ALLO INDUSTRY

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ALLO INDUSTRY
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 841.031.471

Publication

25/11/2011
ÿþ" 1117]985*

Ondernemingsnr :

Benaming

(voluit)

enod 2.

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Allo Industry

Oudenaarc:::~

1 5 2091

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/11/2011- Annexes du Moniteur belge Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Hermes Van Wynghenestraat 49 - 9600 Ronse

Onderwerp akte : Oprichting

Uit een akte verleden voor notaris Philippe Flamant te Ronse op 9 november 2011; neergelegd vóór registratie, blijkt dat

De heer ALLO Christian Jean Francis, geboren te Gent op 25 augustus 1961 (nationaal; nummer 61.08.25-209.87), en zijn echtgenote mevrouw CONVENTS Jeannine Catharina,i geboren te Rocourt op 2 maart 1955, wonende te 9600 Ronse, Hermes Van Wynghenestraat; 49, een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht, met de naam "Allo Industry". De maatschappelijke zetel wordt voor het eerst gevestigd te 9600' Ronse, Hermes Van Wynghenestraat 49.

Het maatschappelijk kapitaal is volledig geplaatst en bedraagt achttienduizend.

vijfhonderd vijftig euro (18.550,00 EUR). Het is vertegenwoordigd door 100 aandelen, op naam, zonder vermelding van een waarde, die ieder één/honderdste (1/100) van het kapitaal; vertegenwoordigen. De Heer Allo Christian, voornoemd, schrijft in op 50 aandelen hetzij voor een bedrag van negenduizend tweehonderd vijfenzeventig euro (9.275,00 EUR); Mevrouw Convents Jeannine, voornoemd, schrijft in op 50 aandelen hetzij voor een bedrag; van negenduizend tweehonderd vijfenzeventig euro (9.275,00 EUR);

De inbreng in geld werd voorafgaandelijk aan de oprichting, in toepassing van artikel 224! van het Wetboek van vennootschappen, gedeponeerd op een bijzondere rekening nummer; BE 04 1430 8182 2231. De inschrijvers verklaren en erkennen dat er door hen werd: ingeschreven op alle aandelen en werd volstort ten belope van twaalfduizend vierhonderd euro (12.400,00 EUR). De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur.

De vennootschap heeft tot doel :

- De distributie van industriële producten;

- De distributie, fabricage en verhuur van tenten en aanverwante zaken;

- Uitoefenen van mandaten van bestuur in andere vennootschappen; Het patrimonium bestaande uit roerende en onroerende goederen te.

behouden, in de ruimste zin van het woord te beheren en oordeelkundig uit te breiden, alsmede alle verhandelingen die van aard zijn de opbrengst van haar; patrimonium te bevorderen, zonder dat dit een handel in onroerende goederen' zou uitmaken;

- Haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, in! pand te stellen en aval te verlenen voor alle leningen, kredietopeningen, en andere verbintenissen zowel voor haarzelf als voor derden;

- deelnemen of samenwerken met bestaande of nog op te richten! ondernemingen die een gelijkaardig of complementair doel hebben;

Zij mag haar doel zowel in België als in het buitenland uitoefenen en nastreven, zowel< rechtstreeks als onrechtstreeks; Zij mag alles doen wat rechtstreeks of onrechtstreeks tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel kan bijdragen en van aard is de opbrengst:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/11/2011- Annexes du Moniteur belge

van haar goederen te bevorderen.

De gewone algemene vergadering van vennoten (hierna: "jaarvergadering") zal gehouden worden de eerste zaterdag van de maand juni om 10.00 uur. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats, zelfde plaats en uur. De jaarvergadering wordt gehouden op de zetel van de vennootschap of in de gemeente van de zetel van de vennootschap.

Alvorens aan de vergadering deel te nemen, zijn de vennoten of hun volmachtdragers verplicht de aanwezigheidslijst, met aanduiding van de naam, de voorna(a)m(en) en de woonplaats of de maatschappelijke benaming en de statutaire zetel van de vennoten en van het aantal aandelen dat zij vertegenwoordigen, te ondertekenen. Elk aandeel geeft recht op één stem. Schriftelijk stemmen is toegelaten.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden. De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van hetzelfde jaar. Op het einde van elk boekjaar maakt het bestuursorgaan een inventaris, alsmede de jaarrekening bestaande uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting op.

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van het bestuursorgaan (zaakvoerder) beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

De vennootschap mag ten alle tijde ontbonden worden door besluit van de algemene vergadering, die beraadslaagt op de wijze vereist voor de wijziging aan de statuten.

De vereniging van alle aandelen in de hand van één persoon heeft niet tot gevolg dat de vennootschap wordt ontbonden. De enige vennoot blijft slechts aansprakelijk voor de verbintenissen van de vennootschap ten belope van zijn inbreng.

Bij ontbinding met vereffening worden één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering.

De vereffenaars treden pas in functie na bevestiging door de Rechtbank van Koophandel van de benoeming door de algemene vergadering overeenkomstig artikel 184 van het Wetboek van vennootschappen. Zij beschikken over alle machten genoemd in de artikels 186 en 187 van het Wetboek van vennootschappen, zonder bijzondere machtiging van de algemene vergadering. De algemene vergadering kan evenwel ten allen tijde deze bevoegdheden bij gewone meerderheid beperken.

Alle activa van de vennootschap worden gerealiseerd tenzij de algemene vergadering anders beslist.

Indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden volgestort, herstellen de vereffenaars het evenwicht, hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelijke betalingen te doen.

BEPALINGEN VAN TOEPASSING INGEVAL DE VENNOOTSCHAP SLECHTS EEN VENNOOT TELT.

Indien de enige vennoot overlijdt en zijn aandelen op geen enkele gerechtigde overgaan, is de vennootschap van rechtswege ontbonden en wordt artikel 344 van het Wetboek van vennootschappen toegepast. Het overlijden van de enige vennoot heeft niet tot gevolg dat de vennootschap wordt ontbonden. Ingeval van overlijden van de enige vennoot worden de aan de aandelen verbonden rechten uitgeoefend door de regelmatig in het bezit getreden of in het bezit gestelde erfgenamen of legatarissen, naar evenredigheid van hun rechten in de nalatenschap, en dit op de dag van de verdeling van de aandelen of tot het afleveren van de legaten met betrekking tot deze aandelen, In afwijking van de alinea die voorafgaat, oefent hij die het vruchtgebruik erft van de aandelen van een enige vennoot de rechten uit die zijn verbonden aan die aandelen. Indien geen zaakvoerder benoemd is heeft de enige vennoot van rechtswege alle rechten en verplichtingen van een zaakvoerder. Zowel de enige vennoot als een derde kunnen tot zaakvoerder benoemd worden.

Indien een derde tot zaakvoerder is benoemd, zelfs in de statuten en zonder beperking van duur, kan deze te allen tijde ontslagen worden door de enige vennoot tenzij hij benoemd is voor een bepaalde duur of voor onbepaalde duur mits opzegging. De enige vennoot oefent alle bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering toekomen. Hij kan die bevoegdheden niet overdragen, behalve voor welbepaalde doeleinden. Van de besluiten van de enige vennoot worden notulen gemaakt die door hem worden ondertekend en nadien ; opgenomen worden in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt bewaard. Is de enige vennoot tevens zaakvoerder dan dienen de formaliteiten voor bijeenroeping van de algemene vergadering te worden nageleefd overeenkomstig artikel 268 van het Wetboek van vennootschappen doch dienen deze formaliteiten niet te worden nageleefd wat de vennoot zelf betreft.

SLOT- EN OVERGANGSBEPALINGEN

BEGIN EN AFSLUITING VAN HET EERSTE BOEKJAAR.

Het eerste boekjaar neemt een aanvang op datum van heden en zal worden afgesloten op 31 december 2012.

EERSTE JAARVERGADERING.

De eerste jaarvergadering zal gehouden warden de eerste zaterdag van de maand juni 2013 om 10.00 uur;

BENOEMING NIET-STATUTAIRE ZAAKVOERDER(S).

Vervolgens hebben de oprichters beslist te benoemen tot niet-statutaire zaakvoerder en dit voor onbepaalde duur:

De heer ALLO Christian Jean Francis, geboren te Gent op 25 augustus 1961 (nationaal nummer 61.08.25-209.87), wonende te 9600 Ronse, Hermes Van Wynghenestraat 49.

Zijn mandaat is bezoldigd.

Hier aanwezig en zijn mandaat uitdrukkelijk aanvaardend.

VOLMACHT

Door de voltallige vergadering wordt bijzondere volmacht gegeven aan de BVBA "Value+", met zetel te 9600 Ronse, Rozenaaksesteenweg 13 of één van haar aangestelden om alle noodzakelijke verrichtingen te stellen en ten dien einde alle documenten te ondertekenen bij de Kruispuntbank Ondernemingen, het ondernemingsloket en de diensten van de Rechtbank van Koophandel met betrekking tot de oprichting en het bekomen van een ondernemingsnummer en/of BTW-nummer.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL; opgemaakt door notaris Philippe Flamant te Ronse.

Hierbij neergelegd de uitgifte van de oprichtingsakte;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/11/2011- Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan Iet Béigisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

05/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 04.06.2016, NGL 25.08.2016 16499-0149-015

Coordonnées
ALLO INDUSTRY

Adresse
HERMES VAN WYNGHENESTRAAT 49 9600 RONSE

Code postal : 9600
Localité : RENAIX
Commune : RENAIX
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande