ATOZIT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ATOZIT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 562.929.008

Publication

25/09/2014
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd

23-09-2014

*14308511*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

0562929008

Ondernemingsnummer :

Benaming

(voluit) :

Atozit

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Oprichting

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

(verkort) :

Vogelenzang(BEV) 11 9120 Beveren

Onderwerp akte :

Uit een akte verleden voor het ambt van notaris Bert Haeck te Beveren-Waas (Melsele) op tweeëntwintig september tweeduizend veertien, welke eerstdaags ter registratie zal worden aangeboden op het registratiekantoor te Sint-Niklaas,

BLIJKT DAT:

De heer DE KEERSMAEKER Bart Lucien Agnes, geboren te Beveren op twintig maart negentienhonderd vierentachtig, rijksregister nummer 84.03.20 023-95, wonende te 9120 Beveren, Vogelenzang 11.

Een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft opgericht onder de benaming  ATOZIT , met zetel te 9120 Beveren, Vogelenzang 11, met als voornaamste kenmerken:

1. Vennoten:

De heer DE KEERSMAEKER Bart, voornoemd.

2. Rechtsvorm en naam:

Een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met de naam  ATOZIT ;

3. Zetel: De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9120 Beveren, Vogelenzang 11;

4. Duur: De vennootschap werd opgericht voor onbepaalde duur met ingang vanaf tweeëntwintig september tweeduizend veertien.

5. Doel:

Volgende opsomming is slechts informatief bedoeld en uiteraard niet beperkend.

De vennootschap heeft, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening

van derden, als vertegenwoordiger, commissionair of tussenpersoon, tot doel:

" Tussenpersoon in de handel;

" Klein- en groothandel van producten die met zijn IT-activiteiten te maken heeft;

" Het verlenen van advies over alle soorten computers (hardware), hun configuratie en toepassing van bijbehorende programmatuur (software) analyseren van behoeften en problemen van gebruikers en het aanbieden van de beste oplossing.

" Het ontwerpen, verkopen en programmeren van computerprogramma s;

" Het verlenen van adviezen met betrekking tot informaticaprogramma's;

" Het verlenen van bijstand bij de toepassing van programma s;

" Het onderhoud en reparatie van computers en randapparatuur;

" De overige activiteiten in verband met computers;

" Het organiseren en inrichten van seminaries, studiedagen en congressen en het geven van opleidingen omtrent hard- en software, netwerksystemen en internet;

Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

" Alle internetgerelateerde prestaties zoals aanmaak, aanpassing, updating, onderhoud, registratie, hosting, beveiliging, aanmelding, verhuur, huur en verkoop van websites;

" De handel in grondstoffen, halfafgewerkte en afgewerkte producten voor automatisering, handel in beveilingssystemen en toestellen voor weergave van beeld en geluid. Dit zowel voor private als industriële doeleinden. De ontwikkeling , fabricage en commercialisatie van

automatiseringssystemen en de nodige hardware en software. Het installeren, opstarten en onderhouden van de hoger vermelde installaties en toestellen;

" Aan- en verkoop van management, consulting- en beheersactiviteiten. Deze activiteiten omvatten ondermeer, zonder dat deze opsomming beperkend is, het uitoefenen van managementfuncties in diverse ondernemingen, het sluiten van consulting overeenkomsten, het uitoefenen van consulting-functies op onafhankelijke wijze en het verlenen van advies, bijstand en leiding aan bedrijven, privépersonen of instellingen, voornamelijk doch niet uitsluitend op het vlak van marketing, IT, management, producten en eveneens hun ontwikkeling, processing en bestuur.

" De vennootschap mag tevens alle diensten en adviezen betreffende voormelde activiteiten verschaffen, ontwikkelen en leveren, alsook overgaan tot het organiseren van opleiding en incentives.

" Voor eigen rekening en/of voor rekening van derden, alle handelsverrichtingen te stellen, die zowel rechtstreeks als onrechtstreeks verband houden met de aankoop, de verkoop, de invoer, de uitvoer van grondstoffen en benodigdheden van algemene ondernemingen.

Zij mag zowel in België als in het buitenland alle verrichtingen doen met betrekking tot het hierboven bepaalde maatschappelijk doel en op alle wijzen die zij het best geschikt acht, en inzonderheid:

" Het opnemen van bestuurders-, vereffenaars- of andere mandaten in Belgische en/of buitenlandse vennootschappen;

" Het verwerven door inschrijving of aankoop, voor eigen rekening of voor rekening van derden van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten vennootschappen;

" Het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participatie of investering;

" De vennootschap op alle wijzen belangen kunnen nemen in alle zaken, ondernemingen, of vennootschappen met eenzelfde gelijklopend of aanverwant doelen dat van aard is de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen of haar klantenbestand uit te breiden.

Zij mag in België en in het buitenland verder alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel.

Zij mag eveneens belangen hebben bij wijze van inbreng, inschrijving of anderszins, in alle ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, analoog of aanverwant doel nastreven, of waarvan het doel van aard is dat van de vennootschap te bevorderen.

6. Maatschappelijk kapitaal:

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00), vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder nominale waarde, elk aandeel vertegenwoordigend één/honderdste (1/100ste) deel van het kapitaal.

7. Samenstelling  inbreng:

De aandelen zijn door de oprichters onderschreven tegen pari: de heer DE KEERSMAEKER Bart, voornoemd, voor achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00), waarvoor hem honderd (100) aandelen worden toegekend; hij verklaart op de door hem beloofde inbreng het volgende bedrag te hebben volstort in speciën: twaalfduizend vierhonderd euro (¬ 12.400,00).

Zodoende beschikt de vennootschap uit dien hoofde vanaf heden over een bedrag van twaalfduizend vierhonderd euro (¬ 12.400,00) en is elk aandeel volstort voor minimum één/vijfde en is voldaan aan het minimum volstorte kapitaal voor eenhoofdige besloten vennootschappen met beperkte aansprakelijkheid.

Deze gelden werden gestort op een bijzondere bankrekening op naam van de vennootschap in oprichting bij KBC Bank met nummer BE82 7360 1002 0568.

Het bewijs van deponering, dat bewaard zal blijven in het dossier van de werkende notaris, werd door de bank afgeleverd op negenentwintig augustus tweeduizend veertien.

8. Bestuur en benoemingen:

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijk persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan. Wanneer zij voor de vennootschap handelen, zullen de zaakvoerders steeds hun handtekening moeten laten voorafgaan of volgen door de vermelding van de hoedanigheid krachtens dewelke zij handelen en voor welke vennootschap zij optreden, tenzij dit duidelijk blijkt uit het stuk dat zij ondertekenen.

...

Elk der zaakvoerders heeft alleen de meest uitgebreide macht om in naam van de vennootschap op te treden en alle daden te stellen welke niet uitdrukkelijk door de wet aan de algemene vergadering der vennoten zijn voorbehouden. Zij vertegenwoordigen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser en verweerder.

De zaakvoerders kunnen bij volmacht welbepaalde delen van hun bevoegdheid toevertrouwen aan elke persoon die zij daartoe geschikt achten.

Het mandaat van zaakvoerder is onbezoldigd tot een jaarvergadering of buitengewone algemene vergadering hierover anders beslist.

Wordt aangesteld als statutair zaakvoerder, die alhier uitdrukkelijk aanvaardt:

De heer DE KEERSMAEKER Bart Lucien Agnes, geboren te Beveren op twintig maart negentienhonderd vierentachtig, rijksregister nummer 84.03.20 023-95, wonende te 9120 Beveren, Vogelenzang 11.

De duurtijd van het mandaat van deze statutaire zaakvoerder is onbeperkt, en zijn afzetting zal slechts uitgesproken mogen worden hetzij met eenparigheid van stemmen van alle vennoten, hetzij om gewichtige redenen, wanneer de algemene vergadering hiertoe besluit met inachtneming van de vereisten voor een statutenwijziging.

9. Boekjaar:

Het boekjaar van de vennootschap begint op één januari en eindigt op éénendertig december

daarna.

Het eerste maatschappelijk boekjaar begint op heden en zal worden afgesloten op éénendertig

december tweeduizend vijftien.

10. Jaarvergadering:

De jaarlijkse gewone algemene vergadering zal gehouden worden op de vierde donderdag van de maand juni om achttien uur op de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats in de uitnodiging bepaald. Indien dit een wettelijke feestdag is, zal de vergadering verplaatst worden naar de eerstvolgende werkdag.

De eerste gewone algemene vergadering zal plaats hebben in tweeduizend vijftien.

11. Aanleggen reserves, verdeling van de winst en verdeling van het na vereffening overblijvende saldo:

Het saldo van de resultatenrekening, na aftrek van alle kosten, nodige provisies en afschrijvingen, vormt het resultaat van het boekjaar van de vennootschap.

Van het positief resultaat van het boekjaar, na aanrekening van eventuele overgedragen verliezen, zal jaarlijks ten minste vijf ten honderd voorafgenomen worden, voor de samenstelling van het wettelijk reservefonds. Deze voorafname is niet meer verplicht wanneer dit reservefonds een tiende van het kapitaal bereikt.

Het overschot wordt in beginsel onder de vennoten verdeeld, tenzij de algemene vergadering, op voorstel van de zaakvoerder(s) beslist dat dit saldo voor het geheel of voor een gedeelte een andere bestemming zal krijgen en onder meer aangewend zal worden voor het vormen van een buitengewoon reservefonds of het overbrengen naar het volgend boekjaar.

Geen uitkering zal mogen geschieden indien op datum van de afsluiting van het laatste boekjaar het netto actief zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van het Wetboek van Vennootschappen.

...

Na de vereffening van het maatschappelijk passief, zal het batig saldo tussen de vennoten verdeeld worden volgens het aantal aandelen in hun bezit, nadat deze gebeurlijk op dezelfde vereffeningsvoet zullen gebracht zijn.

12. Er werd geen commissaris benoemd.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

13. Er wordt beslist volmacht te geven aan de Heer Filip Cardon, erkend boekhouder-fiscalist 30046152, wonende te 9170 Sint Gillis Waas, Varenbergstraat 8, met recht van indeplaatsstelling om:

-al het nodige te doen voor de inschrijving van de vennootschap in het Handelsregister ter Griffie van de bevoegde Rechtbank, en alle latere wijzigingen;

-inschrijving en alle latere wijzigingen, vertegenwoordiging tegenover de administratie van de BTW, de Directe Belastingen en de kruispuntbank voor ondernemingen. Te dien einde alle verklaringen te doen en alle documenten te ondertekenen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL: Neergelegd ter Griffie van de Rechtbank van Koophandel te Oost-Vlaanderen via e-depot: uittreksel akte oprichting.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 23.06.2016, NGL 31.08.2016 16573-0226-009

Coordonnées
ATOZIT

Adresse
VOGELENZANG 11 9120 BEVEREN-WAAS

Code postal : 9120
Localité : BEVEREN-WAAS
Commune : BEVEREN-WAAS
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande