BUILDING SOLAR II

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BUILDING SOLAR II
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 536.835.018

Publication

16/06/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 02.06.2014, NGL 05.06.2014 14160-0057-017
31/07/2013
ÿþmod 11.1

rijlib-ii3j In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Il1Il~~n~mu~~nn~1

*1312005

Ondernemingsnr: 053Cti . g3S . 4'8

Benaming (voluit) : BUILDING SOLAR Il

(verkort)

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : HERLEGEMSTRAAT 14

9771 KRUISHOUTEM-NOKERE

Onderwerp akte :OPRICHTING.

Tekst ; Uittreksel uit een akte (D.2130536) verleden voor Liesbet DEGROOTE, geassocieerde notaris te KORTRIJK, op 12 juli 2013.

1. Rechtsvorm en naam : de vennootschap is een handelsvennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en draagt de naam: "BUILDING SOLAR II".

2. Zetel : de zetel van de vennootschap is gevestigd zijn te 9771 Kruishoutem (Nokere), Herlegemstraat 14.

3. Duur : de vennootschap bestaat voor onbepaalde tijd vanaf haar oprichting.

4. Nauwkeurige opgave van de identiteit van de oprichters - Nog niet volgestorte bedragen

11 "BUILDING ENERGY" naamloze vennootschap, met zetel te 9771; Kruishoutem (Nokere), Herlegemstraat 14, rechtspersonenregister Oudenaarde en met BTW-nummer BE 0825.821.475.

21 "HARVESTMENTS" besloten vennootschap met beperkte; aansprakelijkheid, met zetel te 8730 Beernem, Wellingstraat 105,; !rechtspersonenregister Brugge (afdeling Brugge) en met BTW-nummer BE. 0508.530.319.

5.A. Bedrag van het maatschappelijk kapitaal : het maatschappelijk kapitaal' ;bedraagt honderdvijfenzestigduizend euro (¬ 165.000,00) en is verdeeld inj ;honderdvijfenzestig (165) gelijke aandelen zonder aanduiding van nominale; waarde die ieder een gelijk deel in het kapitaal vertegenwoordigen.

5.B. Gestorte bedrag : ¬ 165.000,00.

6. Samenstelling van het kapitaal : volledig in geld.

7. Begin en einde van het boekjaar : het boekjaar begint op één januari en; eindigt op éénendertig december van elk jaar.

;I1et eerste boekjaar vangt aan op twaalf juli tweeduizend dertien om te eindigen op eenendertig december tweeduizend dertien.

8. Bepalingen betreffende:

A. het aanleggen van reserves en de verdeling van de winst : de algemene' vergadering beslist over de bestemming van het resultaat.

De netto te bestemmen winst, zoals die blijkt uit de resultatenrekening, kan; slechts worden aangewend met inachtneming van de wettelijke voorschriften inzake het aanleggen van het wettelijk reservefonds en de vaststelling van het voor uitkering in. aanmerking komend bedrag.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Oudenaarde

2 2 MU 2013

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaàrrekening, is

gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

Onder netto-actief moet worden verstaan: het totaalbedrag van de activa zoals dat blijkt uit de balans, verminderd met de voorzieningen en schulden. Voor de uitkering van dividenden en tantièmes mag het eigen vermogen niet omvatten:

1, het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van oprichting en uitbreiding;

2. behoudens in uitzonderingsgevallen, te vermelden en te motiveren in de toelichting bij de jaarrekening, het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van onderzoek en ontwikkeling.

B. de verdeling van het na vereffening overblijvende saldo : het liquidatiesaldo wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende opvraging van stortingen.

Ingeval van een ontbinding en vereffening in één akte gebeurt de terugname van het resterend actief door de vennoten zelf.

9.A. Aanwijzing van de personen die gemachtigd zijn de vennootschap te besturen en te verbinden :

Zijn benoemd tot niet-statutaire zaakvoerders :

11 de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "METISCO", met zetel te 9771 Kruishoutem (Nokere), Wortegemstraat 5, rechtspersonenregister Oudenaarde en met BTW-nummer BE 0820,798.162, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer Thibaut SUYS, geboren te Kortrijk op drie november negentienhonderd vierenzeventig, die heeft aanvaard;

2/ de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "CERTIX", met zetel te 9000 Gent, Krommewal 17, rechtspersonenregister Gent en met BTW-nummer BE 0880.543.729, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer Johan STROOBANDT, geboren te Brugge op drie augustus negentienhonderd vierenzeventig, die heeft aanvaard;

3/ de voormelde besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "HARVESTMENTS", vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer Benoit STROOBANDT, geboren te Brugge op vijftien augustus negentienhonderd éénentachtig, die heeft aanvaard.

De bezoldiging van de zaakvoerders zal worden vastgelegd bij afzonderlijk besluit van de algemene vergadering.

9.B. Omvang van hun bevoegdheid en wijze waarop zij deze uitoefenen : de enige zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alle daden van beheer en bestuur die de vennootschap aanbelangen, te stellen en in het algemeen alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn in het kader van het doel van de vennootschap.

Indien er twee of meer zaakvoerders worden benoemd vormen zij een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

Al wat door de wet of onderhavige statuten niet uitdrukkelijk voorbehouden werd aan de algemene vergadering, valt in de bevoegdheid van de zaakvoerder(s).

De enige zaakvoerder is bevoegd om de vennootschap te vertegenwoordigen

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

\Y"--

Voor.. behouden aan het Belgisch Staatsblad mod 11.1



in en buiten rechte.

In geval van een college van zaakvoerders vertegenwoordigt het college, handelend met al haar leden, de vennootschap in en buiten rechte.

De zaakvoerders kunnen bijzondere volmachtdragers aanstellen, al dan niet vennoten, van wie de volmachten beperkt zijn tot één of meer rechtshandelingen of tot een reeks van rechtshandelingen.

10. Aanwijzing van de commissaris(sen) : er wordt voorlopig geen commissaris benoemd, gelet op de wettelijke en statutaire bepalingen ter zake.

11. Doel : de vennootschap heeft als doel:

I. Specifieke activiteiten.

- De studie, de ontwikkeling, de financiering, de installatie, de realisatie en het beheer van projecten in alternatieve, duurzame, hernieuwbare en efficiënte energie.

- Het optreden als studiebureau, ingenieursbureau, advies-/consultancybureau en marktonderzoeksbureau in het domein van alternatieve, duurzame, hernieuwbare en efficiënte energie.

- Het optreden als aannemer zowel voor de bouw als voor het onderhoud van uitrustingen, systemen en installaties van alternatieve, duurzame, hernieuwbare en efficiënte energie.

- Het uitvoeren van onderzoek en ontwikkeling in het domein van alternatieve, duurzame, hernieuwbare en efficiënte energie.

- De productie, de distributie en de verkoop van alternatieve, duurzame, hernieuwbare en efficiënte energie.

Dit alles in de meest ruime zin, met inbegrip van aanverwante activiteiten. Hierbij dient als alternatieve, duurzame, hernieuwbare en efficiënte energie te worden beschouwd: elke huidige als toekomstige vorm van energie waarbij, door het gebruik ervan, het leefmilieu en de mogelijkheden voor toekomstige generaties zo min als mogelijk worden benadeeld, zoals: energie opgewekt uit windmolens, energie opgewekt uit biomassa, energie opgewekt uit biogas, energie opgewerkt uit waterkracht, energie opgewekt uit warmtekrachtkoppelingsinstallaties, energie efficiënt opgewekt uit klassieke bronnen, enzovoorts. Eveneens als behorende tot het domein van alternatieve, duurzame en hernieuwbare energie dienen te worden beschouwd: alle procedés die aanzienlijke energiebesparing realiseren, zoals: relighting, enzovoorts.

II. Beheer van een eigen roerend en onroerend vermogen.

A/ Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen.

BI Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend

patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of

aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

III. Algemene activiteiten.





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/07/2013 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik 13 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Voor- behouden

aan het Belgisch

Staatsblad

V

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/07/2013 - Annexes du Moniteur belge



AI Het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie, de ontwikkeling van en de investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt.

BI Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte

termijn, spaarkas s en, hypotheekmaatschappijen en

kapitalisatieondernemingen,

C/ Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin, met uitzondering van adviezen inzake beleggingen en geldplaatsingen; bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur.

D/ Het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van opdrachten en functies.

E/ Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa.

F/ Het verlenen van administratieve prestaties en computerservices.

G/ De aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in `t kort tussenpersoon in de handel.

H/ Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe vormen van technologie en hun toepassingen. IV. Bijzondere bepalingen.

De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar doel.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten. De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

12.A. Plaats, dag en uur van de jaarvergadering van de vennoten : de gewone algemene vergadering, ook jaarvergadering genoemd, heeft elk jaar plaats op de eerste maandag van de maand juni om achttien uur; indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt de jaarvergadering de eerstvolgende werkdag, op hetzelfde uur gehouden.

De jaarvergaderingen worden gehouden op de zetel van de vennootschap, behoudens andersluidende bijeenroeping.











Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

" " mod 11,1

" Voor' behouden aan het Belgisch Staatsblad





De eerste jaarvergadering zal plaatsvinden op de eerste maandag van de maand juni van het jaar tweeduizend veertien om achttien uur.

12.B. Voorwaarden van toelating : geen.

12.C. Voorwaarden uitoefening stemrecht : zolang de behoorlijk opgevraagde en opeisbare stortingen niet gedaan zijn, wordt de uitoefening van het stemrecht verbonden aan de aandelen waarop die stortingen niet zijn geschied, geschorst.

Ingeval er verschillende rechthebbenden zijn omtrent hetzelfde effect, kan de vennootschap de uitoefening van de eraan verbonden rechten schorsen totdat een enkele persoon ten aanzien van de vennootschap als vertegenwoordiger van het effect is aangewezen.

Elk aandeel geeft recht op één stem, behoudens de in de wet voorziene gevallen van schorsing van stemrecht.

13. De essentiële persoonsgegevens en de door het Wetboek van vennootschappen bepaalde gegevens alsmede de relevante bepalingen uit de onderhandse of authentieke volmacht(en): geen volmacht(en).

14. Deponering van het gestorte kapitaal : ondergetekende notaris verklaart dat het bankattest aan haar werd overhandigd waaruit blijkt dat het bedrag van honderd vijfenzestigduizend euro (¬ 165.000,00) bij storting of overschrijving gedeponeerd werd op een bijzondere rekening bij de ING Bank. Ondergetekende notaris bevestigt dus de deponering van het gestorte kapitaal ten bedrage van honderdvijfenzestigduizend euro (¬ 165.000,00).

15. Bijzondere volmacht : bijzondere volmacht werd verleend

a) door het college van zaakvoerders aan de voormelde besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "CERTIX", die heeft aanvaardt,

De bijzonder gevolmachtigde, afzonderlijk optredend, zal in deze hoedanigheid beschikken over de volgende bevoegdheden, beperkt tot tienduizend euro (¬ 10.000,00) per verrichting, waarbij deelverrichtingen voor eenzelfde handeling samengeteld worden:

a. het openen van alle rekeningen bij de banken of bij het bestuur der postcheques;

b, op de geopende of te openen rekeningen alle verrichtingen doen en go edkeuren;

c. de rekeningen opzeggen of afsluiten en het saldo innen;

d. de vertegenwoordiging van de vennootschap voor alle verrichtingen bij de bedrijven die een openbare nutsvoorziening aanbieden, zoals spoorwegen, post, telefoon, elektriciteit, water en andere;

e. het ondertekenen van de briefwisseling;

f. het ondertekenen en uitvoeren van contracten in verband met de aankoop of de verkoop van grondstoffen en andere roerende goederen;

g. het indosseren van cheques en wisselbrieven;

h. bij de post, douane, spoorwegen, luchtvaartmaatschappijen of bestelkantoren alle briefwisselingen, kisten, zendingen of postpakketten, aangetekend of niet, daarbij inbegrepen deze die aangegeven waarden inhouden, terugnemen of er afgifte van aanvaarden, alle postwissels verzilveren, er kwijting van geven en er voor ontvangst tekenen; í. alle bestellingen, prijsoffertes en overeenkomsten met leveranciers en klanten van de vennootschap ondertekenen;

j. alle formaliteiten met betrekking tot de sociale wetgeving, belastingadministraties en andere vervullen. De vennootschap vertegenwoordigen voor het vervullen van alle formaliteiten bij de kruispuntbank voor ondernemingen en het ondernemingsloket;

k. de vennootschap vertegenwoordigen bij alle openbare en privé-administraties, met inbegrip van diegene voor wie alle verklaringen inzake belastingen of sociale aangelegenheden moeten opgesteld en neergelegd









Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/07/2013 - Annexes du Moniteur belge







Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto 1 Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

O

mod11.1

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

worden en alle discussies dienomtrent voeren.

Behoren evenwel niet tot de bevoegdheden van de bijzonder gevolmachtigde:

- alle vastgoedverrichtingen;

- het verlenen van borgstellingen en andere waarborgen;

- alle verrichtingen met betrekking tot leningen en kredieten;

- alle verrichtingen met betrekking tot financiële vast activa;

- alle verrichtingen die een bedrag van tienduizend euro (¬ 10.000,00) te boven gaan, waarbij deelverrichtingen voor eenzelfde handeling samengeteld worden.

b) door de oprichters en de aldus benoemde zaakvoerders aan de hierna vermelde personen, die elk afzonderlijk kunnen optreden en met de mogelijkheid tot in de plaats stelling, aan wie de macht verleend wordt om alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel, met name de hierna volgende medewerkers van Deloitte. die woorlstkeuze doen op het kantoor te 8500 Kortrijk, President Kennedypark 8A:

- Mevrouw Linda MARTENS;

- Mevrouw Isabelle VANSTEENKISTE;

- Mevrouw Eugénie CARREZ.





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor gelijkvormig ontledend uittreksel.

Tegelijk hiermee neergelegd : een expeditie van de akte oprichting.

Liesbet Degroote

Geassocieerde Notaris





Op de laatste blz. van uik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
BUILDING SOLAR II

Adresse
HERLEGEMSTRAAT 14 9771 NOKERE

Code postal : 9771
Localité : Nokere
Commune : KRUISHOUTEM
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande