BUILDING

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BUILDING
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 435.543.856

Publication

16/06/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 31.05.2014, NGL 11.06.2014 14162-0366-011
08/09/2014
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Mod Word 11.1

Ondernemingsnr : 0435.543.856

Benaming

(voluit) : GOGOL1N

tvelkort)._

Rechtsvorm: BVBA

Zetel LANGERBRUGSESTRAAT 72

9940 EVERGEM

(volledig adres)

Oncterwerp akte UITTREKSEL FUSIEVOORSTEL DD 04/08/2014

A. De BVBA "GOGOLIN", waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 9940 Evergem, Langerbrugsestraat 72.

De vennootschap werd opgericht bij akte verleden voor Notaris Paul Lammens te Melsele op 17 oktober 1988, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 08 november 1988 onder nummer N. 881108-48. Voor de laatste maal gewijzigd bij akte verleden voor Notaris Jozef Dauwe te Eeklo op 23 juni 2008, bekendgemaakt in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad van 14 juli 2008 onder nummer 20080714/0116527.

De vennootschap heeft als ondernemingsnummer: RPR Gent BE 0435.543.866

BTW nummer: BE 0435.543.856

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt honderdvijftigduizend eur (150.000,00 EUR). Het is verdeeld in zevenhonderdvijftig (760) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde met een fractiewaarde van één/zevenhonderdvijftigste (1/750ste) van het kapitaal.

De vennootschap wordt vertegenwoordigd door haar zaakvoerders, overeenkomstig de bijzondere algemene vergadering van 18 september 2012 bekendgemaakt in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad van' 09 augustus 2013 onder nummer 20130809/0125521:

1. De NV KOUTER, met maatschappelijke zetel te 9000 Gent, Universiteitstraat 13, vertegenwoordigd door de heer Tom De Wilde.

hierna genoemd PARTIJ ENERZIJDS

B. De NV "UNIRENTO", waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 9940 Evergem,' Langerbrugsestraat 72.

De vennootschap werd opgericht bij akte verleden voor Notaris Christophe Blindernan te Gent op 20 april 2010, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 04 mei 2010 onder nummer 20100504/0064330. Sindsdien niet meer gewijzigd.

De vennootschap heeft als ondernemingsnummer: RPR Gent BE 0825.270.159

BTW nummer: BE 0825.270.159

Het Maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt driehonderdduizend eur (300.00,00 EUR). Het: is verdeeld in duizend (1.000) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, doch met een fractiewaarde van één/duizendste (1/1.000ste) van het kapitaal.

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1111MIR111M11



-I-NEERGELEGD





1111 27 AUE 201/1

REdiiTBAIXISym

KOOPHANDEeTEIGENT







Op de laatste blz van Luik B vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perse(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Nam en handtekening,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap wordt vertegenwoordigd door haar Raad van Bestuur; overeenkomstig haar benoeming ingevolge de bijzondere algemene vergadering van 17 september 2012 bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 10 oktober 2012 onder nummer 20121010/0167485.

1, Mevrouw Ann NISOT, wonende te 8300 Knokke-Heist, Prins Filiplaan 49;

2. Mevrouw Griet STUCKENS, wonende te 9940 Evergem, Langerbrugsestraat 72

hierna genoemd PARTIJ ANDERZIJDS

VOORAFGAANDELIJKE OPMERKINGEN

De partijen verklaren dat zij kennis hebben van:

1Artikel 676-1 W. Ven n, dat bepaalt dat met fusie door overneming wordt gelijkgesteld de rechtshandeling waarbij het gehele vermogen van één of meer vennootschappen, zowel de rechten als de verplichtingen, als gevolg van ontbinding zonder vereffening overgaat op een andere vennootschap die reeds houdster is van al hun aandelen en van de andere effecten waaraan stemrecht in de algemene vergadering is verbonden,

2.Artikel 682 W. Venn. die de verplichtingen regelt voor de fusie bij vereniging van alle aandelen in één hand.

3.0e verplichting het fusievoorstel door elke vennootschap die bij de fusie betrokken is, zes weken voor de algemene vergadering van elk der vennootschappen die over de fusie moet besluiten ter Griffie van de Rechtbank van Koophandel neer te leggen (artikel 693 Wetboek van Vennootschappen).

DE PARTIJEN KOMEN HET VOLGENDE OVEREEN

Artikel 1: Fusie - rechtsvorm - naam - doel - zetel

De partijen verklaren dat ze aan hun respectievelijke algemene vergaderingen een fusievoorstel zullen voorleggen, dat ertoe strekt een fusie door te voeren, waarbij het gehele vermogen, zowel de rechten als de verplichtingen, van de NV "UNIRENTO" overgaat naar de BVBA "GOGOLIN", voormeld.

Alle aandelen van de NV "UNIRENTO" verenigen zich nu reeds, sinds 14 september 2013 in handen van de BVBA "GOGOLIN",

Aile kosten voortvloeiend uit de fusie worden gedragen door de overnemende vennootschap. Het doel van de overnemende vennootschap is het volgende:

Hetzij voor eigen rekening, hetzij voor rekening van derden of bij deelneming, hetzij op gelijk welke andere wijze, in België of in het buitenland:

-aile bezit en beheer van onroerende en roerende goederen, alsmede de beschikking erover zoals ondermeer het vervreemden, het verhuren, het huren, het aankopen, het in leasing nemen en geven, het verpanden en hypothekeren ervan.

-het uitvoeren van alle werken dienaangaande zoals het onderhoud, herstellen en veranderen van inrichting. -het laten uitvoeren van voormelde werken evenals van afbraak, verbouwing, opbouw en afwerkingen van gebouwen.

-het uitbaten van een onderneming voor het beheer van beleggingen en vermogens en van een instelling die in andere maatschappijen belangen heeft om hun beheer te controleren of er deel in te hebben, inzake beheren of medebeheren van andere vennootschappen.

De vennootschap kan bovendien alle commerciële, industriële, roerende, onroerende of financiële handelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar doel.

Zij kan meer bepaald bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving, financiële interventie of op enige andere wijze belangen nemen in vennootschappen, verenigingen of ondernemignen, in België of in het buitenland, waavan het maatschappelijk doel geheel of gedeeltelijk samenvalt of verband houdt met het hare of bijdraagt tot de realisatie ervan.

Het doel van de overgenomen vennootschap is het volgende:

Zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, in België als in het buitenland:

-Het stellen van alle onroerende verrichtingen voor eigen rekening als in deelneming zowel in België ais in het buitenland. Dit behelst onder meer de aan- en verkoop, de tewaardemaking, de projectontwikkeling, de verkaveling, de verfraaiing, de renovatie, de omvorming, de verbetering, de uitrusting, het onderhoud, de gemeubelde en niet-gemeubelde verhuring, het beheer van alle gebouwde, verbouwde en ongebouwde onroerende goederen, de oprichting en de realisatie van alle onroerende gebouwen of onroerende complexen en infrastructuurwerken;

.41

-de ontwikkeling en planning van industriële en cornmerciiie vastgoeclprojecten van alledel aard inbegrepen het participeren in alle belegging- en financiële transacties welke aan de realisatie van dergelijke projecten verbonden kunnen zijn:

-het verlenen van adviezen, het ter beschikking stellen van management, van intellectuele en administratieve hulp, de begeleiding en coördinatie steeds met betrekking tot vastgoed-projecten, renovatie- en herwaarderingsprojecten, vastgoedhandel en aanverwante sectoren:

-het oprichten van gebruiksklare gebouwen en constructies, aanneming en onderaanneming van private en openbare bouwwerken en constructies, het coördineren van bouwwerken, het uitvoeren van studies die met de bouwnijverheid verband houden, het aankopen en verkopen, verhuren en vervreemden van bouwwerken en gronden, handel in bouwmaterialen, de diensten zowel de financiële ais andere, de verzekeringen, fiscale en andere verrichtingen en de onroerende verhandelingen, zowel in het groot als in het klein, zowel in eigen land als in het buitenland, en aile verrichtingen en uitbatingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met deze handelingen verband houden of ze kunnen bevorderen. Dit alles in de meest ruime zin,

. -de huur, verhuur en uitbating van jeugdverblijfcentra, hotels, studentenkamers en alle afgeleiden, in de ;

meest ruime zin van het woord.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordigen Zij mag deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven, ook aanverwant, of die verwezenlijking van het doel vergemakkelijken. Zij mag alle handels-, industriële en financiële activiteiten en aile onroerend en roerend goed verrichtingen uitvoeren, die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel of die kunnen bijdragen tot de ontwikkeling ervan.

De vennootschap zal de leiding en de controle, in haar hoedanigheid van bestuurder, vereffenaar of anderszins, kunnen uitoefenen over, en advies verschaffen aan aanverwante ondernemingen en dochtervennootschappen. De vennootschap mag, bij wijze van inbreng in geld of in nature, fusie, onderschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of anderszins, belangen nemen in andere bestaande of op te richten vennootschappen of ondernemingen, in België of in het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel verwant of analoog is met hare of van aard is haar maatschappelijk doel te bevorderen,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-taeucibn aan het Belgisch Staatsblad

Aangezien de overnemende vennootschap de activiteiten van de overgenomen vennootschap verder zal zetten en hetzelfde doel nastreeft, dient het doel te worden vervangen.

Artikel 2: Ruilverhouding - opleg - wijze van uitreiking

Vermits de overnemende vennootschap reeds met ingang van 14 september 2013 alle aandelen in de overgenomen vennootschap bezit, dient uiteraard geen ruilverhouding te worden bepaald (artikel 719 Wetboek van Vennootschappen).

Artikel 3: Datum voor deelname ln de winst

Omwille van hiervoor vermelde reden (vereniging van alle aandelen in één hand) dient evenmin een datum voor deelname in de winst te worden bepaald (artikel 719 Wetboek van Vennootschappen).

Artikel 4: Boekhouding

De datum vanaf welke handelingen van de overgenomen vennootschap boekhoudkundig geacht worden te , zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap is vastgesteld op 01 juni 2014.

, Het fusievoorstel wordt door de respectievelijke bestuursorganen ter griffie van de rechtbank van

, Koophandel te Gent door elk der betrokken vennootschappen neergelegd.

NV KOUTER

vertegenwoordigd door

Tom De Wilde

Zaakvoerder

tegelijk hiermee neergelegd: fusievoorstel

Op de taatste blz. van Luik B vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso " Naam en handtekening

12/12/2014
ÿþ. -- ...----n mod 11.1

0 1~/'- `~ ' f-~~

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

"

na neerlegging ter griffie van de akte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor- *14 22183111111111

behouden 4*

aan het

Belgisch

Staatsblad







NEERGELEGD

0 3 OrC, 20111

RECF{ J~3~~ ~ F' VAN tcooiri-ir-~ri[~ter-~ ~ r r



Ondernemingsnr : 0435.543.856

Benaming (voluit) : GOGOLIN

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Langerbrugsestraat 72

9940 Evergem

Onderwerp akte :Fusie door overneming van een 100 % dochtervennootschap Algemene vergadering van de overnemende vennotschap-wijziging doelnaamswijziging-verplaatsing maatschappelijke zetel.

Uit het proces-verbaal verleden op 19 november voor Christophe BLINDEMAN, geassocieerd notaris in de burgerlijke vennootschap met de rechtsvorm van een coöperatieve vennootschap met

beperkte aansprakelijkheid "DE GROO, BLINDEMAN, VAN BELLE, PARMENTIER & VAN OOST, GEASSOCIEERDE NOTARISSEN", met zetel te 9000 Gent, Kouter 27, neergelegd ter registratie, blijkt dat de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "GOGOLIN", met maatschappelijke;;

zetel te 9940 Evergem, Langerbrugsestraat 72, ondernemingsnummer BE 0435.543.856, RPR Gent,;: is bijeengekomen en volgende te publiceren beslissingen heeft genomen:

ONTSLAG ZAAKVOERDER ~I

I 1

De vergadering neemt kennis van het ontslag aangeboden door de naamloze vennootschap;;

" "KOUTER", met maatschappelijke zetel te 9000 Gent, Universiteitsstraat 13, BTW BE820.702.152,; RPR Gent, vast vertegenwoordigd door de heer De Wilde Tom Marcel, geboren te Gent op 16 september 1966, gedomicilieerd en verblijvende te 9940 Evergem, Langerbrugsestraat 72. BENOEMING ZAAKVOERDERS

De vergadering besluit te benoemen tot zaakvoerders van de vennootschap voor onbepaalde duur:

1. Mevrouw Stuckens, Griet Cesar Suzanne Marie, geboren te Merchtem op 21 juli 1965, gedomicilieerd en verblijvende te 9940 Evergem, Langerbrugsestraat 72 en

2. Mevrouw Nisot, Ann Henriette Pierre, geboren te Etterbeek op 28 december 1966, gedomicilieerd en verblijvende te 8300 Knokke-Heist, Prins Filiplaan 49.

Het mandaat is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.. i FUSIE DOOR OVERNEMING

A. Fusie

De vergadering besluit, overeenkomstig de bepalingen van het fusievoorstel en binnen de wettelijke voorwaarden en modaliteiten, tot goedkeuring van de fusie door overneming door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "GOGOLIN" van de naamloze vennootschap "UNIRENTO", met maatschappelijke zetel te 9940 Evergem, Langerbrugsestraat 72, ondernemingsnummer BTW BE 0825.270.159, RPR Gent, door de overgang van het gehele vermogen van de overgenomen vennootschap, zowel de rechten als de verplichtingen.

De waarde van de overgedragen elementen van de overgenomen vennootschap is vastgesteld op basis van een staat van activa en passiva afgesloten op 31 mei 2014.

Vanaf 1 juni 2014 worden alle handelingen, gesteld door de overgenomen vennootschap, boekhoudkundig geacht te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap.

De overgang van het vermogen van de overgenomen vennootschap, in het kader van de fusie,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1



geschiedt zonder kapitaalverhoging en zonder uitgifte van nieuwe aandelen, gezien de~

overnemende vennootschap de enige aandeelhouder is ván de overgenomen vennootschap.

Het doel van de overnemende vennootschap zal worden gewijzigd.

B. Algemene beschrijving van de overdracht

De vergadering verzoekt de ondergetekende notaris te notuleren dat het gehele vermogen van de overgenomen vennootschap overgaat onder algemene titel naar de overnemende vennootschap, gebaseerd op een staat van activa en passiva afgesloten per 31 mei 2014.

Overgang onroerende goederen

Het overnemen van het gehele vermogen van de vennootschap "UN1RENTO" door de ; vennootschap "GOGOLIN" houdt in dat de volgende onroerende goederen van de overgenomen vennootschap "UNiRENTO" naar de vennootschap "GOGOLIN" worden overgedragen:

Beschrijving van de goederen

Stad GENT - derde afdeling In het handels woon- en jeugdverblijfcomplex, genaamd "RESIDENTIE KOUTER", meer precies in de deelvereniging van het jeugdverblijfcentrum, genaamd "JVC", gestaan en gelegen langsheen de Kouter 158, gekend ten kadaster volgens titel en recent uittreksel uit de kadastrale legger, sectie C, nummer 824 C, voor een oppervlakte van 10 are 82 centiare, wat de grond betreft waarop het gebouw zich bevindt: I. De eerste verdieping van het jeugdverblijfcentrum "11" (voorheen gekend in de basisakte van 3 december 2009 als "entiteit 6") gelegen op de eerste verdieping, omvattende:

. a. in privatieve en uitsluitende eigendom: inkomhal, kantoor, twaalf kamers, de gang, en de

noodtraphal.

b. in mede-eigendom en gedwongen onverdeeldheid: tachtig negenhonderd vierentachtigste

(80/984) in de algemeen gemeenschappelijke delen waaronder de grond en tachtig tweehonderd drieëntachtigste (80/283) in de particulier gemeenschappelijke delen van de deelvereniging "JVC". Ii. De tweede verdieping van het jeugdverblijfcentrum "J2" (voorheen gekend in de basisakte van 3 december 2009 als "entiteit 10") gelegen op de tweede verdieping, omvattende:

a, in privatieve en uitsluitende eigendom: inkomhal, dertien kamers, de gang, en de

noodtraphal,

b. in mede-eigendom en gedwongen onverdeeldheid: zevenenzeventig negenhonderd

vierentachtigste (77/984) in de algemeen gemeenschappelijke delen waaronder de grond en zevenenzeventig tweehonderd drieëntachtigste (77/283) in de particulier gemeenschappelijke delen van de deelvereniging "JVC".

III. De derde verdieping van het jeugdverblijfcentrum "J3" (voorheen gekend in de basisakte van 3 december 2009 als "entiteit 13") gelegen op de derde verdieping, omvattende:

" a. in privatieve en uitsluitende eigendom: inkomhal, dertien kamers, de gang, en de

noodtraphal.

b. in mede-eigendom en gedwongen onverdeeldheid: zevenenzeventig negenhonderd

vierentachtigste (77/984) in de algemeen gemeenschappelijke delen waaronder de grand en ; zevenenzeventig tweehonderd drieëntachtigste (77/283) in de particulier gemeenschappelijke delen van de deelvereniging "JVC".

iV. De vierde verdieping van het jeugdverblijfcentrum "J4" gelegen op de vierde verdieping , omvattende:

a. in privatieve en uitsluitende eigendom: inkomhal, elf kamers, de gang, en de noodtraphal.

b. in mede-eigendom en gedwongen onverdeeldheid: negenenveertig negenhonderd vierentachtigste (49/984) in de algemeen gemeenschappelijke delen waaronder de grond en negenenveertig tweehonderd drieëntachtigste (49/283) in de particulier gemeenschappelijke delen van de deelvereniging "JVC".

C. Voorwaarden en lasten van de overdracht

Deze fusie wordt gedaan en is aanvaard onder de volgende bedingen en voorwaarden:

I. VOORWAARDEN VAN DE OVERDRACHT

1° De activa en passiva elementen gaan over zoals zij bestaan op datum van heden, doch

boekhoudkundig zoals zij bestonden op datum van 31 mei 2014.

2° De overnemende vennootschap moet de lopende huurcontracten en gebruiksrechten

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

mod 11.1



eerbiedigen, zoals de overgenomen vennootschap ertoe gehouden of gerechtigd was, en moet rechtstreeks de eigenaars en bezetters aanspreken voor alles wat het bestaan van de huurcelen, de ' wijze en voorwaarden van hun gebruik betreft, de te geven opzeggingen en de voorwerpen waarvan zij zouden kunnen beweren dat ze hen toebehoren.

3° De overnemende vennootschap wordt in de plaats gesteld van alle rechten en verplichtingen van de overgenomen vennootschap, en meer bepaald:

a) de overnemende vennootschap moet alle overeenkomsten en verbintenissen eerbiedigen en uitvoeren die de overgenomen vennootschap zou kunnen afgesloten hebben met leveranciers, klanten en aile derden, en ook nog aile overeenkomsten en verbintenissen waartoe de overgenomen vennootschap gehouden is uit welke hoofde ook met betrekking tot de overgegane' goederen, zodat de overgenomen vennootschap uit dien hoofde nooit meer kan aansprakelijk gesteld worden of lastig gevallen worden.

b) de overnemende vennootschap moet alle overeenkomsten en verbintenissen eerbiedigen en uitvoeren die de overgenomen vennootschap zou kunnen afgesloten hebben met haar personeel, directie, bedienden en arbeiders, zodat de overgenomen vennootschap uit dien hoofde nooit meer kan aansprakelijk gesteld worden of lastig gevallen worden.

II. LASTEN VAN DE OVERDRACHT

Deze overgang wordt aanvaard door de overnemende vennootschap, die tevens aanvaardt dat al de schulden van de overgenomen vennootschap te dragen, haar verbintenissen en verplichtingen uit te voeren, haar te vrijwaren van elke vordering en alle kosten, lasten en belastingen van welke aard pok met betrekking tot de fusie te dragen en betalen,

VASTSTELLING VAN DE VERWEZENLIJKING VAN DE FUSIE

g De heer De Wilde Tom Marcel, geboren te Gent op 16 september 1966, gedomicilieerd en verblijvende te 9940 Evergem, Langerbrugsestraat 72, handelend krachtens de bijzondere volmacht die hij heeft gekregen van de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de i voornoemde vennootschap "UNIRENTO", gehouden op heden, voorafgaand aan deze vergadering, stelt de vergadering in kennis van het goedgekeurd besluit tot fusie door de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de overgenomen vennootschap.

De algemene vergadering stelt vast en verzoekt de ondergetekende notaris akte te nemen van het feit dat de opschortende voorwaarde van toepassing op de genomen beslissingen van de overgenomen vennootschap bijgevolg verwezenlijkt is.'

De fusie is verwezenlijkt overeenkomstig het voormeld fusievoorstel.

Bijgevolg is de fusie tussen de voornoemde vennootschappen definitief geworden.

Het gehele vermogen, zowel activa als passiva, van de overgenomen vennootschap is bijgevolg' overgegaan naar de overnemende vennootschap.

KWIJTING AAN DE BESTUURDERS VAN DE OVERGENOMEN VENNOOTSCHAP

De algemene vergadering aanvaardt de beslissing, genomen door de algemene vergadering van de aandeelhouders van de overgenomen vennootschap "UNIRENTO", dat de goedkeuring van de jaarrekening (die opgesteld wordt na de fusie) door de algemene vergadering van de aandeelhouders van de overnemende vennootschap, zal gelden als kwijting voor de bestuurders van de overgenomen vennootschap voor de uitoefening van hun mandaat dat zij uitoefenden van 1 januari 2014 tot op heden.

WIJZIGING VAN HET MAATSCHAPPELIJK DOEL EN BIJGEVOLG WIJZIGING VAN ARTIKEL 4 VAN DE STATUTEN

De algemene vergadering neemt kennis van het feit dat artikel 701 Wetboek van vennootschappen stelt dat de wijziging van het maatschappelijk doel onmiddellijk na het besluit tot fusie dient vastgesteld te worden volgens de regels van aanwezigheid en meerderheid in dit wetboek vereist. De formaliteiten van verslaggeving en de staat van activa en passiva zijn in deze situatie niet vereist.

De algemene vergadering besluit vervolgens tot uitbreiding van het huidige doel van de overnemende vennootschap met de activiteiten zoals vermeld in het doel van dë overgenomen vennootschap, waardoor de tekst van artikel 4 van de statuten van de overnemende vennootschap vervangen wordt door de volgende tekst:

"De vennootschap heeft tot doel, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, in België

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

mod 11.1



ais in het buitenland:

" - alle bezit en beheer van onroerende en roerende goederen, alsmede de beschikking erover

zoals onder meer het vervreemden, verhuren, het huren, het aankopen, het in leasing nemen en het geven, het verpanden en het hypothekeren ervan;

- het uitvoeren van aile werken dienaangaande zoals het onderhoud, herstellen en

veranderen van inrichting

het laten uitvoeren van voormelde werken, evenals van afbraak, verbouwing, opbouw en 1 afwerkingen van gebouwen,

- het uitbaten van een onderneming voor het beheer van beleggingen en vermogens en van een instelling die in andere maatschappijen belangen heeft om hun beheer te controleren of er deel in te hebben, inzake beheren of medebeheren van andere vennootschappen;

- het stelten van aile onroerende verrichtingen voor eigen rekening als in deelneming zowel in België ais in het buitenland, Dit behelst onder meer de aan- en verkoop, de tewaardemaking, de projectontwikkeling, de verkaveling, de verfraaiing, de renovatie, de omvorming, de verbetering, de uitrusting, het onderhoud, de gemeubelde en niet-gemeubelde verhuring het beheer van alle gebouwde, verbouwde en ongebouwde onroerende goederen, de oprichting en de realisatie van

alle onroerende gebouwen of onroerende complexen en infrastructuurwerken; "

- de ontwikkeling en planning van industriële en commerciële vastgoedprojecten van allerlei aard inbegrepen het participeren in aile belegging- en financiële transacties welke aan de realisatie van dergelijke projecten verbonden kunnen zijn;

het verlenen van adviezen, het ter beschikking stellen van management, van intellectuele en administratieve hulp, de begeleiding en coördinatie steeds met betrekking tot vastgoedprojecten, renovatie- en herwaarderingsprojecten, vastgoedhandei en aanverwante sectoren;

- het oprichten van gebruiksklare gebouwen en constructies, aanneming en onderaanneming van private en openbare bouwwerken en constructies, het coördineren van bouwwerken, het' uitvoeren van studies die met de bouwnijverheid verband houden, het aankopen en verkopen, verhuren en vervreemden van bouwwerken en gronden, handel in bouwmaterialen, de diensten zowel de financiële ais andere, de verzekeringen, fiscale en andere verrichtingen en de onroerende verhandelingen, zowel in het groot als in het klein, zowel in eigen land als in het buitenland, en alle verrichtingen en uitbatingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met deze handelingen verband houden of ze kunnen bevorderen. Dit alles in de meest ruime zin.

de huur, verhuur en uitbating van jeugdverblijfcentra, hotels, studentenkamers en alle afgeleiden, in de meest ruime zijn van het woord.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger. Zij mag deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven, ook aanverwant, of die verwezenlijking van het doel vergemakkelijken. Zij mag aile handels-, industriële en financiële activiteiten en alle onroerend en roerend goed verrichtingen uitvoeren, die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel of die kunnen bijdragen tot de ontwikkeling ervan.

De vennootschap zal de leiding en de controle, in haar hoedanigheid van bestuurder, vereffenaar of anderszins, kunnen uitoefenen over, en advies verschaffen aan aanverwante ondernemingen en dochtervennootschappen. De vennootschap mag, bij wijze van inbreng in geld of in natura, fusie, onderschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of anderszins, belangen nemen in andere bestaande of op te richten vennootschappen of ondernemingen, in België of in het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel verwant of analoog is met het hare of van aard is haar maatschappelijk doel te bevorderen."

BENAMING VAN DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP: WIJZIGING VAN DE MAATSCHAPPELIJKE BENAMING EN BIJGEVOLG WIJZIGING VAN ARTIKEL 1 VAN DE STATUTEN

De vergadering beslist de maatschappelijke benaming van de vennootschap te wijzigen van "GOGOLIN" naar "BUILDING".

De tekst van de eerste zin van artikel 1 van de statuten zal bijgevolg integraal worden geschrapt en worden vervangen als volgt:

"De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte

Op de laatste blz. van Luik 8 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

verso: Naam en handtekening

ti

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden

aan het Belgisch staatsblad

~ N

mod 11.1

aansprakelijkheid en draagt de naam "BUILDING".

VERPLAATSING VAN DE MAATSCHAPPELIJKE ZETEL EN BIJGEVOLG WIJZIGING VAN ARTIKEL 2 VAN DE STATUTEN

De algemene vergadering beslist de maatschappelijke zetel van de vennootschap te verplaatsen van 9940 Evergem, Langerbrugsestraat 72 naar 9000 Gent, Universiteitstraat 13.

De tekst van de eerste zin van artikel 2 van de statuten zal bijgevolg integraal worden geschrapt en worden vervangen door volgende tekst:

"De maatschappelijke zetel van de vennootschap is gevestigd te 9000 Gent, Universiteitstraat 13." MACHTIGING VOOR DE ADMINISTRATIEVE FORMALITEITEN

De vergadering verleent machtiging aan de burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ACCOUNTANCY AUDIT & TAX GROUP", met maatschappelijke zetel te 9000 Gent, Apostelhuizen 26 H-1-J, ondernemingsnummer ' 0459.576.694, RPR Gent, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, elk van hen bevoegd om afzonderlijk te handelen en allen woonplaats kiezende op de maatschappelijke zetel i van de vennootschap, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, voor het vervullen van de formaliteiten bij het ondernemingsloket en de BTW-administratie.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Geassocieerd notaris Christophe Blindeman

Samen hiermee neergelegd:

-expeditie van de akte;

-de gecoördineerde statuten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

09/08/2013
ÿþ0435.543.856

GOGOLIN

C?ndernemingsnr Benaming

(voluit) :

(verkort) :

L.

NV Kouter

vertegenwoordigd door

haar vaste vertegenwoordiger

Tom De Wilde

Zaakvoerder

UiII UI 11111111

*13125521*

i

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : LANGERBRUGSESTRAAT 72

9940 EVERGEM

(volledig adres)

Onderwerp akte : ONTSLAG EN BENOEMING

Er blijkt uit de notulen van de Bijzondere Algemene Vergadering gehouden op 18 september 2012 dat er met algemeenheid van stemmen werd beslist te benoemen als zaakvoerder voor een periode van 6 jaar:

- NV Kouter, met maatschappelijke zetel te 9940 Evergem, Langerbrugsestraat 72, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer Tom De Wilde,

Goedgekeurd in de notulen van de Bijzondere Algemene Vergadering gehouden op 18 'sept e rn b e r 2012.

Er blijkt uit het verslag van de Raad van Bestuur van de NV "KOUTER", met ondernemingsnummer 0820.702.152 en met maatschappelijke zetel te 9940 Evergem, Langerbrugsestraat 72, dat er werd besloten om voor de uitoefening van haar hoedanigheid als zaakvoerder in de BVBA "GOGOLIN" aan te stellen als vaste vertegenwoordiger van de vennootschap:

-de heer Tom DE WILDE, wonende te 9940 Evergem, Langerbrugsestraat 72, die als vaste, vertegenwoordiger belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de voornoemde rechtspersoon-bestuurder.

Het mandaat van vaste vertegenwoordiger is voor onbepaalde duur en onbezoldigd.

Goedgekeurd in het verslag van de Raad van Bestuur dd. 18/09/2012.

Er blijkt uit de notulen van de Bijzondere Algemene Vergadering gehouden op 19 juni 2013 dat er met asgemeenheid van stemmen werd beslist het ontslag te aanvaarden als zaakvoerder van:

- mevrouw Ann Nisot, wonende te 8300 Knokke-Heist, Prins Filiplaan; - mevrouw Griet Stuckens, wonende te 8300 Knokke-Heist, Kustlaan 59.

Er werd hen volledige en algehele kwijting verleend voor hun mandaat tot heden.

Goedgekeurd in de notulen van de Bijzondere Algemene Vergadering gehouden op 19 juni 2013.

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

L~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

Mod WON 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

j 3 2813 i

1'"_"'.." rEC'~liff: I.fiti VAN

28/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 31.05.2013, NGL 26.06.2013 13205-0406-011
10/10/2012
ÿþ~

oi ii tii tii ii INV~~IV~~N

*iais~sos"

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

" -- ï;

-1 OKT. 2012

RECHTBANK VAN

KOOPHANDEL TE GENT

Griffie

Mod Word 11.1

Ondernemingsnr : 0435.543.856

Benaming

(voluit) : GOGOLUN

(verkort) :

Rechtsvorm : BVBA JJ

Zetel : ~ (1V9971 LEM EKE

(vollediig adres)

Onderwerp akte : ONTSLAG EN BENOEMING

Er blijkt uit het verslag van de Bijzondere Algemene Vergadering gehouden op 17 september 2012 dat er, met 100% van de stemmen werd beslist te ontslaan als zaakvoerders met onmiddellijke ingang:

- de NV Freelang Invest, met maatschappelijke zetel te 9971 Lembeke, Windgatstraat 52, met ais vaste;

. vertegenwoordiger de heer Luc Riebbels,

- de heer Frederik Riebbels wonende te 9971 Lembeke, Windgatstraat 52.

Vervolgens werd er beslist te benoemen als nieuwe zaakvoerders:

- mevrouw Ann Nisot;

- mevrouw Griet Stuckens.

Het mandaat zal niet worden vergoed.

Vervolgens werd er ook beslist om de maatschappelijke zetel te verplaatsen naar Langerbrugsestraat 72 te; 9940 Evergem,

Een bijzondere volmacht wordt toegekend aan de BV ovv CVBA A.A&T Group, Apostelhuizen 26 HIJ te 9000 Gent, met de mogelijkheid van indeplaatsstelling om de inschrijving van de vennootschap bij het ondernemingsloket, de diensten van de belasting over de toegevoegde waarde en andere administraties aan te' vragen.

Goedgekeurd in het verslag van de Bijzondere Algemene Vergadering gehouden op 17 september 2012.

Ann Nisot Griet Stuckens

Zaakvoerder Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

03/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 31.07.2012, NGL 28.08.2012 12475-0476-009
29/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 31.05.2011, NGL 24.06.2011 11207-0417-009
01/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 31.05.2010, NGL 25.06.2010 10223-0570-010
29/06/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 30.05.2009, NGL 24.06.2009 09287-0025-010
01/07/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 31.05.2008, NGL 26.06.2008 08299-0348-010
25/06/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 31.05.2007, NGL 20.06.2007 07255-0341-010
29/06/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 31.05.2006, NGL 28.06.2006 06348-0463-009
29/06/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 31.05.2015, NGL 26.06.2015 15212-0569-014
31/08/2005 : GE152971
13/06/2005 : GE152971
09/06/2004 : GE152971
23/07/2003 : GE152971
12/09/2002 : GE152971
11/06/2002 : GE152971
08/11/1988 : GE152971
06/02/2017 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 29.12.2016, NGL 01.02.2017 17036-0042-017

Coordonnées
BUILDING

Adresse
FRANKLIN ROOSEVELTLAAN 349, BUS 45 9000 GENT

Code postal : 9000
Localité : GENT
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande