ARCUS

Société en commandite simple


Dénomination : ARCUS
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 834.724.392

Publication

01/04/2011
ÿþOndernemingsar : Benaming

(voluit)

Rechtsvorm :

Zetel :

Arcus

Gewone Commanditaire Vennootschap

Abdisstraat 8 - 9000 Gent



Onderwerp akte : Oprichting

Uit een onderhandse akte d.d. 10/03/2011 blijkt dat wérd overgegaan tot de oprichting van een "Gewone Commanditaire vennootschap" met volgende gegevens:

NAAM: De vennootschap neemt de benaming Arcus aan

MAATSCHAPPELIJKE ZETEL: De maatschappelijke zetel is gevestigd te Abdisstraat 8  9000 Gent.

BEHERENDE VENNOOT: Mevrouw Verhaest Karin wonende te Abdisstraat 8 - 9000 Gent

DOEL: De vennootschap heeft tot doel, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden,

rechtstreeks of via onderaanneming, zowel in België als in het buitenland:

- Het organiseren en leiden van seminaries en opleidingen op het vlak van coaching,

leiderschapsontwikkeling, communicatie en team building

- Het ontwikkelen van didactisch materiaal voor seminaries en opleidingen

- Het verstrekken van advies, diensten en hulpmiddelen inzake organisatie-ontwikkeling, procesverbetering, veranderingsbeheer en projectbeleid

- Het persoonlijk begeleiden van leidinggevenden inzake persoonlijke efficiëntie en vaardigheden

- Het verschaffen van accommodatie, gewoonlijk op dag- of weekbasis, aan reizigers of vakantiegangers, die hoofdzakelijk kortstondig verblijven in beperkte ruimten, gastenkamers of woon- en leefruimten al dan niet in combinatie met het verschaffen van maaltijden.

- De vennootschap zal mogen deelnemen aan aile zaken, ondernemingen en vennootschappen die hetzelfde of een gelijkaardig doel hebben of die van aard zijn de bloei van de onderneming te bevorderen, haar in staat zouden stellen grondstoffen aan te werven of de afzet van haar producten te vergemakkelijken.

- De vennootschap heeft verder tot doel het oprichten, promoten, aankopen, ruilen, verkopen, huren en onderhuren, verhuren en onderverhuren, het uitbaten en het onderhouden van huizen, appartementen, kantoren, winkels, handelsfondsen, terreinen, gronden, en domeinen, en meer algemeen, van alle mogelijke onroerende goederen, alsook het uitvoeren van alle mogelijke financieringsverrichtingen, dit alles in de meest uitgebreide zin van het woord.

De vennootschap zal in het algemeen alle burgerlijke, commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn het bereiken ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken. Zij mag deelnemen bij wijze van inbreng, versmelting, inschrijving of andere tussenkomst aan alle bestaande of op te richten vennootschappen, zowel in België als in het buitenland en waarvan het doel gelijkaardig of aanverwant is aan het hare. Deze opsomming is verklarend en niet beperkend en moet verstaan worden in de meest brede zin.

DUUR: De vennootschap is opgericht voor een onbepaalde duur, met ingang van heden.

KAPITAAL: Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op 1.000,00 euro en is volstort. Het is vertegenwoordigd door 100 aandelen, die ieder 1 / 100e van het kapitaal vertegenwoordigen.

BEHEER: Het beheer wordt uitgeoefend door de beherende vennoten, onder voorbehoud van elke delegatie en met uitsluiting van stille vennoten.

BOEKJAAR: Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 januari en eindigt op 31 december van elk jaar ALGEMENE VERGADERING: Laatste vrijdag van april om 19 uur op de maatschappelijke zetel. TIJDELIJKE BEPALINGEN: Het eerste boekjaar zal aanvangen vanaf de oprichting om te eindigen op 31 december 2012. De eerste jaarvergadering zal plaatshebben op 26 april 2013

De oprichters verklaren dat zij alle verbintenissen en overeenkomsten door een van hen aangegaan vanaf 1 januari 2011 in naam van de vennootschap in oprichting en vooraleer deze rechtspersoonlijkheid verkreeg, voor rekening van de vennootschap overnemen. Deze overname heeft slechts uitwerking vanaf het verkrijgen door onderhavige vennootschap van rechtspersoonlijkheid.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Mod 2.l

Lez Li

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

*11069600*

Ar~

? 2 MI 2011

RrcGlr,iffte, \A'~

t r~nnDi--4a'" ''~~=.t.'Ïç:_,{~1t~.1~~ _.~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/04/2011- Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsbiad

Zij verklaren en erkennen van deze verbintenissen en overeenkomsten op de hoogte te zijn en verlenen aan' de zaakvoerders alle nodige machten om alle formaliteiten te vervullen en alle akten te tekenen die noodzakelijk zouden blijken voor het op zich nemen door de vennootschap van deze verbintenissen en overeenkomsten.

Gedaan te gent op 10 maart 2011

Verhaest Karin

Beherende vennoot



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/04/2011- Annexes du Moniteur belge Samen hiermee neergelegd: geregistreerde statuten



Op de laatste blz. van Luik B vermelden ; Recto : Naam hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
ARCUS

Adresse
ABDISSTRAAT 8 9000 GENT

Code postal : 9000
Localité : GENT
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande