ASSISTANCE IN MAINTENANCE AND QUALITY, AFGEKORT : AIMQ

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ASSISTANCE IN MAINTENANCE AND QUALITY, AFGEKORT : AIMQ
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 470.147.815

Publication

08/04/2014
ÿþ mod 11.1



In de bijlagen bij het. Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voorbehoud

aan he Beigist Staatsb

NEERUELEGD

2 7 2014

RECHTBANK VAT ~}

KOOPHANfflk.. TE GaZd

*14075897*

1111111111

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0470.147.815

Benaming (voluit) : ASSISTANCE IN MAINTENANCE AND QUALITY

(verkort) : AIMQ

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : 9041 Gent - Oostakker, Christiaan Van der Heydeniaan 40

Onderwerp akte : KAPITAALVERHOGING -STATUTENWIJZIGING

Uit een proces-verbaal opgemaakt en gesloten voor het ambt van Meester STEVEN VERBIST, geassocieerd notaris te Oostakker, Stad Gent, op 24 maart 2014, ter registratie, neergelegd, houdende de notulen van de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ASSISTANCE IN MAINTENANCE AND QUALITY, IN AFKORTING AIMQ", met maatschappelijke zetel te 9041 Oostakker, Christiaan Van der Heydenlaan 40. RPR Gent  BTW nummer 470.147.815, blijkt dat volgende beslissingen werden genomen, allen met éénparigheid van stemmen :

EERSTE BESLISSING : VOORAFGAANDELIJKE BIJZONDERE ALGEMENE VERGADE]RNG

Met algemeenheid van stemmen heeft de vergadering de voorzitter ontslag verleend van het voorlezen van notulen van de bijzondere algemene vergadering de dato 28 februari 2014 houdende de beslissing tot uitkering van een tussentijds bruto-dividend ten belope van honderd: eenendertigduizend zevenhonderdtweeëntwintig euro tweeëntwintig cent (E 131.722,22), waarop tien procent (10%) roerende voorheffing verschuldigd is, hetzij dertienduizend honderdtweeënzeventig euro tweeëntwintig cent (£ 13.172,22) werd betaald op 12 maart 2014 en dit door onttrekking aan de beschikbare reserves.

De dividenden werden toegekend en betaalbaar gesteld aan de enige vennoot.

TWEEDE BESLISSING : KAPITAALVERHOGING

De vergadering heeft beslist om onder de voorwaarden en bepalingen van artikel 537 WIB 1992 het maatschappelijk kapitaal te verhogen met een bedrag van honderd achttienduizend vijfhonderd vijftig euro (E 118.550,00) om het te brengen naar honderd achtendertigduizend: vijflionderdvijftig euro (£ 138.550,00) door inbreng in speciën van het netto tussentijds dividend, uitgekeerd aan de enige vennoot zonder uitgifte van nieuwe aandelen, met dien verstande dat de laten doorgevoerde kapitaalverminderingen prioritair zullen worden aangerekend op het kapitaal dat valt;, onder artikel 537 WIB 1992.

DERDE BESLISSING : VERWEZENLIJKING VAN DE KAPITAALVERHOGING

De enige vennoot, de heer MERCIER Jean, verklarende op de hoogte te zijn van de financiële toestand en van de statuten van de vennootschap heeft op de kapitaalverhoging, ingeschreven door inbreng in speciën van het bedrag van het hem toegekend netto tussentijds: dividend, welk bedrag hij onmiddellijk en volledig heeft volstort.

Voormelde inbreng in geld werd overeenkomstig artikel 311 van het Wetboek van Vennootschappen gestort op een bijzondere rekening nummer 973-1120961-63 op naam van de'' vennootschap bij ARGENTA, ten belope van honderd achttienduizend vijfhonderdvijftig euro (£ 118.550,00) zoals blijkt uit een attest afgeleverd door deze financiële instelling op 11 maart 2014,: dat aan de ondergetekende notaris werd overhandigd en in diens dossier bewaard zal blijven.

Vaststelling van de kapitaalverhoging

Op de laatste biz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

4

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

De vergadering heeft vastgesteld dat de voormelde kapitaalverhoging van honderd achttienduizend vijfhonderdvijftig euro (E 118.550,00) volledig werd onderschreven en volstort en bijgevolg verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op honderd achtendertigduizend vijfhonderdvijftig euro (E 138.550,00) vertegenwoordigd door honderd (100) kapitaalaandelen zonder vermelding van waarde.

VIERDE BESLISSING : WIJZING STATUTEN

De vergadering heeft beslist tot wijziging van artikel 5 van de statuten door vervanging van de huidige tekst door volgende : "Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt honderd achtendertigduizend ví, jfhonderdv jftig euro (ê 138.550, 00), vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder vermelding van nominale waarde, die elk één/honderdste van het kapitaal vertegenwoordigen."

VIJFDE BESLISSING

De vergadering heeft aan ondergetekende notaris alle machten verleend om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

ZESDE BESLISSING - BIJZONDERE VOLMACHT

De vergadering heeft beslist om een bijzondere volmacht te verlenen aan : de heer Jean Luc De Meyer, Adfibodem, met macht van indeplaatsstelling, aan wie de macht verleend wordt om de nodige formaliteiten te vervullen bij de fiscale administratie, de Kruispuntbank voor Ondernemingen en het ondernemingsloket.

ZEVENDE BESLISSING

De zaakvoerder werd gelast met de uitvoeringen van de genomen beslissingen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

GEASSOCIEERDE NOTARIS STEVEN VERBIST

Tegelijk hiermee neergelegd

- Expeditie proces-verbaal statutenwijziging

-

Gecoördineerde statuten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzit van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

03/10/2014 : ME. - JAARREKENING 31.03.2014, GGK 29.08.2014, NGL 01.10.2014 14615-0476-013
04/11/2013 : ME. - JAARREKENING 31.03.2013, GGK 30.08.2013, NGL 30.10.2013 13642-0430-012
06/01/2015
ÿþeiº%

Mod PDF 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de ERGELEGD

1 6 DEC. 2011i

RECHTBANK VAN

LGISCH S' AATSE LArKOOPHANDEL TE GENT

tirifil

MONITEUP, BELG

29 -12-

2014

iJ

B

Ondernemingsnr Benaming (voluit):

(verkort}:

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte :

0470.147.815

ASSISTANCE IN MAINTENANCE AND QUALITY

AIMQ

Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

9041 Gent  Oostakker, Christiaan Van der Heydenlaan 40 doelwijziging  statutenwijziging

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld op één december tweeduizend veertien, door Meester Alex De Wulf, geassocieerd notaris te Oostakker, Stad Gent, neergelegd ter registratie;

dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de Besloten vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "ASSISTANCE IN MAINTENANCE AND QUALITY, in afkorting "AIMQ", met maatschappelijke zetel te 9041 Oostakker, Christiaan Van der Heydenlaan 40. RPR Gent  BTW nummer 470.147.815 volgende beslissingen genomen heeft:

EERSTE BESLISSING

De enige vennoot verklaart kennis genomen te hebben van het verslag van de zaakvoerder, opgesteld op 18 november 2014 waarin hij zijn voorstel tot wijziging van het doel van de vennootschap verantwoordt. Bij dit verslag is de staat van activa en passiva: gevoegd, vastgesteld op 30 september 2014 de welke bijgevolg niet ouder is dan drie (3) maanden bij deze ondertekening.

De enige vennoot erkent vooraf die staat van activa en passiva te hebben ontvangen. Op dit verslag en op die staat worden geen opmerkingen gemaakt.

De voorzitter overhandigt daarop dit verslag van de zaakvoerder en de staat van activa en passiva aan de ondergetekende notaris met verzoek die aan dit proces-verbaal te hechten en ermee te laten registreren.

TWEEDE BESLISSING

Met eenparigheid van stemmen wordt besloten gemelde staat van activa en passiva, afgesloten op 30 september 2014 goed te keuren.

DERDE BESLISSING

Met eenparigheid van stemmen wordt besloten het doel van de vennootschap te', wijzigen: hiertoe wordt de bestaande tekst van artikel 3 van de statuten vervangen door de', tekst, zoals opgenomen in het vierde besluit, dewelke de wijziging inhoudt van de huidige statuten.

VIERDE BESLISSING

Ten einde de statuten in overeenstemming te brengen met de beslissing tot doelwijziging die voorafgaat, wordt met eenparigheid van stemmen besloten:

Artikel 3 van de statuten uit te breiden en volledig te vervangen door volgende tekst: "De vennootschap heeft tot doel :

- het leveren van alle diensten van directie, beheer, raadgeving administratie;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

I'?.../~ ~[ ~

"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

- het presteren van alle diensten van engineering, studie, onderzoek en ontwikkeling op alle gebied;

- het zoeken naar en ontwikkelen van nieuwe productietechnieken, managementtechnieken en gelijkaardige produkten en materialen;

- de aankoop, de verkoop, de verhandeling, de fabricatie, de handel in al zijn vormen van process control, materiaal, apparatuur, mechanische toestellen en onderdelen, computers en computersystemen, elektronica en elektrotechnische systemen onder al hun vormen;

- het verzekeren van onderhoudsdiensten en de herstelling van alle hierboven vernoemde apparaten, toestellen, materialen en systemen;

- het uitoefenen van mandaten van bestuurder of zaakvoerder in andere vennootschappen, - liet leveren van diensten als vertaler en tolk.

- het leveren van diensten als ingenieur en aanverwant technisch adviseur, exclusief landmeters.

Deze aanduiding en opsomming is niet beperkend, doch enkel van aanwijzende aard.

De vennootschap mag alle industriële en handelsverrichtingen en verhandelingen van onroerende, roerende of financiële aard uitvoeren die rechtstreeks of onrechtstreeks bij haar doel aansluiten.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken op alle wijzen die zij best geschikt acht, voor eigen rekening of voor rekening van derden, zo in België als in het buitenland.

Zij mag deelnemen aan de bedrijvigheid van andere vennootschappen met hetzelfde of een ander doel, door inbreng, fusie of hoe dan ook"

VIJFDE BESLISSING:

De vergadering verleent aan ondergetekende notaris alle machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

ZESDE BESLISSING - BIJZONDERE VOLMACHT

De vergadering beslist om een bijzondere volmacht te verlenen aan de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid Adfibodem, te Oostakker, Pijkestraat 138, met macht van indeplaatsstelling, aan wie de macht verleend wordt om de nodige formaliteiten te vervullen bij de fiscale administratie, de Kruispuntbank voor Ondernemingen en het ondernemingsloket.

ZEVENDE BESLISSING

De zaakvoerder wordt gelast met de uitvoeringen van de genomen beslissingen.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL

Alex De Wulf, geassocieerd notaris

Tegelijk hiermee neergelegd:

-expeditie van het PV de dato 1 december 2014

-lijst van publicaties;

-gecoördineerde statuten

- verslag zaakvoerder met bijgevoegde staat van activa en passiva

05/11/2012 : ME. - JAARREKENING 31.03.2012, GGK 31.08.2012, NGL 30.10.2012 12621-0122-012
26/10/2011 : ME. - JAARREKENING 31.03.2011, GGK 26.08.2011, NGL 24.10.2011 11583-0189-012
24/09/2010 : ME. - JAARREKENING 31.03.2010, GGK 27.08.2010, NGL 21.09.2010 10545-0406-012
27/10/2009 : ME. - JAARREKENING 31.03.2009, GGK 28.08.2009, NGL 23.10.2009 09821-0293-013
01/10/2008 : ME. - JAARREKENING 31.03.2008, GGK 29.08.2008, NGL 30.09.2008 08753-0084-013
26/09/2007 : ME. - JAARREKENING 31.03.2007, GGK 31.08.2007, NGL 21.09.2007 07727-0394-012
22/09/2006 : ME. - JAARREKENING 31.03.2006, GGK 25.08.2006, NGL 19.09.2006 06787-2908-011
06/10/2005 : GE194920
03/10/2005 : GE194920
16/07/2015
ÿþ Md 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Ondernemingsnr : 0470147815

Benaming

(voluit) : Assistance in Maintenance and Quality

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Christiaan Van der Heydenlaan 40, 9041 Gent

Onderwerp akte ; Adreswijziging Maatschappelijke Zetel

Bij beslissing van de zaakvoerder van 01 juli 20166 wordt besloten om de maatschappelijke zetel te verplaatsen naar Twee Dreven 67 te 9830 Sint-Martens-Latem

Deze beslissing heeft uitwerking op heden 01 juli 2015.

Mercier Jean

Zaakvoerder.

op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon tan aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

111111011111,171 j1,11

ba

~~ sté

111

0 ? JULI 2015

RECHTBANK VAN

KOOPFder-E GENT

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

01/10/2004 : GE194920
23/10/2003 : GE194920
08/10/2002 : GE194920
01/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.03.2015, GGK 28.08.2015, NGL 30.09.2015 15605-0238-013

Coordonnées
ASSISTANCE IN MAINTENANCE AND QUALITY, AFGEK…

Adresse
TWEE DREVEN 67 9830 SINT-MARTENS-LATEM

Code postal : 9830
Localité : SINT-MARTENS-LATEM
Commune : SINT-MARTENS-LATEM
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande