AVIDOF

Société en commandite simple


Dénomination : AVIDOF
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 832.206.352

Publication

14/01/2013
ÿþi

R,~ti4 .~x,~~:.:{,~:" ~' re,: e" Mod21

~~,:;~," .,~~;..k" :: ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

VI nl I III 111111 I1 111111

*13008505*

NEERGELEGD

-- 3 JAN, 2013

RECHTBM AN

KQQPE-fANDE~GENT

air Ec n'iri ~nr : 0832206352

:voita:E) . Avidof

i~tclt¢~vomi . Gewone Commanditaire Vennootschap

" Z f:: Groenevelddreef 5 - 9800 Bachte-Maria-leerne

:tas##uwe.rp akte : maatschappelijke zetel

uittreksel uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering gehouden in de maatschappelijke zetel op 20 december 2012, om 17.00 H en onder het voorzitterschap van Joris Becue.

"

De algemene vergadering neemt kennis van de uiteenzetting van de voorzitter en zij verklaart rechtsgeldig. te zijn samengesteld en over de agendapunten te kunnen beslissen.

" De algemene vergadering besluit de maatschappelijke zetel te verplaatsen naar Nazarethsiraat 12 in De; "

Pinte, en dit vanaf 1 Januari 2013. "

"

Joris Becue Zaakvoerder

"

" }lë de:

." -:.%," " " .k Cel:+ .r?:t i ik . É`CNS'{" '!. Nü%9?t: (Ife ii:str4l:ri9llo-£JF::Iii.? 2ffl:zil !«E1 44: ÿ,{" ur9" ,:(/:}:: !...;h)r " " " "

ri>.ëV.e:E'f di CF" " .cits;+" fiE:" " ti: teré::2C 7.:E" ?) var: deE+:BrE v:33't" 3 iG" 'r:ïï" :o:" iiÇ:" ri +/F1'S.} " ;" Cd1a:i? '::7 ?ca:lt;t4`:Gs ;ilr:9.

04/01/2011
ÿþ Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voorbehouden

aan hot

Belgisch Staatsblad

oi

1~IrypIq11Y1Y1W

*11001226* I NEERGELEGD

D

go dry\Pr.7z 4 DEC.

Ondememingsnr : Q (p3 ,~ , eep C, 3 st_

Benaming

(voluit) : Avidof

Rechtsvorm : Gewone Commanditaire vennootschap

Zetel : Groenevelddreef 5 -9800 Bachte-Maria-Leerne

Onderwerp akte : Oprichting

Er blijkt uit een onderhandse akte, opgemaakt op 15 december 2010, dat een gewone commanditaire

vennootschap werd opgericht tussen:

De heer Joris Becue, wonende Groenevelddreef 5 te 9800 Bachte-Maria-Leerne en

De heer Michiel Becue, wonende Groenevelddreef 5 te 9800 Bachte-Maria-Leerne

en waarvan de voornaamste bepalingen als volgt luiden:

Art. 1. De Gewone Commanditaire Vennootschap draagt de naam "Avidof'.

Het maatschappelijk handteken zal toebehoren aan Joris Becue

Art. 2. Deze vennootschap heeft tot doel, in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor;

rekening van derden, of in deelneming met derden, ais vertegenwoordiger, commissionair of tussenpersoon :

1) Het behandelen van alle soorten schadegevallen, in de meest ruime zin.

2) Het verschaffen van opleidingen inzake alle soorten schadegevallen, in de meest ruime zin

3) Het geven van alle sociale, financiële en juridische adviezen,ondersteuning en begeleiding in de meest: ruime zin.

4) Interim management

5) Project management

6) de organisatie van seminaries en opleidingen

7) Het voeren van audits en consultancy

8) Het beheer van onroerend of roerend vermogen en de huurfinanciering van roerende en onroerende goederen van derden, het aankopen, verkopen, ruilen, doen bouwen, doen verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die, rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan.

Deze lijst is exemplatief en niet beperkend.

De vennootschap kan alle handels, financiële, industriële, roerende en onroerende verrichtingen doen die: de verwezenlijking van haar doel rechtstreeks of onrechtstreeks in de hand werken of bevorderen.

De vennootschap mag haar doel overal verwezenlijken, voor eigen rekening en voor rekening van derden, op allerhande manieren, en volgens de wijzen die haar het best geschikt lijken, inbegrepen de vertegenwoordiging, invoer en uitvoer

In het algemeen zal de vennootschap in het kader van haar werkzaamheden aile niet door de wet verboden: bank-, handels-, roerende-, onroerende, burgerlijke, nijverheids-, commerciële en financiële handelingen mogen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk, verband houden met haar doel, of die van: aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden, en die daartoe noodzakelijk, nuttig, of` zelfs alleen maar bevorderend zijn. Gereglementeerde activiteiten zullen beschouwd worden als geen deel: uitmakend van het doel, indien de vennootschap niet aan de voorwaarden terzake voldoet.

Zij kan ook opdrachten uitoefenen in andere vennootschappen, zoals optreden als bestuurder of: vereffenaar, zij kan tevens, tot waarborg van eigen verbintenissen of tot waarborg van verbintenissen van: derden, borg stellen of zakelijke zekerheden verlenen voor derden.

" Haar activiteit is niet tot de landsgrenzen beperkt.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijiagenb'rr-het $elgiseh Staatsblad 0410-1/2011

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

De vennootschap zal door middel van inbreng, fusie, inschrijving, of op het even welke andere wijze mogen deelnemen aan alle ondernemingen, groeperingen, syndicaten, verenigingen en vennootschappen bestaande of op te richten, zo in België ais in het buitenland, die eenzelfde, aanvullend of gelijkaardig doel nastreven of die eenvoudig nuttig zijn tot de gehele of gedeeltelijke verwezenlijking ervan. ;Dit alles in de meest ruime zin.

Zowel in België als in het buitenland mag de vennootschap alle nijverheids- handels-, financiële, roerende en onroerende handelingen verrichten, die rechtstreeks of onrechtstreeks op haar maatschappelijk doel betrekking hebben of die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan te bevorderen of te vergemakkelijken.

Art. 3. De duur van de vennootschap is onbeperkt behoudens gevallen van vervroegde ontbinding voorzien door de wet en de statuten. De vennootschap mag bestuurszetels, bijhuizen, agentschappen, opslagplaatsen en kantoren vestigen in België als in het buitenland.

Art. 4. De zetel van de vennootschap is gevestigd te Groenevelddreef 5 te 9800 Bachte-Maria-Leeme. De " zetel kan op elk ogenblik bij beslissing van de zaakvoerder warden overgebracht naar elke andere plaats, mits bekendmaking in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad.

Art. 5. De gecommanditeerde vennoot, de heer Joris Becue, wordt benoemd als zaakvoerder voor de duur van de vennootschap en zal zonder vergoeding worden uitgevoerd, tenzij de algemene vergadering hiertoe anders beslist. .

Art. 6. Het kapitaal is vastgelegd op vijfhonderd euro (eur 500,00) Het wordt vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder vermelding van nominale waarde, die elk één/honderdste van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen. Geen enkele vennoot kan zijn rechten alsook de eigendom, al dan niet onder bezwarende titel, onder levenden afstaan zonder toestemming van de algemene vergadering.

I. Inschrijving  afbetaling

Op de honderd (100) aandelen wordt ingeschreven in geld, tegen de prijs van 5,00 euro per aandeel als volgt:

-door de heer Joris Becue : negentig aandelen, alle afbetaald in gelijke mate en samen voor vierhonderd en vijftig euro.

-door de heer Michiel Becue : tien aandelen alle afbetaald in gelijke mate en samen voor vijftig euro.

Art. 7. Ieder jaar de laatste vrijdag van juni, om negentien uur wordt er een algemene vergadering der vennoten gehouden. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, zal de vergadering uitgesteld worden tot de'. eerstvolgende werkdag. De algemene vergaderingen worden gehouden op de zetel of op de plaats aangeduid in de oproepingen

Art. 8. Het maatschappelijk diensijaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december. Het eerste maatschappelijk dienstjaar begint op 1 Januari 2011 en eindigt op 31 december 2011.

Art. 9. De nettowinst wordt gevormd overeenkomstig de wet. Van deze winst wordt vijf procent afgenomen om de wettelijke reserve te vormen. Deze afname is niet meer verplicht zodra de reserve één tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt.

Art. 10 Alle verbintenissen, evenals de verplichtingen die eruit voortvloeien, en alle verrichtingen gesteld sinds één oktober tweeduizend en acht door de oprichters, in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting worden door de hierbij opgerichte vennootschap overgenomen. Deze overname heeft echter slechts effect op het ogenblik waarop de vennootschap rechtspersoonlijkheid verkrijgt.

Art. 11. Volmacht wordt verleend aan de heer Carels Alain, boekhouder  fiscalist wonende Proosdijstraat 97 te 8020 Oostkamp met de macht om in de plaats te stellen om alle administratieve formaliteiten te vervullen ten gevolge van de oprichting van de vennootschap en daartoe de vennootschap te vertegenwoordigen bij het " ondernemingsloket naar keuze van de lasthebber, bij de federale overheidsdienst financiën, bij de griffie van de rechtbank van koophandel en bij aile andere federale, regionale, provinciale, gemeentelijke en andere administraties.

Joris Becue

Zaakvoerder.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam handtekening

Coordonnées
AVIDOF

Adresse
GROENEVELDDREEF 5 9800 BACHTE-MARIA-LEERNE

Code postal : 9800
Localité : Bachte-Maria-Leerne
Commune : DEINZE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande