WES RESEARCH & STRATEGY

Association sans but lucratif


Dénomination : WES RESEARCH & STRATEGY
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 408.382.668

Publication

12/06/2014
ÿþfez MOD 2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

V beh

aa Bel Staa

1111 191 57

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

NEER(ELEGL)

Griffie Rechtbank Koophandel

3 0 MEI 2014

Gent Afc tieifPBrugge

Die yi_illier

Ondernemingsar : 0408.382.668

Benaming

(voluit) : Westvlaams Ekonomisch Studiebureau

(verkort) : WES

Rechtsvorm : vzw

Zetel : Baron Ruzettelaan 33, 8310 Assebroek

Onderwerp akte : Samenstelling raad van bestuur WES vzw

Na de algemene vergadering van 19 mei 2014, is de raad van bestuur van WES vzw samengesteld ais; volgt: Gord Bellenvan$, Jean de Bethune, Franky De Block, William De Groote, Rik De Keyser, Benoît De Ryck,: Kristof De Vlieger, Philip Moyersoen, Pascal Steeland, Tanja Termote, Norbert Vanhove, Gilbert Verkinderen en: Jef Verschoore.

De voorzitter van de algemene vergadering en de raad van bestuur van WES vzw is William De Groote.

Ontslag van: Jan Dumez, Joris Hindryckx, Geert Sanders, Patrick Vanden Avenne , Jan Verhenne en

Jan Beirlant.

Rik De Keyser

Bestuurder-directeur WES vzw

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

29/09/2014
ÿþ MOD 2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie



il

*14177459* B

Ondernemingsnr : 0408.382.668 Benaming

(voluit) :

NEERGELEGD

Griffie Rechtbank Koophandel

ELGISCH STAATSBLA! Griffie

(nt ntfcl-ering Di ugye

De griffier

MON-FTEL R BELGE

22 19- 201/1

15 SEP 2014

WESTVLAAMS EKONOMISCH STUDIEBUREAU

(verkort) : WES

Rechtsvorm: vzw

Zetel; Baron Ruzettelaan 33, 8310 Brugge

Onderwerp akte: Naamswijziging, zetelwijziging en statutenwijziging

Op de buitengewone algemene vergadering van 5 september 2014 werden de naam, de zetel en de statuten als volgt gewijzigd.

Gecoördineerde statuten van wee research &strategy:

wee research & strategy is de juridische voortzetting van het in 1959 opgerichte West-Vlaams Ekonomisch

Studiebureau onder een andere naam en met nieuwe aangepaste statuten.

De huidige statuten worden daarom integraal vervangen door volgende artikels:

TITEL I: NAAM - ZETEL - DOEL - DUUR

ARTIKEL 1

De vereniging draagt de naam; wes research & strategy.

ARTIKEL 2

De zetel van de vereniging is gevestigd te Baron Ruzettelaan 27, 8310 Assebroek-Brugge en ressorteert onder het gerechtelijk arrondissement Brugge.

Hij kan verplaatst worden door de raad van bestuur.

ARTIKEL 3

De vereniging heeft tot doel het ontwerpen, leveren en valoriseren van onderzoek, advies, begeleiding en opleiding aan overheden, bedrijven en de private sector in binnen- en buitenland op het vlak van het sociaaleconomisch, bedrijfseconomisch en maatschappelijk leven in de ruimst mogelijke betekenis.

De vereniging mag aile activiteiten ondernemen die dit doei kunnen bevorderen. Zij kan in die zin ook handelsdaden stellen, enkel voor zover de opbrengst hiervan besteed wordt aan het doel waarvoor zij werd opgericht.

Het is de vereniging toegestaan belangen te nemen in instellingen of organisaties met een gelijkaardig doel.

ARTIKEL 4

De vereniging is opgericht voor onbepaalde duur, maar kan evenwel te allen tijde ontbonden worden.

TITEL 11;1_ ED E N

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

r

MOD 2.2

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

ARTIKEL 5

De vereniging bestaat uit natuurlijke personen die individueel aansluiten en uit rechtspersonen.

De vereniging kan zowel effectieve als toegetreden leden tellen.

De effectieve leden zijn de stemgerechtigden op de bijeenkomsten van de algemene vergadering. Hun naam is vermeld in het ledenregister dat op de zetel van de vereniging wordt bijgehouden. De wettelijke bepalingen zijn alleen op de effectieve leden toepasselijk. Hun minimumaantal is bepaald op zes.

Toegetreden leden zijn de eventuele categorieën personen die zich met een lidmaatschap kunnen verbinden aan de vereniging, zonder stemrecht op de algemene vergadering.

Met de term 'lid' in deze statuten wordt uitdrukkelijk verwezen naar de effectieve leden. ARTIKEL 6

Flet verzoek om toelating van een kandidaat-lid moet schriftelijk worden ingediend bij de raad van bestuur. De raad van bestuur brengt dit op de agenda van de algemene vergadering, die over de toelating beslist.

ARTIKEL 7

De raad van bestuur kan, onder door haar te bepalen voorwaarden, ook andere personen als ereleden, beschermleden, steunende of adviserende leden tot de vereniging toelaten. Deze worden beschouwd als toegetreden leden.

ARTIKEL 8

De leden zijn tot geen bijdrage verplicht.

ARTIKEL 9

Elk lid kan te allen tijde uit de vereniging treden. Het ontslag moet bij aangetekend schrijven aan de raad van bestuur ter kennis worden gebracht.

Elk lid kan te allen tijde worden uitgesloten door een beslissing van de algemene vergadering, conform de bepalingen in artikel 31 van de statuten.

ARTIKEL 10

Uittredende of uitgesloten leden en hun rechtsopvolgers hebben geen deel in het vermogen van de vereniging, en kunnen derhalve ook nooit teruggave of vergoeding voor gestorte bijdragen of gedane inbrengsten vorderen.

TITEL III: DE RAAD VAN BESTUUR

ARTIKEL 11

De vereniging wordt bestuurd door een raad van bestuur van tenminste vijf bestuurders die, al dan niet, lid zijn van de vereniging. In ieder geval moet het aantal bestuurders steeds lager zijn dan het aantal leden van de algemene vergadering.

ARTIKEL 12

De bestuurders worden benoemd voor een periode van vier jaar en zijn opnieuw herkiesbaar.

Elke bestuurder die wordt aangewezen om te voorzien in een tijdens de lastgeving opengevallen plaats, is slechts benoemd voor de tijd die de lastgeving nog duurt.

ARTIKEL 13

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

MQ13 2.2

De bestuurders worden benoemd door de algemene vergadering met een meerderheid van stemmen, ongeacht het aantal aanwezige en/of vertegenwoordigde leden,

ARTIKEL 14

Het mandaat van de bestuurders eindigt door afzetting door de algemene vergadering, door vrijwillig ontslag, door het verstrijken van het mandaat (in voorkomend geval) of door overlijden.

Het mandaat van de bestuurder wordt eveneens beëindigd wanneer die bestuurder een activiteit ontwikkelt die concurrentieel is met de activiteiten van wes research & strategy,

De afzetting door de algemene vergadering wordt beslist bij meerderheid van stemmen, ongeacht het aantal aanwezige en/of vertegenwoordigde leden. Het moet evenwel uitdrukkelijk vermeld worden op de agenda van de algemene vergadering,

Een bestuurder die vrijwillig ontslag neemt, moet dit schriftelijk bekendmaken aan de raad van bestuur. Dit ontslag gaat onmiddellijk in tenzij door dit ontslag het aantal bestuurders onder het statutaire minimum is gedaald. In dit geval, moet de raad van bestuur binnen de twee maanden de algemene vergadering bijeenroepen, welke in de vervanging van de betrokken bestuurder dient te voorzien en hem daarvan ook schriftelijk in kennis zal stellen. De ontslagnemende bestuurder is gehouden diens mandaat aan te houden tot in zijn vervanging wordt voorzien.

ARTIKEL 15

De raad van bestuur leidt de zaken van de vereniging en vertegenwoordigt deze in en buiten rechte. Hij is bevoegd voor aile aangelegenheden, met uitzondering van die welke uitdrukkelijk door de wet aan de algemene vergadering zijn voorbehouden. Hij treedt op als eiser en verweerder, in aile rechtsgedingen en beslist over het al dan niet aanwenden van rechtsmiddelen.

De raad van bestuur benoemt en ontslaat de leden van het personeel.

De raad van bestuur oefent zijn bevoegdheden uit ais college.

De raad van bestuur kan slechts geldig beslissen indien de meerderheid van de bestuurders aanwezig is. De beslissingen worden genomen bij meerderheid van stemmen van de aanwezige bestuurders. Onthoudingen en ongeldige stemmen worden niet in de beoordeling meegerekend. BU staking van stemmen is de stem van de voorzitter of de stem van diegene die hem vervangt doorslaggevend.

De bijeenkomsten van de raad van bestuur kunnen plaatsvinden via telefonische conferentie of videoconferentie of door middel van eender welk ander communicatiemiddel die een beraadslaging onder de bestuurders mogelijk maakt.

In uitzonderlijke gevallen, wanneer de dringende noodzakelijkheid en het belang van de vzw zulks vereisen, kunnen de besluiten van de raad van bestuur worden genomen bij eenparig schriftelijk of elektronisch akkoord van de bestuurders. Daartoe is vereist dat er vooraf een unaniem akkoord is onder de bestuurders om tot schriftelijke of elektronische besluitvorming over te gaan. Deze procedure kan niet gevolgd worden voor de vaststelling van de jaarrekening.

ARTIKEL 16

De raad van bestuur wordt bijeengeroepen door de voorzitter of door twee bestuurders.

De oproepingen tot de raad van bestuur moeten om geldig te zijn ondertekend of verstuurd worden door de voorzitter of twee bestuurders,. Alle bestuurders moeten worden opgeroepen per gewone of aangetekende brief, per mail of per fax, tenminste acht dagen voor de vergadering. Bij hoogdringendheid kan van deze termijn afgeweken worden, mits alle bestuurders hiermee akkoord zijn.

De vergaderingen van de raad van bestuur worden voorgezeten door de voorzitter. Indien deze belet of afwezig is, wordt de vergadering voorgezeten door een door de raad van bestuur aan te duiden persoon.

ARTIKEL 17

Van elke vergadering worden notulen gemaakt die ondertekend worden door de voorzitter en die ingeschreven worden in een daartoe bestemd register. De uittreksels die moeten worden voorgelegd, worden geldig ondertekend door de voorzitter. Bij ontstentenis van de voorzitter kunnen twee andere bestuurders deze documenten geldig ondertekenen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

ARTIKEL 18

De raad van bestuur vaardigt alle huishoudelijke reglementen uit die hij nodig acht en nuttig oordeelt en legt deze reglementen samen met alle wijzigingen ter goedkeuring voor aan de algemene vergadering. De reglementen of wijzigingen gaan van kracht na goedkeuring door de algemene vergadering.

ARTIKEL 19

Elke bestuurder kan geldig tekenen namens de vereniging tegenover bpost (bijvoorbeeld voor het in ontvangst nemen van aangetekende zendingen).

ARTIKEL 20

De raad van bestuur kan zijn bevoegdheden voor bepaalde handelingen en taken op zijn verantwoordelijkheid overdragen aan één of meerdere van de bestuurders of aan een ander persoon, die al dan niet lid is van de vereniging. De raad van bestuur benoemt uit zijn bestuurders een voorzitter, alsook al dan niet onder zijn bestuurders een directeur.

Hun benoeming gebeurt door de raad van bestuur bij meerderheid van stemmen van de aanwezige bestuurders, die hieromtrent geldig beslist indien de meerderheid van de bestuurders aanwezig is.

De ambtsbeëindiging van deze gemachtigde personen kan geschieden:

a)op vrijwillige basis door de gemachtigde zelf door een schriftelijk ontslag in te dienen bij de raad van bestuur;

b) door afzetting door de raad van bestuur bij meerderheid van stemmen van de aanwezige bestuurders die hieromtrent geldig beslist indien de meerderheid van de bestuurders aanwezig is. De beslissing hieromtrent door de raad van bestuur moet evenwel binnen de zeven kalenderdagen bij aangetekend schrijven ter kennis gebracht worden van de betrokkene.

Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsbevoegdheid van de raad van bestuur als college wordt de vereniging in en buiten rechte steeds geldig vertegenwoordigd door het individuele optreden van de voorzitter of van de directeur. Op financieel vlak kunnen zij individueel de vereniging verbinden tot een bedrag van 100.000 EUR. Boven dit bedrag is hun gezamenlijke handtekening vereist.

De voor bijzondere opdrachten aangestelde gevolmachtigden oefenen hun bevoegdheden afzonderlijk où ' gezamenlijk uit.

ARTIKEL 21

De raad van bestuur kan een dagelijks bestuur aanstellen.

Het dagelijks bestuur wordt omschreven als de handelingen of verrichtingen die door het dagelijks leven van de vereniging worden vereist en die zowel wegens hun gering belang als wegens de noodzakelijkheid van een snelle oplossing de tussenkomst van de raad van bestuur zelf niet rechtvaardigen.

Hun benoeming gebeurt door de raad van bestuur bij meerderheid van stemmen van de aanwezige bestuurders, die hieromtrent geldig beslist indien de meerderheid van de bestuurders aanwezig is.

De ambtsbeëindiging van het dagelijks bestuur kan geschieden:

a)op vrijwillige basis door een lid van het dagelijks bestuur zelf door een schriftelijk ontslag in te dienen bij de raad van bestuur;

b)door afzetting door de raad van bestuur bij meerderheid van stemmen van de aanwezige bestuurders die hieromtrent geldig beslist indien de meerderheid van de bestuurders aanwezig is. De beslissing hieromtrent door de raad van bestuur moet evenwel binnen de zeven kalenderdagen bij aangetekend schrijven ter kennis gebracht worden van de betrokkene.

De beslissingen genomen door het dagelijks bestuur worden op intern vlak steeds genomen in collegiaal overleg.

TITEL IV: ALGEMENE VERGADERING

ARTIKEL 22

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

De algemene vergadering is samengesteld uit alle effectieve leden en wordt voorgezeten door de voorzitter van de raad van bestuur. Indien deze belet of afwezig is, wordt de vergadering voorgezeten door een door de algemene vergadering aan te duiden persoon.

Een lid kan zich echter door een ander lid op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen. Een lid kan evenwel slechts één ander lid vertegenwoordigen. De volmacht moet schriftelijk gegeven worden.

Elk lid beschikt over één eigen stem op de algemene vergadering.

ARTIKEL 23

De algemene vergadering is uitsluitend bevoegd voor:

-het wijzigen van de statuten,

-de benoeming en de afzetting van de bestuurders en het bepalen van hun bezoldiging ingeval een

bezoldiging wordt toegekend,

-de benoeming en de afzetting van de commissarissen en het bepalen van hun bezoldiging ingeval een

bezoldiging wordt toegekend,

-de kwijting aan de bestuurders en de commissarissen,

-de goedkeuring van de begroting en van de rekening,

-de vrijwillige ontbinding van de vereniging,

-de uitsluiting van een lid van de vereniging,

-de omzetting van de vereniging in een vennootschap met een sociaal oogmerk,

-alle gevallen waarin deze statuten het vereisen.

ARTIKEL 24

De algemene vergadering komt samen na een beslissing door de raad van bestuur telkens als het doel van de vereniging zulks vereist.

De beslissing over datum, plaats en tijdstip van de algemene vergadering is voorbehouden aan de raad van bestuur, de uitvoeringsbevoegdheid wordt gedelegeerd aan een door de raad van bestuur aan te duiden persoon.

Zij moet tenminste eenmaal per jaar worden bijeengeroepen voor het goedkeuren van de rekeningen van het afgelopen jaar, voor het goedkeuren van de begroting van het lopend jaar en om zich uit te spreken over de kwijting van de bestuurders.

De jaarlijkse algemene vergadering wordt gehouden binnen de zes maanden na afsluitingsdatum van het boekjaar.

ARTIKEL 25

De raad van bestuur is bovendien verplicht de algemene vergadering samen te roepen wanneer 1/5e van de effectieve leden daartoe een verzoek richt aan de raad van bestuur en dit per aangetekende brief waarin de te behandelen agendapunten zijn vermeld. In dit geval is de raad van bestuur verplicht de algemene vergadering samen te roepen binnen de 15 dagen met vermelding op de agenda van de gevraagde agendapunten.

ARTIKEL 26

De oproepingen tot de algemene vergadering moeten om geldig te zijn, ondertekend of verzonden worden door een door de raad van bestuur aan te duiden persoon. Alle effectieve leden moeten worden opgeroepen per gewone brief of per mail of per aangetekende brief of per fax tenminste acht dagen voor de vergadering.

ARTIKEL 27

De oproeping, die plaats, dag en uur van de vergadering vermeldt, bevat de agenda, die wordt vastgelegd door de raad van bestuur. Elk onderwerp dat schriftelijk wordt voorgedragen door 1/20e van de effectieve leden, moet eveneens op de agenda worden vermeld. Dit onderwerp moet door het 1/20e van de leden ondertekend zijn en tenminste twee dagen voor de vergadering aan de raad van bestuur overhandigd zijn. Onderwerpen die niet op de agenda staan, kunnen in geen geval behandeld worden.

ARTIKEL 28

Behalve in de gevallen waarin de wet of de statuten voorzien in een bijzondere meerderheid, worden de besluiten genomen bij meerderheid van stemmen van de aanwezige en/of vertegenwoordigde leden, ongeacht het aantal aanwezige en/of vertegenwoordigde leden en worden de onthoudingen en ongeldige stemmen niet in

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

de beoordeling meegerekend. Bij staking van stemmen beslist de stem van de voorzitter of diegene die op dat ogenblik de vergadering voorzit.

ART1KEL 29

Tot wijziging van de statuten kan slechts worden besloten indien die wijziging gedetailleerd op de agenda is vermeld en indien 2/3e van de effectieve leden aanwezig of vertegenwoordigd is. Wordt dit getal niet bereikt dan kan een tweede vergadering worden bijeengeroepen, zoals door deze statuten is bepaald, en waarop deze vergadering een geldig besluit zal kunnen nemen, ongeacht het aantal aanwezigen. Deze tweede vergadering mag niet binnen de 15 dagen volgend op de eerste vergadering worden gehouden. Voor elke statutenwijziging is bovendien een meerderheid van 2/3e der aanwezige of vertegenwoordigde stemmen vereist, ook op de tweede algemene vergadering. Tot wijziging van het doel van de vereniging kan slechts met een meerderheid van 4/5e van de aanwezige of vertegenwoordigde stemmen worden besloten. Tot wijziging van de bestemming van het netto overblijvend actief in geval van ontbinding van de vereniging, kan slechts met unanimiteit van de aanwezige of vertegenwoordigde stemmen worden besloten. Onthoudingen en ongeldige stemmen hebben de waarde van een tegenstem.

ARTIKEL 30

Bij vrijwillige ontbinding van de vereniging worden dezelfde regels als deze beschreven voor het wijzigen van het doel der vereniging vereist.

ARTIKEL 31

Een meerderheid van 2/3e der stemmen is vereist voor het uitsluiten van een lid. Onthoudingen en ongeldige stemmen hebben de waarde van een tegenstem.

Bij uitsluiting van een lid moet dit punt eveneens op de agenda voorkomen en moet het lid worden uitgenodigd om in zijn verdediging te kunnen voorzien.

ARTIKEL 32

Van elke vergadering worden notulen gemaakt, die ondertekend worden door de voorzitter en opgenomen worden in een bijzonder register. Dit register kan op de zetel van de vereniging door leden en belanghebbende derden worden ingezien. Uittreksels daarvan worden geldig ondertekend door de voorzitter of door twee bestuurders en bij ontstentenis hiervan door twee leden van de algemene vergadering,

TITEL V: REKENINGEN EN BEGROTINGEN

ARTIKEL 33

Het boekjaar van de vereniging loopt van 1 januari tot 31 december.

De raad van bestuur sluit de rekeningen over het voorbije boekjaar af en bereidt de begroting van het komend boekjaar voor. Beide worden ter goedkeuring aan de algemene vergadering voorgelegd die gehouden wordt binnen zes maanden na afsluitingsdatum van het boekjaar.

TITEL VI: ONTBINDING EN VEREFFENING

ARTIKEL 34

Behoudens gevallen van gerechtelijke ontbinding en ontbinding van rechtswege kan slechts de algemena vergadering tot ontbinding besluiten indien 2/3e van de leden op de algemene vergadering aanwezig of vertegenwoordigd zijn en er bovendien een 4/5e meerderheid akkoord is om de vereniging vrijwillig te ontbinden. Het voorstel tot vrijwillige ontbinding van de vereniging moet uitdrukkelijk op de agenda van de algemene vergadering vermeld worden.

Zijn geen 2/3e van de leden op deze algemene vergadering aanwezig of vertegenwoordigd, dan moet een tweede algemene vergadering worden bijeengeroepen die geldig beraadslaagt ongeacht het aantal aanwezige of vertegenwoordigde leden maar mits een 4/5e meerderheid wordt akkoord gevonden om de vereniging vrijwillig te ontbinden.

MOD 22

Luik B - Vervolg

In geval van vrijwillige ontbinding benoemt de algemene vergadering, of bij gebreke daarvan, de rechtbank, één of meer vereffenaars. Zij bepaalt tevens hun bevoegdheid alsmede de vereffeningsvoorwaarden.

De activa zullen, na aanzuivering van de passive, worden overgedragen aan de provincie West-Vlaanderen die ertoe gehouden is om de activa aan te wenden voor de uitvoering van het provinciaal beleid in een actiedomein dat overeenstemt met het doel van de vereniging,

TITEL VIk SLOTBEPALING

ARTIKEL 35

Voor alles wat in deze statuten niet is voorzien of geregeld, blijft de Wet van 27 juni 1921 gewijzigd door de wet van 2 mei 2002 en latere wijzigingen toepasselijk..

Aldus opgemaakt, te Brugge, op vijf september 2014.

William De Groote Rik De Keyser

voorzitter bestuurder-directeur

op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

r

Voorbehouden aon het Belgisch Staatsbrad

29/09/2014
ÿþ MOD 2.2

' In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie



NEERGELEGD

MORITEUR BELG Griffie Rechtbank Koophandel

22 -09 Mit 15 SEP 2014 ELGISCH S-AATS AD Gent Afania Brugge

De griffier

11111111I*M111,11j1j111111111

B

Ondernemingsnr : 0408.382.668

Benaming

(voluit): wes research & strategy

(verkort) :

Rechtsvorm: vzw

Zetel: Baron Ruzettelaan 27, 8310 Brugge

Onderwerp akte: Mandaat van ondertekenaar

Uittreksel uit de statuten van 5/9/2014:

Artikel 20: "Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsbevoegdheid van de raad van bestuur ais, college wordt de vereniging in en buiten rechte steeds geldig vertegenwoordigd door het individuele optreden van de voorzitter of van de directeur. Op financieel vlak kunnen zij individueel de vereniging verbinden tot een bedrag van 100.000 EUH. Boven dit bedrag is hun gezamenlijke handtekening vereist,"

William De Groote

voorzitter

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

05/01/2015
ÿþ"S-

(Fr,,

s.~~~_,

MOD 2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging van de akte ter " ' ' 'e ____,

NEERww1 PGD

Griffie Rechtbank Koophandel

MONITEJR BEL -

24-'2-2014 18 DEC 2014

LAD Gentr3ffi ng Brugge

e griffier

1111111

ooi se

BELGISCH

STAP%.1 .,







Ondernerningsnr : 0408.382.668

Benaming

(voluit) : wes research & strategy

(verkort) :

Rechtsvorm : vzw

Zetel : Baron Ruzettelaan 27, 8310 Brugge

Onderwerp akte : Mandaat van ondertekenaar

Uittreksel uit de statuten van 5/9/2014:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 20: "Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsbevoegdheid van de raad van bestuur als college wordt de vereniging in en buiten rechte steeds geldig vertegenwoordigd door het individuele optreden van de voorzitter of van de directeur. Op financieel vlak kunnen zij individueel de vereniging verbinden tot een bedrag van 100.000 EUR. Boven dit bedrag is hun gezamenlijke handtekening vereist."



Beslissing raad van bestuur van 5/12/2014:



Pascal Steeland en Tanja Termote worden gemandateerd om offertes en bijhorende documenten te tekenen.



William De Groote

voorzitter















op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting al organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

18/06/2013
ÿþ Mop 2.2

ln de bislagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

*13092469*

NEERGELEGD ter GRIFFIE der

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL TE

BRUGGE (Afdaling Brio»)

op: 0 7 Jutf1 zQ ri erd Meer

Ondernemingsnr : 0408.382.668

Benaming

(voluit) ; Westvlaams Ekonomisch Studiebureau

(verkort) : WES

Rechtsvorm : vzw

Zetel : Baron Ruzettelaan 33, 8310 Assebroek

Onderwerp akte : Samenstelling raad van bestuur WES vzw

NA DE ALGEMENE VERGADERING VAN 23 MEI 2013, IS DE RAAD VAN BESTUUR VAN WES vzw SAMENGESTELD ALS VOLGT: JAN BEIRLANT, JEAN DE BETHUNE, FRANKY DE BLOCK, WILLIAM DE GROOTE, RIK DE KEYSER, JAN DURNEZ, JORIS HINDRYCKX, GEERT SANDERS, PATRICK VANDEN AVENNE, NORBERT VANHOVE, JAN VERHENNE, GILBERT VERKINDEREN EN JEF VERSGHOORE,

RIK DE KEYSER

BESTUURDER-DIRECTEUR WES VZW

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting ot organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

30/05/2012
ÿþMOD 2.2

_W~~I~.~ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

-----~~~





ONITEUR

22 -05-  _,_GISCH ST

NEERGELEGD ter GRIFFIE dei

BE LGRECi-ITBANK VAN KOOPHANt]EI. 1

BRUGGE (Afdeling Brugge)

2D12 op:

1. 4 M

Afi~~~ ~~

~ gleesr

IIIIIJ11.1111011j1.311111111111

Vo beho

aan

Belg Staat

Ondernemingsar : 0408.382.668 Benaming

(voluit)

Westvlaams Ekonomisch Studiebureau

(verkort) : WES

Rechtsvorm : vzw

Zetel : Baron Ruzettelaan 33, 8310 Assebroek

Onderwerp akte : SAMENSTELLING RAAD VAN BESTUUR WES

NA DE ALGEMENE VERGADERING VAN 23 APRIL 2012, IS DE RAAD VAN BESTUUR VAN WES SAMENGESTELD ALS VOLGT: JAN BEIRLANT, JOHAN BLIECK, WILLIAM DE GROOTE, RIK DE KEYSER, VEERLE DECLERCQ, JAN DURNEZ, JORIS HINDRYCKX, GEERT SANDERS, MARLEEN TITECA-DECRAENE, PATRICK VAN GHELUWE, PATRICK VANDEN AVENNE, NORBERT VANHOVE EN JAN VERHENNE. ONTSLAG VAN PAUL BREYNE EN ERIC HALSBERGHE ALS BESTUURDERS.

RIK DE KEYSER

BESTUURDER-DIRECTEUR WES VZW

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

Coordonnées
WES RESEARCH & STRATEGY

Adresse
BARON RUZETTELAAN 27 8310 ASSEBROEK

Code postal : 8310
Localité : Assebroek
Commune : BRUGGE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande