BIRD'S HELP & SERVICES

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BIRD'S HELP & SERVICES
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 836.117.333

Publication

04/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 16.06.2013, NGL 28.06.2013 13246-0375-010
11/05/2011
ÿþMod 2.0

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

*11303157*

Neergelegd

09-05-2011



Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/05/2011 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : Bird's Help & Services

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: 9420 Erpe-Mere, Kerkhofstraat 53

Onderwerp akte: Oprichting

Uit een akte verleden voor notaris Danièle Breckpot te Aalst op 2 mei 2011 blijkt ondermeer het volgende:

1. De heer VAN NUFFEL Hubert Camille Louis, geboren te Aalst op 14 maart 1950, echtgescheiden, wonende te 9420 Erpe-Mere, Kerkhofstraat 53;

2. Mevrouw VAN NUFFEL Nele Leen Hubert, geboren te Leuven op 1 augustus 1977, echtgenote van de heer SCHEPMANS Tim, wonende te 9320 Aalst (Nieuwerkerken), Bremtstraat 94;

3. Juffrouw VAN NUFFEL Annelies Maryan Wilfried, geboren te Leuven op 11 juni 1979, ongehuwd, wettelijk samenwonen met de heer VANGEYTE Jürgen, wonende te 9420 Erpe-Mere (Ottergem), Keerstraat 219;

Hebben een vennootschap opgericht als volgt:

Rechtsvorm en naam: een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid onder de benaming  Bird s Help & Services .

Zetel: de maatschappelijke zetel is gevestigd te 9420 Erpe-Mere, Kerkhofstraat 53.

Doel: De vennootschap heeft tot doel: Zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden of als tussenpersoon, alle verrichtingen uit te voeren die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op: - het vervoer van personen of goederen door de lucht in eigen naam of in onderaanneming alsmede de bevordering van het uitoefenen van elke luchtvaartactiviteit zoals ondermeer consulting, opleiding en training, zowel op theoretisch als op praktisch vlak, luchtfotografie, luchtdopen en dit alles in de ruimste betekenis; - consultancy en begeleiden van individuele  en groepsreizen zowel in het binnen als in het buitenland; - consultancy, opleiding, begeleiding en exploitatie van alle transportactiviteiten en dit in de ruimste betekenis; - verkoop, consultancy, opleiding in sportartikelen alsmede begeleiding en organisatie van sportevenementen; - bouwstudies zoals ondermeer het opstellen van diverse rapporten, het maken van diverse analyses, gerechtelijke expertises die te maken hebben met het energieverlies en de energiewinning van onroerende goederen; - werken aan onroerende goederen in zijn ruimste betekenis; - activiteiten met en voor dieren, zoals daar zijn: het oprichten van schutstallingen, pensions en andere asielen voor dieren, het wassen en toiletteren van huisdieren, gespecialiseerde handel in huisdieren, in voedsel voor huisdieren en benodigdheden daarvoor, het africhten en trainen van huisdieren, geleidehonden voor blinden en dergelijke meer. Derhalve mag de vennootschap alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met het maatschappelijk doel of de verwezenlijking ervan kunnen vergemakkelijken en/of helpen uitbreiden. Zij mag zich borg stellen voor de verbintenissen van derden. Zij mag bestuurdersopdrachten vervullen in andere vennootschappen. Op ieder ogenblik kan zij haar maatschappelijk doel wijzigen onder de vormen en voorwaarden vereist door het wetboek van vennootschappen. Zij mag haar doel verwezenlijken in België of in het buitenland op alle wijzen en modaliteiten die haar passen. De vennootschap mag deelnemen door inbreng, fusie, inschrijving op aandelen of door elke andere wijze, aan alle andere Belgische of vreemde ondernemingen, verenigingen of vennootschappen die een gelijksoortig of bijbehorend doel nastreven en die eenvoudig nuttig zijn tot de algehele of gedeeltelijke verwezenlijking van haar maatschappelijk voorwerp en die aldus zouden bijdragen tot haar ontwikkeling of tot de verbetering van haar verrichtingen.

Kapitaal: Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR). Het is verdeeld in honderd gelijke aandelen op naam die elk één/ honderdste (1/100ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Inschrijving  volstorting: op het maatschappelijk kapitaal is ingeschreven in geld als volgt: - door de heer VAN NUFFEL Hubert, voornoemd, voor achttien duizend tweehonderd achtentwintig euro (18.228,-) waarvoor hem achtennegentig (98) aandelen worden toegekend die elk één/honderdste (1/100ste) van het kapitaal vertegenwoordigen, die hij aanvaardt. - door mevrouw VAN NUFFEL Nele, voornoemd, voor honderd zesentachtig euro (186,-) waarvoor haar één (1) aandeel wordt toegekend dat één/honderdste (1/100ste) van het kapitaal vertegenwoordigt, dat zij aanvaardt. - door juffrouw VAN NUFFEL Annelies, voornoemd, voor honderd zesentachtig euro (186,-) waarvoor haar één (1) aandeel wordt toegekend dat één/honderdste (1/100ste) van het kapitaal vertegenwoordigt, dat zij aanvaardt. De inschrijvers hebben het kapitaal volgestort

0836117333

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/05/2011 - Annexes du Moniteur belge

ten belope van zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00). Deze som is gestort op een bijzondere bankrekening geopend bij de Argenta Bank, op naam van de vennootschap in oprichting.

Winstverdeling  reserves: Jaarlijks wordt van de nettowinst een bedrag van ten minste één/twintigste afgenomen voor de vorming van een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt. Over de bestemming van de winst wordt besloten door de algemene vergadering. Deze bepaalt het gedeelte van de uitkeerbare winst dat zij bestemt voor dividenden aan de vennoten. Zij kan besluiten de winst geheel of gedeeltelijk te reserveren, of ze over te dragen naar het volgend boekjaar.

Bestuur  vertegenwoordiging: De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoot en al dan niet benoemd met de hoedanigheid van statutaire zaakvoerder. Wordt tot statutair zaakvoerder benoemd: de heer VAN NUFFEL Hubert Camille Louis, wonende te 9420 Erpe-Mere, Kerkhofstraat 53. In geval van overlijden van de zaakvoerder of in geval van permanente onmogelijkheid voor de zaakvoerder om zijn mandaat uit te oefenen, zal dit mandaat van rechtswege worden uitgeoefend door mevrouw VAN NUFFEL Nele Leen Hubert, wonende te 9320 Aalst (Nieuwerkerken), Bremtstraat 94, die tevens als statutair zaakvoerder zal worden beschouwd. De zaakvoerder is bevoegd om alle rechtshandelingen te verrichten behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is. De onbevoegdheid van de zaakvoerder die uit deze bepaling voortvloeit kan door de vennootschap aan derden worden tegengeworpen. De vennootschap is gebonden door de handelingen van de zaakvoerder die buiten haar doel liggen onverminderd zijn aansprakelijkheid voor de schade die de vennootschap dientengevolge geleden heeft. Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt individueel de vennootschap in en buiten rechte.

Boekjaar: Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar.

Jaarvergadering: De jaarvergadering wordt gehouden op de eerste zaterdag van de maand juni om elf uur, in de zetel van de vennootschap of een andere plaats in de oproepingsbrief te bepalen.

OVERGANGS- EN SLOTBEPALINGEN.

- de eerste jaarvergadering wordt vastgesteld op de eerste zaterdag van de maand juni tweeduizend dertien.

- het eerste boekjaar gaat in de dag van de neerlegging ter griffie van een uittreksel van deze akte en wordt afgesloten op eenendertig december tweeduizend twaalf.

- De oprichters en de aangestelde zaakvoerders geven volmacht aan de heer Paul Ballon, accountant, wonende te 2800 Mechelen, Mgr. Scheppersstraat 59, evenals aan zijn/haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke formaliteiten te vervullen naar aanleiding van de oprichting van de vennootschap bij de rechtbank van koophandel, het ondernemingsloket en de fiscale instanties.

- Overname van verbintenissen ten name van de vennootschap in oprichting: In toepassing van artikel zestig van het wetboek van vennootschappen verklaren de comparanten qualitate qua en onder voorbehoud van het verwerven van rechtspersoonlijkheid de verbintenissen aangegaan door de comparanten namens de vennootschap in oprichting over te nemen onder het voorbehoud van het verwerven van rechtspersoonlijkheid.

Voor analytisch uittreksel.

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de oprichtingsakte de dato 02/05/2011, afgeleverd vóór registratie krachtens artikel 173 W.Reg.

Notaris Danièle Breckpot, te Aalst

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

14/07/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 06.06.2015, NGL 08.07.2015 15285-0291-010
28/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 04.06.2016, NGL 20.07.2016 16345-0446-010

Coordonnées
BIRD'S HELP & SERVICES

Adresse
KERKHOFSTRAAT 53 9420 ERPE-MERE

Code postal : 9420
Localité : Erpe
Commune : ERPE-MERE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande