AMS CONSULTING

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : AMS CONSULTING
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 835.327.277

Publication

01/04/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 07.03.2014, NGL 27.03.2014 14076-0066-013
03/05/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 31.12.2012, NGL 26.04.2013 13103-0260-013
20/04/2011
ÿþ mod 2.1



ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Benaming : AMS Consulting

(voluit)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Durmedal 3

9250 Waasmunster

Onderwerp akte :OPRICHTING

Uittreksel vóór registratie

Uit een akte verleden te Hamme voor geassocieerd notaris Paul Files te Hamme, op vijf april tweeduizend? en elf blijkt dat : ;; 1. de heer MAES Ary Eddy Oscar, geboren te Sint-Niklaas, op één mei negentienhonderd negenenzestig,;; wonende te 9250 Waasmunster, Durmedal 3, en

2. mevrouw DELLAERT Nadia, geboren te Sint-Amandsberg, op negentien september negentienhonderd;; zevenenzestig, wonende te 9250 Waasmunster, Durmedal 3.

- een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft opgericht onder de naam "AMS Consulting" - de maatschappelijke zetel is te 9250 Waasmunster, Durmedal 3.

- de vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur en begint te werken vanaf de datum waarop zij rechts-;i persoonlijkheid verkrijgt.

- het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd (18.600,00) euro en is volledig geplaatst, verdeeld in honderd (100) aandelen zonder nominale waarde, en volstort tot beloop van zesduizend; ;; tweehonderd (6.200,00) euro.

De heer Ary Maes tekent in op tachtig (80) aandelen en volstort deze tot beloop van vierduizend negenhonderd;: zestig (4.960,00) euro; ;: Mevrouw Nadia Dellaert tekent in op twintig (20) aandelen en volstort deze tot beloop van duizend tweehonderd;; veertig (1.240,00) euro;

- de genoemde bedragen zijn gedeponeerd op een bijzondere rekening bij Fortis Bank NV; - de vennootschap neemt alle verbintenissen over die voor rekening en ten name van de vennootschap In; oprichting zijn aangegaan te rekenen één maart tweeduizend en elf.

Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen.; De verbintenissen, aangegaan in de tussenperiode, zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 van het Wetboek.; van Vennootschappen, en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd. - de vennootschap heeft tot doel:

': De vennootschap heeft tot doel :

1, Het verlenen van dienstprestaties met betrekking tot analysen en onderzoek, adviesverstrekking, initiatief en organisatie, beheer, controle en toezicht; deze audit- consulting- en managementprestaties kunnen onder hun meest verschillende vormen voorkomen en dit op alle niveaus van probleembepaling tot het uitoefenen van bedrijfsleiding, zowel voor eigen rekening als voor rekening van of in deelneming met derden, van handels-, nijverheids- of andere ondernemingen, bestaande onder het even welke vorm, en dit zonder enige beperking. ;: ; 2. De ontwikkeling, de aanpassing, productie en commercialisatie van multimedia, titels, hard-, software en alle aanverwanten, met inbegrip van alle goederen en diensten die ermee verband houden. Deze opsomming is niet beperkend, doch enkel van aanwijzende aard.

3, Het vestigen, aan- en verkopen, uitbaten van patenten, licenties, octrooien in verband met hogervermelde activiteiten.

4, Bemiddeling, verkoop, in- en uitvoer, evenals alle activiteiten in verband met trading, met betrekking tot gelijk welke goederen en/of diensten, dit alles onder hun meest verschillende vormen.

5, Het beheer van roerende en onroerende goederen, het nemen van participaties, deelnemingen of belangen op welke wijze ook in andere ondernemingen, alsmede het dragen van bestuursmandaten; de vennootschap mag onroerende goederen verwerven, laten bouwen, opschikken, uitrusten, ombouwen, verkopen, verhuren of j: ter beschikking stellen.

Het houden en beheren van aandelen van één of meer vennootschappen, met het oog op de volledige of partiële controle over het beheer van deze vennootschappen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

1

" iiocoass"

Ondememingsnr : 8 3 5 39-4 2.Y4

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

GF?9F:C'." =

-4+ .1"

VAN

- 8 APR 2011

f~EGriífê rN, e

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/04/2011- Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/04/2011- Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

mod 2.1



Het beheer van roerende en onroerende goederen die deel uitmaken van het patrimonium van de vennootschap.

6. Het borgstellen ten voordele van en/of ten overstaan van derden, met het oog op commerciële, financiële, of andere verhandelingen, alsmede het verstrekken van leningen.

7. De logistieke ondersteuning ten behoeve van organisaties en bedrijven.

Dit alles in de meest ruime zin.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Zij mag deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven, ook aanverwant, of die de verwezenlijking van het doel vergemakkelijken.

In de algemene regel mag de vennootschap alle daden stellen van burgerlijke, commerciële, roerende, onroerende, industriële of financiële aard, welke rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk in verband staan met het doel.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten;

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen;

- Elke zaakvoerder kan, overeenkomstig artikel 257 van het Wetboek van Vennootschappen, alleen alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het doel van de vennootschap, behoudens die welke de wet aan de algemene vergadering voorbehoudt, en iedere zaakvoerder vertegenwoordigt individueel de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder.

De zaakvoerders hebben het recht voor bepaalde handelingen of functies volmacht te geven aan één of meer van hen of aan een derde met het recht om afzonderlijk op te treden.

- De gewone algemene vergadering wordt gehouden op de eerste vrijdag van de maand maart om tien uur ter maatschappelijke zetel of op elke andere plaats in het bericht van bijeenroeping vermeld.

Valt de hierboven bepaalde dag op een wettelijke feestdag, dan vindt de vergadering plaats op de volgende werkdag, zelfde plaats en uur.

- Om tot de vergadering toegelaten te worden moeten de vennoten  of hun vertegenwoordigers  uiterlijk vijf dagen vôôr de vergadering kennis geven van hun voornemen om aan de vergadering deel te nemen bij gewone brief, te richten aan de zetel van de vennootschap. De vervulling van deze formaliteit kan niet geëist worden indien daarvan geen melding is gemaakt in de oproeping tot de vergadering;

-elk aandeel geeft recht op één stem;

- het maatschappelijk jaar begint op één oktober van ieder jaar en eindigt op dertig september van het daaropvolgend jaar;

- het batig saldo van de balans, na aftrok van de algemene onkosten maakt de netto winst van de vennootschap uit;

- op deze winst wordt jaarlijks vijf procent opgenomen voor de wettelijke reserve tot wanneer deze reserve één tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt en zolang deze niet bereikt is;

- op voorstel van de zaakvoerder beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst. Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 van het Wetboek van Vennootschappen;

- bij vereffening verdelen de vereffenaars, na de betaling van alle schulden, lasten en kosten van vereffening, of na consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, het netto actief in geld of in effecten, onder de aandeelhouders naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten.

Tevens worden de goederen die nog in natura voorhanden zijn, op dezelfde wijze verdeeld.

Indien op alle aandelen niet op dezelfde wijze is gestort, moeten de vereffenaars, alvorens over te gaan tot de in vorig lid bepaalde verdeling, met dit onderscheid van toestand rekening houden en het evenwicht herstellen door alle aandelen op een volstrekte voet van gelijkheid te stellen, hetzij door inschrijving van bijkomende stortingen ten laste van de effecten waarop niet voldoende is gestort, hetzij door voorafgaande terugbetaling in geld of in effecten ten bate van de in hogere verhouding volgestorte effecten.

De gelijkheid met de niet afgeloste aandelen wordt door de vereffenaars hersteld door vooruitbetaling aan de houders van kapitaalaandelen van het bedrag van de nominale waarde van hun inbreng. OVERGANGSBEPALINGEN

1. De maatschappelijke zetel wordt bij de oprichting gevestigd te 9250 Waasmunster, Durmedal 3.

2. Het eerste maatschappelijk jaar begint te lopen op de datum waarop de vennootschap rechtspersoonlijkheid verkrijgt en eindigt op dertig september tweeduizend en twaalf.

3. De eerste jaarvergadering zal plaats grijpen in tweeduizend dertien.

4. De oprichters benoemen tot niet-statutair zaakvoerder voor onbepaalde duur de heer Ary Maes wiens mandaat bezoldigd is.

5. Er wordt thans geen commissaris benoemd.

6. Volmacht wordt verleend aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap

met beperkte aansprakelijkheid Accountancy Audenaert, zetel te 9090 Melle, Brusselsesteenweg 102 A,

bedienden of aangestelden om de vervulling van alle administratieve formaliteiten te verzekeren, onder meer bij

het ondememingsloket, de administratie van de belastingen en de BTW.

---VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Paul Flies

Geassocieerd notaris, te Hamme

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Tegelijk hiermee neergelegd:

- afschrift van de oprichtingsakte van 5 april 2011











Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/04/2011- Annexes du Moniteur belge















mod2.1

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
AMS CONSULTING

Adresse
DURMEDAL 3 9250 WAASMUNSTER

Code postal : 9250
Localité : WAASMUNSTER
Commune : WAASMUNSTER
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande