BEHAEGEL SABINE, HUISARTS

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BEHAEGEL SABINE, HUISARTS
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 837.564.316

Publication

15/07/2011
ÿþ mod 2.1

rr~ Ui í c E:2±_i in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte







CFIrFl"L7 VAN : " '

d 5 JUL

_..~

1H11 H11ft1I1 lUl III F11

+1110898

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/07/2011 - Annexes du Moniteur belge Ondernemingsnr : r)6:, 3.16

Benaming : BEHAEGEL SABINE, HUISARTS

(voluit)

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Bergstraat 64

9290 Berlare

Onderwerp akte : BVBA: oprichting

Er blijkt uit de akte op 1 juli 2011 opgesteld door notaris Lutgard Hertecant te Overmere (nog te registreren), dat:

Mevrouw BEHAEGEL. Sabine Hélène% huisarts, geboren te Gent op dertien juli negentienhonderd zeventig, echtgenote van de heer WOUTERS Paul Jan Maria, bediende, geboren te Lier op zeventien november negentienhonderd zesenzestig, wonend te 9290 Berlare, Bergstraat 64, een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met als naam "Behaegel Sabine, huisarts" gevestigd te 9290 Berlare, Bergstraat 64 en met een kapitaal van twintigduizend (20.000) euro vertegenwoordigd door tweehonderd (200) aandelen zonder nominale waarde heeft opgericht.

Op de tweehonderd aandelen zonder nominale waarde wordt volledig tegen pari hetzij aan honderd (100) euro per aandeel, mits inbreng in geld, ingeschreven door de enige oprichter.

Aldus is het kapitaal van de vennootschap, dat twintigduizend euro (¬ 20.000) bedraagt, en vertegenwoordigd wordt door tweehonderd (200) aandelen zonder nominale waarde, volledig onderschreven.

Voornoemde comparant verklaart ieder door hem onderschreven aandeel volledig te volstorten in geld, zoals blijkt uit het voorgelegd bankattest.

STATUTEN

ARTIKEL 1

De vennootschap is een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

De vennootschap heeft als naam "Behaegel Sabine, huisarts".

ARTIKEL 2

De zetel van de vennootschap werd bij de oprichting gevestigd te 9290 Berlare, Bergstraat 64. Hij mag naar een andere plaats in België worden overgebracht bij eenvoudige beslissing van één van de zaakvoerders mits bekendmaking in de bijlage bij het Belgisch Staatsblad en voorafgaandelijke mededeling aan de Orde der Geneesheren.

ARTIKEL 3

De vennootschap heeft tot burgerlijk doel:

De bevordering van de uitoefening van de geneeskunde door de arts-vennoot met inachtname van de regels van de medische plichtenleer, ondermeer betreffende het beroepsgeheim.

Dit omvat:

- de uitoefening van de geneeskunde, meer bepaald de huisartsengeneeskunde door de artsvennoot of door andere artsen die in het kader van de vennootschap hun beroep uitoefenen of zullen uitoefenen, allen ingeschreven op de lijst van de Provinciale Raad van de Orde der Geneesheren en die door de bestaande vennoten met eenparigheid van stemmen zijn aanvaard.

- de vennootschap kan eveneens, doch uitsluitend als bijkomstig doel, het beheer uitoefenen over alle roerende en onroerende goederen die haar toebehoren en leningen ontvangen van of toestaan aan de vennoten onder uitdrukkelijke voorwaarde evenwel dat ze het burgerlijk karakter van de vennootschap niet wijzigt en hierdoor in gene mate op geen enkel ogenblik aanleiding geeft tot het ontwikkelen van welke commerciële activiteit ook. Beslissingen in verband met het







Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

mod 2.1

investeringsbeleid dienen te gebeuren met unanimiteit van de stemmen. Het aandelenbezit van de vennoten dient zich daarenboven steeds te verhouden als hun respectieve activiteit in de vennootschap.

De eigenlijke geneeskunde wordt uitgeoefend door een arts-vennoot onder zijn specifieke beroepsaansprakelijkheid.

De honoraria betreffende de medische activiteit en prestaties worden geïnd door en voor rekening van de vennootschap. Aan de arts-vennoot wordt een vergoeding toegekend voor de prestaties die hij voor de rekening van de vennootschap geleverd heeft.

De artsen-vennoten verbinden zich ertoe hun volledige medische activiteit in gemeenschap te brengen en alle regels inzake deontologie, eigen aan de medici, te respecteren.

ARTIKEL 4

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur, te rekenen van haar oprichtingsdatum.

ARTIKEL 5

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op twintigduizend (20.000) euro, vertegenwoordigd door tweehonderd (200) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde doch elk vertegenwoordigend één/tweehonderdste deel van het kapitaal van de vennootschap.

ARTIKEL 11

Het beheer van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meerdere statutaire of niet-statutaire zaakvoerders, al dan niet vennoten overeenkomstig de regels van de geneeskundige plichtenleer.

Indien een zaakvoerder geen medicus is worden zijn/haar activiteiten en beslissingen beperkt tot niet-medische aangelegenheden.

Het mandaat van de zaakvoerder is van beperkte duur, te bepalen door de algemene vergadering die de zaakvoerder benoemt. Herverkiezing is mogelijk.

Iedere zaakvoerder heeft afzonderlijk de meest uitgebreide macht om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder.

De vennootschap is gebonden door de rechtshandelingen welke door de zaakvoerder worden verricht, zelfs indien deze handelingen buiten het vennootschapsdoel vallen, tenzij zij aantoont dat de derde wist dat de handeling de grenzen van dit doel overschreed, of hiervan, gezien de omstandigheden niet onkundig kon zijn; de bekendmaking van de statuten alleen is hiertoe geen voldoende bewijs.

De zaakvoerder mag zich onder zijn persoonlijke verantwoordelijkheid doen helpen of vertegenwoordigen door een mede-vennoot, en voor opdrachten van niet-medische aard door derden. Bovendien moet het mandaat een bijzonder en tijdelijk karakter hebben.

ARTIKEL 14

Ieder jaar wordt een algemene vergadering gehouden op de derde donderdag van de maand juni om veertien uur.

Indien deze dag een feestdag is, wordt de vergadering bijeengeroepen de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur.

De zaakvoerder(s) moet(en) tevens een buitengewone algemene vergadering bijeenroepen telkens het belang van de vennootschap dit vereist of van zodra vennoten die gezamenlijk één/vijfde van het kapitaal bezitten erom verzoeken.

Al de algemene vergaderingen worden gehouden op de maatschappelijke zetel of op de plaats in de oproeping vermeld.

De bijeenroeping geschiedt bij middel van aangetekend schrijven of voor ontvangst getekende brief ten minste vijftien dagen aan de vennoten die ten minste acht dagen voordien in het register opgenomen werden.

Indien alle vennoten in persoon aanwezig en daarmee akkoord zijn, kan rechtsgeldig vergaderd worden zonder aanduiding van de vervulling van de formaliteiten van bijeenroeping; tevens kan van de agenda worden afgeweken.

De notulen van de algemene vergadering worden ondertekend door de zaakvoerder en op de zetel van de vennootschap bewaard. Zij moeten op eerste verzoek van de Provinciale Raad van de Orde der Geneesheren worden voorgelegd.

ARTIKEL 15

Ieder aandeel geeft recht op één stem.

Iedere vennoot mag zich laten vertegenwoordigen op de algemene vergadering door een andere persoon die vennoot dient te zijn. Niemand kan drager zijn van meer dan één volmacht.

ARTIKEL 16

Het maatschappelijk jaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van hetzelfde jaar.

"Noor-behouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

. ,Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

moa 2.1

Op 31 december van elk jaar worden de rekeningen afgesloten, de inventaris en jaarrekening opgemaakt alsook, zelfs indien niet wettelijk vereist, een jaarverslag van de zaakvoerder(s) over zijn bestuur.

BENOEMING NIET-STATUTAIRE ZAAKVOERDER

Met eenparigheid van stemmen wordt als zaakvoerder benoemd: mevrouw Behaegel Sabine voornoemd, die deze aanstelling aanvaardtna bevestigd te hebben niet te zijn getroffen door enig wettelijk of rechterlijk verbod tot de uitoefening van een dergelijke opdracht.

Het mandaat van voormelde zaakvoerder-vennoot is beperkt in de tijd, met name voor de duur van diens medische activiteit.

De zaakvoerder oefent zijn mandaat bezoldigd uit, tenzij de algemene vergadering later anders beslist.

Krachtens artikel 11 der statuten is aan de zaakvoerder alleen handelend volledige

vertegenwoordigingsbevoegdheid toegekend om namens de vennootschap op te treden in en buiten rechte.

OVERGANGS- en SLOTBEPALINGEN

Goedkeuring Orde van Geneesheren

Het ontwerp van huidige akte werd voorafgaandelijk ter goedkeuring voorgelegd aan de Orde van Geneesheren en in de Raadszitting van 15 juni 2011 goedgekeurd.

Eerste boekjaar - eerste iaarvergadering

Het eerste boekjaar begint op de dag dat de vennootschap bestaat en eindigt op 31 december 2012. Alle verrichtingen gesteld door de oprichters vanaf heden zullen boekhoudkundig voor rekening zijn van de vennootschap.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in juni van het jaar tweeduizend en dertien. Overname van verbintenissen

Comparanten verklaren dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 Wetboek van Vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan door de oprichters. Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. De verbintenissen aangegaan in de tussenperiode zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

Volmacht

Volmacht wordt verleend aan Fiscopolis bv ovv bvba, vertegenwoordigd door de heer Roei De Visscher, erkend boekhouder-fiscalist, met zetel te 9051 Sint-Denijs-Westrem, Pleispark 53 en ondernemingsnummer 0451.662.187, met recht van in de plaatsstelling, teneinde al het nodige of nuttige te doen met het oog op de inschrijving van de vennootschap bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen al dan niet via de ondernemingsloketten en andere fiscale of sociale instanties en met het oog op alle latere wijzigingen aan en eventuele schrappingen van deze inschrijvingen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Lutgard HERTECANT, met standplaats Overmere (Berlare)

Tegelijk hiermee neergelegd: uitgifte van de akte oprichting

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

05/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 29.07.2016, NGL 30.08.2016 16528-0315-012

Coordonnées
BEHAEGEL SABINE, HUISARTS

Adresse
BERGSTRAAT 64 9290 BERLARE

Code postal : 9290
Localité : BERLARE
Commune : BERLARE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande