BVBA DAP RADIUS

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BVBA DAP RADIUS
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 835.000.744

Publication

06/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 30.06.2012, NGL 31.08.2012 12499-0567-010
04/10/2011
ÿþMod 21

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

ÜHiFb-ih VAN KOOPHANDL

2 9. 09. 2011

DENDUONDE

*11149261 3"

111

Ondernamingsnr : 0835.000.744

BanErnI :g

(voluit) : Lul.« 3>A P .1~ \Ç'tJ

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid (L.cs

Zetel : Roland Monteynestraat 38, 9308 Aalst

Orcz;arrsrce skia : Neerlegging verslagen - quasi inbreng

Verslag van de zaakvoerders en verslag van de bedrijfsrevisor bij het verkrijgen van vermogensbestanddelen van één van de oprichters in toepassing van art. 220 W.Venn.

Luc Schelfhout

Zaakvoerder

Jody Veldeman

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vertelden : 4 acEo ::'(aam en hoedanigheid var. de'.ns .:=-g-^-e e -s s- Ms i' var de perso(o)n (en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzie^ var. der,:er'_a C'ET:Eger oordigen

Vezso : Naam en handtekening.

01/04/2011
ÿþMod 2.0

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

*11302234*

Neergelegd

30-03-2011



Griffie

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit): BVBA DAP Radius

0835000744

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/04/2011 - Annexes du Moniteur belge

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Guy Walraevens te Herzele op 29 maart 2011, dat zijn verschenen :

- De heer SCHELFHOUT Luc, geboren te Aalst op 15 mei 1954, echtgenoot van mevrouw De Brauw Ann, wonend te 9308 Aalst, Roland Monteynestraat 38. Gehuwd onder het wettelijk stelsel zonder huwelijkscontract;

- Mevrouw VELDEMAN Jody, geboren te Dendermonde op 28 april 1984, echtgenote van de heer Van Impe Diederik, wonend te 9450 Haaltert, Ekentstraat 83. Gehuwd onder het wettelijk stelsel zonder huwelijkscontract.

Teneinde op te richten een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met de maatschappelijke benaming BVBA DAP Radius, met maatschappelijke zetel te 9308 Aalst, Roland

Monteynestraat 38, met een maatschappelijk kapitaal van

18.550 euro, vertegenwoordigd door 18.550

aandelen, zonder vermelding van nominale waarde.

Op deze aandelen wordt ingetekend :

- door de heer Schelfhout, voor 12.985 aandelen;

- door mevrouw Veldeman, voor 5.565 aandelen.

Het maatschappelijk kapitaal wordt volstort ten belope van 18.550,00 euro, hetzij:

- door de heer Schelfhout, door volstorting van 12.985,00 euro;

- door mevrouw Veldeman, door volstorting van 5.565,00 euro;

Deze som werd vóór de oprichting van de vennootschap gedeponeerd door creditering van de rekening nummer BE49 7350 2789 5871 geopend op naam van de vennootschap in oprichting bij KBC Bank, zoals blijkt uit een bewijs van deponering afgeleverd door de bankinstelling op 17 februari 2011, dat door de notaris zal bewaard worden in zijn dossier.

Zetel: 9308 Aalst Roland Monteynestraat 38

Onderwerp akte: Oprichting

Rechtsvorm :Burgerlijke Vennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid (BV BVBA)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/04/2011 - Annexes du Moniteur belge

Doel

De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, in eigen naam of in naam van derden, voor eigen rekening of voor rekening van derden:

- het beoefenen van de diergeneeskunde volgens de wettelijke voorschriften en volgens de bepalingen van de Code der Plichtenleer van de Orde der Dierenartsen, het uitvoeren van prestaties in de klinische biologie;

- het inrichten van algemene diensten en een secretariaat die nuttig of nodig zijn voor de uitoefening van voornoemde activiteit;

- het verwerven en/of huren van alle apparatuur en begeleidende accommodaties die nuttig of nodig zijn voor de uitoefening van voornoemde activiteit;

- het uitbouwen van een eerstelijnspraktijk, diagnose, behandeling en eventuele chirurgie.

Dit alles in de meest ruime zin.

De vennootschap beoogt aan de vennoot de uitoefening van het beroep te vergemakkelijken, de kwaliteit van de prestaties en de doeltreffendheid van de verleende diensten te verbeteren.

Ten dien einde mag de vennootschap alle financiële activiteiten en alle onroerende en roerende verrichtingen stellen welke rechtstreeks en onrechtstreeks verband houden met de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel of welke van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken, doch erover wakend dat het burgerlijk karakter van de vennootschap behouden blijft.

De vennootschap waakt erover dat de activiteiten uitgeoefend worden in eerbied met de deontologische en administratieve voorschriften, volgens de eisen van de weten-schappelijke discipline.

De vennootschap waakt erover dat de onafhankelijkheid van de vennoot in de uitoefening van zijn beroep gewaarborgd blijft en dat geen aanleiding ontstaat tot commerciële beoefening van de diergeneeskunde.

De vennootschap laat de vennoot de mogelijkheid zich verder te bekwamen of de ontwikkeling van zijn/haar bijzondere diergeneeskundige interesses, op de voet te volgen en stelt in dit kader alle mogelijke middelen ter beschikking. Jaarvergadering  Oproepingen  Meerderheid  Beraadslaging-Aanwezigheidsquorum

De jaarvergadering zal gehouden worden op de derde maandag van de maand juni.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats.

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel 22 van deze statuten, dan moet het rondschrijven waarvan in dat artikel sprake minstens twintig dagen vóór de datum van de jaarvergadering worden verstuurd.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/04/2011 - Annexes du Moniteur belge

Een bijzondere of buitengewone algemene vergadering van vennoten mag bijeengeroepen worden telkens als het belang van de vennootschap zulks vereist.

Deze vergaderingen van vennoten mogen bijeengeroepen worden door het bestuursorgaan of de eventuele commissarissen en moeten bijeengeroepen worden op aanvraag van de vennoten die één/vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen. De vergaderingen van vennoten worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats in de oproepingsbrief medegedeeld.

De vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de zaakvoerder(s) en eventuele commissaris worden per aangetekende brief, of via een ander communicatiemiddel in geval van individuele uitdrukkelijke en schriftelijke instemming van de bestemmelingen, vijftien dagen vóór de vergadering, uitgenodigd. De vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de zaakvoerder(s) en eventuele commissaris die aan de vergadering deelnemen of er zich doen vertegenwoordigen, worden als regelmatig opgeroepen beschouwd. De voormelde personen kunnen er tevens, voor of na de bijeenkomst van de algemene vergadering welke zij niet bijwoonden, aan verzaken zich te beroepen op het ontbreken of de onregelmatigheid van de oproepingsbrief.

De oproeping vermeldt de agenda.

Behalve in de bij wet bepaalde gevallen worden de beslissingen ongeacht het aantal van de op de vergadering aanwezige of vertegenwoordigde aandelen, genomen bij meerderheid van de stemmen waarmee aan de stemming wordt deelgenomen. Een onthouding wordt als een negatieve stem beschouwd.

Geen enkele vergadering kan beraadslagen over punten die niet voorkomen op de agenda, tenzij in de vergadering alle aandelen aanwezig zijn en daartoe met eenparigheid van stemmen wordt besloten.

De algemene vergadering van vennoten kan geldig beraadslagen, onverschillig welk het aantal aanwezige en vertegenwoordigde aandelen is, behoudens in de gevallen waarvoor de wet een bepaald aanwezigheidsquorum vereist. Stemrecht - Vertegenwoordiging

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Elke vennoot kan schriftelijk of per telefax volmacht geven, aan een al dan niet vennoot, om zich te laten vertegenwoordigen.

Schriftelijk stemmen is toegelaten. In dit geval vermeldt de brief waarop de stem wordt uitgebracht elk punt van de agenda en de eigenhandig geschreven woorden "aanvaard" of "verworpen", gevolgd door de handtekening ; hij wordt aangetekend aan de vennootschap gestuurd en moet ten laatste daags voor de vergadering op de zetel toekomen.

Bestuursorgaan  Bestuursbevoegdheid -

Vertegenwoordigingsbevoegdheid

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/04/2011 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders-natuurlijke personen, gekozen onder de dierenartsen-vennoten en benoemd door de algemene vergadering.

Indien de vennootschap slechts één vennoot telt, wordt deze benoemd voor de duur van de vennootschap.

Indien er meerdere vennoten zijn, wordt de duur van het mandaat van de zaakvoerders herleid tot 6 jaar, eventueel hernieuwbaar.

Hun opdracht kan om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen door een besluit van de algemene vergadering, met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging.

Wanneer de vennootschap meerdere vennoten telt, kan elke vennoot zijn stem uitbrengen, hetzij persoonlijk, hetzij door een lasthebber, al dan niet vennoot en drager van een schriftelijke volmacht.

Het mandaat van zaakvoerder is bezoldigd.

Indien de vennootschap meerdere vennoten telt worden de werkverdeling, alle vergoedingen voor het als bedrijfsleider gepresteerd werk - inclusief de eventuele bezoldiging als zaakvoerder - en terugbetalingen van kosten en vacaties vastgesteld in een schriftelijke overeenkomst tussen de dierenartsen-vennoten en de vennootschap.

Iedere zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De zaakvoerder(s) kan (kunnen) bepaalde taken delegeren, doch enkel in aangelegenheden die geen betrekking hebben op de diergeneeskunde.

Is er een college van zaakvoerders, dan is het lid van het college dat bij een verrichting een tegenstrijdig belang heeft met de vennootschap, gehouden artikel 60 van de vennootschapswet na te leven.

Is er slechts één zaakvoerder en is hij voor die tegenstrijdigheid van belangen geplaatst, kan hij de verrichting doen, doch hij moet hierover bijzonder verslag uitbrengen, welk verslag tegelijk met de jaarrekening wordt neergelegd.

De vennootschap wordt in en buiten rechte vertegenwoordigd en geldig verbonden door iedere zaakvoerder afzonderlijk. Boekjaar  jaarrekening  jaarverslag

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op 31 december van elk jaar.

Op het einde van elk boekjaar worden de boeken en bescheiden afgesloten en maakt de zaakvoerder de inventaris op, alsmede de jaarrekening.

De jaarrekening wordt binnen zes maanden na de afsluiting van het boekjaar door de zaakvoerder aan de algemene vergadering voorgelegd.

Ten minste één maand voor de algemene vergadering overhandigt de zaakvoerder deze stukken met het jaarverslag aan de

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/04/2011 - Annexes du Moniteur belge

commissarissen. De jaarrekening, het jaarverslag en

desgevallend het verslag van de commissarissen worden aan de vennoten gezonden, samen met de oproeping voor de jaarvergadering.

De jaarrekening wordt door de algemene vergadering vastgesteld.

Het bestuursorgaan stelt bovendien jaarlijks een verslag op overeenkomstig het Wetboek van vennootschappen.

Het bestuursorgaan is evenwel niet gehouden tot het opstellen van een jaarverslag zolang de vennootschap beantwoordt aan de voorwaarden gesteld door het Wetboek van vennootschappen.

Na goedkeuring van de balans beslist de algemene vergadering bij afzonderlijke stemming over de aan de zaakvoerders en commissarissen te verlenen kwijting.

Winstverdeling

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering met éénparigheid van stemmen over de bestemming van het saldo van de nettowinst, dit alles met inachtname van de wettelijke bepalingen betreffende de voor uitkering vatbare bedragen

Overgangsbepalingen

VERKRIJGING VAN RECHTSPERSOONLIJKHEID

De vennootschap zal in toepassing van het Wetboek van vennootschappen rechtspersoonlijkheid verkrijgen vanaf de dag van de neerlegging van een uitgifte van onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

En onmiddellijk na de oprichting, is de Algemene vergadering der aandeelhouders bijeen gekomen ten einde te beraadslagen en te beslissen met eenparigheid van stemmen over volgende punten :

OVERNAME VAN VERBINTENISSEN

Alle verbintenissen in naam van de vennootschap in oprichting, aangegaan vanaf 1 februari 2011, zullen, overeenkomstig de voorwaarden van het Wetboek van vennootschappen, worden overgenomen door de vennootschap. Ondergetekende notaris wijst erop dat de zaakvoerders moge-lijks persoonlijk en hoofdelijk aansprakelijk zullen zijn voor alle verbintenissen aangegaan in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting in de periode tussen de oprichtingsakte en de verkrijging door de vennootschap van haar rechtspersoonlijkheid, tenzij de vennootschap deze verbintenissen, in toepassing van en binnen de termijnen gesteld door het Wetboek van vennootschappen, heeft overgenomen. In toepassing van zelfde artikel kan de vennootschap overgaan tot de bekrachtiging van de handelin-

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/04/2011 - Annexes du Moniteur belge

gen in haar naam en voor haar rekening gesteld vóór de ondertekening van de oprichtingsakte.

BENOEMING ZAAKVOERDERS

De heer Schelfhout Luc en mevrouw Veldeman Jody voornoemd worden beiden benoemd tot zaakvoerder van deze vennootschap, voor de duur van de vennootschap. Zij aanvaarden dit mandaat.

Hun mandaat is bezoldigd behoudens andersluidende beslissing van de Algemene Vergadering.

BENOEMING VAN EEN COMMISSARIS

De vergadering beslist niet tot de benoeming van een commissaris over te gaan.

BEGIN EN AFSLUITING VAN HET EERSTE BOEKJAAR

Het eerste boekjaar neemt een aanvang vanaf 29 maart 2011 en zal worden afgesloten op 31 december 2011.

EERSTE JAARVERGADERING

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar 2012.

VOLMACHT

Aan Fiduciaire Vlasselaerts Comm.V. te 3000 Leuven, Oudebaan 251 bus 2, vertegenwoordigd door de heer Hans Vlasselaerts, wordt, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, een bijzondere volmacht gegeven om de vennootschap te vertegenwoordigen en de administratieve en boekhoudkundige opvolging van deze vennootschap te doen, ondermeer, bij het ondernemingsloket, teneinde daar alle verrichtingen te doen, verklaringen af te leggen, nodig voor de inschrijving, wijziging of doorhaling van de inschrijving van de vennootschap als handelsonderneming bij de Kruispuntbank van Ondernemingen; bij alle administratieve en fiscale diensten; bij de Banken en financiële instellingen, en in het algemeen, alles te doen wat nodig of nuttig is voor de uitvoering van deze opdracht. Zij heeft het recht derden in haar plaats te machtigen, ter uitvoering van activiteiten waarvoor zij werd gemachtigd.

Waarvan proces-verbaal

Voor analytisch uittreksel voor registratie, aangezien uitsluitend bestemd voor administratieve doeleinden.

Hiermee neergelegd : de uitgifte van de akte

05/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 30.06.2016, NGL 30.08.2016 16538-0484-011

Coordonnées
BVBA DAP RADIUS

Adresse
ROLAND MONTEYNESTRAAT 38 9308 GIJZEGEM

Code postal : 9308
Localité : Gijzegem
Commune : AALST
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande