VRIJZINNIG JONGEREN ONTMOETINGSCENTRUM DE KIM

Association sans but lucratif


Dénomination : VRIJZINNIG JONGEREN ONTMOETINGSCENTRUM DE KIM
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 410.987.416

Publication

22/10/2012
ÿþ" MOD 2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

Ondernemingsnr : 410.987.416 Benaming

(voluit) : VRIJZINNIG JONGEREN ONTMOETINGSCENTRUM DE KIM

(verkort) : VJOC DE KIM

Rechtsvorm : VZW

Zetel : LANGESTRAAT 44A - 8400 OOSTENDE

Onderwerp akte : Wijziging bestuursleden

De Algemene vergadering, bijeengekomen op vrijdag 13 februari 2009, beslist de volgende wijzigingen van de statuten.

TITEL I - NAAM, ZETEL, DOEL, DUUR

ART 1. De vereniging draagt de naam Vrijzinnig Jongeren Ontmoetingscentrum De Kim VZW

ART 2. De zetel van de vereniging is gevestigd Langestraat 44a te 8400 OOSTENDE

Gerechtelijk arrondissement Brugge, afdeling Oostende.

ART 3. De vereniging heeft tot doel in mate van haar financiële middelen, culturele, opvoedkundige en ontspannende activieteiten te organiseren en de morele begeleiding en opvoeding van de jeugd te bevorderen vanuit een vrijzinnig linkse visie met een open pluralistische werking, Hierbij zal mogelijk gestreefd worden vooral ook de niet-georganiseerde jongeren in de werking op te nemen,

ART 4. Zowel de interne werking als de globale doelstellingen van de georganiseerde activiteiten dienen gericht te zijn op het ondersteunen van de democratische basisprincipes, met respect voor de minderheden.

ART 5. Om hoger vermelde doelen te bereiken mag de vereniging alle activiteiten organiseren voor zover ze niet in strijd zijn met de geest van de doelstellingen van de vereniging en de met de wet op de vzw's.

ART 6. De vereniging is opgericht voor onbepaalde duur.

TITEL Il - LEDEN

ART 7. Lid worden van de vereniging houdt in dat met de in Art 3 & Art 4 vermelde principes onderschrijft,

ART 8. Er wordt een onderscheid gemaakt tussen gewone leden, werkende leden en effectieve leden.

ART 9. Men wordt werkend lid door effectief bij te dragen aan de uitbouw van zowel de interne werking als de georganiseerde activiteiten. De modaliteiten om als werkend lid erkend te worden, worden omschreven in het huishoudelijk reglement.

ART 10. Men wordt effectief lid als men uitdrukkelijk in de Algemene Ledenvergadering te heeft gegeven als effectief lid opgenomen te willen worden. Bij de volgende Algemene Vergadering heeft men ais effectief lid stemrecht.

ART 11. Het aantal effectieve leden is onbeperkt maar moet ten minste vijf bedragen. Op de Algemene Ledenvergadering wordt de lijst van de effectieve leden voorgesteld. Deze lijst wordt dan door de Algemene Vergadering geactualiseerd en goedgekeurd waarbij de meerderheid van stemmen volstaat om dan bij de griffie neergelegd te worden.

ART 12. Uitsluiting van effectieve leden gebeurt op de wijze bepaald in Art.12 van de wet van 27 juni 1921 ART 13. De bijdrage van de leden wordt jaarlijks door de Algemene Vergadering vastgesteld. Zij mag echter niet meer dan E 25 bedragen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

ni

1111111111111111111111

*12174293*

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

ne qrJfflrl44r,

Nedergelegd ter griffie van ge rechtbank va

Brugge -

at7 1 1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

TITEL III - BESTUUR

ART 14. De vereniging wordt bestuurd door een Raad van Bestuur met ten minste drie bestuurders, effectieve leden van de vereniging. Het mandaat van het bestuur duurt twee jaar, De raad van bestuur kiest onder haar leden een voorzitter, een secretaris, een penningmeester en desgewenst een ondervoorzitter. De raad van bestuur kan een kandidaat-bestuurder coopteren na schriftelijke aanvraag. Op elke jaarlijkse vergadering moeten deze gecoöpteerde leden door de raad van bestuur aan de Algemene Vergadering ter stemming en bekrachtiging voor een effectief mandaat voorgesteld worden.

ART 15, De raad van bestuur leidt de zaken van de vereniging en vertegenwoordigt deze bij elke gerechtelijke en buitengerechtelijke handeling. De raad is bevoegd om alle handtekeningen van bestuur te verrichten, daarin begrepen organisatie, benoeming, ontslag en bezoldiging van het personeel en het opstellen van het huishoudelijk reglement. Deze laatste dient ter goedkeuring voorgelegd aan de Algemene Medewerkersvergadering.

De raad van bestuur is bovendien bevoegd om alle daden van beschikking te stellen die niet uitdrukkelijk door de wet of door deze statuten aan de Algemene Vergadering zijn voorbehouden. De raad van bestuur kan op haar verantwoordelijkheid haar bevoegdheid overdragen aan één van de bestuurders.

ART 16. Voor alle andere akten dan deze die vallen onder het dagelijks betuur, volstaan de gezamelijke handtekeningen van twee bestuurders.

ART 17. Ter opvolging van de dagelijkse werking vergadert de raad van bestuur maandelijks. De raad van bestuur kan slechts geldig vergaderen indien de meerderheid van de bestuursleden aanwezig is. De vergaderingen worden voorgezeten door de voorzitter en bij diens afwezigheid door de ondervoorzitter indien deze functie werd ingelast of door de secretaris en bij diens afwezigheid door het langst benoemde bestuurslid. Alle beslissingen worden bij voorkeur in consensus getroffen of, indien dit niet het geval kan zijn, door een gewone meerderheid der stemmen.

Bij staking der stemmen is de stem van de voorzitter van de vergadering doorslaggevend. Beslissingen getroffen door de raad van bestuur worden, ongeacht de vorm en procedure waarin

ze werden goedgekeurd, aanvaard en gedragen door alle leden van de raad van bestuur.

ART 18. Naast de geplande maandelijkse raad van bestuur kunnen eveneens extra raden van bestuur en bijzondere raden van bestuur worden samengeroepen. De extra raden van bestuur worden gepland ter afwerking van de agendapunten betreffende het dagdagelijks bestuur van het jeugdhuis. De bijzondere raden van bestuur behandelen lange termijn opties, de voorbereiding van de Algemene Vergadering en/of de voorbereiding van de door één vijfde der werkende leden gevraagde algemene medewerkersvergadering. Voor de vergaderingen gelden dezelfde principes zoals beschreven in Art.17.

ART 19. De beroepskrachten maken automatisch deel uit van de Raad van Bestuur. Zij hebben tevens stemrecht uitgezonderd de agendapunten aangaande het personeel.

TITEL IV - DE ALGEMENE VERGADERING

ART 20. Tot de bevoegdheid van de Algemene Vergadering behoren

1. De goedkeuring van het verslag van de vorige Algemene Vergadering

2. De wijziging van de statuten van de vereniging

3. De benoeming en afzetting van de bestuurders

4. De goedkeuring van de begrotingen en rekeningen

5. De goedkeuring van het moreel verslag

6, De vrijwillige ontbinding van de vereniging

7. Het goedkeure van de geactualiseerde lijst van effectieve leden

8. De uitsluiting van effectieve leden.

ART 21. De Algemene Vergadering wordt bijeengeroepen door de raad van bestuur telkens ais het doel of het belang van de vereniging dit vereist. Dit moet minstens één maal per jaar gebeuren in de loop van het eerste kwartaal van het boekjaar.

De raad van bestuur is bovendien verplicht de Algemene Vergadering bijeen te roepen telkens als men tenminste één vijfde van effectieve leden dit verzoekt, en wel binnen de maand na ontvangst van dit verzoek,

De effectieve leden worden voor de Algemene Vergadering opgeroepen per gewone brief, met opgave van de dagorde, uiterlijk een maand voor de vastgestelde datum. De vergaderingen worden gehouden op de plaats, dag en uur aangeduid in de oproepingsbrief.

ART 22. De vergadering wordt voorgezeten door de voorzitter van de raad van bestuur en bij diens afwezigheid door de ondervoorzitter indien deze functie werd voorzien of door de secretaris en bij diens afwezigheid door het langst benoemde bestuurslid.

ART 23, De agenda wordt vastgesteld door de raad van bestuur. Deze moeten worden aangevuld met agendapunten die door ten minste een twintigste van de effectieve leden schriftelijk werden

MOD 2.2

Luik B - Vervolg

opgegeven en dit uiterlijk veertien dagen voor de datum-van de geplande vergadering.

ART 24. De Algemene Vergadering is geldig samengesteld ongeacht het aantal aanwezige vertegenwoor-

digde leden. De beslissingen worden genomen bij gewone meerderheid der uitgebrachte stemmen.

ART 25. De beslissingen van de Algemene Vergadering worden vastgelegd in een verslag dat uiterlijk binnen de maand na de vergadering in de vereniging ter inzage van alle belangstellenden wordt bewaard.

TITEL V. - DE ALGEMENE MEDEWERKERSVERGADERING

ART 26. Tot de bevoegdheid van de Algemene Medewerkersvergadering behoren

1. De aanpassing van het huishoudelijk reglement,

2. Alle voorstellen die kunnen bijdragen tot een betere werking van het jeugdhuis, zowel intern, extern en naar de buitenwereld toe.

ART 27, De Algemene Medewerkersvergadering wordt bijeengeroepen door de raad van bestuur telkens als het doel of het belang van de vereniging dit vereist.

De raad van bestuur is bovendien verplicht de Algemene Medewerkersvergadering bijeen te roepen telkens als ten minste één vijfde van de leden dit verzoekt, met vermelding van de te behandelen agenda, en wel binnen de twee weken na de ontvangst van dit verzoek.

ART 28. De vergadering wordt voorgezeten door de voorzitter van de raad van bestuur en bij diens afwezigheid door de ondervoorzitter indien deze functie werd voorzien of door de secretaris en bij diens afwezigheid door het langst benoemde bestuurslid.

ART 29. De Algemene Medewerkersvergadering is geldig samengesteld ongeacht het aantal aanwezige vertegenwoordigde leden. De beslissingen worden genomen, bij voorkeur in consensus en, indien dit niet het geval is, bij gewone meerderheid der uitgebrachte stemmen, in geval van staking der stemmen, is de beslissing van de raad van bestuur doorslaggevend.

ART 30. De beslissingen van de Algemene Medewerkersvergadering worden vastgelegd in een verslag dat uiterlijk binnen de twee weken na de vergadering in de vereniging ter inzage van alle belangstellenden wordt bewaard.

ART 31, De beroepskrachten maken automatisch deel uit van de Algemene Vergadering. Zij hebben tevens stemrecht.

TITEL VI - BEGROTINGEN EN REKENINGEN

ART 32. Ten einde haar doel te verwezenlijken, kan de vereniging alle verrichtingen doen, zoals roerende en onroerende goederen verkrijgen, verwisselen of vervreemden; huren en verhuren, alle private en officiële subsidies, tegemoetkomingen, legaten en giften aanvaarden en verwerven. De opsomming geldt alleen als voorbeeld en is niet beperkend.

ART 33. Het boekjaar van de vereniging loopt van 1 januari tot 31 december. Op het einde van het boekjaar worden door de raad van bestuur de rekeningen van het afgelopen jaar afgesloten en de begroting van het volgend jaar opgemaakt. Beide worden onderworpen aan de goedkeuring van de Algemene vergadering gehouden in het eerste kwartaal van het boekjaar.

TITEL VII - ONTBINDING EN VEREFFENING

ART 34. In geval van vrijwillige ontbinding duidt de Algemene Vergadering één of meer vereffenaars aan en bepaalt hun bevoegdheid.

ART 35, In geval van ontbinding zal het actief na aanzuivering van de schulden, hetzij vrijwillig, hetzij rechterlijk, overgedragen worden aan andere vrijzinnige jeugdgroeperingen met een gelijkwaardige strekking en gelijkaardige doelstellingen.

TITEL VIII - BESTUURDERS EN FUNCTIES

Johan Brems, Leraar, Plakkersstraat 60 te 8400 Oostende, voorzitter

Jimi Bauwens,Leraar,Bambochtweg 1 te 9340 Lede, ondervoorzitter

Jeannine Neirynck, Bediende, Plakkersstraat 60 te 8400 Oostende, secretaris

Martine Laga, Huisvrouw, Voorhavenlaan 2 te 8400 Oostende, penningmeester

Kurt Heddebauw, Bediende, St. Amandsberglaan 5 te 8400 Oostende, afgevaardigde UW

Annelore Willems, Student, Kievitstraat 3 te 8400 Oostende, bestuurslid

Voor akkoord,

Johan Brems

Voorzitter

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

27/06/2011
ÿþ MOD 2.2

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie



*11095600*

V

beh aa Bel

Staz

Ondernemingsnr : 410.987.416 Benaming

(voluit) :

VRIJZINNIG JONGEREN ONTMOETINGSCENTRUM DE KIM

Neaergelegd ter griffie vi rechtbank van ko Brugge  af rep 1 5 JU

(verkort) : VJOC DE KIM

Rechtsvorm : VZW

Zetel : LANGESTRAAT 44A - 8400 OOSTENDE

Onderwerp akte : Wijziging bestuursleden

1

De Algemene vergadering, bijeengekomen op vrijdag 13 februari 2009, beslist de volgende wijzigingen van de statuten.

TITEL I - NAAM, ZETEL, DOEL, DUUR

ART 1. De vereniging draagt de naam Vrijzinnig Jongeren Ontmoetingscentrum De Kim VZW

ART 2. De zetel van de vereniging is gevestigd Langestraat 44a te 8400 OOSTENDE

Gerechtelijk arrondissement Brugge, afdeling Oostende.

ART 3. De vereniging heeft tot doel in mate van haar financiële middelen, culturele, opvoedkundige en ontspannende activieteiten te organiseren en de morele begeleiding en opvoeding van de jeugd te bevorderen vanuit een vrijzinnig linkse visie met een open pluralistische werking. Hierbij zal mogelijk gestreefd worden vooral ook de niet-georganiseerde jongeren in de werking op te nemen.

ART 4. Zowel de interne werking als de globale doelstellingen van de georganiseerde activiteiten dienen gericht te zijn op het ondersteunen van de democratische basisprincipes, met respect voor de minderheden.

ART 5. Om hoger vermelde doelen te bereiken mag de vereniging alle activiteiten organiseren voor zover ze niet in strijd zijn met de geest van de doelstellingen van de vereniging en de met de wet op de vzw's.

ART 6. De vereniging is opgericht voor onbepaalde duur.

TITEL II - LEDEN

ART 7. Lid worden van de vereniging houdt in dat met de in Art 3 & Art 4 vermelde principes onderschrijft.

ART 8. Er wordt een onderscheid gemaakt tussen gewone leden, werkende leden en effectieve leden.

ART 9. Men wordt werkend lid door effectief bij te dragen aan de uitbouw van zowel de interne werking als de georganiseerde activiteiten. De modaliteiten om als werkend lid erkend te worden, worden omschreven in het huishoudelijk reglement.

ART 10. Men wordt effectief lid als men uitdrukkelijk in de Algemene Ledenvergadering le heeft gegeven als effectief lid opgenomen te willen worden. Bij de volgende Algemene Vergadering heeft men als effectief lid stemrecht.

ART 11. Het aantal effectieve leden is onbeperkt maar moet ten minste vijf bedragen. Op de Algemene Ledenvergadering wordt de lijst van de effectieve leden voorgesteld. Deze lijst wordt dan door de Algemene Vergadering geactualiseerd en goedgekeurd waarbij de meerderheid van stemmen volstaat om dan bij de griffie neergelegd te worden.

ART 12. Uitsluiting van effectieve leden gebeurt op de wijze bepaald in Art.12 van de wet van 27 juni 1921 ART 13. De bijdrage van de leden wordt jaarlijks door de Algemene Vergadering vastgesteld. Zij mag echter niet meer dan E 25 bedragen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organismen aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/06/2011- Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/06/2011- Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

TITEL III - BESTUUR

ART 14. De vereniging wordt bestuurd door een Raad van Bestuur met ten minste drie bestuurders, effectieve leden van de vereniging. Het mandaat van het bestuur duurt twee jaar. De raad van bestuur kiest onder haar leden een voorzitter, een secretaris, een penningmeester en desgewenst een ondervoorzitter. De raad van bestuur kan een kandidaat-bestuurder coöpteren na schriftelijke aanvraag. Op elke jaarlijkse vergadering moeten deze gecoöpteerde leden door de raad van bestuur aan de Algemene Vergadering ter stemming en bekrachtiging voor een effectief mandaat voorgesteld worden.

ART 15. De raad van bestuur leidt de zaken van de vereniging en vertegenwoordigt deze bij elke gerechtelijke en buitengerechtelijke handeling. De raad is bevoegd om alle handtekeningen van bestuur te verrichten, daarin begrepen organisatie, benoeming, ontslag en bezoldiging van het personeel en het opstellen van het huishoudelijk reglement. Deze laatste dient ter goedkeuring voorgelegd aan de Algemene Medewerkersvergadering.

De raad van bestuur is bovendien bevoegd om alle daden van beschikking te stellen die niet uitdrukkelijk door de wet of door deze statuten aan de Algemene Vergadering zijn voorbehouden. De raad van bestuur kan op haar verantwoordelijkheid haar bevoegdheid overdragen aan één van de bestuurders.

ART 16. Voor alle andere akten dan deze die vallen onder het dagelijks betuur, volstaan de gezamefijke handtekeningen van twee bestuurders.

ART 17. Ter opvolging van de dagelijkse werking vergadert de raad van bestuur maandelijks. De raad van bestuur kan slechts geldig vergaderen indien de meerderheid van de bestuursleden aanwezig is. De vergaderingen worden voorgezeten door de voorzitter en bij diens afwezigheid door de ondervoorzitter indien deze functie werd ingelast of door de secretaris en bij diens afwezigheid door het langst benoemde bestuurslid. Alle beslissingen worden bij voorkeur in consensus getroffen of, indien dit niet het geval kan zijn, door een gewone meerderheid der stemmen.

Bij staking der stemmen is de stem van de voorzitter van de vergadering doorslaggevend. Beslissingen getroffen door de raad van bestuur worden, ongeacht de vorm en procedure waarin

ze werden goedgekeurd, aanvaard en gedragen door alle leden van de raad van bestuur.

ART 18. Naast de geplande maandelijkse raad van bestuur kunnen eveneens extra raden van bestuur en bijzondere raden van bestuur worden samengeroepen. De extra raden van bestuur worden gepland ter afwerking van de agendapunten betreffende het dagdagelijks bestuur van het jeugdhuis. De bijzondere raden van bestuur behandelen lange termijn opties, de voorbereiding van de Algemene Vergadering en/of de voorbereiding van de door één vijfde der werkende leden gevraagde algemene medewerkersvergadering. Voor de vergaderingen gelden dezelfde principes zoals beschreven in Art.17.

ART 19. De beroepskrachten maken automatisch deel uit van de Raad van Bestuur. Zij hebben tevens stemrecht uitgezonderd de agendapunten aangaande het personeel.

TITEL IV - DE ALGEMENE VERGADERING

ART 20. Tot de bevoegdheid van de Algemene Vergadering behoren :

1. De goedkeuring van het verslag van de vorige Algemene Vergadering

2. De wijziging van de statuten van de vereniging

3. De benoeming en afzetting van de bestuurders

4. De goedkeuring van de begrotingen en rekeningen

5. De goedkeuring van hel moreel verslag

6. De vrijwillige ontbinding van de vereniging

7. Het goedkeure van de geactualiseerde lijst van effectieve leden

8. De uitsluiting van effectieve leden.

ART 21. De Algemene Vergadering wordt bijeengeroepen door de raad van bestuur telkens als het doel of het belang van de vereniging dit vereist. Dit moet minstens één maal per jaar gebeuren in de loop van het eerste kwartaal van het boekjaar.

De raad van bestuur is bovendien verplicht de Algemene Vergadering bijeen te roepen telkens als men tenminste één vijfde van effectieve leden dit verzoekt, en wel binnen de maand na ontvangst van dit verzoek.

De effectieve leden worden voor de Algemene Vergadering opgeroepen per gewone brief, met opgave van de dagorde, uiterlijk een maand voor de vastgestelde datum. De vergaderingen worden gehouden op de plaats, dag en uur aangeduid in de oproepingsbrief.

ART 22. De vergadering wordt voorgezeten door de voorzitter van de raad van bestuur en bij diens afwezigheid door de ondervoorzitter indien deze functie werd voorzien of door de secretaris en bij diens afwezigheid door het langst benoemde bestuurslid.

ART 23. De agenda wordt vastgesteld door de raad van bestuur. Deze moeten worden aangevuld met agendapunten die door ten minste een twintigste van de effectieve leden schriftelijk werden

w

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Luik B - vervolg

MOD 2.2

opgegeven en dit uiterlijk veertien dagen voor de datum van de geplande vergadering.

ART 24. De Algemene Vergadering is geldig samengesteld ongeacht het aantal aanwezige vertegenwoordigde leden. De beslissingen worden genomen bij gewone meerderheid der uitgebrachte stemmen.

ART 25. De beslissingen van de Algemene Vergadering worden vastgelegd in een verslag dat uiterlijk binnen de maand na de vergadering in de vereniging ter inzage van alle belangstellenden wordt bewaard.

TITEL V. - DE ALGEMENE MEDEWERKERSVERGADERING

ART 26. Tot de bevoegdheid van de Algemene Medewerkersvergadering behoren :

1. De aanpassing van het huishoudelijk reglement.

2. Alle voorstellen die kunnen bijdragen tot een betere werking van het jeugdhuis, zowel intern, extern en naar de buitenwereld toe.

ART 27. De Algemene Medewerkersvergadering wordt bijeengeroepen door de raad van bestuur telkens als het doel of het belang van de vereniging dit vereist.

De raad van bestuur is bovendien verplicht de Algemene Medewerkersvergadering bijeen te roepen telkens als ten minste één vijfde van de leden dit verzoekt, met vermelding van de te

behandelen agenda, en wel binnen de twee weken na de ontvangst van dit verzoek.

ART 28. De vergadering wordt voorgezeten door de voorzitter van de raad van bestuur en bij diens afwezigheid door de ondervoorzitter indien deze functie werd voorzien of door de secretaris en bij diens afwezigheid door het langst benoemde bestuurslid.

ART 29. De Algemene Medewerkersvergadering is geldig samengesteld ongeacht het aantal aanwezige vertegenwoordigde leden. De beslissingen worden genomen, bij voorkeur in consensus en, indien dit niet het geval is, bij gewone meerderheid der uitgebrachte stemmen. In geval van staking der stemmen, is de beslissing van de raad van bestuur doorslaggevend.

ART 30. De beslissingen van de Algemene Medewerkersvergadering worden vastgelegd in een verslag dat uiterlijk binnen de twee weken na de vergadering in de vereniging ter inzage van alle belangstellenden wordt bewaard.

ART 31. De beroepskrachten maken automatisch deel uit van de Algemene Vergadering. Zij hebben tevens stemrecht.

TITEL VI - BEGROTINGEN EN REKENINGEN

ART 32. Ten einde haar doel te verwezenlijken, kan de vereniging alle verrichtingen doen, zoals roerende en onroerende goederen verkrijgen, verwisselen of vervreemden; huren en verhuren, alle private en officiële subsidies, tegemoetkomingen, legaten en giften aanvaarden en verwerven. De opsomming geldt alleen als voorbeeld en is niet beperkend.

ART 33. Het boekjaar van de vereniging loopt van 1 januari tot 31 december. Op het einde van het boekjaar worden door de raad van bestuur de rekeningen van het afgelopen jaar afgesloten en de begroting van het volgend jaar opgemaakt. Beide worden onderworpen aan de goedkeuring van de Algemene vergadering gehouden in het eerste kwartaal van het boekjaar.

TITEL VII - ONTBINDING EN VEREFFENING

ART 34. In geval van vrijwillige ontbinding duidt de Algemene Vergadering één of meer vereffenaars aan en bepaalt hun bevoegdheid.

ART 35. In geval van ontbinding zal het actief na aanzuivering van de schulden, hetzij vrijwillig, hetzij rechtedijk, overgedragen worden aan andere vrijzinnige jeugdgroeperingen met een gelijkwaardige strekking en gelijkaardige doelstellingen.

TITEL VIII - BESTUURDERS EN FUNCTIES

Johan Brems, Leraar, Plakkersstraat 60 te 8400 Oostende, voorzitter

Jimi Bauwens,Leraar,Bambochtweg 1 te 9340 Lede, ondervoorzitter

Jeannine Neirynck, Bediende, Plakkersstraat 60 te 8400 Oostende, secretaris

Martine Laga, Huisvrouw, Voorhavenlaan 2 te 8400 Oostende, penningmeester

Kurt Heddebauw, Bediende, St. Amandsberglaan 5 te 8400 Oostende, afgevaardigde UW

Annelore Willems, Student, Kievitstraat 3 te 8400 Oostende, bestuurslid

Voor akkoord,

Johan Brems

Voorzitter

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/06/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de kaatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)nfen) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
VRIJZINNIG JONGEREN ONTMOETINGSCENTRUM DE KIM

Adresse
LANGESTRAAT 44, BUS A 8400 OOSTENDE

Code postal : 8400
Localité : OOSTENDE
Commune : OOSTENDE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande