BASICDESIGN

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BASICDESIGN
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 882.425.034

Publication

30/12/2013
ÿþ. ~

r~~-~,,`~,~,~~

mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

iA 1 196011*

TNEERGLLEGD

16 -12- 2013

ItECHTB.i~s~~' AN

gpf)PNANDEL TEGENT

Ondernemingsnr : 0882.425.034

Benaming (voluit) : BASICDESIGN

(verkort):

Rechtsvorm ; besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Sint-Lievenslaan 256

9000 GENT

Onderwerp akte : REGIME ARTIKEL 537 WIB UITKERING TUSSENTIJDS DIVIDEND UIT BESCHIKBARE RESERVES, ONMIDDELLIJK GEVOLGD DOOR KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG IN GELD - WIJZIGING DER STATUTEN

Uit een verslagschrift van de buitengewone algemene vergadering, opgemaakt door notaris;, Luc JANSEN, te Gent op 10 december 2013, neergelegd ter registratie, blijken volgende;, beslissingen :

1/ Verwijzing naar eerdere beslissing tot uitkering van een tussentijds bruto-dividend van honderd veertienduizend euro (114.000,-¬ ), onderworpen aan de roerende voorheffing van tien procent (10%) in toepassing van artikel 537 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen.

2/ Onder de voorwaarden en bepalingen van artikel 537 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen, verhoging van het maatschappelijk kapitaal met een bedrag van negentig procent (90%) van het tussentijds bruto-dividend, zijnde een verhoging voor een; bedrag ad 102.600,-e, en dit door inbreng in geld, zonder uitgifte van nieuwe aandelen.

3/ Verwezenlijking kapitaalverhoging (Inschrijving  Volstorting);

Tussenkomst  Inschrijving op en volstorting van de kapitaalverhoging

Inbreng in geld

Op het nieuwe kapitaal wordt als volgt ingetekend door navolgende vennoten, die;

verklaren volledig op de hoogte te zijn van de financiële toestand en van de statuten van de;: vennootschap:

1/ De heer WILLEKENS Michel, die de som van eenenzestigduizend; zevenhonderd tachtig euro vijfenzestig cent (61.780,65 EUR) inbrengt, overeenkomend! met negentig procent (90%) van het hem uitbetaald tussentijds bruto-dividend ad 68.645,16 euro, wetende dat de resterende tien procent (10%) als roerende voorheffing wordt

ingehouden en doorgestort, welke inbreng volledig wordt volstort in geld ;

2/ Mevrouw NOTERDAEME Christine, die de som van veertigduizend`', achthonderd negentien euro vijfendertig cent (40.819,35 EUR) inbrengt, overeenkomend`' met negentig procent (90%) van het haar uitbetaald tussentijds bruto-dividend ad 45354,841; euro, wetende dat de resterende tien procent (10%) als roerende voorheffing wordt;, ingehouden en doorgestort, welke inbreng volledig wordt volstort in geld.

Volstorting -- Vergoeding

Voornoemde onderschrijvers verklaren voormelde bedragen volledig te volstorten. In ; vergoeding van deze inbreng worden geen nieuwe aandelen toegekend, maar zal de fractiewaarde per aandeel verhogen,. zoals voorzegd,_

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Voornoemde onderschrijvers bevestigen dat gezegde fondsen ter beschikking zijn van de vennootschap, zoals hierna bevestigd aan de hand van het bankattest dat aan de notaris wordt overhandigd.

Het bedrag van honderd en tweeduizend zeshonderd euro (102.600,00 EUR) werd door de inbrengers gestort op een bijzondere rekening ten name van de vennootschap geopend op datum van 2 december 2013, bij KBC Bank te Gent Kouter en dragende het nummer BE54 7470 4262 8897, zoals blijkt uit het bankattest, afgeleverd door gezegde instelling.

De vergadering erkent nog volledig te zijn ingelicht over de draagwijdte van het regime zoals voorzien door artikel 537 WIB, en meer in het bijzonder de bepaling die ' voorziet in een bijzondere aanslag bij wijziging van de dividendpolitiek ten opzichte van de voorbije vijf boekjaren.

4/ Vaststelling verwezenlijking;

De vergadering stelt vast en verzoekt ondergetekende notaris bij akte vast te stellen dat de voormelde kapitaalverhoging van 102.600,00 euro daadwerkelijk verwezenlijkt werd ' en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op 121.200,00 euro, vertegenwoordigd door honderd zesentachtig aandelen zonder vermelding van waarde.

De uitgifte van nieuwe aandelen is niet vereist aangezien de bestaande vennoten in ' verhouding tot hun aandelenbezit op het nieuwe kapitaal intekenen en het om aandelen gaat zonder nominale waarde.

5/ Wijziging artikel 5 der statuten ingevolge nieuwe kapitaalstoestand;

De vergadering beslist, ingevolge de kapitaalverhoging, artikel 5 van de statuten te vervangen door de volgende tekst, waarbij een alinea wordt toegevoegd inzake historiek van het kapitaal:

ARTIKEL 5: Maatschappelijk kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal wordt vastgesteld op honderd eenentwintigduizend tweehonderd euro (121.200, 00 EUR), vertegenwoordigd door honderd zesentachtig aandelen (186) zonder aanduiding van nominale waarde, elk vertegenwoordigend één/honderdzesentachtigste (1/186ste) van het maatschappelijk kapitaal). Ze zijn ' genummerd van 1 tot 186.

De vennootschap kan tevens aandelen zonder stemrecht creëren en wederinkopen zoals bepaald in de vennootschappenwet en obligaties op naam uitgeven.

De aandelen waarop wordt ingeschreven worden in een register van aandelen ingeschreven. Naar aanleiding van de inschrijving in het register wordt aan de vennoten een ' certificaat tot bewijs hiervan overhandigd en aan de aandelen wordt een volgnummer toegekend

A/ KAPITAALVERHOGING

Tot verhoging van het maatschappelijk kapitaal kan besloten worden door de algemene vergadering volgens de regels gesteld voor de wijziging van de statuten.

De aandelen waarop in geld wordt ingeschreven, moeten eerst aangeboden worden aan de vennoten, naar evenredigheid van het deel van het kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd

De houders van aandelen zonder stemrecht bezitten een voorkeurrecht bij de uitgifte van nieuwe aandelen met of zonder stemrecht, behalve wanneer de kapitaalverhoging geschiedt door de uitgifte van twee evenredige schijven van aandelen, de ene met stemrecht en de andere zonder stemrecht, met dien verstande dat de eerste bij voorkeur worden aangeboden aan de houders van aandelen met stemrecht en de tweede aan de houders van aandelen zonder stemrecht.

Het voorkeurrecht kan worden uitgeoefend gedurende een termijn te bepalen door de algemene vergadering doch zonder dat hij korter zou mogen zijn dan vijftien dagen te rekenen van de dag van de openstelling van de inschrijving.

De uitgifte met voorkeurrecht en de termijn waarin dat kan worden uitgeoefend, worden aangekondigd in.een..bericht dat bij .aangete_kend.schrijven ter _kennis _wordt.gebracht

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Voos- behouden aan het Belgisch Staatsblad:

a

T

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

van de vennoten.

Op aandelen waarop niet werd ingeschreven zoals bepaald hiervoor kan slechts;

worden ingeschreven door derde personen mits instemming van ten minste de helft van de "

" vennoten die ten minste drielvierden van het kapitaal bezitten.

Bij een kapitaalverhoging in twee fazen dienen twee notariële akten te worden opgemaakt.

BI KAPITAALVERMINDERING

Mits inachtneming van de voorwaarden vervat in het wetboek van vennootschappen . ' mag de algemene vergadering tot kapitaalvermindering overgaan.

Historiek van het kapitaal.

Bij besluit van de buitengewone algemene vergadering de dato 10 december 2013 werd het maatschappelijk kapitaal verhoogd met het bedrag van het netto-dividend van ;102.600, 00 euro, net voordien uitgekeerd vanuit de belaste reserves van de vennootschap " (regime artikel 537 Wetboek Inkomstenbelasting), om het kapitaal te brengen van 18.600, 00 euro naar 121.200, 00 euro, ingevolge inbreng in geld voor het overeenkomstige bedrag, zonder uitgifte van nieuwe aandelen ".

6/ Machten aan het bestuursorgaan om over te gaan tot de uitvoering van de genomen beslissingen, waaronder de betaling van de roerende vaarheffing ten belope van 10% van het tussentijds dividend.

De vergadering verleent alle machten aan de zaakvoerder tot uitvoering van de genomen beslissingen, waaronder de betaling van de roerende voorheffing ad tien procent (10%) van het tussentijds dividend waarvan hiervoor sprake.

7/ Volmacht coördinatie der statuten.

De vergadering geeft volmacht aan de instrumenterende notaris om over te gaan tot het opmaken, tekenen en neerleggen op de griffie van de rechtbank van koophandel van de gecoördineerde tekst der statuten.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL, Luc Jansen, notaris

Tegelijk hiermede neergelegd:

- expeditie

- gecoördineerde statuten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

15/12/2014
ÿþPMFM

6aA\ 1rTi

mi-

in1§1~I I~W~I~~NI



=UR BELGEEERGELEGD N



12- 2014 2 7 OKT. 2014

I STAATS 3L >çHam v-

MONlT

08

BELGlSCE

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsbiad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0882.425.034

Benaming

(voluit) : Basisdesign

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Sint-Lievenslaan 256, 9000 Gent

(volledig adres)

Onderwerp akte : Beslissing tot zetelwijziging

De zaakvoerder, mevrouw Christine Noterdaeme, heeft beslist om vanaf 11 september 2014 de zetel te verplaatsen naar 9050 Gent/Ledeberg, Hundelgemsesteenweg 51

Getekend te Gent op 10 september 2014

Mevrouw Noterdaeme Christine

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

10/11/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 10.10.2011, NGL 07.11.2011 11600-0553-015
31/05/2011
ÿþMod 2.0



Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Iliti11,1,111.1!1Ï11.1!1111111!III

" .~.~

NEERGELEGD

1 9 MEI 2011

~>ü~I-Fifflrry:;.'; I

..,_){0f7Ptl.a1'nr:r_ TE Giti~

Ondernemingsnr : 0882A25.034

Benaming

(voluit) : BASICDESIGN

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : SINT-LIEVENSLAAN 256, 9000 GENT

Onderwerp akte : BENOEMING ZAAKVOERDER

De bijzondere algemene vergadering gehouden op 30 april 2011 benoemt met terugwerkende kracht vanaf 01 maart 2011 de heer Michel Willekens, wonende te Sint-Lievenslaan 256 - 9000 Gent, als zaakvoerder van de vennootschap Basicdesign BVBA.

NOTERDAEME CHRISTINE

Zaakvoerder

Vo beha

aan

Bek Staal

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/05/2011- Annexes du Moniteur belge

29/10/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 30.09.2010, NGL 21.10.2010 10588-0601-016
23/10/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 15.09.2009, NGL 15.10.2009 09815-0065-016
10/10/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 29.09.2008, NGL 07.10.2008 08776-0222-013

Coordonnées
BASICDESIGN

Adresse
SINT-LIEVENSLAAN 256 9000 GENT

Code postal : 9000
Localité : GENT
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande