13 O'CLOCK HOSTEL GHENT

Divers


Dénomination : 13 O'CLOCK HOSTEL GHENT
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 632.910.152

Publication

10/07/2015
ÿþ Mod word 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsbiad











NEERGELEGD

O I JULI 2415

RECHTBANK VAN

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : O b3~ . ©. 452-

Benaming

(voluit) : 13 O'Clock Hostel Ghent

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap niet beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Universiteitstraat 13 9000 Gent

(volledig adres)

Onderwerp akte : oprichting

Uit een akte, opgesteld door mij, Meester Joost Eenvan, notaris te Gent, op 30 juni 2015 blijkt dat de volgende personen zijn samengekomen:

1. Re heer PIETERS Jan-Pieter, geboren te Gent op I april 1980, rijksregistemummer 80.04.01 229-91,wonende te 9830 Sint-Martens-Latem, Latemstraat 94 bus 3, ongehuwd en bevestigend geen verklaring van wettelijke samenwoning te hebben afgelegd.

2. De heer LANNO0 Louis Pieter Jan, geboren te Gent op 6 september 1986, rijksregistemummer 86.09.06 187-47,wonende te 9830 Sint-Martens-Latem, Vennelaan 7C000, ongehuwd en bevestigend geen verklaring van wettelijke samenwoning te hebben afgelegd.

HOOFDSTUK L- RECHTSVORM - NAAM - ZETEL - DOEL - DUUR,

Artikel 1.- RECHTSVORM - NAAM.

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Zij draagt de benaming "13 O'Clock Hostel Ghent"

Artikel 2. ZETEL.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9000 Gent, Universiteitstraat 13.

Deze mag worden overgebracht naar iedere andere plaats in België, bij beslissing van het bestuursorgaan, mits inachtneming van de taalwetgeving.

De vennootschap mag, bij beslissing van het bestuursorgaan, exploitatiezetels, administratieve zetels, filialen, agentschappen en depots in België of het buitenland oprichten.

Artikel 3. DOEL.

De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, uitsluitend in eigen naam en voor eigen rekening:

I. Specifieke activiteiten

AIDe vennootschap heeft tot doel het oprichten en uitbaten zowel in binnenland als in buitenland, van één of meerdere horecabedrijven (hotel, hostel, restaurant en drankgelegenheden) in de meest ruime zin van het woord en het verrichten van alle neven- en hulpactiviteiten in dit verband, evenals de aankoop en verkoop in binnen- en buitenland van alle handelsgoederen van welke aard ook en van om het even welke daarbij aansluitende dienstverlenende activiteit.

B/ het aan- en verkopen, ruilen, omvormen, bouwen, verbouwen, afbreken, herbouwen, renoveren, exploiteren, beheren, onderhouden, huren en verhuren, verkavelen, uitvoeren van alle bouwwerken en, voltooiingwerken met betrekking tot alle onroerende goederen; het uitvoeren van alle aannemingswerken, zowel private als openbare;

CI het optreden ais tussenpersoon bij voormelde handelingen, het uitvoeren van de activiteiten van: vastgoedpromotie, projectontwikkeling en projectmanagement;

D/ het verrichten van aile daarmee samenhangende diensten en in de meest ruime zin van het woord: het uitvoeren van alle immobiliaire verrichtingen en handelingen zowel in België als in het buitenland, en verder onder meer, als bouwheer, het uitgeven en laten uitvoeren door derden van opdrachten, werken, studies, plans en projecten in verband met alle vastgoedverrichtingen;

EI het verrichten van alle prestaties inzake vastgoedmakelarij, het optreden als verkoopagent en verhuringagent en de exploitatie van één of meer immobiliënkantoren, met inbegrip van tussenkomsten bij contracten van leningen, financiering, verzekeringsbemiddeling van aile risico's en alle administratie en beheerszaken dienaangaande, de expertise, het beheer en het valoriseren, laten bouwen of verbouwen van onroerende goederen, alsmede de coordinatie van de bouwwerkzaamheden op de werf, al dan niet in samenwerking met onderaannemers, en het opmaken en uitwerken van alle ontwerpen en plannen

toom rent;

Op de laatste blz, van Lu;k B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hekzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

()Mt r-~F FI het beheren en onderhouden van onroerende goederen waaronder begrepen de uitvoering van syndicopdrachten;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/07/2015 - Annexes du Moniteur belge G/ het deelnemen aan beurzen, evenementen, vakanties, reizen en incentives in binnen- en buitenland en het analyseren van vastgoedopportuniteiten in het buitenland.

11. Algemene activiteiten

AI het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie, de ontwikkeling van en de investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij at of niet een participatie aanhoudt;

BI het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, ondet om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, aile handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan kredietinstellingen;

cl het verlenen van adviezén van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin, met uitzondering van adviezen inzake beleggingen en geldplaatsingen; bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur;

D/ het waarnemen van alle bestuursopdrachten en opdrachten van vereffenaars, het uitoefenen van opdrachten en functies;

E/ het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante Immateriële duurzame activa;

FI het verlenen van administratieve prestaties en computerservices;

G/ de aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in `t kort tussenpersoon in de handel;

HI het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe vormen van technologie en hun toepassingen.

III. Beheer van een eigen roerend en onroerend vermogen

AI Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede aile handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen;

De vennootschap mag aan haar bedrijfsleiders en/of werknemers gratis woonst verlenen, dit ter compensatie van de door hen uitgevoerde verrichtingen ten voordele van de vennootschap.

Binnen het kader van haar maatschappelijk doel zal de vennootschap mogen overgaan tot het aankopen en verkopen, opschikken, uitrusten, valoriseren, bouwen, laten bouwen en verbouwen, zakelijke rechten verlenen of afsluiten, in huur nemen of verhuren van onroerende goederen, bebouwd of onbebouwd, gemeubeld of ongerneubeld. De vennootschap mag aan haar bedrijfsleiders en/of werknemers gratis woonst verlenen, dit ter compensatie van de door hen uitgevoerde verrichtingen ten voordele van de vennootschap.

BI Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

Dit alles in de meest ruime zin van het woord. De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerend of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

Zij mag deelnemen aan alle bestaande of op te richten vennootschappen of ondernemingen in België en in het buitenland, waarvan het doel analoog is met het hare of er enig verband mee heeft. Daartoe kan de vennootschap samen werken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

Artikel 5.- KAPITAAL.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt vierhonderd vijftig duizend euro(¬ 450.000).

Het wordt vertegenwoordigd door vierduizend vijfhonderd (4.500) aandelen op naam, zonder nominale waarde, die ieder één/ vierduizend vijfhonderdste (1/4.500e) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Artikel 11,- JAARVERGADERING - BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING,

De jaarvergadering zal gehouden worden op de vijftiende van de maand april om 19 uur.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats.

Een bijzondere of buitengewone algemene vergadering van vennoten mag bijeengeroepen worden telkens als het belang van de vennootschap zulks vereist.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Deze vergaderingen van vennoten mogen bij-ieenge-'roepen worden door het bestuursorgaan of de commis-'sa-'ris'sen en moeten bijeengeroepen worden op aanvraag van de vennoten die één/vijfde van het maatschappelijk kapitaal verte-'genwoor-'digen. De -'ver-+gaderingen van vennoten worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats in de oproepingsbrief medegedeeld.

Artikel 19.bis SCHRIFTELIJKE BESLUITVORMING

Met uitzondering van de beslissingen welke bij authentieke akte moeten warden verleden, kunnen de vennoten eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren. Daartoe zal door de zaakvoerder, een rondschrijven, hetzij per brief, fax of e-mail of enige andere informatiedrager, met vermelding van de dagorde en de voorstellen van besluit worden verstuurd naar alle vennoten, zaakvoerders, commissarissen, obligatie- of certificaathouders, met de vraag aan de vennoten de voorstellen van besluit goed te keuren en binnen een termijn van twintig dagen na ontvangst van het rondschrijven op correcte manier getekend terug te sturen naar de zetel van de vennootschap of op enige andere plaats in het rondschrijven vermeld. Is binnen deze periode de goedkeuring van alle vennoten niet ontvangen, dan wordt de beslissing geacht niet genomen te zijn. Hetzelfde geldt indien blijkt dat bepaalde voorstellen van besluit wel doch andere niet de eenparige goedkeuring van de vennoten hebben gekregen.

De algemene vergadering wordt gedateerd op de dag waarop de vennoot, die als laatste zijn handtekening heeft geplaatst, de notulen heeft ondertekend.

Artikel 21.- BESTUURSBEVOEGDHEID

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren,

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

Artikel 22.- VERTEGENWOORDIGINGSBEVOEGDHEID

ledere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Indien er 2 of meerdere zakvoerders zullen evenwel bij handelingen met financiële implicatie boven de 20.000 euro de handtekening vereist zijn van 2 zaakvoerders samen; Deelverrichtingen moeten samengenomen worden voor berekening van vermelde limietbedrag.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

Artikel 24.- BOEKJAAR - JAARREKENING - JAARVERSLAG.

Het boekjaar begint op één januari (01/01) en eindigt op eenendertig december (31112),

VERKRIJGING VAN RECHTSPERSOONLIJKHEID

De vennootschap zal in toepassing van artikel 2, paragraaf 4 van het Wetboek van vennootschappen rechtspersoonlijkheid verkrijgen vanaf de dag van de neerlegging van een uitgifte van onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig artikel 68 van het Wetboek van vennootschappen.

BENOEMING VAN EEN NIET-STATUTAIR ZAAKVOERDER.

Onmiddellijk hebben de oprichters beslist te benoemen tot eerste, niet-statutaire, zaakvoerders, en dit voor onbepaalde duur, bevoegd zoals vermeld in artikel tweeëntwintig:

-De heer PIETERS Jan-Pieter, voornoemd;

-De heer LANNOO Louis Pieter Jan, voornoemd.

Hun mandaat is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Ondergetekende notaris wijst erop dat de zaakvoerders mogelijks persoonlijk en hoofdelijk aansprakelijk zullen zijn voor alle verbintenissen aangegaan In naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting in de periode tussen de oprichtingsakte en de verkrijging door de vennootschap van haar rechtspersoonlijkheid, tenzij de vennootschap deze verbintenissen, in toepassing van en binnen de termijnen gesteld door artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen, heeft bekrachtigd. In toepassing van zelfde artikel kan de vennootschap overgaan tot de bekrachtiging van de handelingen in haar naam en voor haar rekening gesteld v66r de ondertekening van de oprichtingsakte.

Overgangsregeling zaakvoerders:

De zaakvoerders worden benoemd vanaf heden, met dien verstande, dat zij vanaf heden tot op de datum van de neerlegging van het uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, zullen optreden als volmachtdragers van de gezamenlijke vennoten en dat zij vanaf het ogenblik van de neerlegging zullen optreden als orgaan van de vennootschap overeenkomstig de bepalingen van de statuten en de wet.

BEGIN EN AFSLUITING VAN HET EERSTE BOEKJAAR.

Het eerste boekjaar neemt een aanvang op datum van heden en zal worden afgesloten op eenendertig decembertweeduizend zestien (31/12/2016).

EERSTE JAAR-tVERGA-'DERING.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar tweeduizend en zeventien (2017).

VOC-behouden

aan het Belgisch Staatsblad

; AANSTELLING VASTE VERTEGENWOORDIGER

De Algemene Vergadering besluit om de heer PIETERS Jan-Pieter, voornoemd, aan te stellen als vaste vertegenwoordiger ingeval de vennootschap een bestuursmandaat in andere vennootschappen zou opnemen.

De zaakvoerder werd door de ondergetekende notaris voldoende ingelicht omtrent de wenselijkheid deze benoeming te laten bekrachtigen van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen en of in hoofde van de bestuurde vennootschap.

BEKRACHTIGING HANDELINGEN GESTELD IN NAAM VAN DE VENNOOTSCHAP IN OPRICHTING

Onder de opschortende voorwaarde van de verkrijging van de rechtspersoonlijkheid door de vennootschap, worden - in toepassing van artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen - alle handelingen gesteld in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting bij deze bekrachtigd en overgenomen door de vennootschap en dit voor de periode van drie maanden tot op heden.

Partijen erkennen door ondergetekende notaris ingelicht te zijn omtrent de wenselijkheid om deze bekrachtiging, na verkrijging van de rechtspersoonlijkheid, door de zaakvoerder te laten bevestigen. Zij erkennen tevens ingelicht te zijn omtrent de noodzaak om eventuele handelingen die zullen gesteld worden tussen de dag van heden en de dag van de verkrijging van de rechtspersoonlijkheid op dezelfde wijze te laten bekrachtigen door de zaakvoerder zodra de rechtspersoonlijkheid is verkregen.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL.

Notaris Joost Eeman te Gent op 30 juni 2015









Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/07/2015 - Annexes du Moniteur belge Samen hiermee neergelegd: uitgifte van akte





Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
13 O'CLOCK HOSTEL GHENT

Adresse
Zetel : Universiteitstraat 13 9000 Gent

Code postal : 9000
Localité : GENT
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande