen door Meester Luc DEHAENE, geassocieerd Notaris te Gent-Sint-Amandsberg, ondergetekend, op 21 december 2010, ter registratie neergelegd.

Blijkt er dat :

1. De Heer FONCÉ Ronald August Isabelle, geboren te Aalst op vijf december negentienhonderd achtenveertig, en zijn echtgenote, Mevrouw SEVENANTS Rosa Victorine, geboren te Leuven op acht januari negentienhonderd vijftig, samen wonende te De Pinte, Berkenlaan 30, onder hen een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid hebben opgericht.

II. De vennootschap als naam heeft : CERTIS MANAGEMENT BVBA.

III. De zetel is gevestigd te De Pinte, met als eerste adres Berkenlaan 30. De zetel kan zonder statutenwijziging verplaatst worden in België bij besluit van de zaakvoerder.

1V. De vennootschap als doel heeft :

-het verwerven en beheren van aandelenparticipaties in ondernemingen;

-het waarnemen van bestuursmandaten in ondernemingen;

-het verlenen van dienstprestaties met betrekking managementprestaties en consultingprestaties; -het voor eigen rekening verwerven, verkopen en beheren van onroerende goederen en rechten op onroerende goederen in de ruimste zin, zoals ondermeer het verhuren, verpachten, aankopen, verkopen, bouwen, verbouwen en renoveren, zowel in het buitenland als in het binnenland;

-het beheren van haar middelen via het uitvoeren van onroerende en roerende beleggingen, van om het even welke aard, voor eigen rekening;

-het verlenen van diensten aan bedrijven als tussenpersoon in de handel, ook omvattende makelaar in goederen, zelfstandige handelsvertegenwoordiging en commissionair.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, bestuurdersmandaten opnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of zijdelings, belangen nemen in ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven, ook aanverwant, of die de verwezenlijking van het maatschappelijk doel vergemakkelijken. Dit alles in de meest ruime zin.

ln de algemene regel mag de vennootschap alle daden stellen van burgerlijke, commerciële, roerende, onroerende, industriële of financiële aard, welke rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk in verband staan met het maatschappelijk doel of die nuttig of bevorderlijk kunnen zijn om haar maatschappelijk doel te verwezenlijken.

V. Het kapitaal wordt vastgesteld op de som van één miljoen driehonderd tachtigduizend euro (E 1.380.000,00) en wordt vertegenwoordigd door duizend (1.000) aandelen zonder vermelding van waarde, die elk één/duizendste deel van het kapitaal en bezit vertegenwoordigen.

Vl. De aandelen van het kapitaal zijn beschikbaar voor onderschrijving met volstorting in speciën tegen pari van duizend driehonderd tachtig euro (£ 1.380,00) per aandeel.

De duizend (1.000,00) aandelen en het kapitaal worden onderschreven voor afbetaling in natura door de oprichters, ais volgt :

- De Heer Ronald FONCÉ, voornoemd, vijfhonderd (500) aandelen, hetzij voor zeshonderd negentigduizend euro (E 690.000,00) ;

- Mevrouw Rosa SEVENANTS, voornoemd, vijfhonderd (500) aandelen, hetzij voor zeshonderd negentigduizend euro (E 690.000,00) ;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/01/2011- Annexes du Moniteur belge

~ .

Var.

aan het Belgisch Staatsblad

mod 2.1

Hetzij in totaal duizend (1.000) aandelen voor een miljoen driehonderd tachtigduizend euro (¬

1.380.000,00) of het kapitaal.

VOLSTORTING VAN HET KAPITAAL.

B. Inbreng in natura.

a) De echtgenoten Ronald FONCE-SEVENANTS, voornoemd, verklaren in de vennootschap inbreng te

doen van negenhonderd (900) aandelen op naam zonder vermelding van nominale waarde, volstort ten

belope van honderd procent van de naamloze vennootschap CERTIS MANAGEMENT, met zetel te

Gent-Oostakker, Antwerpsesteenweg 859, met ondernemingsnummer 0475.786.087, RPR Gent, geschat

op een miljoen driehonderd tachtigduizend euro (1.380.000,00,-E).

Deze inbreng wordt uitvoerig beschreven in het verslag opgesteld door de bedrijfsrevisor.

VERGOEDING VOOR DE INBRENG.

Als vergoeding van de voorschreven inbreng in natura wordt aan de inbrenger duizend (1.000) aandelen

toegekend.

VERSLAG.

De Heer L. FOQUÉ, Bedrijfsrevisor, kantoorhoudende te 1853 Strombeek-Bever, J. Van Elewijckstraat

103 bus 9, daartoe door de oprichter verzocht, heeft het verslag opgesteld voorgeschreven door artikel

219 van het Wetboek van Vennootschappen.

De besluiten van dat verslag luiden als volgt :

"IE Besluiten

De inbreng in natura tot oprichting van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

CERTIS MANAGEMENT bestaat uit de inbreng van 900 aandelen van de klasse A van de naamloze

vennootschap CERTIS MANAGEMENT voor een totale waarde van 1.380.000, 00 Eur.

De voornoemde aandelen zijn eigendom van de Heer Ronald Foncé en Mevrouw Rosa Sevenants,

wonende te 9840 De Pinte, Berkenlaan 30.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat:

a) de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat de oprichters van de vennootschap verantwoordelijk zijn voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepalingen van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

b) de beschrijving van elke inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

c) de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methode van waardering

bedrijfseconomisch verantwoord is en dat de waardebepalingen waartoe deze methode heeft geleid

tenminste overeenkomt met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen,

zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

De vergoeding voor de inbreng in natura bestaat uit 1.000 aandelen van de Besloten Vennootschap met

Beperkte Aansprakelijkheid CERTIS MANAGEMENT, zonder vermelding van nominale waarde.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen

betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig artikel 219 van het Wetboek van Vennootschappen en mag

niet voor andere doeleinden worden aangewend.

Opgesteld te Strombeek-Bever, op 20 december 2010

Foqué & Partners vertegenwoordigd door L. FOQUE bedrijfsrevisor"

Bovendien heeft de oprichter zelf een bijzonder verslag opgesteld aangaande de gedane inbrengen in

natura, zoals voorgeschreven door artikel 219 van het Wetboek van Vennootschappen.

Een exemplaar van beide verslagen zal worden neergelegd op de griffie van de Rechtbank van

Koophandel ; de besluiten van het verslag van de Bedrijfsrevisor worden gepubliceerd in het Belgisch

Staatsblad.

VERKLARING VOLSTORTING.

De verschijners verklaren en erkennen dat de aandelen verkregen in ruil van de inbreng in natura volledig

volstort zijn.

VII. De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd.

Behoudens gerechtelijke ontbinding, kan de vennootschap slechts ontbonden worden door de

buitengewone algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

V6br-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

mod 2.1

VIII. De vennootschap zal bestuurd worden door één of meerdere zaakvoerders genomen onder de vennoten of daarbuiten, benoemd voor een beperkte of onbeperkte duur door de algemene vergadering, die eveneens hun aantal en hun vergoeding vaststelt, en die de duurtijd van hun opdracht bepaalt. Het mandaat van de zaakvoerder is onbezoldigd, tenzij de algemene vergadering anders heeft beslist. Het aantal der zaakvoerders zal vermeerderd kunnen worden of verminderd, bij beslissing van de algemene vergadering der vennoten, zonder de vormen voor de wijzigingen aan de statuten te moeten in acht nemen.

Iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alleen alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder.

De vennootschap is gebonden door de rechtshandelingen welke door de zaakvoerders worden verricht zelfs indien deze handelingen buiten het vennootschapdoel vallen, tenzij zij aantoont dat de derde wist dat de handeling de grenzen van dit doel overschreed of hiervan, gezien de omstandigheden, niet onkundig kon zijn, bekendmaking van de statuten alleen is hiertoe geen voldoende bewijs.

Ingeval een rechtspersoon wordt aangewezen tot bestuurder of zaakvoerder van de vennootschap dient deze een vaste vertegenwoordiger te benoemen overeenkomstig artikel 6I paragraaf 2 van het Wetboek van Vennootschappen. Hetzelfde geldt ingeval de vennootschap wordt benoemd als bestuurder of zaakvoerder bij een rechtspersoon.

IX. Ieder boekjaar begint op één januari van elk jaar en eindigt op éénendertig december, met dien verstande dat het eerste boekjaar begint te lopen op éénentwintig december tweeduizend en tien en zal eindigen op éénendertig december tweeduizend en elf.

X. De jaarvergadering komt rechtens bijeen op de eerste dinsdag van de maand juni om achttien uur van ieder jaar, en voor de eerste maal in het jaar tweeduizend en twaalf.

Xl. Benoeming zaakvoerder.

De voornoemde oprichters, in eerste buitengewone algemene vergadering vergaderd, beslisten met éénpang goedvinden één zaakvoerder te benoemen voor onbepaalde duur namelijk : de Heer Ronald FONCÉ, voornoemd. De Heer Ronald FONCÉ heeft verklaard deze opdracht te aanvaarden.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Do

;a4

>11

gVOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL.

:eizt!, (Getekend) Luc DEHAENE, geassocieerd notaris te Gent-Sint-Amandsberg

.04 Tegelijk hiermede neergelegd :

1) expeditie van de oprichtingsakte dd. 21 december 2010

2) verslag van de bedrijfsrevisor

3) verslag van de zaakvoerder

rej

;tu ;"

Coordonnées
CERTIS MANAGEMENT

Adresse
BERKENLAAN 30 9840 DE PINTE

Code postal : 9840
Localité : DE PINTE
Commune : DE PINTE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande